×
حوادث
شناسه خبر : 198423
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/16 ساعت 19:29
تیراندازان جاده ورامین دستگیر شدند

تیراندازان جاده ورامین دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: مجرمانی که در پمپ بنزین ورامین اقدام به تیراندازی کرده بودند دستگیر شدند.

نورنیوز- گروه حوادث: سرهنگ محمدقاسم طرهانی، فرمانده انتظامی شهرستان ری روز چهارشنبه اظهارداشت: در پی وقوع یک فقره تیراندازی و قدرت نمایی با سلاح گرم در پمپ بنزین جاده (ری-ورامین) در آبان ماه سال جاری که موجب اخلال در نظم و ایجاد رعب و وحشت و مجروحیت شهروندان شده بود رسیدگی موضوع سریعاً در دستور کار عوامل عملیات سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی شهرستان ری قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از حضور، بازدید و انجام تحقیقات میدانی مشخص شد ۲نفر با هویت معلوم به دلیل داشتن اختلافات شخصی و کری خوانی های قبلی با یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز به سمت یکی از شهروندان شلیک نموده و سریعاً از محل متواری شده است.

رئیس پلیس شهرستان ری ادامه داد : ماموران پلیس در نخستین گام با بهره گیری از شیوه های کشف نوین جرم و اقدامات اطلاعاتی مخفیگاه متهمان را در یکی از چهاردیواری های متروکه محدوده "سیزده آبان" شناسایی و در گام بعدی پس از انجام هماهنگی های لازم با مراجع قضائی راهی مخفیگاه متهمان شدند.

سرهنگ طرهانی با اشاره به دستگیری متهمان طی یک اقدام ضربتی و غافلگیرانه خاطرنشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز و۴عدد فشنگ، ۵قبضه سلاح سرد از نوع قمه و چاقو،۲ عدد افشانه اشک آور، کشف و به همراه متهمان به اداره پلیس منتقل شد.

طرهانی گفت: متهمان پس از انتقال به مقر پلیس و مواجهه با ادله و مستندات پلیس لب به اعتراف گشودند و به بزه ارتکابی معترف که یکی از متهمان دارای سابقه ۳فقره درگیری با سلاح گرم می باشد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری در پایان گفت: جامعه به هیچ وجه جولانگاه اوباش و مجرمین نخواهد بود و پلیس همواره با افرادی که بخواهند به هر طریقی اقدام به قدرت نمایی و مختل کردن نظم و امنیت عمومی مردم کنند، مقتدرانه برخورد خواهد کرد.

پایان کار ۲مالخر تلفن همراه و کشف ۲۵ پرونده سرقت در ری

فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: ۲مالخر حرفه ای اموال مسروقه به همراه کشف اموال در شهرری دستگیر شدند.

سرهنگ طرهانی در تشریح این خبر اظهارداشت: در راستای اجرای سلسله طرح های مقابله با مالخران،موضوع بصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت و با انجام اقدامات فنی و اشرافیت اطلاعاتی هویت و مخفیگاه ۲ مالخران در محدوده یکی از روستاهای شهرری شناسایی و هماهنگی های لازم در این خصوص با مقام قضائی انجام شد.

وی افزود: در ۱۵ آبان ماه امسال کارآگاهان پلیس به موقعیت مورد نظر اعزام و مشاهده کردند متهمان مورد نظر درحال بسته بندی اموال مسروقه می باشند که به محض رویت ماموران قصد متواری شدن داشتن که در یک عملیات تعقیب و مراقبت دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری خاطر نشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان ۲۵دستگاه تلفن همراه و تبلت هوشمند، ۲ دستگاه لپ تاپ از مخفیگاه متهمان کشف و به همراه متهمان به مقر پلیس آگاهی منتقل شدند.

سرهنگ طرهانی تصریح کرد: متهمان در تحقیقات پلیس به خرید متعدد لوازم مسروقه از سارقان به صراحت اقرار و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند