×
بین الملل
شناسه خبر : 198503
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/08/17 ساعت 15:01

تصویب بزرگترین بسته تحریمی علیه روسیه از سوی انگلیس

دولت انگلیس بزرگترین بسته تحریمی علیه این کشور را به بهانه سرکوب آنچه ماشین جنگی مسکو علیه اوکراین نامید، وضع کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در بیانیه وزارت امور خارجه انگلیس که امروز (پنجشنبه ۱۷ آبان‌ماه ۱۴۰۳) در تارنمای دولت این کشور منتشر شد، آمده است: تحریم‌های جدید تامین تجهیزات نظامی حیاتی را که ولادیمیر پوتین (رئیس جمهوری روسیه) برای جنگ غیرقانونی خود در اوکراین به شدت نیاز دارد، محدودتر می‌کند. این تحریم‌ها شامل تامین کنندگانی است که از تولید تجهیزات نظامی برای روسیه حمایت می کنند، گروه های مزدور تحت حمایت روسیه را که در جنوب صحرای آفریقا فعالیت می‌کنند و یک مامور آژانس اطلاعاتی ارتش روسیه را که در استفاده از عامل اعصاب نوویچوک در شهر سالزبری (انگلیس) دخیل بود، هدف قرار می‌دهد.

این بیانیه می‌افزاید: تحریم‌های جدید همچنین عرضه کالا به ارتش روسیه را هدف قرار می‌دهد و منابع حیاتی را که برای انجام جنگ غیرقانونی پوتین در اوکراین ضروری است، محدود می‌کند. اقدام امروز نهادهای مستقر در چین، ترکیه و آسیای مرکزی را که در تامین و تولید کالاهایی از جمله قطعات هواپیماهای بدون سرنشین مشارکت دارند، و روسیه به همه آنها برای حمایت از تهاجم غیرقانونی خود به اوکراین نیاز دارد، هدف قرار می دهد.

طبق بیانیه وزارت امور خارجه انگلیس، ۵۶ شهروند و نهاد وابسته به روسیه به فهرست تحریم‌های انگلیس اضافه شده است.

دیوید لمی وزیر امور خارجه انگلیس در این بیانیه ادعا کرد: تدابیر امروز به تلاش‌ها برای عقب راندن سیاست خارجی مخرب کرملین ادامه می‌دهد، تلاش‌های روسیه برای ایجاد بی‌ثباتی در سراسر آفریقا را تضعیف می‌کند و تامین تجهیزات حیاتی برای ماشین جنگی پوتین را مختل می‌کند. همچنین شبکه‌های بین المللی غیرقانونی که روسیه برای جعل آنها بسیار تلاش کرده است، در می‌نوردد.

وی مدعی شد: نزدیک به یکهزار روز از جنگی می گذرد که پوتین فکر می کرد فقط چند روز طول می کشد. او شکست خواهد خورد و من به فشار علیه کرملین و حمایت از مردم اوکراین در مبارزه آنها برای آزادی ادامه خواهم داد.

گفتنی است که جنگ اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو درباره گسترش مرزهای ائتلاف نظامی ناتو (سازمان پیمان آتلانتیک شمالی) کلید خورد. مسکو در پی نادیده گرفتن دغدغه‌های امنیتی خود از سوی غرب و به ویژه آمریکا در پنجم اسفند ۱۴۰۰ به اوکراین حمله کرد.

طی این مدت کشورهای عضو ناتو با کنار گذاشتن گزینه دیپلماتیک برای برقراری صلح، با حمایت‌های هنگفت نظامی از کی‌یف به این جنگ افروزی ادامه دادند و با تجهیز اوکراین به سلاح‌های پیشرفته‌تر و سنگین‌تر نظامی، آشکارا سیاست تحریک کرملین را دنبال می‌کنند.

این درحالی است که انگلیس از زمان آغاز جنگ اوکراین، به بازیگر فعالی در عرصه این نبرد تبدیل شده و با اتخاذ مواضع ضد روسی، ارسال تسلیحات و تجهیزات نظامی و اعمال تحریم‌ علیه روسیه به تنش‌ و درگیری‌ها دامن زده است. این کشور تاکنون صدها شهروند و سازمان دولتی روسیه را تحریم کرده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است
پیکر استاد فرشچیان روز دوشنبه به اصفهان منتقل می شود +اعلام جزئیات مراسم
اخبار مرتبط قیمت طلا و سکه امروز شنبه 25 مرداد 1404 +جدول
آغاز لیگ برتر با کسر امتیاز سه تیم و محرومیت بازیکنان کلیدی
محمد حسین طاهری آکردی سرپرست جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور شد
X
آگهی تبلیغاتی