×
بین الملل
شناسه خبر : 198503
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/08/17 ساعت 15:01
تصویب بزرگترین بسته تحریمی علیه روسیه از سوی انگلیس

تصویب بزرگترین بسته تحریمی علیه روسیه از سوی انگلیس

دولت انگلیس بزرگترین بسته تحریمی علیه این کشور را به بهانه سرکوب آنچه ماشین جنگی مسکو علیه اوکراین نامید، وضع کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در بیانیه وزارت امور خارجه انگلیس که امروز (پنجشنبه ۱۷ آبان‌ماه ۱۴۰۳) در تارنمای دولت این کشور منتشر شد، آمده است: تحریم‌های جدید تامین تجهیزات نظامی حیاتی را که ولادیمیر پوتین (رئیس جمهوری روسیه) برای جنگ غیرقانونی خود در اوکراین به شدت نیاز دارد، محدودتر می‌کند. این تحریم‌ها شامل تامین کنندگانی است که از تولید تجهیزات نظامی برای روسیه حمایت می کنند، گروه های مزدور تحت حمایت روسیه را که در جنوب صحرای آفریقا فعالیت می‌کنند و یک مامور آژانس اطلاعاتی ارتش روسیه را که در استفاده از عامل اعصاب نوویچوک در شهر سالزبری (انگلیس) دخیل بود، هدف قرار می‌دهد.

این بیانیه می‌افزاید: تحریم‌های جدید همچنین عرضه کالا به ارتش روسیه را هدف قرار می‌دهد و منابع حیاتی را که برای انجام جنگ غیرقانونی پوتین در اوکراین ضروری است، محدود می‌کند. اقدام امروز نهادهای مستقر در چین، ترکیه و آسیای مرکزی را که در تامین و تولید کالاهایی از جمله قطعات هواپیماهای بدون سرنشین مشارکت دارند، و روسیه به همه آنها برای حمایت از تهاجم غیرقانونی خود به اوکراین نیاز دارد، هدف قرار می دهد.

طبق بیانیه وزارت امور خارجه انگلیس، ۵۶ شهروند و نهاد وابسته به روسیه به فهرست تحریم‌های انگلیس اضافه شده است.

دیوید لمی وزیر امور خارجه انگلیس در این بیانیه ادعا کرد: تدابیر امروز به تلاش‌ها برای عقب راندن سیاست خارجی مخرب کرملین ادامه می‌دهد، تلاش‌های روسیه برای ایجاد بی‌ثباتی در سراسر آفریقا را تضعیف می‌کند و تامین تجهیزات حیاتی برای ماشین جنگی پوتین را مختل می‌کند. همچنین شبکه‌های بین المللی غیرقانونی که روسیه برای جعل آنها بسیار تلاش کرده است، در می‌نوردد.

وی مدعی شد: نزدیک به یکهزار روز از جنگی می گذرد که پوتین فکر می کرد فقط چند روز طول می کشد. او شکست خواهد خورد و من به فشار علیه کرملین و حمایت از مردم اوکراین در مبارزه آنها برای آزادی ادامه خواهم داد.

گفتنی است که جنگ اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو درباره گسترش مرزهای ائتلاف نظامی ناتو (سازمان پیمان آتلانتیک شمالی) کلید خورد. مسکو در پی نادیده گرفتن دغدغه‌های امنیتی خود از سوی غرب و به ویژه آمریکا در پنجم اسفند ۱۴۰۰ به اوکراین حمله کرد.

طی این مدت کشورهای عضو ناتو با کنار گذاشتن گزینه دیپلماتیک برای برقراری صلح، با حمایت‌های هنگفت نظامی از کی‌یف به این جنگ افروزی ادامه دادند و با تجهیز اوکراین به سلاح‌های پیشرفته‌تر و سنگین‌تر نظامی، آشکارا سیاست تحریک کرملین را دنبال می‌کنند.

این درحالی است که انگلیس از زمان آغاز جنگ اوکراین، به بازیگر فعالی در عرصه این نبرد تبدیل شده و با اتخاذ مواضع ضد روسی، ارسال تسلیحات و تجهیزات نظامی و اعمال تحریم‌ علیه روسیه به تنش‌ و درگیری‌ها دامن زده است. این کشور تاکنون صدها شهروند و سازمان دولتی روسیه را تحریم کرده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اوسمار به نیمکت پرسپولیس نزدیک شد
آغاز رزمایش‌های اتمی روسیه با هدایت پوتین +فیلم
فیلم ضبط شده ، دزد سریالی پایتخت را به دام اخداخت
رونمایی از بزرگترین توربین بادی جهان در چین
لغو فوتبال بارسا - ویارئال در آمریکا
زامیر: با چالش‌های بزرگی مواجه هستیم
برنامه کنسرت‌های آبان ماه اعلام شد
واشنگتن و معمای بی‌دفاع‌سازی عراق
درگیری خونین نیروهای جولانی و خارجی در شمال سوریه
مومنی: برنامه‌ای برای تقسیم تهران به شرقی و غربی نداریم + فیلم
تا زیاده‌خواهی آمریکا ادامه دارد، مذاکره‌ای در کار نخواهد بود
جایزه زاخاروف به دو خبرنگار زندانی رسید
اردوغان وارد دوحه شد
اتحادیه اروپا همدست جنایت جنگی اسرائیل در غزه است
تعیین تکلیف «بانک آینده» طی روزهای آینده
جهش 27 هزار واحدی شاخص کل بورس
وزیر بهداشت: کمبود داروها را به صورت منظم رصد می‌کنیم
عذرخواهی رییس دانشگاه تهران ازدانشجویان
گزارش عراقچی به پزشکیان درباره قطعنامه 2231
اعضای خانواده هنیه از غزه خارج شدند
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(107) « بندر‌ گناوه»
هر کسی که در جنایات غزه دخیل بوده، شایسته جایزه صلح نوبل نیست
برای احقاق حقوق کشور باید از موشک و دیپلماسی همزمان بهره برد
نورنما | سرسبزترین خانه ایران!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 30 مهر 1404
قیمت سکه و طلا امروز 30 مهر 1404 + جدول قیمت ها
جنگ بی‌صدا در جاده‌ها؛ نبرد قدرت‌های خودروساز
عصبانیت ترامپ از سوم شدن
دخالت همسر نتانیاهو در برکناری رئیس شورای امنیت اسرائیل
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 30 مهر1404+ جدول
استقلال – الوحدات / آخرین شانس آبی‌ها در لیگ قهرمانان آسیا
سایپا قیمت جدید خودروهای خود را اعلام کرد+ جدول قیمت ها
جزئیات جدید سرقت بزرگ از موزه لوور+قیمت جواهرات سرقت شده
شمار ناپدیدشدگان غزه به 6 هزار نفر رسید
معاون ترامپ: آمریکا نیروی زمینی به غزه اعزام نخواهد کرد
جزئیات حادثه و آخرین وضعیت صابر کاظمی
جامعه بی‌ترازو
فرسودگی اجتماعی و مکانیسم وعده
جزئیات تعرفه‌های جدید برق اعلام شد
جهان میان دو فنجان؛ چای آرامش، قهوه بیداری
دولت فدرال آمریکا در بن‌بست تعطیلی
الشرق: مسکو برای حفظ پایگاه‌های نظامی، دمشق را برای خود نگاه می‌دارد
ترامپ: هنوز دربارۀ دیدار با پوتین تصمیم نگرفته‌ام
هشدار اسلام‌آباد: هیچ تجاوزی را تحمل نخواهیم کرد
انفجار تانکر سوخت جان 29 نفر را گرفت
اجرایی‌شدن کامل توافقنامه امنیتی بین ایران و عراق ضروری است
کشف بیش از 100 قبضه سلاح در عملیات پلیس پایتخت
فیش حقوقی مهرماه بازنشستگان لشکری بارگذاری شد+لینک سایت
اقتصاد در تله سیاست
یوسف پزشکیان: رئیس‌جمهور برنامه دارد، افق دارد، امید دارد
X
آگهی تبلیغاتی