×
بین الملل
شناسه خبر : 198738
تاریخ انتشار :

معاریو: نتانیاهو 2 لشکر فدای جنگ منطقه ای کرده است

رژیم صهیونیستی از بیش از یک سال قبل در هفت جبهه وارد جنگی منطقه‌ای شده و طی ‌آن نزدیک به 2 لشکر خود را از دست داده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک رسانه عبری نوشت، ارتش رژیم صهیونیستی در طول جنگ غزه نزدیک به ۲ لشکر خود را از دست داده و بدون محاسبه تعداد کشته‌ها و زخمی‌ها اکنون به هزاران سرباز نیاز دارد و در کنار آن تل‌آویو با بحران‌های سیاسی و اقتصادی بزرگی روبه‌رو است که علت اصلی همگی آنها تداوم حضور نتانیاهو در پست نخست‌وزیری است.

روزنامه عبری «معاریو» در گزارشی به قلم «بن کسبیت» تحلیلگر سیاسی خود نوشت که رژیم صهیونیستی از بیش از یک سال قبل در هفت جبهه وارد جنگی منطقه‌ای شده و طی ‌آن نزدیک به ۲ لشکر خود را از دست داده و حتی قبل از شمارش تعداد کشته‌ها و زخمی‌ها، اکنون به هزاران سرباز نیاز دارد. در این میان کابینه آن قانونی را به تصویب رساند که می‌تواند فرار روبه‌فزونی حریدی‌ها را که اصلا در ارتش خدمت نمی‌کنند، تداوم بخشد.

بن کسبیت در ادامه گزارش خود نوشت: «کابینه دوره خدمت سربازی و تعداد روزهای خدمت نیروهای ذخیره در سال را به صورت قابل توجه افزایش داده و سن معافیت از ذخیره را بالا برد و معافیت‌های موجود را لغو کرد. این اقدامات موجب افزایش فرسودگی، نارضایتی و فشار روی گروه اندکی از آنهایی شد که در نیروهای ذخیره خدمت می‌کنند و از سوی دیگر نظامیان زیر سنگینی فشاری مستمر صدایشان درآمده است.»

همچنین در گزارش روزنامه معاریو با اشاره به تلفات نظامی رژیم صهیونیستی، به بحران‌های پیچیده و آسیب‌های سیاسی و اقتصادی ناشی از جنگ در جبهه داخلی همزمان با تبدیل آن به جنگی منطقه‌ای که دلیل اصلی آن تداوم حضور بنیامین نتانیاهو در پست نخست‌وزیری است، پرداخته شد.  

در ادامه گزارش یاد شده آمده است: در اوج این جنگ نتانیاهو، یوآو گالانت، وزیر جنگ باتجربه خود، یکی از نیروهای ذخیره و از اعضای نهاد امنیتی برای چهار دهه را با یسرائیل کاتس که فردی بی‌تجربه است و هرگز در وزارتخانه‌ای امنیتی نبوده، عوض می‌کند و این تغییرات با سرعت و بدون دوره آشنایی و یا آموزشی برای وزیر جدید و آن هم در آستانه حمله قوی و چه بسا بی‌سابقه ایران انجام می‌شود. تمامی این اتفاقات در زمانی اتفاق می‌افتد که شرایط اقتصادی به سرعت رو به وخامت بوده و پیش‌بینی می‌شود برای سومین بار رتبه اعتباری آن کاهش پیدا کند، این در حالی است که کسری بودجه آن به آسمان رسیده و وزارت دارایی رژیم صهیونیستی توصیه کرده به دلیل بحران مالی پنج وزارتخانه تعطیل شوند.

این تحلیلگر مسایل سیاسی روزنامه معاریو در پاسخ به این سوال که آیا این اقدامات به بهبود شرایط اسرائیل منجر می‌شود یا اینکه آن را وخیم‌تر می‌کند، نوشت: هیچ فرد محترمی در اسرائیل یا در جهان نیست که جواب این سوال را نداند. جواب آن ساده است، چنین اقداماتی شرایط اسرائیل را بدتر می‌کند در واقع کابینه اسرائیل در طول جنگ علیه اسرائیل کار می‌کند. تمام اینها هم به یک دلیل ساده اتفاق می‌افتد و آن استمرار کنترل نتانیاهو بر اسرائیل است، اینکه به او اجازه داده می‌شود اقداماتی از این دست انجام دهد که خساراتی دائمی، استراتژیک و گهگاه بی‌بازگشت را به اسرائیل وارد می‌کند، یک نتیجه اجتناب‌ناپذیر دارد؛ اینکه نتانیاهو به عنوان نخست‌وزیر بر خلاف کابینه‌ای که ریاست آن را بر عهده دارد، عمل می‌کند.

به گزارش ایسنا، بن کسبیت در همین چارچوب به سوالی که شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی در نظرسنجی این هفته خود مطرح کرد، پرداخت و نوشت: شبکه ۱۳ این سوال را پرسید که آیا با توجه به رسوایی‌های امنیتی، نتانیاهو امنیت اسرائیل را به خطر انداخته است یا خیر. ۵۲ درصد از شرکت‌کنندگان پاسخ مثبت داده و تنها ۷ درصد پاسخ منفی دادند و انسان نیاز به مسایل امنیتی ندارد تا متوجه شود نخست وزیری بر سر کار است که استمرار حضورش در این سمت، موجب وارد آمدن زیانی استراتژیک به اسرائیل و آینده آن خواهد شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
X
آگهی تبلیغاتی