×
بین الملل
شناسه خبر : 198873
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/20 ساعت 12:39
تیم ترامپ: اولویت صلح بر قلمرو در اوکراین را تکذیب می‌کنیم

تیم ترامپ: اولویت صلح بر قلمرو در اوکراین را تکذیب می‌کنیم

به گزارش شبکه تلویزیونی یورونیوز، تیم ترامپ، اظهارات برایان لانزا استراتژیست حزب جمهوری‌خواه و از مقامات کارزار انتخاباتی خود در مورد اولویت صلح بر قلمرو در اوکراین را رد کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: لانزا دیروز در مصاحبه‌ای با شبکه خبری «بی‌بی‌سی» گفته بود که «چنانچه ولودمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین به پای میز مذاکره بیاید و بگوید ما فقط در صورتی می‌توانیم به صلح برسیم که کریمه را داشته باشیم، مشخص است که عزم وی جدی نیست. کریمه دیگر از دست رفته است».

اما امروز، تیم ترامپ با رد اظهارات این استراتژیست، اعلام کرد پیشنهاد کاخ سفید برای پایان جنگ در اوکراین درباره صلح است و نه بر سر قلمرو.

ترامپ در جریان مبارزات انتخاباتی خود، بارها اعلام کرده بود که می‌تواند جنگ در اوکراین را ظرف ۲۴ ساعت پایان دهد. هرچند وی هیچگاه در مورد چگونگی این امر توضیحاتی ارائه نداد، اما در عین حال احتمال اینکه کی‌یف ممکن است برای پایان جنگ، مجبور به واگذاری بخشی از قلمرو خود شود را رد نکرد.

روسیه در سال ۲۰۱۴ شبه جزیره کریمه را بخشی از خاک خود اعلام کرد و در طول سال نخست جنگ با اوکراین نیز چهار منطقه از این کشور شامل «دونتسک»، «لوهانسک»، «خرسون» و «زاپوریژیا» را بخشی از قلمرو خود دانست.

از سوی دیگر، زلنسکی بارها گفته است که خروج کامل نیروهای روسیه و بازگرداندن تمام مناطق الحاقی برای برقراری صلح ضروری است.

پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا مقابل کامالا هریس رقیب دموکرات، روسیه اعلام کرده است که آماده شنیدن پیشنهادات این رئیس جمهوری منتخب در مورد چگونگی پایان جنگ است.

آندری سیبیها وزیر امور خارجه اوکراین نیز در گفت‌وگو با خبرنگاران، ضمن اعلام آمادگی کی‌یف برای همکاری با دولت ترامپ، افزود: «به یاد داشته باشید که رئیس جمهور زلنسکی از نخستین رهبران جهان بود که به رئیس جمهور ترامپ پیام تبریک فرستاد».

ترامپ منتقد سرسخت کمک نظامی به اوکراین

ترامپ مدت‌هاست که منتقد کمک های نظامی به اوکراین است و بارها تهدید کرده در صورت پیروزی در انتخابات، به آن پایان خواهد داد.

وی در یک گردهمایی انتخاباتی در ماه ژوئن (خرداد)، زلنسکی را «بزرگ‌ترین فروشنده تمام تاریخ» خواند و از میزان پولی که واشنگتن به تلاش‌های جنگی کیف می‌پردازد، انتقاد کرد.

در این میان، وزارت دفاع آمریکا روز جمعه اعلام کرد که بسته نظامی وعده داده شده به اوکراین به ارزش ۶ میلیارد دلار تا پیش از روی کار آمدن ترامپ در ماه ژانویه (دی ماه) به کی‌یف ارسال خواهد شد.

بر اساس داده‌های موجود، آمریکا از زمان حمله روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ (اسفند ۱۴۰۰) بیش از ۶۴ میلیارد دلار کمک نظامی به کی‌یف ارائه داده است.

پیش‌بینی مقام پیشین ناتو: جنگ در اوکراین با تصاحب ۲۰ درصد از خاک آن پایان می‌یابد

«جیمز استاوریدیس» از فرماندهان ارشد پیشین سازمان پیمان آتلانتیک شمالی پیش‌بینی کرد که با آمدن «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا و وعده وی برای خاتمه جنگ در اوکراین، نبرد جاری با تصاحب ۲۰ درصد از خاک این کشور توسط روسیه پایان می‌یابد.

به گزارش نشریه نیوزویک، ترامپ پیش از این بارها اعلام کرده بود که چنانچه با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و ولودمیر زلنسکی همتای اوکراینی بر سر میز مذاکره بنشیند، جنگ بین این دو کشور را ظرف ۲۴ ساعت پایان می‌دهد.

از همین رو، اکنون که ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر آمریکا در برابر کامالا هریس نامزد دموکرات پیروز شده است، جهان به دنبال چگونگی مدیریت این جنگ از سوی رئیس‌جمهوری جدید است.

استاوریدیس در بخشی از مصاحبه روز گذشته (شنبه) خود با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت که چنانچه ترامپ بتواند در عرض ۲۴ ساعت به جنگ روسیه و اوکراین پایان دهد، من اولین نفری هستم که به جایزه صلح نوبل وی رای می دهم.

وی افزود: کاری که امیدوارم وی انجام دهد و فکر می کنم انجام خواهد داد، فشار بر هر دو طرف برای آمدن به پای میز مذاکره است؛ وضعیتی شبیه به پایان جنگ دو کره. با این تفاوت که در دنیای واقعی متاسفانه پوتین نزدیک به ۲۰ درصد از خاک اوکراین را در اختیار خواهد داشت. یعنی مساحتی که وی در حال حاضر در کنترل دارد. اما سایر بخش‌های اوکراین می توانند به صورت دموکراتیک و آزاد زندگی کنند.

این دریاسالار بازنشسته آمریکایی سپس ادامه داد: در این شرایط اوکراین همچنین راهی به سمت ناتو پیدا می کند که به صورت واقع بینانه ممکن است سه تا پنج سال به طول انجامد. این بدترین نتیجه موجود در جهان نیست.

استاوریدیس در پاسخ به سوال نیوزویک که «فکر می‌کند پس از روی کار آمدن ترامپ، مذاکرات چقدر طول می‌کشد»، از طریق ایمیل پاسخ داد و گفت: «این موضوع را در نظر بگیرید که آمریکا نمی تواند توافق از طریق مذاکره را بر دو طرف تحمیل کند و اوکراینی ها و روس ها باید به آن دست یابند. مذاکره برای آتش بس و حل و فصل نهایی جنگ ماه ها طول می کشد و ورود اوکراین به ناتو هم ممکن است طی چند سال صورت بگیرد».

این مقام پیشین ناتو در پایان تاکید کرد که توافق میان روسیه و اوکراین احتمالا شامل نوعی منطقه غیرنظامی، درست مانند دو کره خواهد بود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهر غزه
ذوب‌آهن و شمس‌آذر بدون گل؛/ هفته چهاردهم لیگ برتر به پایان رسید
از تهدید ایران تا تقلید از ایران؛ رمزگشایی از تناقض پهپادی ترامپ
محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی آذربایجان شد
پایتخت یخ می‌زند
نتایج آزمون قضاوت سال 1404 اعلام شد
اطلاعیه دادگستری البرز درباره خودسوزی مقابل دادگستری کرج
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد
پادکست | خاطرات کجا ثبت می شوند ؟ مغز یا قلب
ای اف سی تراکتور و ساپینتو را جریمه کرد
محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام شد
سناریوی پوتین در صورت شکست مذاکرات صلح اوکراین چیست؟
نورنما | تصویر زیبای بارانی ساحل سرخ جزیره هرمز
«گنگِ فیلیمو» با حکم قضائی توقیف شد
پرداخت وام ازدواج و فرزند تسریع شد
هشدار متخصصان ارتوپد درباره مصرف زیاد یک نوشیدنی
اهواز امسال فقط یک روز هوای پاک داشت
عارف: همه در برابر حوادث جاده‌ای مسئول هستیم
جسد دختر قربانی سیل در رویدرِ هرمزگان پیدا شد
گرفتار شدن دو کارگر در چاه 25 متری در بلوار آفریقا+ فیلم حادثه
برگزاری جلسه کمیته انضباطی شهربانو و سهیلا منصوریان در فدراسیون ووشو
مذاکره برابر و منصفانه شرط گفت‌وگو با آمریکاست /3 کشور اروپایی ظرفیتی برای مذاکره ندارند
وزارت کشور عراق: جنایت های تروریستی 88درصد کاهش یافته است
ناو هواپیمابر جدید چین از تنگه تایوان عبور کرد
هشدار فدراسیون کوهنوردی: تا اطلاع‌ ثانوی به کوه نروید!
تصادف جاده ای در تربت جام 5 کشته برجا گذاشت
سقف یادگیری دانش‌آموزان محدود و محصور نشود
آغاز قیمت‌گذاری بیش از 100 شعبه بانک آینده
یحیی فروتن مدیرعامل بانک پارسیان شد
وزیر کار: برنامه دولت برای افزایش حقوق کارگران بررسی می‌شود
حذف 5 فرد و نهاد از فهرست تحریم‌های لندن علیه سوریه و ایران
رسانه آمریکایی: پهپاد لوکاس به پای شاهد ایرانی نمی‌رسد
کاهش 100 میلیون مترمکعبی برداشت آب از سدهای تهران
کاظمی: طرح تحول پرورشی آماده شده است
روایت عراقچی به دانشجویان روس درباره تغییر پیام‌های آمریکا در جنگ 12 روزه
هیچ کمبودی در بازار نیست
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 26 آذز 1404+ جدول
طرح توزیع شیر در تمامی مدارس ابتدایی کشور اجرا شده‌است
مدال طلای نخبگان دنیا بر گردن زن ایرانی
ایران – پرتغال؛ آزمون بزرگ شاگردان قلعه‌نویی در خرداد 1405
فاجعه در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود هیات کانادایی به کرانه باختری
رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است
صحن حضرت زهرا (س) در نجف امروز افتتاح می‌شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه26 آذر 1404+ جدول
جزئیات شروط ورود معلمان به مدارس غیردولتی
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
هدیه بزرگ شکیل اونیل برای 600 کودک
فروش فوری و پیش‌فروش 12 محصول ایران‌خودرو + اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چقدراست؟
عراقچی و لاوروف دیدار کردند
X
آگهی تبلیغاتی