×
سیاسی
شناسه خبر : 198728
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/19 ساعت 13:48
پزشکیان: موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاران در صنعت برق باید برطرف شود

در نشست بررسی راهکارهای رفع ناترازی برق مطرح شد

پزشکیان: موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاران در صنعت برق باید برطرف شود

رئیس جمهور بر ضرورت رفع موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاران در تولید انرژی‌های پاک و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در زمینه تولید برق تاکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: جلسه «بررسی راهکارهای رفع ناترازی برق و توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر» صبح امروز شنبه به ریاست رئیس جمهور و با حضور رئیس دفتر رئیس جمهور، وزیر نیرو، وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و تعدادی از مدیران بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران فعال در حوزه ساخت نیروگاه‌های برق برگزار شد.

 مسعود پزشکیان در این جلسه با تأکید بر ضرورت رفع موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاران در تولید انرژی‌های پاک و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در زمینه تولید برق، گفت: به دلیل فوریتی که در این زمینه وجود دارد و تا قبل از رسیدن به پیک مصرف برق در ماه‌های آینده، وزرا و مسئولان مربوطه باید هماهنگی‌های خود را بیشتر کنند و ضمن برطرف نمودن موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاران، هر گونه مجوزی که برای پیشرفت کار لازم است، به سرعت تهیه و در اختیار بخش خصوصی فعال در این زمینه قرار گیرد.

رئیس جمهور با تقدیر از فعالیت‌های وزیر نیرو در این زمینه افزود: برای پیش‌برد سریع‌تر امور اولویت با سرمایه‌گذاران و طرح‌هایی باشد که سرمایه آنها آماده است، اما با موانعی در کسب مجوز و در روند بروکراسی مواجه هستند و سپس به سراغ مشکلات آن بخش از شرکت‌های خصوصی بروید که نیاز به وام و تکمیل سرمایه برای حضور در این حوزه دارند.

پزشکیان اظهارکرد: برای مجوزهایی هم که صادر می‌شود زمان و مهلت کافی تعیین کنید و در صورتی که در مهلت تعیین شده فعالیتی صورت نگرفت، مجوزهای صادر شده را لغو کنید. در این زمینه مشاهده شده است که برخی سرمایه‌گذاران در بخش‌های اقتصادی مجوزهایی می‌گیرند، ولی بعد از چند سال هیچ کاری نکرده‌اند.

رئیس جمهور از بخش خصوصی خواست پیشنهادهای خود برای اجرای پروژه‌های تولید انرژی، به خصوص انرژی‌های پاک را هر چه سریع‌تر ارائه کنند و گفت: ‌به دلیل اهمیت رفع ناترازی‌ها در حوزه انرژی، طی روزهای آینده جلسه‌ای برای پیگیری موضوعات این عرصه داریم و پیشنهادهای ارائه شده در آن جلسه بررسی خواهد شد.

در این جلسه وزیر نیرو، گزارشی از وضعیت تولید برق در کشور در مقایسه سال‌های پس از پیروزی انقلاب ارائه کرد و گفت: در سال ۵۷، تولید برق ما هفت هزار مگاوات بود و در سال ۱۴۰۳ این رقم به ۹۳ هزار مگاوات رسیده و خطوط انتقال برق نیز از ۸۱ هزار کیلومتر در ابتدای انقلاب به ۹۸۰ هزار کیلومتر در حال حاضر رسیده است. طبق برنامه تا سال ۱۴۰۴ می‌توانیم به ۱۱ هزار مگاوات تولید برق خورشیدی برسیم و این رقم تا پایان ۱۴۰۶ به ۳۸ هزار مگاوات خواهد رسید.

در این جلسه همچنین تعدادی از مدیران بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران فعال در ساخت نیروگاه‌های برق خورشیدی و بادی حضور داشتند و به تشریح مشکلات پیش‌رو و راهکارهای تولید و ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و بادی پرداختند که اهم آنها «مشکلات ناشی از تعیین دستوری قیمت برق توسط وزارت نیرو»، «موانع پیش‌روی صدور مجوز صادرات برق در ایام غیرپیک» و «تسریع در اعطای تسهیلات» بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان
هزینه واقعی جنگ ایران بسیار بیشتر از گزارش هگست است
تأیید مرگ سومین نظامی آمریکایی
قهرمان 18 ساله ژیمناستیک تهران پس از سانحه تمرین درگذشت