×
حوادث
شناسه خبر : 198423
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/16 ساعت 19:29
تیراندازان جاده ورامین دستگیر شدند

تیراندازان جاده ورامین دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: مجرمانی که در پمپ بنزین ورامین اقدام به تیراندازی کرده بودند دستگیر شدند.

نورنیوز- گروه حوادث: سرهنگ محمدقاسم طرهانی، فرمانده انتظامی شهرستان ری روز چهارشنبه اظهارداشت: در پی وقوع یک فقره تیراندازی و قدرت نمایی با سلاح گرم در پمپ بنزین جاده (ری-ورامین) در آبان ماه سال جاری که موجب اخلال در نظم و ایجاد رعب و وحشت و مجروحیت شهروندان شده بود رسیدگی موضوع سریعاً در دستور کار عوامل عملیات سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی شهرستان ری قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از حضور، بازدید و انجام تحقیقات میدانی مشخص شد ۲نفر با هویت معلوم به دلیل داشتن اختلافات شخصی و کری خوانی های قبلی با یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز به سمت یکی از شهروندان شلیک نموده و سریعاً از محل متواری شده است.

رئیس پلیس شهرستان ری ادامه داد : ماموران پلیس در نخستین گام با بهره گیری از شیوه های کشف نوین جرم و اقدامات اطلاعاتی مخفیگاه متهمان را در یکی از چهاردیواری های متروکه محدوده "سیزده آبان" شناسایی و در گام بعدی پس از انجام هماهنگی های لازم با مراجع قضائی راهی مخفیگاه متهمان شدند.

سرهنگ طرهانی با اشاره به دستگیری متهمان طی یک اقدام ضربتی و غافلگیرانه خاطرنشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز و۴عدد فشنگ، ۵قبضه سلاح سرد از نوع قمه و چاقو،۲ عدد افشانه اشک آور، کشف و به همراه متهمان به اداره پلیس منتقل شد.

طرهانی گفت: متهمان پس از انتقال به مقر پلیس و مواجهه با ادله و مستندات پلیس لب به اعتراف گشودند و به بزه ارتکابی معترف که یکی از متهمان دارای سابقه ۳فقره درگیری با سلاح گرم می باشد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری در پایان گفت: جامعه به هیچ وجه جولانگاه اوباش و مجرمین نخواهد بود و پلیس همواره با افرادی که بخواهند به هر طریقی اقدام به قدرت نمایی و مختل کردن نظم و امنیت عمومی مردم کنند، مقتدرانه برخورد خواهد کرد.

پایان کار ۲مالخر تلفن همراه و کشف ۲۵ پرونده سرقت در ری

فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: ۲مالخر حرفه ای اموال مسروقه به همراه کشف اموال در شهرری دستگیر شدند.

سرهنگ طرهانی در تشریح این خبر اظهارداشت: در راستای اجرای سلسله طرح های مقابله با مالخران،موضوع بصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت و با انجام اقدامات فنی و اشرافیت اطلاعاتی هویت و مخفیگاه ۲ مالخران در محدوده یکی از روستاهای شهرری شناسایی و هماهنگی های لازم در این خصوص با مقام قضائی انجام شد.

وی افزود: در ۱۵ آبان ماه امسال کارآگاهان پلیس به موقعیت مورد نظر اعزام و مشاهده کردند متهمان مورد نظر درحال بسته بندی اموال مسروقه می باشند که به محض رویت ماموران قصد متواری شدن داشتن که در یک عملیات تعقیب و مراقبت دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری خاطر نشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان ۲۵دستگاه تلفن همراه و تبلت هوشمند، ۲ دستگاه لپ تاپ از مخفیگاه متهمان کشف و به همراه متهمان به مقر پلیس آگاهی منتقل شدند.

سرهنگ طرهانی تصریح کرد: متهمان در تحقیقات پلیس به خرید متعدد لوازم مسروقه از سارقان به صراحت اقرار و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در اربیل، سلیمانیه و امارات
دیدار ماکرون با نخست‌وزیر ژاپن در توکیو
توزیع نهال‌ رایگان در پارک‌های جنگلی مازندران
اعمال اصلاحات اساسی در سیاستگذاری‌ ها،لازمه ‌حفظ کشور و نظام
جایگزین گواردیولا مشخص شد
تمجید وزیر فرهنگ از فیلم «نیم‌شب»
تولد بیش از 72 هزار نوزاد در 32 روز جنگ
پیشرفت 94درصدی فاز نخست جاده قزوین - الموت - تنکابن
نورنما | گریه خبرنگاران خارجی در حمله به اصفهان
ایران بر تنگه هرمز کنترل دارد
کلنگ ساخت مجدد مدرسه شجره طیبه، زده شد
بزرگترین افزایش قیمت بنزین آمریکا در 30 سال اخیر
فرمانده هوافضای سپاه خطاب به دشمنان: پناهگاه‌هایتان را آماده کنید
ریشه بحران، تجاوز آمریکا و اسرائیل است
رایزنی سفیر ایران در ترکیه با رئیس فدراسیون جهانی فوتبال
آتش، دود و خسارت در مرکز صنایع نظامی رافائل
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی/دود و آتش در رافائل
نامه آیت‌الله اعرافی به وزیر علوم در محکومیت حملات به زیرساخت‌های علمی
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به کشتیرانی خرمشهر و فرودگاه کاشان
آملی لاریجانی: اقتدار ایران امروز بیش از همیشه خودنمایی می‌کند
روسیه آماده میانجی‌گری میان آمریکا و ایران است
احتمال شکل‌گیری لیگ «تنگه هرمز» در فصل آینده
تلاش مصر برای پایان جنگ در خاورمیانه
نابودی 16 پهپاد ام‌کیو 9 در جنگ با ایران
جبران خسارت به حوزه‌ فرهنگ و هنرمندان در دستور کار است
متخصصان سلامت روان در طرح مشاوره تلفنی همکاری کنند
اهتزاز بزرگترین پرچم ایران در اجتماع مردم در روز جمهوری اسلامی
تهدیدات ترامپ فاقد اعتبار و صرفاً فضاسازی رسانه‌ای است
حمله موشکی باعث توقف تولید آلومینیوم در امارات شد
انفجار در شهرک محل سکونت نتانیاهو/گسترده ترین حمله موشکی ایران
تأکید معاون راهبردی رئیس‌جمهور بر مقاومت مردم و پایداری ساختار کشور
دست رد فرانسه به سینه ترامپ/ کار ناتو دخالت در تنگه هرمز نیست
هشدار سپاه فارس درباره خطر بمب‌های عمل‌نکرده در ارتفاعات شیراز
رسانه سعودی: ترامپ به ایران می‌بازد
نسبتاً سریع از جنگ با ایران کنار خواهیم کشید
تخلیه 7 بیمارستان و آسیب به 41 آمبولانس در جنگ رمضان
انسداد چالوس و ترافیک سنگین در محورهای شمالی
موضع ایران درباره شرایط پایان جنگ تغییر نکرده است
جنگ علیه ایران جنگ ما نیست و وارد آن نمی‌شویم
بازارهای جهانی زیر فشار تنش‌ها؛ جهش کم‌سابقه در قیمت انرژی و کالاهای اساسی
نورویدئو | پیامدهای واقعی جنگ زمینی علیه ایران
اطلاعیه سپاه ثارالله کرمان در پی شهادت چهار پاسدار وطن‌ در جبهه جنوب کشور
بزرگترین اختلال نفتی تاریخ در راه است
پیام اینفانتینو درباره حضور ایران در جام جهانی 2026
حمله سنگین موشکی ایران به اراضی اشغالی/ هدف قرار گرفتن بالگرد اسرائیلی از سوی مقاومت
پیکر شهید سیدعبدالرحیم موسوی در قم تشییع می‌شود
نگرانی تل‌آویو از پایان جنگ با ایران
بازگشت تیم ملی فوتبال به ایران
جزئیات آیـیـن تشییـع و تدفـیـن پیـکـر شهید تنگسیری در آبادان
اوج بازگشت مسافران از فردا؛ تهران و البرز پرترددترین استان‌ها