×
اقتصادی
شناسه خبر : 198397
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/16 ساعت 17:25

پژمانفر:

بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات مقاومت می‌کنند/ ضرورت افزایش حقوق متناسب با تورم

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: مطابق قانون افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان باید مطابق نرخ تورم نقطه به نقطه و 34 درصد باشد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: حجت الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس روز چهارشنبه در نشست خبری تشریح اقدامات این کمیسیون در مشهد افزود: براساس لایحه بودجه، حقوق بازنشستگان و کارمندان ۲۰ درصد

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: مطابق لایجه بودجه همه تسهیلات قرار است در یک مجموعه در بودجه ارائه شود و بانکها مطابق اختیار خودشان تسهیلات مختلف را پرداخت کنند حال آن که مطابق قانون، تسهیلات فرزندآوری و ازدواج به عنوان تسهیلات تکلیفی باید پرداخت شود.

پژمانفر اضافه کرد: به طور قطع ایجاد ردیف بودجه برای تسهیلات تکلیفی در بودجه ۱۴۰۴ مانند ۱۴۰۳ خواهد بود و مجلس این تجمیع ردیف های بودجه برای تسهیلات را اصلاح می کند.

وی افزود: از سوی دیگر بانکها تسهیلات قرض الحسنه غیرتکلیفی می دهند در حالی که باید پس از پرداخت تسهیلات تکلیفی اگر مازاد تسهیلات و اعتبار داشته باشند باید تسهیلات غیر تکلیفی را بپردازند به عبارت دیگر بانکها در خصوص پرداخت تسهیلات تکلیفی مقاومت می کنند و باید آمار درخواست تسهیلات ازدواج و اشتغال روشن و ارائه شود تا مشخص شود بانکها می توانستند تسهیلات تکلیفی را پوشش دهند یا خیر؟

وی ادامه داد: تلاش می شود تا در خراسان رضوی بین منابع و مصارف در بانکها تعادل وجود داشته باشد و هم اکنون حدود ۶۰ درصد منابع بانکهای خراسان رضوی در درون استان مصرف می شود و حدود ۳۰ درصد این مصارف به دیگر استانها می رود اما تلاش شده است تا ۸۵ درصد از منابع استان در داخل آن صرف شود لذا چند بانک بزرگ دولتی مانند ملی، صادرات و رفاه موظف شدند تسهیلات بیشتری برای چرخه صنعت و کشاورزی استان بدهند.

وجود ۱۱ میلیون سند عادی در کشور

رییس کمیسیون اصل ۹۰ گفت: قانون "الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول" ابلاغ شده و همه اسناد عادی باید به شکل سند رسمی ثبت شوند و از تاریخ ابلاغ این قانون اگر کسی سند قولنامه ای تنظیم کند و خانه بخرد این سند تازه دریافت شده در محاکم قضایی ارزش قانونی ندارد.

پژمانفر افزود: تعداد اسناد عادی موجود در کشور حدود ۱۰ تا ۱۱ میلیون سند است که این اسناد باید به اسناد رسمی تبدیل شوند و وظیفه بنگاه های معاملات املاک در این خصوص در قانون پیش بینی شده است و قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول از بروز بسیاری از کلاهبرداری ها و مفاسد در حوزه اسناد و املاک جلوگیری می کند.

وی همچنین به موضوع مازوت سازی نیروگاه ها اشاره و اضافه کرد: پارسال هیچ روزی نداشتیم که مشهد به واسطه آلودگی هوا تعطیل شود که علت این بود که بی عدالتی در توزیع گاز و سوخت مازوت برای نیروگاهها وجود داشت و برخی نیروگاه ها در خراسان رضوی تا ۹ماه مازوت می سوزاندند در حالی که برخی نیروگاه ها در اصفهان کمترین مصرف مازوت را داشتند که این نسبت عادلانه نبود.

نماینده مردم مشهد و کلات گفت: با پیگیری های صورت گرفته در مجلس، سهم مازوت سوزی در همه نیروگاه های کشور یکسان و عادلانه شد از این رو مصرف مازوت در نیروگاه های خراسان رضوی کاهش پیدا کرد و زمستان پارسال تعطیلی به خاطر آلودگی هوا نداشتیم.

پژمانفر افزود: قرار شده است صنایع بزرگ مثل کارخانه های سیمان و پتروشیمی ها که چند میلیون لیتر سوخت مایع مصرفی دارند در فصل گرما سوخت ذخیره‌ کنند و منبع آنها مهر و موم شود و در زمان کمبود و سپس قطع گاز از این ذخیره استفاده کنند، قبلا این نقص وجود داشت که واحدها در همان فصل سرما باید سوخت را با تانکر تامین می کردند که کمبود ناوگان مشکلاتی ایجاد می کرد.

قول برخورد آستان قدس رضوی با متخلفان در سرم سازی ثامن

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتشار مطالبی در خصوص فوت شماری از هموطنان به واسطه مصرف محلول دیالیز صفاقی تولید شرکت سرم سازی ثامن گفت: بررسی ها در خصوص تخلفات این کارخانه در خصوص تولید ترکیب دیالیز صفاقی و تخلف ناظران در فرایند تولید در حال انجام است.

پژمانفر افزود: هنوز پزشکی قانونی تایید نکرده است که فوت افرادی که از این محلول استفاده کرده اند صرفا به واسط مصرف محلول تولید شرکت بوده است یا خیر اما تولیت آستان قدس رضوی اعلام کرده است اگر کسی در کارخانه سرم سازی ثامن که زیر نظر این آستان قرار دارد کوتاهی کرده باشد به طور قطع با وی برخورد خواهد شد.

وی ادامه داد: برخی جریانات وارد کننده دارو که از موضوع واردات دارو سود می برند و به دنبال اقتصاد ناسالم واردات دارو هستند از موضوع یاد شده در حال سوء استفاده اند.

رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در خصوص ۱۰ ابربدهکار مالیاتی نیز گفت: در این خصوص مشکلات قانونی وجود دارد و از طرفی اینها از ابزار تعطیلی کار و به خیابان کشاندن کارگران در مجموعه های اقتصادی خود استفاده می کنند، با این حال معوقات مالیاتی این افراد توسط اداره مالیاتی با اجرای عدالت در حال پیگیری است.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی از کاهش تخصیص دلار برای واردات کالای اساسی در لایحه بودجه انتقاد کرد و گفت: چهار میلیارد دلار از بودجه تامین کالای اساسی در سال آینده کسر شده است و دولت باید نحوه تامین ارز برای تامین کالای اساسی کشور در بودجه سال بعد را تشریح کند.

پژمانفر افزود: هزار و ۶۰۰ همت ناترازی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ وجود دارد که باید آن را تراز کنیم و در حال کار مشترک و تعامل با دولت برای تراز این عدد هستیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
X
آگهی تبلیغاتی