×
حوادث
شناسه خبر : 198423
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/16 ساعت 19:29
تیراندازان جاده ورامین دستگیر شدند

تیراندازان جاده ورامین دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: مجرمانی که در پمپ بنزین ورامین اقدام به تیراندازی کرده بودند دستگیر شدند.

نورنیوز- گروه حوادث: سرهنگ محمدقاسم طرهانی، فرمانده انتظامی شهرستان ری روز چهارشنبه اظهارداشت: در پی وقوع یک فقره تیراندازی و قدرت نمایی با سلاح گرم در پمپ بنزین جاده (ری-ورامین) در آبان ماه سال جاری که موجب اخلال در نظم و ایجاد رعب و وحشت و مجروحیت شهروندان شده بود رسیدگی موضوع سریعاً در دستور کار عوامل عملیات سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی شهرستان ری قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از حضور، بازدید و انجام تحقیقات میدانی مشخص شد ۲نفر با هویت معلوم به دلیل داشتن اختلافات شخصی و کری خوانی های قبلی با یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز به سمت یکی از شهروندان شلیک نموده و سریعاً از محل متواری شده است.

رئیس پلیس شهرستان ری ادامه داد : ماموران پلیس در نخستین گام با بهره گیری از شیوه های کشف نوین جرم و اقدامات اطلاعاتی مخفیگاه متهمان را در یکی از چهاردیواری های متروکه محدوده "سیزده آبان" شناسایی و در گام بعدی پس از انجام هماهنگی های لازم با مراجع قضائی راهی مخفیگاه متهمان شدند.

سرهنگ طرهانی با اشاره به دستگیری متهمان طی یک اقدام ضربتی و غافلگیرانه خاطرنشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز و۴عدد فشنگ، ۵قبضه سلاح سرد از نوع قمه و چاقو،۲ عدد افشانه اشک آور، کشف و به همراه متهمان به اداره پلیس منتقل شد.

طرهانی گفت: متهمان پس از انتقال به مقر پلیس و مواجهه با ادله و مستندات پلیس لب به اعتراف گشودند و به بزه ارتکابی معترف که یکی از متهمان دارای سابقه ۳فقره درگیری با سلاح گرم می باشد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری در پایان گفت: جامعه به هیچ وجه جولانگاه اوباش و مجرمین نخواهد بود و پلیس همواره با افرادی که بخواهند به هر طریقی اقدام به قدرت نمایی و مختل کردن نظم و امنیت عمومی مردم کنند، مقتدرانه برخورد خواهد کرد.

پایان کار ۲مالخر تلفن همراه و کشف ۲۵ پرونده سرقت در ری

فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: ۲مالخر حرفه ای اموال مسروقه به همراه کشف اموال در شهرری دستگیر شدند.

سرهنگ طرهانی در تشریح این خبر اظهارداشت: در راستای اجرای سلسله طرح های مقابله با مالخران،موضوع بصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت و با انجام اقدامات فنی و اشرافیت اطلاعاتی هویت و مخفیگاه ۲ مالخران در محدوده یکی از روستاهای شهرری شناسایی و هماهنگی های لازم در این خصوص با مقام قضائی انجام شد.

وی افزود: در ۱۵ آبان ماه امسال کارآگاهان پلیس به موقعیت مورد نظر اعزام و مشاهده کردند متهمان مورد نظر درحال بسته بندی اموال مسروقه می باشند که به محض رویت ماموران قصد متواری شدن داشتن که در یک عملیات تعقیب و مراقبت دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری خاطر نشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان ۲۵دستگاه تلفن همراه و تبلت هوشمند، ۲ دستگاه لپ تاپ از مخفیگاه متهمان کشف و به همراه متهمان به مقر پلیس آگاهی منتقل شدند.

سرهنگ طرهانی تصریح کرد: متهمان در تحقیقات پلیس به خرید متعدد لوازم مسروقه از سارقان به صراحت اقرار و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
افزایش دوباره بهای نفت در بازارهای جهانی
انگلیس: یک کشتی دیگر در تنگه هرمز آتش گرفت
در اسرائیل سانسور رسانه‌ای حکم‌فرماست تا حملات ایران و حزب‌الله مخابره نشوند!
راه‌آهن اسرائیل هک شد
سرمایه‌گذاران در حال خارج کردن پول‌هایشان از امارات هستند
افزایش قیمت سوخت در آمریکا
عبور قیمت نفت از 100 دلار
بازگشت آخرین گروه از حجاج ایرانی به کشور
رویترز: پس از دو هفته بمباران بی‌وقفه، حکومت ایران در آستانه فروپاشی نیست
احتمال بازبینی روابط امنیتی کشورهای حوزه خلیج فارس با آمریکا
نرخ بنزین در اروپا دستوری شد
ایران پاسخ حمله به مخازن پالایشگاه تهران را داد
فارن افرز: ایران معادله جنگ را تغییر داد، ادامه جنگ به نفع ایران است
مقاومت عراق: امارات به تأسیسات نفتی سعودی حمله کرد
زلزله در بازار کشورهای عربی با تداوم تجاوز آمریکا به ایران/سرمایه‌ها از دبی فراری شدند
لغو پروازهای بریتیش ایرویز به ابوظبی و چندین کشور خاورمیانه‌
در صورت خطای آمریکا تنگه ای دیگر، مشابه هرمز خواهد شد
وقوع حادثه برای دو نفتکش خارجی سوخت عراق در آب‌های بین المللی
حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
بسیاری از مردم و بسیجیان برای حضور در ایست‌های بازرسی داوطلب شدند
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک به بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند