×
بین الملل
شناسه خبر : 198738
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/19 ساعت 14:35
معاریو: نتانیاهو 2 لشکر فدای جنگ منطقه ای کرده است

معاریو: نتانیاهو 2 لشکر فدای جنگ منطقه ای کرده است

رژیم صهیونیستی از بیش از یک سال قبل در هفت جبهه وارد جنگی منطقه‌ای شده و طی ‌آن نزدیک به 2 لشکر خود را از دست داده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک رسانه عبری نوشت، ارتش رژیم صهیونیستی در طول جنگ غزه نزدیک به ۲ لشکر خود را از دست داده و بدون محاسبه تعداد کشته‌ها و زخمی‌ها اکنون به هزاران سرباز نیاز دارد و در کنار آن تل‌آویو با بحران‌های سیاسی و اقتصادی بزرگی روبه‌رو است که علت اصلی همگی آنها تداوم حضور نتانیاهو در پست نخست‌وزیری است.

روزنامه عبری «معاریو» در گزارشی به قلم «بن کسبیت» تحلیلگر سیاسی خود نوشت که رژیم صهیونیستی از بیش از یک سال قبل در هفت جبهه وارد جنگی منطقه‌ای شده و طی ‌آن نزدیک به ۲ لشکر خود را از دست داده و حتی قبل از شمارش تعداد کشته‌ها و زخمی‌ها، اکنون به هزاران سرباز نیاز دارد. در این میان کابینه آن قانونی را به تصویب رساند که می‌تواند فرار روبه‌فزونی حریدی‌ها را که اصلا در ارتش خدمت نمی‌کنند، تداوم بخشد.

بن کسبیت در ادامه گزارش خود نوشت: «کابینه دوره خدمت سربازی و تعداد روزهای خدمت نیروهای ذخیره در سال را به صورت قابل توجه افزایش داده و سن معافیت از ذخیره را بالا برد و معافیت‌های موجود را لغو کرد. این اقدامات موجب افزایش فرسودگی، نارضایتی و فشار روی گروه اندکی از آنهایی شد که در نیروهای ذخیره خدمت می‌کنند و از سوی دیگر نظامیان زیر سنگینی فشاری مستمر صدایشان درآمده است.»

همچنین در گزارش روزنامه معاریو با اشاره به تلفات نظامی رژیم صهیونیستی، به بحران‌های پیچیده و آسیب‌های سیاسی و اقتصادی ناشی از جنگ در جبهه داخلی همزمان با تبدیل آن به جنگی منطقه‌ای که دلیل اصلی آن تداوم حضور بنیامین نتانیاهو در پست نخست‌وزیری است، پرداخته شد.  

در ادامه گزارش یاد شده آمده است: در اوج این جنگ نتانیاهو، یوآو گالانت، وزیر جنگ باتجربه خود، یکی از نیروهای ذخیره و از اعضای نهاد امنیتی برای چهار دهه را با یسرائیل کاتس که فردی بی‌تجربه است و هرگز در وزارتخانه‌ای امنیتی نبوده، عوض می‌کند و این تغییرات با سرعت و بدون دوره آشنایی و یا آموزشی برای وزیر جدید و آن هم در آستانه حمله قوی و چه بسا بی‌سابقه ایران انجام می‌شود. تمامی این اتفاقات در زمانی اتفاق می‌افتد که شرایط اقتصادی به سرعت رو به وخامت بوده و پیش‌بینی می‌شود برای سومین بار رتبه اعتباری آن کاهش پیدا کند، این در حالی است که کسری بودجه آن به آسمان رسیده و وزارت دارایی رژیم صهیونیستی توصیه کرده به دلیل بحران مالی پنج وزارتخانه تعطیل شوند.

این تحلیلگر مسایل سیاسی روزنامه معاریو در پاسخ به این سوال که آیا این اقدامات به بهبود شرایط اسرائیل منجر می‌شود یا اینکه آن را وخیم‌تر می‌کند، نوشت: هیچ فرد محترمی در اسرائیل یا در جهان نیست که جواب این سوال را نداند. جواب آن ساده است، چنین اقداماتی شرایط اسرائیل را بدتر می‌کند در واقع کابینه اسرائیل در طول جنگ علیه اسرائیل کار می‌کند. تمام اینها هم به یک دلیل ساده اتفاق می‌افتد و آن استمرار کنترل نتانیاهو بر اسرائیل است، اینکه به او اجازه داده می‌شود اقداماتی از این دست انجام دهد که خساراتی دائمی، استراتژیک و گهگاه بی‌بازگشت را به اسرائیل وارد می‌کند، یک نتیجه اجتناب‌ناپذیر دارد؛ اینکه نتانیاهو به عنوان نخست‌وزیر بر خلاف کابینه‌ای که ریاست آن را بر عهده دارد، عمل می‌کند.

به گزارش ایسنا، بن کسبیت در همین چارچوب به سوالی که شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی در نظرسنجی این هفته خود مطرح کرد، پرداخت و نوشت: شبکه ۱۳ این سوال را پرسید که آیا با توجه به رسوایی‌های امنیتی، نتانیاهو امنیت اسرائیل را به خطر انداخته است یا خیر. ۵۲ درصد از شرکت‌کنندگان پاسخ مثبت داده و تنها ۷ درصد پاسخ منفی دادند و انسان نیاز به مسایل امنیتی ندارد تا متوجه شود نخست وزیری بر سر کار است که استمرار حضورش در این سمت، موجب وارد آمدن زیانی استراتژیک به اسرائیل و آینده آن خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛ از ادعای دوباره ترامپ تا درخواست چین برای احیای مذاکرات
تک ضرب | خیز قهرمانان ایران برای درخشش در «ناگویا»
وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل تهدید اصلی منطقه است
ادعای ترامپ درباره تماس مستقیم ایران با آمریکا
کی‌یف زیر حملات موشکی روسیه؛ 10 انفجار پایتخت اوکراین را لرزاند
پیام عراقچی پس از سفر به چین؛ تصمیم‌های امروز بر آینده منطقه اثر می‌گذارد
وزیر صمت میزان تعرفه خودروهای برقی را اعلام کرد
خبر بد برای استقلال؛ فرعباسی بازی با تراکتور را از دست داد
مسی تاریخ‌ساز شد؛ جام 48 ، قهرمانی اینتر میامی و صدمین گل ستاره آرژانتینی
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنج شنبه 26 شهریور 1405+ جدول پخش
وقتی ربات‌ها ربات می‌سازند/ چشم‌انداز ارتش رباتی
امیدهای تازه برای غربالگری آلزایمر
انار؛ میوه‌ای پاییزی یا گنجینه‌ای از ترکیبات دارویی؟
جرد کوشنر؛ چهره‌ای که سیاست آمریکا را به دنیای سرمایه پیوند زد
بلایی که فوتبال آمریکایی بر سر بازیکنان می‌آورد
نورویدئو | دویستمین شب؛ وقتی خیابان به سنگر تاب‌آوری تبدیل شد
امضای گوگل پای بزرگ‌ترین قرارداد حذف کربن
داور زن ایرانی در رقابت‌های بسکتبال ناگویا سوت می‌زند
استقلالی‌ها پس از دیدار با السد راهی ناگویا شدند
ارتش یمن: یک پهپاد سعودی RQ-20 سرنگون شد
نوری المالکی: عراق خواهان روابط متوازن با همه کشورهاست
رئیس اتاق اصناف رامسر بازداشت شد
الیور استون: آمریکا تشنه جنگ است
دیدار پاریسی عبدالله دوم و جوزف عون برای حمایت از ارتش لبنان!
باغ 70 ساله شیراز جان دوباره گرفت؛ «باغ زندگی» میزبان شهروندان شد
احضار کاردار هند در پاکستان پس از برخورد شناورهای دریایی دو کشور
خودروهای برقی با تعرفه 4 درصدی وارد می‌شوند
ادعای عجیب ونس در حمایت از ترامپ
مخالفت قانونگذار ارشد آمریکایی با فروش بمب 2 هزار پوندی به رژیم صهیونیستی
14 هزار کلاس درس در آستانه مهر آماده بهره‌برداری می‌شود
ظفرقندی: باید مسیر نظام سلامت را از درمان به پیشگیری تغییر دهیم
سیل مرگبار نپال؛ شمار قربانیان از 1400 نفر عبور کرد
کلاهبرداری با قرعه‌کشی جعلی خودرو؛ 80 نفر قربانی یک آگهی اینستاگرامی شدند
پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
قائم‌پناه: دولت برنامه‌ای برای بنزین 80 هزار تومانی ندارد
بازگشایی آخرین گذرگاه مرزی عراق با ایران
واکنش یمن به ادعای عربستان درباره مکه؛ چه کسی پرده کعبه را به اپستین داد؟
بهروزآذر: حجاب با برخورد فیزیکی اصلاح نمی‌شود
سرلشکر عبداللهی: اتحاد مردم قدرت ملی را افزایش داده است
سیمئونه، توپ طلا را به «مسی» داد!
وعده پایان چند هفته‌ای؛ جنگ ترامپ به هفت ماه رسید
رهگیری جنگنده‌های عربستان در عملیات موفق پدافندی یمن
نواف سلام در چه شرایطی رأی اعتماد گرفت؟
عیادت پزشکیان از موسوی گرمارودی در آستانه روز شعر و ادب فارسی
وزیر دارایی ترکیه: جنگ علیه ایران تورم را افزایش داده است
حملات توپخانه‌ای و پهپادی سعودی علیه یمنی‌ها
دور جدید پرداخت مطالبات گندمکاران آغاز شد
پوتین: رای دادن در انتخابات، سهم مشترک همه در پیروزی روسیه خواهد بود
سفیر ایران در سازمان ملل: تعامل بین‌المللی با مقامات افغانستان ضروری است
رکوردشکنی ناتوانی شرکت‌های آمریکایی در بازپرداخت وام‌ها