×
اجتماعی
شناسه خبر : 198904
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/20 ساعت 15:04
مدارس مسجد محور مجوز فعالیت ندارند

مدارس مسجد محور مجوز فعالیت ندارند

سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: تاکنون هیچ مدرسه مسجد محوری مجوز از وزارت آموزش وپرورش را دریافت نکرده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش از مساجد به عنوان پایگاههای فرهنگی و اجتماعی برای تربیت نسل آینده یاد کرد و گفت: هیچ مجوزی برای فعالیت مدارس مسجدمحور صادر نشده است.

مجلس یازدهم سال گذشته در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی موضوع ایجاد مدارس مسجدمحور را پیگیری کردند اما به تصویب نهایی نرسید.

با این وجود طی ماههای گذشته، شهروندان در فضای مجازی شاهد تبلیغ برخی مدارس غیردولتی با مضمون مدارس مسجد محور هستند؛ حتی فهرستی از این مدارس نیز با اسامی و مشخصات مدرسه اعم از نشانی و شماره تماس و اطلاعات مربوط به پایه تحصیلی دانش آموزان در شبکه های اجتماعی و پایگاههای اینترنتی منتشر شده است.

برخی از این مدارس در تبلیغات خود تاکید دارند که از آموزش و پرورش مجوز دریافت کرده اند و دروس ارایه شده در این مدارس نیز مورد تایید این وزارتخانه است. با این وجود سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش که متولی صدور مجوز فعالیت مدارس غیردولتی در کشور است، چنین ادعایی را بارها رد کرده است و اعلام داشته که تاکنون هیچ مدرسه مسجد محوری مجوز از وزارت آموزش وپرورش را دریافت نکرده است.

در این راستا، احمد محمودزاده رئیس مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش روز یکشنبه بار دیگر اعلام کرد: مساجد پایگاه های فرهنگی و اجتماعی بسیار ارزنده و خوبی برای تربیت نسل آینده هستند که وزارت آموزش و پرورش برای استفاده از ظرفیت های بالقوه مساجد در برنامه های تربیتی خود استقبال می کند اما مجوزی برای فعالیت مدارس مسجد محور صادر نشده است.

وی افزود: با توجه به تاکیدات سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و اسناد بالادستی مبنی بر توجه به تنوع محیط های یادگیری، می‌توان مساجد را به عنوان یکی از بهترین و برترین محیط‌های یادگیری دانست که طرح تعامل و ارتباط بین مسجد و مدرسه و همکاری های تربیتی و فرهنگی و تلفیق این دو پایگاه اجتماعی در مسیر آموزش و تربیت نوجوانان و دانش آموزان بسیار مفید و ثمر بخش است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری، گفت: هموار کردن مسیر برای کارهای ارزشمند خیرین و انسان‌های خیرخواه می‌تواند بهترین نتایج را به همراه داشته باشد و باید تفکر خیر اندیشی و خیرخواهی را از همین دوران در دانش آموزان نهادینه کنیم.

محمودزاده با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این سازمان اظهار کرد: احیا و بازنگری قوانین تاسیس مدارس غیردولتی از جمله مهمترین اقدامات سال‌های اخیر بود که امیدواریم با ریل گذاری های صورت گرفته، شاهد نتایج مثبت آن در آینده نزدیک باشیم.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به حقوق قانونی معلمان و همکاران مداررس غیر دولتی، تصریح کرد: در تلاش هستیم تا با حمایت‌های دولت چهاردهم و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بخشی از حق بیمه معلمان در مدارسی که حداقل دانش آموز و شهریه نازلی دارند، تامین شود که در صورت تصویب و حمایت‌های لازم می‌تواند قدم کوچکی در مسیر حمایت از حقوق معلمان مدارس غیردولتی باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه ماموریت همگی ما در راستای ارتقا کیفیت آموزشی و پرورشی در مدارس است، تصریح کرد: ظرفیت‌های ناشناخته و بسیار بالایی در حوزه مشارکت ها وجود دارد که باید از آن بهره ببریم و زمینه مشارکت همگانی را فراهم کنیم و این مشارکت باید هم در زمینه های سخت افزاری و هم در زمینه های نرم افزاری میسر شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه بازرسی‌ها و نظارت‌ها باید مسئله محور و هدفمند باشد، گفت: آسیب شناسی و حل مشکلات باید در دستور کار جدی قرار گیرد و در کنار آن فراموش نکنیم که به هیچ وجه با متخلف و کار غیر قانونی مماشات نخواهیم کرد و فرایندهایی به نتیجه خواهد رسید که از مسیر قانون عبور کرده باشد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ایران سپاس، وعده پزشکیان برای فردای روشن در سایه همدلی
شروع طوفانی عارف در فضای مجازی، از مأموریت پزشکیان تا نقد ضرغامی
دعوت ترامپ از «شی» برای سفر به واشنگتن
غول‌کشی در نیمه‌نهایی/ عبور از سد سامورایی‌ها، هدف جدید بهروز عطایی
رایزنی عراقچی و لاوروف در حاشیه نشست بریکس
مقام ارشد حزب‌الله: مذاکرات فعلی «احضاریه آمریکایی» است، نه گفتگو
وزیر بهداشت انگلیس استعفا داد
عراقچی در بریکس: جهان نیازمند عبور از ساختارهای فرسوده به سوی واقعیتی عدالت‌محور است
حمایت‌های اجباری مشروعیت نمی‌آورد
بیت‌کوین در سراشیبی ریزش
حق حضور ایران ابزار فشار سیاسی نیست
ایران در سفر ترامپ به چین!
انهدام تسلیحات اهدایی ترامپ در قلب اقلیم کردستان
پایان 6 سال گریز، قاتل فراری در مشهد دستگیر شد
عارف: حکمرانی مبتنی بر علم و فناوری راهبرد جدید کشور است
تسهیلات ویژه برای بازگشت گلوگاه‌های تولید به چرخه اقتصاد
شبیخون نظامی ترامپ به گرینلند در سایه هرج‌ومرج سیاسی در دانمارک
ادعای روبیو درباره توافق ترامپ و شی درخصوص ایران
کرملین: سفر پوتین به چین به‌زودی انجام می‌شود
شرط صهیونیست‌ها برای آغاز روند سیاسی گسترده‌تر با لبنان
نمایندگی ایران: حمایت اجباری کشورها مشروعیت نمی‌آورد
وضعیت بحرانی منابع آب تهران ادامه دارد
ضیافت رهبران چین و آمریکا با چاشنی لزوم همکاری به جای تقابل
هشدار پاپ به ادامه حملات نظامی و استفاده از هوش مصنوعی در جنگ ها
عراقچی در دهلی‌نو با وزیر خارجه مالزی دیدار کرد
ایتالیا خواستار پایان جنگ دائمی در خاورمیانه شد
افشای عملیات نفوذ مخفیانه تل‌آویو در کانادا
درخواست نایب‌رئیس مجلس از دولت برای تشکیل قرارگاه اقتصادی
راهکار شرکت ملی پخش برای صرفه جویی 20 میلیون لیتری بنزین
ثبت رکورد جدید بازار شمش طلا در بورس کالا
نورویدئو | اروپا پشت درِ نظم جدید؛ وقتی تهران قواعد بازی را عوض کرد
باقری: حمله به ایران، حمله به همگرایی آسیایی بود
ادامه نقض آتش‌بس؛ حملات اسرائیل به چند شهرک لبنان
ادعای انگلیس درباره توقیف یک کشتی در نزدیکی بندر فجیره
تحلیل زبان بدن دیدار ترامپ و شی ؛ تلاش دو رهبر برای القای حس برتری
سی‌ان‌ان: تنگه هرمز و ایران محور مذاکرات ترامپ و شی بود
پاکستان: به تداوم آتش‌بس ایران و آمریکا امیدواریم
فعالیت قایقرانی و صیادی در خزر ممنوع شد
نرخ سود بین بانکی از سوی بانک مرکزی اعلام شد
مهدی تاج: استقلال مجوز حرفه‌ای گرفت
طلای بوکس آسیا برای ایران با یاد کودکان میناب
پاسخ تند عراقچی به نماینده امارات ؛ شما شریک فعال تجاوز به ایران بودید
دکتر مخبر: همبستگی ملی محصول روحیه جهادی است
تعرض صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی با همراهی عضو کنست
طرح جدید یکپارچه‌سازی سیستم بلیت در اروپا آغاز شد
تنش تازه میان آمریکا و گزارشگر ویژه سازمان ملل
کولیوند: 149 هزار واحد غیرنظامی در جنگ آسیب دیدند
شرایط ثبت‌نام در دبیرستان پلیس اعلام شد
چارلز سوم خواستار صلح پایدار در خاورمیانه شد
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 24 اردیبهشت + جدول