×
بین الملل
شناسه خبر : 198351
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/16 ساعت 11:34
«بحران مشروعیت»/ورود امریکا به عصر پوپولیسم خشونت‌آمیز با دوقطبی‌سازی

فارن افرز؛

«بحران مشروعیت»/ورود امریکا به عصر پوپولیسم خشونت‌آمیز با دوقطبی‌سازی

فارن افرز در تحلیلی نوشت: «بحران مشروعیت» مشکلی نیست که با انتخابات ریاست جمهوری حل شود و حتی ممکن است در ماه‌ها و سال‌های آینده منجر به سیاست‌های‌جنجالی و خشونت‌آمیز بیشتری در آمریکا شود.

نورنیوز-گروه بین الملل: «فارن افرز» در تحلیلی با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هشدار داد که جامعه آمریکا به‌شدت دوقطبی شده و انتظار می‌رود باتوجه به عمیق‌تر شدن «بحران مشروعیت» در این کشور، ‌جامعه آمریکایی با تحولات سیاسی خشونت‌آمیزی مواجه شود و این مشکلی است که راه‌یابی «دونالد ترامپ» و یا «کامالا هریس» به کاخ سفید آن‌را حل نمی‌کند.

در ادامه این تحلیل آمده است: «بحران مشروعیت» مشکلی نیست که با انتخابات ریاست جمهوری حل شود و حتی ممکن است در ماه‌ها و سال‌های آینده منجر به سیاست‌های‌جنجالی و خشونت‌آمیز بیشتری در آمریکا شود.

فارن افرز افزود: سیاست ایالات متحده وارد عصر پوپولیسم(عوام گرایی) خشونت آمیز شده و این موضوع با سطوح بالای تاریخی خشونت سیاسی در هر دو جناح راست و چپ شدت بیشتری پیدا کرده است. این روند تا حد زیادی ناشی از گذار مداوم این کشور از جامعه با اکثریت سفیدپوست به جامعه اقلیت سفیدپوست است. هراس و نارضایتی (واقعی و خیالی) که با این تغییر جمعیتی همراه شده است، با حضور سیاسی دونالد ترامپ، ‌نامزد جمهوری‌خواهان و رئیس جمهوری سابق آمریکا و همچنین تمرکز بیشتر هر دو طرف بر مهاجرت شدت بیشتری گرفته است.

در ادامه این تحلیل، فصل انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴(۱۴۰۳) به عنوان خشونت آمیزترین فصل پس از سال ۱۹۶۸(۱۳۴۷) توصیف وآمده است: عصر پوپولیسم(عوام گر ایی) خشونت‌آمیز احتمالاً با دوقطبی‌سازی فزاینده، تعارض در تصمیم‌گیری در واشنگتن و افزایش خطرات تحولات سیاسی ادامه خواهد یافت و حتی بدتر از گذشته نیز خواهد شد. ایالت های مختلف در این کشور ممکن است تلاش کنند تا از اجرای سیاست‌های ملی که با دیدگاه‌های رای دهندگان آنها در تضاد است، ‌ممانعت به عمل آورند. از سوی دیگر آشفتگی سیاسی داخلی این کشور توانایی واشنگتن را برای ارائه رهبری در صحنه جهانی نیز به خطر خواهد انداخت.
فارن افرز در تشریح چگونگی ایجاد و گسترش «بحران مشروعیت» در آمریکا نوشت: همانطور که دیوید ایستمن نظریه‌پرداز دموکرات در سال ۱۹۶۵(۱۳۴۳) توضیح داد، مشروعیت مستلزم چیزی بیش از آن است که توسط فرآیندهای دولتی اعمال شوند. این شامل «اعتقاد درونی قوی به اعتبار اخلاقی» مقام حاکم است. یک حکومت زمانی مشروع است که شهروندانش بپذیرند که قدرت به درستی در اختیار آن بوده و اعمال می شود، زمانی که نهادهای عمومی عاری از فساد باشند و زمانی که مقامات دولتی از هنجارهای دموکراتیک تبعیت کنند.

این تحلیل افزود: ایالات متحده پیش از انتخابات ۲۰۲۴ نیز در آستانه بحران مشروعیت بود. طبق نظرسنجی‌های ملی «پروژه امنیت و تهدیدات» دانشگاه شیکاگو، اعتماد عمومی به دموکراسی آمریکایی در طول سال ۲۰۲۴ در سطوح نگران‌کننده‌ای بوده است. تقریباً نیمی از مردم (۴۵ درصد دموکرات‌ها و ۴۹ درصد جمهوری‌خواهان) معتقدند که «حل مشکلات اساسی سیاسی و اجتماعی آمریکا، ‌با انتخابات حل نخواهد شد». تقریباً به همین تعداد (۴۲ درصد از دموکرات‌ها و ۵۵ درصد از جمهوری‌خواهان) فکر می کنند که "نخبگان سیاسی دموکرات و جمهوری‌خواه، بداخلاق‌ترین و فاسدترین افراد در آمریکا هستند. "

از همه نگران کننده‌تر، این که افکار عمومی در آمریکا به شدت در مورد اینکه چگونه نتیجه انتخابات بر دموکراسی این کشور تأثیر می گذارد، اختلاف نظر دارند. تقریباً از هر ۱۰ دموکرات ۹ نفر (۸۶ درصد) موافق این نکته هستند که دونالد ترامپ «خطری برای دموکراسی» است و از هر سه جمهوری‌خواه دو نفر می‌گویند که «کامالا هریس، ‌نامزد دموکرات‌ها، خطری برای دموکراسی است». ۴۴ درصد از دموکرات‌ها و ۴۸ درصد از جمهوری‌خواهان نگران این هستند که اگر نامزد مورد نظر آنها در انتخابات ریاست جمهوری شکست بخورد، افرادی شبیه آن ها شهروندان درجه دوم محسوب خواهند شد.

فارن افرز در پایان نوشت: بسیاری از آمریکایی‌ها نه تنها در مورد سیاست‌های کوتاه‌مدت مرتبط با اقتصاد، مهاجرت و مراقبت‌های بهداشتی، بلکه در مورد دوام خود دموکراسی آمریکایی نیز نگران هستند. بسیاری به شدت نگران سلامت نهادهای عمومی هستند و بسیاری تردید دارند که نتایج این انتخابات بیان واقعی اراده مردم باشد.


نظرات

آخرین اخبار
سنتکام: حملات به ایران آغاز شد/ ارتش: پایگاه های آمریکا در منطقه هدف حملات پهپادی ایران
ورود الزیدی به آمریکا و اعلام اهداف سفر وی
فشار سناتورهای دموکرات بر کاخ سفید برای شفاف‌سازی درباره فاجعه میناب
بررسی راهکارهای تسهیل خدمات کنسولی در دیدار مقامات ایران و افغانستان
وزیر خارجه عمان: سیاست انزوای ایران شکست خورده است
نقض مجدد تفاهمات؛ واشنگتن محاصره دریایی ایران را کلید زد
آتش‌سوزی گسترده در ارتفاعات بلوار رسول اعظم(ص) شیراز
استارمر خواستار از سرگیری آتش‌بس ایران و آمریکا شد
بازداشت یک فرد مسلح در نزدیکی ساختمان کنگره آمریکا
توافق ایران و تاجیکستان بر توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل و ترانزیت
استقلال در حال بررسی میزبانی از بازی‌های آسیایی در بصره
حمله پهپادی و موشکی یمن به فرودگاه ابها در پاسخ به بمباران صنعا
نقشه راه جدید ایران و روسیه برای اتصال شبکه‌های برق
اخبار جنگ در جنوب کشور؛ تکذیب خبر انفجار در لار و سیریک
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد
گفتگوی تلفنی وزرای امورخارجه ایران و قبرس
مخالفت قاطع سازمان بین‌المللی دریانوردی با طرح ترامپ برای دریافت عوارض از تنگه هرمز
سنتکام از آماده‌سازی برای اعمال مجدد محاصره دریایی خبر داد
شنیده شدن صدای انفجار در جده
تقویت پیوند اقتصادی ایران و چین
کریم آدیمی در یک‌قدمی نیوکمپ
کنایه عراقچی به ترامپ: در دریافت عوارض از تنگه هرمز ما منصف تر خواهیم بود!
وزیر آموزش و پرورش: بازنگری در محتوای آموزشی و کتاب‌ها آغاز شد
سقوط ذخایر استراتژیک نفت آمریکا
اعتراض گسترده در یمن به حمله عربستان به فرودگاه صنعاء
قدردانی عارف از عملکرد نهادهای امدادی در مراسم وداع رهبری
محکومیت حمله به فرودگاه صنعا توسط وزارت امور خارجه ایران
ائتلاف سعودی حمله موشکی یمن را تأیید کرد
انصارالله: حمله به فرودگاه صنعا، نقض آشکار حاکمیت یمن است
علی‌اف: جمهوری آذربایجان در حال بررسی خروج کامل از شورای اروپا است
تشدید تنش‌های سایبری؛ فنلاند سفیر روسیه را احضار کرد
واکنش باشگاه استقلال به شایعات جدایی یاسر آسانی
مکرون: اروپا باید برای دفاع از خود آماده باشد
واکنش وزیر صمت به قطعی برق صنایع
چرا وزارت صمت نقشی در تعیین قیمت‌ خودرو ندارد؟
بسته 120 میلیون یورویی اروپا برای تقویت پدافند هوایی مولداوی
تعطیلی فرودگاه‌های یمن
روسیه از تبادل جدید اسرا با اوکراین خبر داد
مجلس خبرگان: پیام راهبردی رهبر انقلاب یادآور پیوند ناگسستنی مسیر ملت با مکتب عاشورا بود
پزشکیان: ایران و روسیه یکجانبه‌گرایی و تلاش برای تحمیل اراده بر دیگر ملت‌ها را نمی‌پذیرند
ارتش متجاوز آمریکا: اجرای محاصره دریایی علیه ایران را از اواخر امروز آغاز می‌کنیم
تمهیدات ویژه مترو و اتوبوسرانی برای مراسم بزرگداشت «رهبر شهید»
هشدار هواشناسی تهران؛ خودداری از تردد غیر ضروری در فضای باز
ادعاهای ضدایرانی اروپا درباره تنگه هرمز
انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست‌های ترامپ
توضیحات بانک مرکزی درباره فرآیند واردات
پوتین: پیروزی در انتظار روسیه است
دعوت از قهرمانان 2010 برای حمایت از اسپانیا
ایران دومین تولیدکننده بزرگ نفت اوپک در ماه ژوئن شد
قطر حملات به اردن، بحرین و کویت را محکوم کرد