×
اقتصادی
شناسه خبر : 198397
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/16 ساعت 17:25

پژمانفر:

بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات مقاومت می‌کنند/ ضرورت افزایش حقوق متناسب با تورم

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: مطابق قانون افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان باید مطابق نرخ تورم نقطه به نقطه و 34 درصد باشد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: حجت الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس روز چهارشنبه در نشست خبری تشریح اقدامات این کمیسیون در مشهد افزود: براساس لایحه بودجه، حقوق بازنشستگان و کارمندان ۲۰ درصد

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: مطابق لایجه بودجه همه تسهیلات قرار است در یک مجموعه در بودجه ارائه شود و بانکها مطابق اختیار خودشان تسهیلات مختلف را پرداخت کنند حال آن که مطابق قانون، تسهیلات فرزندآوری و ازدواج به عنوان تسهیلات تکلیفی باید پرداخت شود.

پژمانفر اضافه کرد: به طور قطع ایجاد ردیف بودجه برای تسهیلات تکلیفی در بودجه ۱۴۰۴ مانند ۱۴۰۳ خواهد بود و مجلس این تجمیع ردیف های بودجه برای تسهیلات را اصلاح می کند.

وی افزود: از سوی دیگر بانکها تسهیلات قرض الحسنه غیرتکلیفی می دهند در حالی که باید پس از پرداخت تسهیلات تکلیفی اگر مازاد تسهیلات و اعتبار داشته باشند باید تسهیلات غیر تکلیفی را بپردازند به عبارت دیگر بانکها در خصوص پرداخت تسهیلات تکلیفی مقاومت می کنند و باید آمار درخواست تسهیلات ازدواج و اشتغال روشن و ارائه شود تا مشخص شود بانکها می توانستند تسهیلات تکلیفی را پوشش دهند یا خیر؟

وی ادامه داد: تلاش می شود تا در خراسان رضوی بین منابع و مصارف در بانکها تعادل وجود داشته باشد و هم اکنون حدود ۶۰ درصد منابع بانکهای خراسان رضوی در درون استان مصرف می شود و حدود ۳۰ درصد این مصارف به دیگر استانها می رود اما تلاش شده است تا ۸۵ درصد از منابع استان در داخل آن صرف شود لذا چند بانک بزرگ دولتی مانند ملی، صادرات و رفاه موظف شدند تسهیلات بیشتری برای چرخه صنعت و کشاورزی استان بدهند.

وجود ۱۱ میلیون سند عادی در کشور

رییس کمیسیون اصل ۹۰ گفت: قانون "الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول" ابلاغ شده و همه اسناد عادی باید به شکل سند رسمی ثبت شوند و از تاریخ ابلاغ این قانون اگر کسی سند قولنامه ای تنظیم کند و خانه بخرد این سند تازه دریافت شده در محاکم قضایی ارزش قانونی ندارد.

پژمانفر افزود: تعداد اسناد عادی موجود در کشور حدود ۱۰ تا ۱۱ میلیون سند است که این اسناد باید به اسناد رسمی تبدیل شوند و وظیفه بنگاه های معاملات املاک در این خصوص در قانون پیش بینی شده است و قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول از بروز بسیاری از کلاهبرداری ها و مفاسد در حوزه اسناد و املاک جلوگیری می کند.

وی همچنین به موضوع مازوت سازی نیروگاه ها اشاره و اضافه کرد: پارسال هیچ روزی نداشتیم که مشهد به واسطه آلودگی هوا تعطیل شود که علت این بود که بی عدالتی در توزیع گاز و سوخت مازوت برای نیروگاهها وجود داشت و برخی نیروگاه ها در خراسان رضوی تا ۹ماه مازوت می سوزاندند در حالی که برخی نیروگاه ها در اصفهان کمترین مصرف مازوت را داشتند که این نسبت عادلانه نبود.

نماینده مردم مشهد و کلات گفت: با پیگیری های صورت گرفته در مجلس، سهم مازوت سوزی در همه نیروگاه های کشور یکسان و عادلانه شد از این رو مصرف مازوت در نیروگاه های خراسان رضوی کاهش پیدا کرد و زمستان پارسال تعطیلی به خاطر آلودگی هوا نداشتیم.

پژمانفر افزود: قرار شده است صنایع بزرگ مثل کارخانه های سیمان و پتروشیمی ها که چند میلیون لیتر سوخت مایع مصرفی دارند در فصل گرما سوخت ذخیره‌ کنند و منبع آنها مهر و موم شود و در زمان کمبود و سپس قطع گاز از این ذخیره استفاده کنند، قبلا این نقص وجود داشت که واحدها در همان فصل سرما باید سوخت را با تانکر تامین می کردند که کمبود ناوگان مشکلاتی ایجاد می کرد.

قول برخورد آستان قدس رضوی با متخلفان در سرم سازی ثامن

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتشار مطالبی در خصوص فوت شماری از هموطنان به واسطه مصرف محلول دیالیز صفاقی تولید شرکت سرم سازی ثامن گفت: بررسی ها در خصوص تخلفات این کارخانه در خصوص تولید ترکیب دیالیز صفاقی و تخلف ناظران در فرایند تولید در حال انجام است.

پژمانفر افزود: هنوز پزشکی قانونی تایید نکرده است که فوت افرادی که از این محلول استفاده کرده اند صرفا به واسط مصرف محلول تولید شرکت بوده است یا خیر اما تولیت آستان قدس رضوی اعلام کرده است اگر کسی در کارخانه سرم سازی ثامن که زیر نظر این آستان قرار دارد کوتاهی کرده باشد به طور قطع با وی برخورد خواهد شد.

وی ادامه داد: برخی جریانات وارد کننده دارو که از موضوع واردات دارو سود می برند و به دنبال اقتصاد ناسالم واردات دارو هستند از موضوع یاد شده در حال سوء استفاده اند.

رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در خصوص ۱۰ ابربدهکار مالیاتی نیز گفت: در این خصوص مشکلات قانونی وجود دارد و از طرفی اینها از ابزار تعطیلی کار و به خیابان کشاندن کارگران در مجموعه های اقتصادی خود استفاده می کنند، با این حال معوقات مالیاتی این افراد توسط اداره مالیاتی با اجرای عدالت در حال پیگیری است.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی از کاهش تخصیص دلار برای واردات کالای اساسی در لایحه بودجه انتقاد کرد و گفت: چهار میلیارد دلار از بودجه تامین کالای اساسی در سال آینده کسر شده است و دولت باید نحوه تامین ارز برای تامین کالای اساسی کشور در بودجه سال بعد را تشریح کند.

پژمانفر افزود: هزار و ۶۰۰ همت ناترازی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ وجود دارد که باید آن را تراز کنیم و در حال کار مشترک و تعامل با دولت برای تراز این عدد هستیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا کرد
هواداران لیورپول خواستار محرومیت تیم اسرائیلی از رقابت‌های فیفا شدند
دروازه بان سابق پرسپولیس به صنعت نفت پیوست
گرمای بی‌سابقه عراق را در خاموشی فرو برد
وزیر میراث: اداره هیات امنایی تخت جمشید بزودی به صورت رسمی ابلاغ می‌شود
اسلامی: حفظ منافع ملی و پیشرفت علمی اولویت اصلی ماست
بادامچیان: پیروزی ایران بر اسرائیل معادلات پشت‌پرده بین‌المللی را تغییر داد
واکنش «دیده‌بان حقوق بشر» و «عفو بین الملل» به کشتار بی سابقه خبرنگاران در غزه
شلیک به صدا، تصویر، روایت
تسلیم باشگاه استقلال در برابر انتقادات از رونمایی لباس جدید
عون: اجرای طرح انحصار سلاح قطعا اجرایی می شود/مقام حزب‌الله: خلع سلاح مقاومت محال است
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران: ثبت نام دانش‌آموزان اتباع بدون مدرک هویتی ممکن نیست
غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکرات، تهران را ترک کرد
ترامپ: نرخ جرم و جنایت در واشنگتن بالاست/گارد ملی ورود می کند
گزارش تصویری | دیدار تیم‌های فوتبال استقلال - تراکتور در سوپر جام فوتبال ایران
نبرد ستاره‌های تازه‌نفس در سوپرجام 1404/تراکتور قهرمان شد+ فیلم
دبیر ستاد ملی جمعیت: مشکل کاهش جمعیت با بخشنامه حل نمی‌شود
امانی: هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین مسئولیت‌های انسانی خبرنگار شود
سازمان ملل هشدار داد: قتل خبرنگاران فلسطینی نقض جدی قوانین بین‌المللی است
شناسنامه‌دار کردن کالاها، راه نجات اقتصاد از قاچاق و احتکار
استرداد کلاهبردار 167 هزار دلاری به کشور
حمله مرگبار به چهره سیاسی کلمبیا؛/نامزد احتمالی انتخابات کشته شد
سومین مدرسه تابستانه چین؛ پل علمی و راهبردی برای تعمیق روابط ایران و چین
معجزه در کرج؛ نوزاد 23 روزه دوباره به زندگی بازگشت
وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ برنج احتکاری با نرخ مصوب توزیع می‌شود
کیفیت هوای تهران قرمز شد /ناسالم برای تمام گروه های سنی
سایت فاقد مجوز فروش بلیت هواپیما مسدود شد
مقصد غیرمنتظره بعدی جهانبخش کجاست؟
عارف: ستاد تنظیم بازار نقش کلیدی در مدیریت اقتصادی کشور دارد
نابودی اعتماد عمومی نسبت به ترامپ
هوشمندسازی پارک ملی گلستان با دستور ویژه رئیس جمهور
بانک‌های تخصصی به‌زودی راه‌اندازی می‌شوند
اظهارات عراقچی درباره واگذاری پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی
حزب‌الله : ترور خبرنگاران در غزه جنایت جنگی کامل است
نیمی از زائران اربعین به کشوربازگشتند
ترفندهای جدید کلاهبرداران برای کلاهبرداری از زائران اربعین
سفری تعیین‌کننده با دستور کار تأمین امنیت منطقه‌ای
دفتر موسیقی وزارت فرهنگ: افزایش قیمت بلیت کنسرت‌ها پذیرفتنی نیست
تمدید مهلت ثبت نام داوطلبان آزمون پروانه مشاوره قوه قضاییه
بورس باز قرمز شد/ شاخص کل بورس اینبار چقدر کاهش یافت؟
سینماها روزهای آخر هفته تعطیل است
ادارات کدام استان ها چهارشنبه تعطیل است؟ + اسامی استان‌ها
دیدار علی لاریجانی با رئیس‌جمهور عراق/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق
پوستر باشگاه استقلال و تراکتور برای دیدار سوپرجام امشب منتشر شد
صدها خلبان صهیونیست علیه گسترش جنگ در غزه تظاهرات می‌کنند
تئاترهای عمومی در ایام اربعین تعطیل شد
نیمه شهریور بعد از 7 سال در ایران ماه‌گرفتگی رخ می‌دهد
برنامه دولت برای 3 میلیون تبعه غیرمجاز باقی‌مانده چیست؟
چالش تصمیم‌گیری را در مذاکره با مردم حل کنید
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 20 مرداد 1404 +جدول
X
آگهی تبلیغاتی