×
بین الملل
شناسه خبر : 198517
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/08/17 ساعت 17:19
لیبرمن: ایرانیها برکناری گالانت را جشن گرفته‌‌اند

لیبرمن: ایرانیها برکناری گالانت را جشن گرفته‌‌اند

وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی گفت: رسانه‌های ایرانی به دلیل «ضعیف شدن امنیت اسرائیل و ثبات داخلی آن» برکناری گالانت را جشن گرفته‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» روز چهارشنبه از تصمیم «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای برکناری «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم انتقاد کرد.

طبق گزارش جروزالم پست، لیبرمن اظهار داشت: «بین امنیت اسرائیل و امنیت ائتلاف، نتانیاهو ائتلاف و نابودی جامعه اسرائیل را انتخاب کرد.»

او در ادامه گفت رسانه‌های ایرانی به دلیل «ضعیف شدن امنیت اسرائیل و ثبات داخلی آن» برکناری گالانت را جشن گرفته‌اند.

گالانت پیشتر گفته بود نخست‌وزیر این رژیم به سه دلیل او را در میانه جنگ در غزه و لبنان از سمت خود برکنار کرده است.

او در بیانیه‌ای که بامداد چهارشنبه قرائت کرد، گفت نتانیاهو به دلایل مخالفت او با قانونی که حریدی‌ها را به سربازی فرامی‌خواند، حمایت از آتش‌بس و تبادل اسرا با حماس و همچنین درخواست برگزاری کمیته تحقیق درباره شکست در عملیات طوفان‌الاقصی برکنار کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی به دلیل کمبود نیرو خواستار اعزام صهیونیست‌های حریدی شده تا «اندکی از بحران کمبود نیرو» کاسته شود.

با این وجود رادیو ارتش اسرائیل گزارش داده که از ژوئیه سال گذشته، تنها چهار درصد از سه هزار مرد واجد شرایط حریدی موافقت کرده‌اند که به ارتش بپیوندند.

کابینه نتانیاهو نیز با اعزام حریدی‌ها مخالف است، به‌طوری‌که یدیعوت آحارونوت نوشت احتمالا گالانت به نفع وزیری که درباره موضوع سربازی حریدی‌ها با ائتلاف کابینه راحت‌تر است، کنار می‌رود تا گردان‌های حریدی پوشش نظامی به تن نکنند.

به گزارش ایسنا، نتانیاهو پس از برکناری گالانت، «اسرائیل کاتص» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی را به‌عنوان وزیر جنگ جدید معرفی کرده است.

گانتس: علیه نتانیاهو خواهیم جنگید

رئیس حزب اردوگاه ملی رژیم صهیونیستی از اقدام نتانیاهو در اخراج وزیر جنگ این رژیم انتقاد کرد و گفت: ما علیه تلاش‌های نخست‌وزیر برای زیر پا گذاشتن قوانین مقابله خواهیم کرد.

 «بنی گانتس» رئیس حزب اردوگاه ملی رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای برکناری «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم انتقاد کرد و گفت: «تصمیم نتانیاهو برای برکناری گالانت، نادیده گرفتن بحران‌های امنیتی است. اکثریت بزرگی از اعضای کنست از صهیونیسم مذهبی و لیکود می‌دانند که این معامله سیاسی بر پشت سربازان اسرائیل امنیت ما را به خطر می اندازد. من از آن‌ها می خواهم که شجاعت نشان دهند.»

او با اشاره به مشارکت خود در اولین جنگ رژیم صهیونیستی علیه لبنان افزود: «در دوران خدمتم به‌عنوان یک سرباز، باور داشتم که امنیت اسرائیل، اولولیت رهبران ما بود. اما اکنون نگرانم که سربازان ما در لبنان، نیت رهبران اسرائیل را زیر سوال ببرند.»

گانتس با اشاره به درگیری داخلی در رژیم صهیونیستی پیرامون اعزام حریدی‌های تندرو به جنگ و مخالفت کابینه نتانیاهو با این مسئله که یکی از دلایل اصلی برکناری گالانت بود افزود: «اخراج گالانت در جهت جلوگیری از اعزام حریدی‌ها به جبهه یک ضربه سهمگین به امنیت ملی و روحیه ملی وارد کرده است.»

او در ادامه تصریح کرد: «ما علیه تلاش‌های نخست وزیر (نتانیاهو) برای زیر پا گذاشتن قوانین مقابله خواهیم کرد.»

این سیاستمدار صهیونیست همچنین درباره «دومین ششم اکتبر» هشدار داد و به شکاف‌های عمیق اجتماعی اشاره کرد که پیش از هفتم اکتبر به وجود آمده بود.

بنیامین نتانیاهو، شامگاه سه‌شنبه و پس از ماه‌ها اختلاف با گالانت بر سر اداره جنگ در غزه و لبنان، او را از سمت خود برکنار کرد.

به اذعان رسانه‌های صهیونیستی، گالانت قابل اعتمادترین شریک در کابینه رژیم صهیونیستی برای دولت «جو بایدن» بود.

نتانیاهو پس از اعلام این خبر، بدون ارائه توضیح بیشتری، گفت: «بحران اعتمادی که بین من و وزیر دفاع رخ داد، ادامه مدیریت جنگ را به این شکل ممکن نمی‌کند».

نتانیاهو، آوریل ۲۰۲۳ نیز به دلیل اختلاف‌نظر با گالانت قصد برکناری او را داشت که با اعتراضات مردمی روبه‌رو شد و از تصمیمش صرف‌نظر کرد.

اقدام نتانیاهو به خشم داخلی در سرزمین‌های اشغالی دامن زده است.

پیشتر «یائیر لاپید»، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نالایق و فاقد صلاحیت است و سربازان نمی‌توانند به او اعتماد کنند.

لاپید در ادامه افزود مشاور قضایی کابینه باید اعلام کند که نتانیاهو نسبت به انجام وظایف خود عاجز و ناتوان است.

او همچنین افشا کرد که علت برکناری گالانت، دلایل سیاسی بوده است.

پیشتر نیز «نفتالی بنت» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در واکنش به برکناری «یوآو گالانت» توسط بنیامین نتانیاهو و تعیین «یسرائیل کاتس» وزیر خارجه فعلی به جای گالانت، رهبری این رژیم را دیوانه و بیمار توصیف کرد که تمام ارتباط خود را با آنچه برای رژیم مهم است، از دست داده است و علیه رژیم و سربازان ارتش کار می‌کند.

همچنین «ایهود المرت» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در واکنش به برکناری گالانت، خواهان نافرمانی مدنی علیه نتانیاهو شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لایحه الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه به تایید شورای نگهبان رسید
استقبال ایران از توافق تبادل اسرا بین یمن و عربستان
روسیه به‌دنبال اعمال تغییرات در طرح جدید 20 ماده‌ای برای پایان جنگ اوکراین
تنش و درگیری در جلسه دادگاه نتانیاهو
المحرق (0)- استقلال (1) + فیلم گل
تاج: بازی تیم ملی در جام جهانی نباید با رنگین‌کمان‌ها باشد
حمله نیروهای پشتیبانی سریع به مناطقی در دارفور شمالی سودان
کاتس: گزارش‌های مربوط به ایران را رصد می‌کنیم
اسناد پرونده اپستین یک هفته دیگر منتشر می‌شود
خسارت بالغ بر 1280 میلیارد تومان سیل در سیریک
هیئت نظارت مجمع تشخیص لایحه بودجه‌ای دولت را تایید کرد
منطقه‌ بالقوه تقابل ناتو و روسیه فاش شد
میزان تسهیلات دانشجویان نمونه دکتری تصویب شد
قتل پسر جوان در پارک شهرری پس از قرار درگیری
تمهیدات برگزاری انتخابات کاملاً الکترونیک فراهم شد
ورود سامانه بارشی از یکشنبه/ هوای تهران پایدار است
ژاپن و شمشیر دو لبه هسته‌ای
خنثی‌سازی حملات پهپادی به مسکو
کنایه وزیر امور خارجه به تعریف جدید ایالات متحده از دیپلماسی
تشدید اقدامات جنگ‌افزوانه آمریکا در کارائیب
نمایندگی کشورمان در نیویورک: آمریکا دنبال تسلیم ایران است نه توافق با آن
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + بدن امیرخانی توانایی تنفس مستقل پیدا کرده
فائق زیدان: گروه‌های مسلح عراق سلاح خود را تحت کنترل دولت قرار می‌دهند
توضیحات دفتر مخبر درباره اظهار نظر یک نماینده
نارضایتی مردم آمریکا از اقتصاد و رهبری ترامپ
امضای تفاهم همکاری همراه اول و بهزیستی در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
گاز 1500 ویلای پرمصرف در مازندران قطع شد
پادکست | اصول مهندسی و طراحی در مرسدس بنز (قسمت دوم)
نورنما | سلام نظامی
افزایش یارانه آرد و نان/پیشنهاد افزایش 27 درصدی بودجه صندوق بازنشستگی کشوری
کره‌جنوبی دادگاه ویژه شورش را تصویب کرد
حادثه مسمومیت در مدرسه ابتدایی حاجی‌آباد هرمزگان
تاکید پزشکیان بر ضرورت ایجاد فضایی منصفانه برای نقد به‌ویژه در رسانه ملی
چارچوب بررسی لایحه بودجه 1405 مشخص شد
ماکرون اقدام ترامپ علیه مقام‌های اروپایی را محکوم کرد
پیوست رسانه‌ای «امنیت سایبری» ابلاغ شد
هادی العامری: انحلال الحشد الشعبی شایعه است
واکنش وزیر آموزش و پرورش به عدم توزیع شیر در برخی مدارس
معاون پزشکیان: لایحه منع خشونت علیه زنان را اصلاح می‌کنیم
تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله
درخواست‌های دولت موقت سوریه از پوتین چیست؟
ریال جدید و قِران رسماً به اقتصاد ایران آمد
تولید میدان آزادگان به بیش از 230 هزار بشکه رسید
ظفرقندی: سهم ارز دارویی افزایش می‌یابد
به فشار سیاسی برای بازرسی از تاسیسات بمباران‌شده پاسخ نمی‌دهیم
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 3 دی 1404+ جدول
400 کالری گمشده؛ رونمایی از قاتل نامریی سفره ها
«مادورو» در نفتکش‌های حامل نفت ونزوئلا نیروی نظامی مستقر می‌کند
قائم‌پناه: به هر تهدید دشمن با کمال قدرت نظامی و انسجام ملی پاسخ می‌دهیم
برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد شهید
X
آگهی تبلیغاتی