×
سیاسی
شناسه خبر : 198334
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/16 ساعت 10:03
عراقچی خبر داد؛ توافق ایران و پاکستان برای تشدید مقابله با گروهک‌های تروریستی

عراقچی خبر داد؛ توافق ایران و پاکستان برای تشدید مقابله با گروهک‌های تروریستی

وزیر خارجه ایران در پایان سفر به پاکستان گفت که «ما تصمیم گرفتیم به اقدامات خود در مقابله با گروهک‌های تروریستی شدت ببخشیم و هماهنگی بیشتری داشته باشیم».

نورنیوز-گروه سیاسی: «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان سفر به پاکستان و دیدار با مقام‌های ارشد این کشور، از هماهنگی بیشتر طرفین درباره اقدام علیه گروهک‌های تروریستی خبر داد.

عراقچی شامگاه سه‌شنبه و در جمع خبرنگاران درباره سفر خود به پاکستان گفت: روز بسیار خوبی در سفر به اسلام‌آباد بود، ملاقات‌های بسیار خوبی انجام شد و توافقات بسیار خوبی هم صورت گرفت. ما هم درباره منطقه تبادل‌نظر داشتیم و خوشبختانه مواضع ایران و پاکستان نسبت به تحولات منطقه بسیار با هم هماهنگی دارد و به هم نزدیک است.

وزیر خارجه ایران گفت که «محکومیتی که رژیم صهیونیستی در پاکستان توسط مقامات دولت، مردم و رسانه‌ها دیده بی‌نظیر است».

او تصریح کرد: در خصوص ضرورت توقف حملات رژیم صهیونیستی و توقف جنایاتی که در حال انجام است، اشتراک مواضع وجود دارد و ما تصمیم گرفتیم در مجامع مختلف بین‌المللی از جمله در اجلاس سازمان همکاری اسلامی که هفته آینده برگزار خواهد شد، هدف خود که توقف جنایات رژیم صهیونیستی است را با جدیت بیشتری دنبال کنیم.

رایزنی درباره افغانستان و مبارزه با گروهک‌ها

عراقچی با بیان اینکه «در خصوص منطقه نیز تبادل‌نظر زیادی شد»، گفت: هم بحث افغانستان و هم بحث مقابله با پدیده تروریسم که در مرزهای ۲ کشور وجود دارد و ضرورت هماهنگی ۲ کشور برای مقابله این پدیده که هر ۲ طرف ارتباط نزدیکی بین این گروهک‌ها و رژیم صهیونیستی قائل هستیم و نشانه آن نیز این بود که همان روزی که رژیم صهیونیستی اقدام به حمله تجاوزکارانه به ایران کرد، در همان لحظات گروه‌های تروریستی هم فعال شدند و متاسفانه ۱۰ نفر از نیروهای انتظامی ما را به شهادت رساندند. این موضوع باعث تاسف است اما هماهنگی بین این ۲ مورد را نشان می‌دهد.

وزیر خارجه ایران گفت: همین اعتقاد را دوستان ما در دولت پاکستان داشتند و ما تصمیم گرفتیم که ان‌شاءالله به اقدامات خود در مقابله با این گروهک‌های تروریستی شدت ببخشیم و هماهنگی بیشتری داشته باشیم.

عراقچی با اشاره به اینکه «در خصوص روابط دوجانبه هم بحث‌های مفصلی صورت گرفت»، گفت: زمینه‌های همکاری زیادی بین ۲ کشور در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی وجود دارد و روابط مردمی بین ۲ کشور، یک رابطه زنده و بسیار خوبی است. 

نشست عراقچی با اندیشمندان، علما و اصحاب رسانه‌های گروهی پاکستان

او با اشاره به نشست با نخبگان پاکستانی گفت: این نشست بیانگر دیدگاه‌های مردم پاکستان بود و بسیار امیدبخش است، نسبت به اینکه روابط ۲ کشور از جنبه مردمی در موقعیت بسیار خوبی قرار دارد. روابط ۲ دولت نیز همین‌طور است، البته فرازونشیب‌ها و اختلاف‌نظرهایی وجود دارد که طبیعی است اما با روحیه هماهنگی و همکاری که بین ۲ طرف وجود دارد، قطعا قابل حل‌وفصل است. 

وزیر خارجه ایران در پایان گفت: در مجموع، سفر بسیار خوبی بود و من بسیار امیدوارتر از گذشته از این سفر بازمی‌گردم و حتما توافقاتی که در این سفر انجام شد، برای ارتباطات بیشتر در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی بین ۲ کشور را ان‌شاءالله پیگیری خواهیم کرد و نتایج آن را خواهیم دید.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دکمه لایک و شیر فیس بوک در سایت‌ها حذف می شود
انجام نخستین جراحی روباتیک سکته را از راه دور
وزیر امور راهبردی رژیم صهیونی استعفا کرد
جوسازی و ادعای جدید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران
عضو شورای شهر تهران: پلمب پاساژ علاالدین محتمل است
جزییات حادثه خروج هواپیمای تفریحی از باند فرودگاه نوشهر/ تلفات جانی گزارش نشد
پژمان جمشیدی به ایران بازگشت / احضار چند نفر در پرونده جمشیدی
توبیخ نتانیاهو در دادگاه به دلیل طفره رفتن از پاسخ به قاضی
ائتلاف بزرگ شیعیان عراق: دولت جدید در زمان قانونی تشکیل می شود
ادای احترام وحید شمسایی و کادر فنی تیم ملی فوتسال ایران به حضرت علی(ع) پس از قهرمانی+فیلم
نورنما |اعماق رازآلود آسمان
تکرار ادعای «نابودی توان هسته‌ای ایران» از سوی ترامپ!
ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد
جایگزین شدن پرچم اسرائیل با پرچم فلسطین در جام جهانی شمشیربازی
ایران و عربستان توافقنامه حج تمتع 1405 را امضا کردند
نخست وزیر هند: عاملان انفجار در دهلی نو به سزای اعمالشان خواهند رسید
بانوی کاراته‌کای ایران طلا گرفت
«مهسا بهشتی» در ریاض طلایی شد
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 20 آبان 1404
زمان فروش فوق‌العاده محصولات سایپا اعلام شد+جدول فروش
ورود ناو هواپیمابر آمریکا به حوزه دریای کارائیب
تبریک رئیس جمهور و نخست وزیر عراق به مناسبت برگزاری انتخابات پارلمانی این کشور
فاطمه صادقی در کاراته طلایی شد
هشدار روسیه به آمریکا درباره آزمایش تسلیحات هسته‌ای
نتانیاهو در جریان جلسه محاکمه به اتهام فساد مالی سرزنش شد
توقف واردات موز تکذیب شد
دستگیری یک شهروند آلمانی به اتهام تلاش برای ترور مرکل و شولتس
موشک کروز روسیه می‌تواند یک ایالت آمریکا را از نقشه محو کند
نوار غزه عملا در آستانه تقسیم‌شدن است
قطع عضو 6 هزار نفر فلسطینی با حملات رژیم اسرائیل
ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد
تشکیل پرونده قضایی برای یک بلاگر
تقدیر السودانی از مردم عراق/ کمیساریا: انتخابات با موفقیت برگزار شد
مسی: بارسلونا بخشی از زندگی‌ام است/دلم برایش تنگ می شود
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تضمینی برای حاکمیت لبنان است
درخواست بیش از 2 هزار سال زندان برای امام اوغلو
هوای پایتخت 4 درجه سرد می‌شود
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پرداخت مطالبات داروخانه‌ها و مراکز طرف قرارداد
اعلان جنگ ترامپ علیه دستگاه قضایی آمریکا
قالیباف: ناترازی در انرژی، صندوق های بازنشستگی و امنیت غذایی غوغا می‌کند
حمله پهپادی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سقوط یک هواپیمای باری ترکیه در گرجستان +فیلم
در غروب نفوذ، اروپا تور می‌افکند
اعلام سقف جدید نرخ ارز نهاده‌های دام و طیور
جزئیات جدید از شبکه جاسوسی وابسته به آمریکا، اسرائیل و عربستان در یمن
یک ایرانی برترین مربی زن جوان سال آسیا 2025 شد
طالبان پاکستان مسئولیت بمب‌گذاری مرگبار در اسلام‌آباد را بر عهده گرفت
تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان کشف 74 جسد در سد کرج
فرود اضطراری پرواز تهران–استانبول در تبریز برای نجات بیمار
X
آگهی تبلیغاتی