×
ورزشی
شناسه خبر : 198844
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/20 ساعت 11:03

برای دو بازی آینده مقابل کره شمالی و قرقیزستان؛

لیست تیم ملی فوتبال ایران برای دو بازی آینده تغییر کرد

لیست جدید تیم ملی فوتبال ایران برای دو بازی آینده مقابل کره شمالی و قرقیزستان در مسابقات انتخابی جام جهانی 2026 شامگاه شنبه 19 آبان اعلام شد که نسبت به لیست گذشته دارای تغییراتی بود.

نورنیوز-گروه ورزشی: اولین نکته در لیست امیر قلعه نویی را می‌توان به دعوت از محمدرضا اخباری دروازه‌بان تیم گل گهر و بهترین گلر فصل جاری لیگ برتر نسبت داد. اخباری در حال حاضر با ۶ کلین شیت بالاتر از علیرضا بیرانوند، الکسی گندوز، اکتیر یوسوپوف و ادسون ماردن در صدر جدول بهترین دروازه‌بانان لیگ برتر قرار دارد.

نام سید حسین حسینی دروازه‌بان و کاپیتان استقلال تهران هم که آمار ضعیفی را از خود در رقابت‌های داخلی و آسیایی به جا گذاشته در این لیست دیده می‌شود. حسینی در فصل جاری لیگ برتر و در ۹ دیداری که چهارچوب دروازه تیمش قرار گرفته، ۱۶ گل دریافت کرده است و تنها یک کلین شیت مقابل مس رفسنجان از خود به ثبت رسانده است تا در خط دروازه تیم ملی شاهد حضور بهترین و بدترین دروازه‌بان‌های لیگ برتر از لحاظ آماری باشیم.

در روزهایی که ایوب العملود به دلیل مصدومیت نمی‌تواند پرسپولیس را در سمت راست خط دفاعی همراهی کند، فرشاد فرجی توانسته با حضور در این پست خوش بدرخشد و علاوه بر رضایت کادرفنی، باعث دلگرمی هواداران این تیم نیز شود و در دو بازی اخیر پرسپولیس مقابل الغرافه قطر و گل گهر سیرجان آمار یک گل و یک پاس گل را از خود به ثبت رسانده است. در این پست شاهد تغییر در لیست بازیکنان دعوت شده به تیم ملی نبودیم و باز هم صالح حردانی و آریا یوسفی دو بازیکن سپاهان به اردوی تیم ملی دعوت شدند تا نام جدیدی را در این پست شاهد نباشیم.

علاوه بر سمت راست خط دفاعی در سمت چپ هم تیم ملی اسم جدیدی را به خود ندید و میلاد محمدی و امید نورافکن بار دیگر به تیم ملی دعوت شدند.

در پست خط هافبک، روزبه چشمی بازیکن مصدوم اخیر تیم استقلال بار دیگر به تیم ملی دعوت شد تا در کنار محمد کریمی از سپاهان دو بازیکن داخلی باشند که در پست هافبک به تیم ملی دعوت می‌شوند. محمدجواد حسین نژاد، سامان قدوس، سعید عزت اللهی، محمد قربانی و علیرضا جهانبخش نام‌های تکراری اردوهای گذشته هستند که هر ۴ بازیکن در خارج از ایران مشغول به فعالیت هستند و لژیونر محسوب می‌شوند.

نسبت به اردوی گذشته تیم ملی، نام سعید سحرخیزان بار دیگر در بین بازیکنان خط حمله تیم ملی دیده می‌شود. بازیکن جوانی که توانسته در فصل جاری لیگ روسیه و در تیم اورنبرگ عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد و خیلی زود خود را به ترکیب اصلی تیمش تحمیل کرد و جز بازیکنان ثابت این تیم روسی محسوب می‌شود.

محمد محبی، مهدی قائدی، مهدی طارمی، امیرحسین حسین‌زاده، سردار آزمون و شهریار مغانلو دیگر بازیکنان دعوت شده به تیم ملی در خط حمله به حساب می‌آیند.

دعوت از ۴ دروازه‌بان، حضور مجدد روزبه چشمی، بازگشت محمدحسین کنعانی زادگان و دعوت از سعید سحرخیزان را می‌توان از نکات جدید لیست تیم ملی نام برد. همچنین بر خلاف چند اردوی گذشته تیم ملی، دیگر بازیکنی که تیم نداشته باشد نامش در لیست دیده نمی‌شود و علیرضا جهانبخش پس از ماه‌ها با عقد قرارداد با تیم هیرنفین هلند این انتقاد را از خود و کادر فنی تیم ملی دور کرد تا باز هم شاهد درخشش او در فوتبال هلند و تیم ملی کشورمان باشیم.

به گزارش مهر، تیم ملی ایران به ترتیب در تاریخ‌های ۲۴ و ۲۹ آبان به مصاف کره شمالی در کشور لائوس و قرقیزستان در شهر بیشکک می‌رود و در صورت پیروزی در این دو بازی شاگردان قلعه نویی گام بلندی را به سمت جام جهانی ۲۰۲۶ که به طور مشترک در ۳ کشور ایالات متحده آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار می‌شود، بردارد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
معاون اجرایی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی : برای تأمین بنزین نگرانی نداریم
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
هدیه ویژه حامی مالی المپیاکوس به مهدی طارمی و ستاره‌های تازه‌ وارد تیم
انتقاد اسپانیا از سکوت اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم
صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها
بیشتر لبنانی‌ها مخالف خلع سلاح حزب الله هستند
پرواز مجدد جنگنده های ونزوئلا بر فراز ناو آمریکایی
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 شهریور
سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته تا 17 شهریور تمدید شد
مادورو: تلاش واشنگتن برای تغییر نظام در کاراکاس اشتباه است
مقدماتی جام‌جهانی اروپا و شب پرگل
قاتل شهید رضایی در سمیرم اعدام شد+فیلم
پیکر استاد احمد پژمان به زادگاهش در لارستان باز می‌گردد
رویکرد فرهنگی دولت و موضوع برگزاری کنسرت خیابانی
تل‌آویو همچنان در انزوای هوایی؛ ادامه تعلیق پروازها از سوی ایتالیا
بلاگر هتاک به اقوام بازداشت شد
وزیر خارجه آلمان: انفجار خطوط لوله گاز نورد استریم تروریستی است
X
آگهی تبلیغاتی