×
بین الملل
شناسه خبر : 198735
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/19 ساعت 14:21
قحطی قریب‌الوقوع در شمال غزه

گاردین گزارش داد؛

قحطی قریب‌الوقوع در شمال غزه

کمیته ای متشکل از کارشناسان امنیت غذایی جهان درباره «احتمال قوی» بروز قریب الوقوع قحطی در شمال غزه، همزمان با ادامه محاصره این منطقه توسط رژیم صهیونیستی هشدار دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش گاردین نوشت: کمیته مستقل بررسی قحطی (FRC) در هشداری نادر اعلام کرد که «به اقدامی فوری، نه در چند هفته بلکه در چند روز، از سوی همه فعالانی که در درگیری شرکت دارند، یا نفوذی برای کنترل آن دارند برای رسیدگی و رفع این وضعیت فاجعه بار نیاز هست.

این هشدار چند روز قبل از پایان مهلت آمریکا برای رژیم اسرائیل برای بهبود وضعیت کمک های انساندوستانه در غزه مطرح شده است. سازمان ملل تقریبا یک سال پیش اعلام کرد که این منطقه به دلیل حملات رژیم اسرائیل «غیرقابل سکونت» شده است.

آمریکا مدعی است ادامه کمک هایش به رژیم صهیونیستی مشروط به توجه این رژیم به ضرب الاجل واشنگتن درباره بهبود وضعیت کمک های انساندوستانه به غزه است.

دولت جو بایدن پیشتر ادعا کرده بود که از رژیم اسرائیل خواسته است امکان انتقال کمک های بیشتری را ارائه دهد. با این حال وی از اعمال فشار برای این درخواست خود خودداری کرده و حتی به آنچه که نهادهای وابسته به دولتش گفته اند بی توجه بوده است. سازمان های وابسته به دولت آمریکا تایید کرده اند که اسرائیل عمدا مانع انتقال دارو و غذا به غزه می شود. به موجب قوانین آمریکا انتقال سلاح ها به کشورهایی که مانع انتقال کمک های تحت حمایت آمریکا می شوند، قطع می شود.

دفتر هماهنگی امور انسان دوستانه سازمان ملل، برآورد کرده که بین ۷۵ تا ۹۵ هزار نفر همچنین در شمال غزه بسر می برند.

کمیته بررسی قحطی عنوان کرده که «گرسنگی، سوء تغذیه و مرگ و میر بیش از حد به دلیل سوء تغذیه و بیماری ها» موضوعی است که «بشدت در شمال غزه در حال افزایش است».

این دیده بان جهانی اعلام کرده که احتمالا تاکنون «از آستانه قحطی عبور شده یا در آینده نزدیک عبور خواهد شد.»

قحطی+قریب‌الوقوع+در+شمال+غزه
 

با وجود چنین هشداری، فلسطینی ها و گروه های مدافع حقوق بشر و حتی برخی از نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی اذعان می کنند که این رژیم طرح موسوم به «برنامه ژنرال ها» را پیاده می کند که شامل «تسلیم یا گرسنگی» با هدف پاکسازی شمال غزه از جمعیت آن است.

رژیم صهیونیستی مدعیست چنین طرحی را اجرا نمی کند. اما به تازگی یک مقام نظامی صهیونیست به خبرنگاران گفت «قصد نداریم» به فلسطینی ها اجازه بازگشت به خانه های خود در شمال غزه را بدهیم.

گاردین افزود: صدها فلسطینی در حملات اسرائیل به بیمارستان‌ها، مدارس و خانه‌هایی که به آوارگان در این منطقه پناه داده‌اند، کشته شده اند که بسیاری از آنها قادر به فرار نبوده‌اند.

قحطی+قریب‌الوقوع+در+شمال+غزه
 

به گفته مقامات بهداشت محلی، بیش از ۴۳ هزار فلسطینی در عملیات رژیم اسرائیل در غزه به شهادت رسیده اند، هرچند که به گفته کارشناسان، آمار واقعی احتمالاً بسیار بیشتر است. گفته می شود هزاران نفر زیر آوار مدفون هستند و ده ها هزار نفر دیگر زخمی شده اند.

بررسی آمار کشته‌ها به‌طور مستقل امکان‌پذیر نیست، زیرا رژیم اسرائیل به خبرنگاران خارجی اجازه ورود نمی‌دهد، اما بر اساس تحلیل سازمان ملل از مرگ‌های تایید شده که در روز جمعه منتشر شد، نزدیک به ۷۰ درصد از افرادی که در جنگ غزه جان خود را از دست داده اند، زن و کودک هستند.

خبرگزاری فلسطینی وفا گزارش داد که در ساعات پایانی روز جمعه و ساعات اولیه روز شنبه، دست کم ۱۴ غیرنظامی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدند. بر اثر بمباران چادرهای اسکان آوارگان در خان یونس، در جنوب غزه، توسط جنگنده های اسرائیلی دستکم ۹ نفر شهید شدند.

بر اساس داده های سازمان ملل متحد، مقدار کمک هایی که وارد غزه می شوند امسال به پایین ترین سطح خود رسیده است و سازمان ملل بارها رژیم اسرائیل را به تعویق یا ممانعت در تلاش ها برای کمک رسانی به ویژه در شمال غزه متهم کرده است


کلید واژگان
غزهامنیت غذاییقحطی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | تحقیر رئال در دربی مادرید+ خلاصه بازی
افزایش کشته‌ها در تجمع انتخاباتی بازیگر سینمای هند
آغاز پیش فروش و فروش فوق العاده و اقساطی محصولات ایران‌خودرو از امروز + جزئیات
شرایط پیش فروش محصولات سایپا اعلام شد
جلسه غیرعلنی مجلس برای بررسی فعالسازی مکانیزم ماشه
روبیو: توافق همچنان بهترین نتیجه برای مردم ایران و جهان است
سفر نتانیاهو به آرژانتین ممنوع شد
نامه عراقچی به گوترش در مورد غیرقانونی بودن بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده
عراقچی: قطعنامه 2231، 26مهر منقضی خواهد شد
سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز نخواهد شد؟
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
X
آگهی تبلیغاتی