×
ورزشی
شناسه خبر : 198844
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/20 ساعت 11:03
لیست تیم ملی فوتبال ایران برای دو بازی آینده تغییر کرد

برای دو بازی آینده مقابل کره شمالی و قرقیزستان؛

لیست تیم ملی فوتبال ایران برای دو بازی آینده تغییر کرد

لیست جدید تیم ملی فوتبال ایران برای دو بازی آینده مقابل کره شمالی و قرقیزستان در مسابقات انتخابی جام جهانی 2026 شامگاه شنبه 19 آبان اعلام شد که نسبت به لیست گذشته دارای تغییراتی بود.

نورنیوز-گروه ورزشی: اولین نکته در لیست امیر قلعه نویی را می‌توان به دعوت از محمدرضا اخباری دروازه‌بان تیم گل گهر و بهترین گلر فصل جاری لیگ برتر نسبت داد. اخباری در حال حاضر با ۶ کلین شیت بالاتر از علیرضا بیرانوند، الکسی گندوز، اکتیر یوسوپوف و ادسون ماردن در صدر جدول بهترین دروازه‌بانان لیگ برتر قرار دارد.

نام سید حسین حسینی دروازه‌بان و کاپیتان استقلال تهران هم که آمار ضعیفی را از خود در رقابت‌های داخلی و آسیایی به جا گذاشته در این لیست دیده می‌شود. حسینی در فصل جاری لیگ برتر و در ۹ دیداری که چهارچوب دروازه تیمش قرار گرفته، ۱۶ گل دریافت کرده است و تنها یک کلین شیت مقابل مس رفسنجان از خود به ثبت رسانده است تا در خط دروازه تیم ملی شاهد حضور بهترین و بدترین دروازه‌بان‌های لیگ برتر از لحاظ آماری باشیم.

در روزهایی که ایوب العملود به دلیل مصدومیت نمی‌تواند پرسپولیس را در سمت راست خط دفاعی همراهی کند، فرشاد فرجی توانسته با حضور در این پست خوش بدرخشد و علاوه بر رضایت کادرفنی، باعث دلگرمی هواداران این تیم نیز شود و در دو بازی اخیر پرسپولیس مقابل الغرافه قطر و گل گهر سیرجان آمار یک گل و یک پاس گل را از خود به ثبت رسانده است. در این پست شاهد تغییر در لیست بازیکنان دعوت شده به تیم ملی نبودیم و باز هم صالح حردانی و آریا یوسفی دو بازیکن سپاهان به اردوی تیم ملی دعوت شدند تا نام جدیدی را در این پست شاهد نباشیم.

علاوه بر سمت راست خط دفاعی در سمت چپ هم تیم ملی اسم جدیدی را به خود ندید و میلاد محمدی و امید نورافکن بار دیگر به تیم ملی دعوت شدند.

در پست خط هافبک، روزبه چشمی بازیکن مصدوم اخیر تیم استقلال بار دیگر به تیم ملی دعوت شد تا در کنار محمد کریمی از سپاهان دو بازیکن داخلی باشند که در پست هافبک به تیم ملی دعوت می‌شوند. محمدجواد حسین نژاد، سامان قدوس، سعید عزت اللهی، محمد قربانی و علیرضا جهانبخش نام‌های تکراری اردوهای گذشته هستند که هر ۴ بازیکن در خارج از ایران مشغول به فعالیت هستند و لژیونر محسوب می‌شوند.

نسبت به اردوی گذشته تیم ملی، نام سعید سحرخیزان بار دیگر در بین بازیکنان خط حمله تیم ملی دیده می‌شود. بازیکن جوانی که توانسته در فصل جاری لیگ روسیه و در تیم اورنبرگ عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد و خیلی زود خود را به ترکیب اصلی تیمش تحمیل کرد و جز بازیکنان ثابت این تیم روسی محسوب می‌شود.

محمد محبی، مهدی قائدی، مهدی طارمی، امیرحسین حسین‌زاده، سردار آزمون و شهریار مغانلو دیگر بازیکنان دعوت شده به تیم ملی در خط حمله به حساب می‌آیند.

دعوت از ۴ دروازه‌بان، حضور مجدد روزبه چشمی، بازگشت محمدحسین کنعانی زادگان و دعوت از سعید سحرخیزان را می‌توان از نکات جدید لیست تیم ملی نام برد. همچنین بر خلاف چند اردوی گذشته تیم ملی، دیگر بازیکنی که تیم نداشته باشد نامش در لیست دیده نمی‌شود و علیرضا جهانبخش پس از ماه‌ها با عقد قرارداد با تیم هیرنفین هلند این انتقاد را از خود و کادر فنی تیم ملی دور کرد تا باز هم شاهد درخشش او در فوتبال هلند و تیم ملی کشورمان باشیم.

به گزارش مهر، تیم ملی ایران به ترتیب در تاریخ‌های ۲۴ و ۲۹ آبان به مصاف کره شمالی در کشور لائوس و قرقیزستان در شهر بیشکک می‌رود و در صورت پیروزی در این دو بازی شاگردان قلعه نویی گام بلندی را به سمت جام جهانی ۲۰۲۶ که به طور مشترک در ۳ کشور ایالات متحده آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار می‌شود، بردارد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سلسله حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض مکرر آتش بس
شکست کامل نتانیاهو در همه جبهه ها به روایت هاآرتص
ادامه سریال فرار از زندان در فرانسه
مذکرات مرحله دوم آتش‌بس در غزه به بن‌بست کامل رسید
ماجرای صدای تیراندازی در افسریه چه بود؟
هشدار جدی پلیس تهران؛«حتی یک سرقت» هم غیرقابل‌قبول است
هشدار جدی به خریداران ملک؛ پرداخت پول در بنگاه ممنوع شد
40 درصد خودروهای پلاک تهران معاینه فنی را خارج از شهر می‌گیرند
شکرگذاری یا سوگواری؛ جدال بر سر تاریخ
ابلاغ شیوه‌نامه آژانس‌های جذب / فصلی نو در سرمایه‌گذاری خارجی
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 6 آذر + جدول
آلاینده‌ها تا اواسط هفته میهمان پایتخت هستند
قهرمان موتورسواری جهان به تهران آمد
13 مصدوم در واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان همدانی
حماس خواستار توقف کشتار اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی شد
لاریجانی: جنگ 12 روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود
تاکید پوتین بر تقویت توان نظامی «سازمان پیمان امنیت جمعی»
تهران در آستانه یک جهش بزرگ ؛ وعده 500 کیلومتر مترو در 5 سال
اگر دانش‌آموز و دانشجوی سالم نداشته باشیم، آموزش به درد نمی‌خورد
مرگ دو کارگر در کارگاه ترشی‌سازی کاشان
ویروس آنفلوآنزا در کودکان تهاجمی‌تر شده است
وقوع دو تصادف مرگبار در زنجان به همراه کشته و مصدوم
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 6 آذر 1404
پوتین بر اهمیت توسعه سامانه‌های پدافند هوایی تاکید کرد
ممنوعیت تردد در جنگل‌های سوادکوه تا بارش‌های پاییزی
هشدار وزارت بهداشت: قرص‌های لاغری عطاری‌ها بی‌خطر نیستند
60 درصد آلودگی هوای تهران از ناوگان حمل و نقل منتشر می‌شود
پیام رئیس‌جمهور به سرمایه‌گذاران: فرصت‌های بی‌نظیر اردبیل در انتظار شماست
بسیج، پیوند قومیت‌ها با ایران را صدچندان کرده است
هنگ‌کنگ در آتش؛ 55 قربانی و 279 مفقودی در حریق مرگبار
زلنسکی شرط تازه‌ای برای گفت‌وگوهای سرزمینی مطرح کرد
صالح حردانی به 100 بازی با پیراهن استقلال رسید
چالش 2 حزب اصلی بر سر پست ریاست جمهوری عراق
تداوم تحرکات نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
پایان پلمب فدراسیون ژیمناستیک؛ تغییر مدیریت و آغاز فعالیت دوباره
پیام رئیس‌جمهور ایران به چین و تاکید بر تقویت همکاری‌های گردشگری و صنایع‌دستی
مدیرعامل کنترل کیفیت هوا: داده‌های سایت‌های خارجی قابل اعتماد نیست
288 هزار خانواده فلسطینی در غزه در سرما و باران رها شده‌اند
ناصر مسعودی خواننده‌ی پیشکسوت گیلان درگذشت
مجری آمریکایی فاکس‌نیوز : نتانیاهو دشمن تمدن غرب است
قطار مرگبار در چین 11 کارگر را زیر گرفت
ایستگاه مترو مریم مقدس شنبه افتتاح می‌شود
نیروی دریایی آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هر تجاوز احتمالی است
تورم در یک قدمی 50 درصدی شدن
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول
مدرسه تلویزیونی جایگزین آموزش مجازی مدارس می‌شود
زلزله 6.6 ریشتری غرب اندونزی را لرزاند
آمریکا بررسی مهاجرت افغان‌ها را موقتاً متوقف کرد
پیام تبریک شمخانی به مناسبت هفتم آذر: دریا اگر لازم شود، میدان تصمیم خواهد بود
X
آگهی تبلیغاتی