×
بین الملل
شناسه خبر : 198701
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/19 ساعت 11:35
المیادین: ادعای رژیم اسرائیل درباره موضع قطر نسبت به حماس صحت ندارد

المیادین: ادعای رژیم اسرائیل درباره موضع قطر نسبت به حماس صحت ندارد

شبکه المیادین به نقل از یک منبع گزارش داد که ادعای اخیر رسانه‌های رژیم صهیونیستی درباره موضع کشور قطر نسبت به جنبش حماس صحت ندارد.

نورنیوز-گروه بین الملل: در پی انتشار اخباری در رسانه های رژیم صهیونیستی مبنی بر تصمیم دولت قطر برای اخراج رهبران جنبش حماس از این کشور، شبکه المیادین به نقل از منابع خاص خود بدون ذکر نام گزارش داد: مطالب منتشر شده در رسانه های صهیونیستی مبنی بر اینکه (رهبران) حماس دیگر مورد پذیرش قطر نیستند، صحت ندارد.

این منبع تاکید کرد: آنچه توسط رسانه های صهیونیستی در این باره منتشر شده تلاشی گسترده از سوی اسرائیل برای ایجاد فشار بر جنبش حماس است.

شبکه «کان» رژیم صهیونیستی روز جمعه مدعی شد که مسئولان قطری زیر فشار شدید آمریکا در پیامی به رهبران جنبش حماس مقیم قطر، گفته اند که دیگر حضور آنها در دوحه را نمی پذیرند.

در همین راستا نیز یک مقام آمریکایی روز جمعه گفته بود که پس از مخالفت جنبش حماس با آخرین پیشنهاد آمریکا برای آزادی اسیران صهیونیست، واشنگتن به دولت قطر اعلام کرده است که دیگر حضور رهبران حماس در دوحه قابل قبول نیست.

این مقام آمریکایی که خواسته بود نامش فاش نشود، در گفت وگو با روزنامه الشرق ضمن تکرار ادعای مسؤلان آمریکایی در تروریست خواندن جنبش حماس افزوده بود که دیگر نباید رهبران حماس در پایتخت های هیچ یک از شرکای واشنگتن حضور داشته باشند.

دولت قطر و جنبش حماس هنوز به طور رسمی نسبت به این ادعاهای رسانه های رژیم صهیونیستی و مقام های آمریکایی واکنشی نشان نداده اند.

یک مقام آمریکایی: از قطر خواستیم که رهبران حماس را اخراج کند

 یک مقام آمریکایی روز جمعه به یک روزنامه قطری گفت که پس از مخالفت حماس با آخرین پیشنهاد آمریکا برای آزادی گروگان‌های اسرائیلی، به دولت قطر اعلام کردیم که دیگر حضور رهبران حماس در دوحه قابل قبول نیست.

 این مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، در گفت وگو با روزنامه الشرق قطر با تکرار ادعای مسؤولان ایالات متحده در تروریست خواندن جنبش مقاومت اسلامی حماس گفت که دیگر نباید رهبران حماس در مرکز هیچ یک از شرکای واشنگتن مورد حضور داشته باشند.

وی در ادامه افزود که این مسأله را هفته‌ها پیش و پس از آن که حماس آخرین پیشنهاد آمریکا را برای آزادی گروگان‌ها قبول نکرد، به قطر گفتیم.

این مسؤول آمریکایی با تمجید از نقش قطر در طول یکسال گذشته در موضوع اسرای اسرائیلی افزود: قطر نقشی بی نظیر برای میانجی‌گری در موضوع گروگان‌ها ایفا کرده، همچنان که دوحه در تضمین آزادی حدود ۲۰۰ گروگان در سال گذشته نیز نقش اساسی داشته است.

این مقام دولت واشنگتن ادامه داد: در سایه مخالفت مداوم حماس برای آزادی گروگان‌ها، صرف نظر از تعداد آنها، در چند هفته اخیر، این گروه در نشست‌های قاهره پیشنهاد آمریکا را نپذیرفت، همین امر ادامه حضور آنها در دوحه را غیر قابل قبول کرده است.

روزنامه الشرق به نقل از منابعی که نامی از آنها نبرده، اعلام کرد که قطر ۱۰ روز پیش درخواست آمریکا برای اخراج رهبران حماس را به این گروه اطلاع داده است.

این منابع اعلام کردند که دولت آمریکا گفت وگوهای فشرده‌ای با قطر در زمان مناسب برای بسته شدن دفتر سیاسی جنبش حماس را برگزار کرده است.

منابع مورد نظر اعلام کردند که پس از آن که حماس هفته پیش پیشنهاد آزادی گروگان‌های اسرائیلی از سوی آمریکا را قبول نکرد، ایالات متحده به قطر گفته که اکنون زمان اخراج رهبران حماس از دوحه است.


کلید واژگان
حماسقطراخراج
نظرات

آخرین اخبار
نقشه ترافیکی تهران در شب‌های محرم
وزیر نفت: افزایش تولید گاز در مناطق مرکزی شروع شد
بازتاب جهانی توافق ایران و آمریکا؛ تأکید رهبران کشورها بر امنیت تنگه هرمز
واکنش رسانه ها و مقامات صهیونیستی به توافق ایران و آمریکا
زمان واریز حقوق خرداد ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد+ جدول زمان‌بندی
پایان دوران جلسات پشت درهای بسته
اسکورت منحصربفرد از تیم ملی فوتبال کشورمان در آمریکا
خبر خوش برای تجار؛ مهلت رفع تعهد ارزی تمدید و فرآیند ثبت سفارش تسهیل شد
نورنما | ادای احترام به رهبر شهید انقلاب توسط گلر عراقی
روایت متفاوت واشنگتن از زمان آزادسازی دارایی‌های ایران
«مینوتور» جایزه اصلی جشنواره فیلم سیدنی را هم گرفت
قیمت سکه و طلا امروز 25 خرداد ؛ سقوط سنگین طلا و سکه پس از توافق + جدول قیمت ها
کمیسر حقوق بشر سازمان ملل خواستار خروج فوری اسرائیل از لبنان شد
بورس در آستانه فتح ابرکانال 5 میلیونی؛ رکوردها یکی پس از دیگری می‌شکنند
وقوع حادثه امنیتی در نزدیکی سواحل یمن
رسانه های غربی درباره توافق ایران و آمریکا چه گفتند؟
روغن از سفره مردم دور شد؛ چرا قیمت‌ها 20 برابر شدند؟
جامعه تئاتر در سوگ میترا رضائیان نشست
پشت پرده گرانی شیر خام؛ حذف ارز ترجیحی چه بر سر بازار آورد؟
ابتکار مسجد آمریکایی برای رفع کلیشه‌ها علیه اسلام
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 25 خرداد 1405 / سقوط دلار و یورو
چگونه به نحوه محاسبات افزایش حقوق سال 1405 اعتراض کنیم؟
برزیل و ژاپن در قله / برنامه سخت هفته دوم لو رفت
نسخه مجلس برای کاهش مصرف بنزین؛ اتوبوس و مترو رایگان شود
متروی تهران وارد عصر سرعت می‌شود
تنش در ژنو؛ انتقاد از ترامپ و نابرابری‌ها در حاشیه نشست G7
نقشه 10 روزه تاجرنیا برای بازگشت هیجان به فوتبال ایران
ژاپن باز هم شگفتی‌ساز شد؛ سامورایی‌ها هلند را متوقف کردند
آیا نیمار نسخه هائیتی را در جام جهانی می‌پیچد؟
دوفوریتی | اینهمه مزرعه کشت خشخاش برای سنگک و بربری نیست!
آغاز ثبت‌نام سرویس مدارس در سامانه سپند + لینک و جزئیات تغییرات جدید
رایزنی‌های منطقه‌ای عراقچی درباره تفاهم اسلام‌آباد
غیبت ملی پوشان در بین برترین های هفته اول لیگ والیبال ملت‌ها
جزئیات برگزاری آزمون سمپاد و نمونه دولتی در سراسر کشور
حذف وثیقه خروج از کشور برای مشمولان در ایام محرم و صفر
وقتی میانکاله با دستان یک ایرانی جهانی می‌شود
بهروز رضوی، صدای اسطوره‌ای رادیو درگذشت/تسلیت وزیر ارشاد+ اعلام مراسم تشییع
فردا صد و پنجاهمین حراج بزرگ شمش کلید می‌خورد+ آخرین مهلت واریز وجه‌الضمان
فرصت طلایی برای خانه‌دار شدن زوج‌ها در البرز، گیلان و خراسان جنوبی
پایان یک سال فرار؛ قاتل نوجوان ایرانشهری در قشم به دام افتاد
واکنش نخست‌وزیر کانادا به اظهارات ترامپ؛ اولویت ما تقویت امنیت غذایی است
طرح ضربتی قطع برق مشترکان بدمصرف آغاز شد
کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم
کلاهبرداری میلیاردی با وعده تحویل پژو 207 ؛ پایان فرار زن متهم در رباط‌کریم
توافق ایران و آمریکا نهایی شد؛ پایان فوری جنگ و لغو محاصره دریایی
مهلت ثبت‌نام کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 1405 تمدید شد
نوراینفو | بزرگترین مصرف کنندگان نفت جهان
چرا نخست‌وزیر انگلیس هر روز به سقوط نزدیک‌تر می‌شود؟
قطع کمک به اسرائیل تضمین توافق ایران و آمریکا
مهاجرانی: وحدت مردم رمز عبور ایران از روزهای سخت است