×
ورزشی
شناسه خبر : 198844
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/20 ساعت 11:03
لیست تیم ملی فوتبال ایران برای دو بازی آینده تغییر کرد

برای دو بازی آینده مقابل کره شمالی و قرقیزستان؛

لیست تیم ملی فوتبال ایران برای دو بازی آینده تغییر کرد

لیست جدید تیم ملی فوتبال ایران برای دو بازی آینده مقابل کره شمالی و قرقیزستان در مسابقات انتخابی جام جهانی 2026 شامگاه شنبه 19 آبان اعلام شد که نسبت به لیست گذشته دارای تغییراتی بود.

نورنیوز-گروه ورزشی: اولین نکته در لیست امیر قلعه نویی را می‌توان به دعوت از محمدرضا اخباری دروازه‌بان تیم گل گهر و بهترین گلر فصل جاری لیگ برتر نسبت داد. اخباری در حال حاضر با ۶ کلین شیت بالاتر از علیرضا بیرانوند، الکسی گندوز، اکتیر یوسوپوف و ادسون ماردن در صدر جدول بهترین دروازه‌بانان لیگ برتر قرار دارد.

نام سید حسین حسینی دروازه‌بان و کاپیتان استقلال تهران هم که آمار ضعیفی را از خود در رقابت‌های داخلی و آسیایی به جا گذاشته در این لیست دیده می‌شود. حسینی در فصل جاری لیگ برتر و در ۹ دیداری که چهارچوب دروازه تیمش قرار گرفته، ۱۶ گل دریافت کرده است و تنها یک کلین شیت مقابل مس رفسنجان از خود به ثبت رسانده است تا در خط دروازه تیم ملی شاهد حضور بهترین و بدترین دروازه‌بان‌های لیگ برتر از لحاظ آماری باشیم.

در روزهایی که ایوب العملود به دلیل مصدومیت نمی‌تواند پرسپولیس را در سمت راست خط دفاعی همراهی کند، فرشاد فرجی توانسته با حضور در این پست خوش بدرخشد و علاوه بر رضایت کادرفنی، باعث دلگرمی هواداران این تیم نیز شود و در دو بازی اخیر پرسپولیس مقابل الغرافه قطر و گل گهر سیرجان آمار یک گل و یک پاس گل را از خود به ثبت رسانده است. در این پست شاهد تغییر در لیست بازیکنان دعوت شده به تیم ملی نبودیم و باز هم صالح حردانی و آریا یوسفی دو بازیکن سپاهان به اردوی تیم ملی دعوت شدند تا نام جدیدی را در این پست شاهد نباشیم.

علاوه بر سمت راست خط دفاعی در سمت چپ هم تیم ملی اسم جدیدی را به خود ندید و میلاد محمدی و امید نورافکن بار دیگر به تیم ملی دعوت شدند.

در پست خط هافبک، روزبه چشمی بازیکن مصدوم اخیر تیم استقلال بار دیگر به تیم ملی دعوت شد تا در کنار محمد کریمی از سپاهان دو بازیکن داخلی باشند که در پست هافبک به تیم ملی دعوت می‌شوند. محمدجواد حسین نژاد، سامان قدوس، سعید عزت اللهی، محمد قربانی و علیرضا جهانبخش نام‌های تکراری اردوهای گذشته هستند که هر ۴ بازیکن در خارج از ایران مشغول به فعالیت هستند و لژیونر محسوب می‌شوند.

نسبت به اردوی گذشته تیم ملی، نام سعید سحرخیزان بار دیگر در بین بازیکنان خط حمله تیم ملی دیده می‌شود. بازیکن جوانی که توانسته در فصل جاری لیگ روسیه و در تیم اورنبرگ عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد و خیلی زود خود را به ترکیب اصلی تیمش تحمیل کرد و جز بازیکنان ثابت این تیم روسی محسوب می‌شود.

محمد محبی، مهدی قائدی، مهدی طارمی، امیرحسین حسین‌زاده، سردار آزمون و شهریار مغانلو دیگر بازیکنان دعوت شده به تیم ملی در خط حمله به حساب می‌آیند.

دعوت از ۴ دروازه‌بان، حضور مجدد روزبه چشمی، بازگشت محمدحسین کنعانی زادگان و دعوت از سعید سحرخیزان را می‌توان از نکات جدید لیست تیم ملی نام برد. همچنین بر خلاف چند اردوی گذشته تیم ملی، دیگر بازیکنی که تیم نداشته باشد نامش در لیست دیده نمی‌شود و علیرضا جهانبخش پس از ماه‌ها با عقد قرارداد با تیم هیرنفین هلند این انتقاد را از خود و کادر فنی تیم ملی دور کرد تا باز هم شاهد درخشش او در فوتبال هلند و تیم ملی کشورمان باشیم.

به گزارش مهر، تیم ملی ایران به ترتیب در تاریخ‌های ۲۴ و ۲۹ آبان به مصاف کره شمالی در کشور لائوس و قرقیزستان در شهر بیشکک می‌رود و در صورت پیروزی در این دو بازی شاگردان قلعه نویی گام بلندی را به سمت جام جهانی ۲۰۲۶ که به طور مشترک در ۳ کشور ایالات متحده آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار می‌شود، بردارد.


نظرات

آخرین اخبار
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان