×
اقتصادی
شناسه خبر : 198408
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/16 ساعت 17:59
برگزاری نشست‌های همراه اول در حاشیه نمایشگاه کیش‌اینوکس 1403

برگزاری نشست‌های همراه اول در حاشیه نمایشگاه کیش‌اینوکس 1403

همراه اول با برپایی دو نشست تخصصی به استقبال سومین روز برپایی نمایشگاه کیش‌اینوکس 1403 رفت.

نورنیوز-گروه اقتصادی: به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، همزمان با سومین روز برپایی یازدهمین دوره نمایشگاه کیش اینوکس 2024، گروه همراه اول دو نشست تخصصی «راهکارهای مالی و زیرساختی همراه اول» و «کیف پول؛ تسهیلگر تراکنش های ارزش افزا» را برگزار کرد.

محمد گودرزی، مدیر فروش راهکارهای سازمانی همراه اول در نشست تخصصی «راهکارهای مالی و زیرساختی همراه اول» با اشاره به ارائه خدمات مدیریت شده نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور به بخش های مالی نظیر بانک ها، بیمه ها و صندوق های سرمایه گذاری بر پایه خدمات سیمکارت پایه و غیر سیمکارت پایه اظهار کرد: این خدمات به گونه ای طراحی شده تا بتواند بستر امنی برای تبادل اطلاعات بین شعب، نمایندگی ها و دیگر بخش ها فراهم کند.

وی با اشاره به خدمات داده همراه اول نظیر «چتر داده سازمانی» و «سرویس اسپانسردیتا» عنوان کرد: در حوزه اطلاع رسانی های انبوه، همراه اول امکان ارسال پیامک های متنوعی را برای مجموعه های مالی از جمله بانک ها فراهم کرده که از جمله آنها می توان به ارسال پیامک های بانکی در کمترین زمان ممکن و با پایین ترین هزینه از طریق خطوط همراه اول اشاره کرد.

گودرزی ادامه داد: روی این خطوط امکان ارائه سرویس MASK (ارسال پیام کوتاه با نام برند) برای افزایش ضریب اطلاع رسانی  و همچنین امکان استفاده از USSD نیز فراهم شده است و بانک ها و موسسات مالی می توانند بسیاری از خدمات و عملیات بانکی را بر پایه این سرویس پیاده سازی کنند. در این بخش همراه اول با استفاده از مجموعه اطلاعاتی که در اختیار دارد می تواند به فرآیند اطلاع رسانی هوشمند سمت کاربر کمک کند و با شخصی سازی اطلاع رسانی، رضایتمندی در سمت کاربر را افزایش دهد.

مدیر فروش راهکارهای سازمانی همراه اول خاطرنشان کرد: در حوزه پیامک های مکان محور نیز این امکان فراهم شده که بر پایه سناریوهای مختلف و مبتنی بر مکان، فرآیند اطلاع رسانی به کاربران با حفظ محرمانگی اطلاعات کاربر انجام شود.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه همراه اول در حوزه هوش مصنوعی نیز اقداماتی را به سرانجام رسانیده است، گفت: در حال حاضر با چندین بانک کشور قرارداد ایجاد و توسعه چت بات ها در بخش های اطلاع رسانی و کاهش بار ترافیکی مراکز تماس به امضا رسیده و در دست انجام است.

داود علیزاده، مدیر محصول کیف پول اوانو نیز در دومین نشست تخصصی همراه اول که با عنوان «کیف پول؛ تسهیلگر تراکنش های ارزش‌افزا» برگزار شد، به اهمیت کیف پول الکترونیک در توسعه اکوسیستم فینتک و دیجیتال پرداخت.

وی با اشاره به رشد قابل توجه صنعت فینتک در دنیا و ایران به نقش کلیدی کیف پول در توسعه پرداخت و انجام تراکنش‌ها اشاره کرد.

علیزاده با اشاره به رویکرد حاکم بر صنعت پرداخت و ارائه مجموعه آمارهای مختلف، هزینه های تحمیل شده به این صنعت را موضوع بحث و بررسی قرار داد و با معرفی کیف اوانو، ارزش های ایجاد شده این محصول را تشریح کرد.

گفتنی است، همراه اول به عنوان حامی رویداد بین المللی کیش اینوکس ۱۴۰۳ و با تمرکز بر معرفی فرصت های سرمایه گذاری جدید در کیش اینوکس حاضر شده است.

یازدهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه، خصوصی سازی و معرفی فرصت های سرمایه گذاری کشور (Kish Invex 2024) با حمایت و مشارکت همراه اول از ۱۴ آبان ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاه های بین المللی کیش آغاز شده و تا ۱۷ آبان ادامه دارد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند