×
سیاسی
شناسه خبر : 198334
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/16 ساعت 10:03

عراقچی خبر داد؛ توافق ایران و پاکستان برای تشدید مقابله با گروهک‌های تروریستی

وزیر خارجه ایران در پایان سفر به پاکستان گفت که «ما تصمیم گرفتیم به اقدامات خود در مقابله با گروهک‌های تروریستی شدت ببخشیم و هماهنگی بیشتری داشته باشیم».

نورنیوز-گروه سیاسی: «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان سفر به پاکستان و دیدار با مقام‌های ارشد این کشور، از هماهنگی بیشتر طرفین درباره اقدام علیه گروهک‌های تروریستی خبر داد.

عراقچی شامگاه سه‌شنبه و در جمع خبرنگاران درباره سفر خود به پاکستان گفت: روز بسیار خوبی در سفر به اسلام‌آباد بود، ملاقات‌های بسیار خوبی انجام شد و توافقات بسیار خوبی هم صورت گرفت. ما هم درباره منطقه تبادل‌نظر داشتیم و خوشبختانه مواضع ایران و پاکستان نسبت به تحولات منطقه بسیار با هم هماهنگی دارد و به هم نزدیک است.

وزیر خارجه ایران گفت که «محکومیتی که رژیم صهیونیستی در پاکستان توسط مقامات دولت، مردم و رسانه‌ها دیده بی‌نظیر است».

او تصریح کرد: در خصوص ضرورت توقف حملات رژیم صهیونیستی و توقف جنایاتی که در حال انجام است، اشتراک مواضع وجود دارد و ما تصمیم گرفتیم در مجامع مختلف بین‌المللی از جمله در اجلاس سازمان همکاری اسلامی که هفته آینده برگزار خواهد شد، هدف خود که توقف جنایات رژیم صهیونیستی است را با جدیت بیشتری دنبال کنیم.

رایزنی درباره افغانستان و مبارزه با گروهک‌ها

عراقچی با بیان اینکه «در خصوص منطقه نیز تبادل‌نظر زیادی شد»، گفت: هم بحث افغانستان و هم بحث مقابله با پدیده تروریسم که در مرزهای ۲ کشور وجود دارد و ضرورت هماهنگی ۲ کشور برای مقابله این پدیده که هر ۲ طرف ارتباط نزدیکی بین این گروهک‌ها و رژیم صهیونیستی قائل هستیم و نشانه آن نیز این بود که همان روزی که رژیم صهیونیستی اقدام به حمله تجاوزکارانه به ایران کرد، در همان لحظات گروه‌های تروریستی هم فعال شدند و متاسفانه ۱۰ نفر از نیروهای انتظامی ما را به شهادت رساندند. این موضوع باعث تاسف است اما هماهنگی بین این ۲ مورد را نشان می‌دهد.

وزیر خارجه ایران گفت: همین اعتقاد را دوستان ما در دولت پاکستان داشتند و ما تصمیم گرفتیم که ان‌شاءالله به اقدامات خود در مقابله با این گروهک‌های تروریستی شدت ببخشیم و هماهنگی بیشتری داشته باشیم.

عراقچی با اشاره به اینکه «در خصوص روابط دوجانبه هم بحث‌های مفصلی صورت گرفت»، گفت: زمینه‌های همکاری زیادی بین ۲ کشور در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی وجود دارد و روابط مردمی بین ۲ کشور، یک رابطه زنده و بسیار خوبی است. 

نشست عراقچی با اندیشمندان، علما و اصحاب رسانه‌های گروهی پاکستان

او با اشاره به نشست با نخبگان پاکستانی گفت: این نشست بیانگر دیدگاه‌های مردم پاکستان بود و بسیار امیدبخش است، نسبت به اینکه روابط ۲ کشور از جنبه مردمی در موقعیت بسیار خوبی قرار دارد. روابط ۲ دولت نیز همین‌طور است، البته فرازونشیب‌ها و اختلاف‌نظرهایی وجود دارد که طبیعی است اما با روحیه هماهنگی و همکاری که بین ۲ طرف وجود دارد، قطعا قابل حل‌وفصل است. 

وزیر خارجه ایران در پایان گفت: در مجموع، سفر بسیار خوبی بود و من بسیار امیدوارتر از گذشته از این سفر بازمی‌گردم و حتما توافقاتی که در این سفر انجام شد، برای ارتباطات بیشتر در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی بین ۲ کشور را ان‌شاءالله پیگیری خواهیم کرد و نتایج آن را خواهیم دید.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ادعای رسانه صهیونیستی در مورد دلیل ترور علی شمخانی
چند پرسش از دوستان جبههٔ اصلاحات
تعویض‌های طلایی هاشمیان؛ پرسپولیس از شکست فرار کرد
عکس های منتخب جهان، 18 آگوست 2025
اروپا و ترامپ؛ نمایش وحدت یا سند تحقیر تاریخی
ایران برنده یک نقره و یک برنز در 4 وزن نخست کشتی آزاد جوانان شد
آغاز ساخت نخستین شهر هوشمند دریامحور ایران در قشم
حماس با طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه موافقت کرد
وزیر اقتصاد: اصلاحات بودجه‌ای 1404 به مجلس می رود
وداع با استاد فرشچیان؛ پیکر «استاد فرشچیان» به خاک سپرده شد
زمان واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
گل به خودی حسین پورحمیدی در دقیقه 17؛ مس رفسنجان گل دوم را زد + فیلم
ترکیب اصلی تیم فجر مقابل پرسپولیس +جدول
تکلیف امتحانات روز شنبه دانشگاه‌های تهران مشخص شد
درنشست مهم رهبران اروپایی در واشنگتن؛ ترامپ خواستار پایان فوری جنگ اوکراین شد
عارف: حل مسائل از طریق مذاکره، راهبرد اصلی ماست
دوفوریتی | رواج ازدواج سفید و کوررنگی سیاست‌گذاری اجتماعی ما
شنبه اداره‌های تهران تعطیل است/کدام استان‌های روز شنبه تعطیل هستند؟
350 زائر ایرانی هنوز در عراق هستند
صادق: در انتخابات نظام مهندسی امسال هیچ دخالتی نداشتیم + فیلم
بازگشت قطر ایرویز به فرودگاه شیراز/ پروازهای بین‌المللی افزایش یافت
ایستگاه متروی شهید بخارایی تعطیل شد
جزئیات تیراندازی با سلاح گرم در چالوس؛ پلیس در حال شناسایی عاملان
تعطیلی روز چهارشنبه در قم قطعی شد
بزرگ‌ترین محموله شیشه در کرج توقیف شد
ورود هوش مصنوعی به دنیای آموزش/ کتاب‌های درسی هوشمند در راه‌اند؟
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم هاکی شد + فیلم
مراسم تشییع استاد فرشچیان در اصفهان آغاز شد + فیلم
بارش شدید باران و تگرگ در ارتفاعات جنوب‌غربی عربستان + فیلم
قیمت جدید طلا در بازار تهران اعلام شد
بازدید کارکنان دولت و نیروهای مسلح از موزه‌ها رایگان شد+جزییات
نتایج کنکور دانشجومعلمان اعلام شد+لینک سامانه
قیمت خودرو امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 +جدول
صدور فیش حقوق مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی/ معوقات فروردین پرداخت می شود؟
تعطیلی موقت ایستگاه‌های متروی تهران در خط یک
مرگ دو دختر نوجوان در مهمانی شبانه تهران
نورنما | مرد کلاشینکف به دست به دنبال چماق به دستان در چالوس
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان وارد ایروان شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 27 مرداد 1404+جدول
در سوگ صنایع
زمان پخش فصل دوم سریال «وحشی» اعلام شد
دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تقاطع نماد، راهبرد و روانشناسی
نبیه بری: اوضاع داخلی لبنان تحت کنترل است
ضرورت توجه بیشتر به ریشه‌ ناامنی‌های اخیر سیستان‌وبلوچستان
رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا آغاز شد؛ کره شمالی هشدار داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(71) «بروجن»
آیا توبه تتلو پذیرفته می‌شود؟
اقتصاد اسرائیل زیر ضرب جنگ 12 روزه
زلنسکی در واشنگتن؛ دیدارهای حساس یا چانه‌زنی‌های مبهم
X
آگهی تبلیغاتی