×
اقتصادی
شناسه خبر : 198241
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/15 ساعت 16:23

الفت‌نسب:

کسب‌و‌کارهای اینترنتی ملزم به پرداخت مالیات هستند

عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب‌و‌کارهای فضای مجازی گفت: تمام کسب‌و‌کارهای اینترنتی باید مالیات بپردازند و هیچ کدام از معافیت مالیاتی برخوردار نیستند.

نورنیوز- گروه اقتصادی: رضا الفت نسب عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی در نشست خبری که در اتاق اصناف تهران برگزار شد، گفت: اتحادیه کسب و کارهای مجازی با ۷ هزار عضو برای کسب و کارهایی است که به‌صورت آنلاین در بستر اینترنت فعالیت اقتصادی انجام می‌دهند، است. کسب‌وکارها در فضای مجازی با موضوعات و مشکلات مختلفی مواجه هستند لذا صنف باید بسیار جدی برای رفع مشکلات کسب‌و کارها حضور داشته باشد. ضمن اینکه مجموعه اصناف و اتاق‌های اصناف از این ظرفیت برخوردارند که با همکاری اتحادیه‌ها بدون دخالت دولت امور خود را انجام دهند.

وی با بیان اینکه در ابتدای کار اتحادیه از سال ۹۶ تعامل خوبی با اتحادیه‌های صنفی داشتیم، افزود: سطح تعاملات بسیار خوب بود اما در سه سال گذشته این تعاملات به دلایلی از بین رفته است. صنوفی که علاوه بر بازار در فضای مجازی نیز فعالیت دارند نیازی نیست که مجوز فعالیت در فضای مجازی را از اتحادیه کسب و کارهای مجازی دریافت کند بلکه ما می‌توانیم به اتحادیه‌های مرتبط کمک کنیم تا سایتی که در محیط مجازی فعالیت می‌کند را بررسی کنیم و پس از بررسی فعالیت آن سایت را تأیید و یا رد کنیم و به اتحادیه مربوطه اطلاع دهیم که این سایت قوانین تجارت الکترونیک را رعایت می‌کند و برای دریافت مجوز از اتحادیه مشکلی ندارد. عضو هیأت مدیره اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی از دید ما باید اتحادیه پلتفرم‌ها و سکوهای اینترنتی که به صورت صد در صد در فضای مجازی فعالیت دارند باید عضو اتحادیه باشند.

الفت نسب بیان کرد: ماده ۸۷ قانون نظام صنفی عنوان می‌کند که هر فعالیت صنفی در بستر فضای مجازی باید از اتحادیه مربوطه که اتحادیه کسب و کارهای مجازی است باید مجوز بگیرد که البته طی این سال‌ها چندان رعایت نشده اما تعداد وب‌سایت‌هایی که دارای نماد هستند بیش از ۱۰۰ هزار وب است. البته برای دادن مجوز به متقاضی یک زمانی تعیین شده که اگر در زمان مقرر اتحادیه مجوز لازم را به متقاضی کسب و کار در فضای مجازی ندهد سامانه مجوزها جواز را صادر می‌کند.

وی اضافه کرد: هیچ کسب و کار صنفی معافیت مالیاتی ندارد و صرفاً اصنافی که در حوزه تولید محتوا کار می‌کنند از مالیات معاف هستند که آن هم باید با تاییدیه وزارت ارشاد را داشته باشد.

الفت نسب به خدمات اتحادیه کسب و کارهای مجازی اشاره کرد و گفت: اتحادیه‌ها دارای وظایف مشخصی هستند که یکی از آن‌ها ساماندهی کسب و کارها و دادن مجوز و نظارت است. البته کسب جواز بر کسب و کار بر اساس قانون الزامی است.

وی افزود: اتحادیه کسب و کارهای مجازی چند کمیسیون دارد که به اعضای خود کمک می‌کند از جمله کمیسیون شکایت که این کمیسیون کار رفع اختلافات بین فرد و صاحب کسب و کار را انجام می‌دهد و رأی صادره تخصصی است.

عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی اظهار کرد: این اتحادیه می‌تواند تعامل بین حاکمیت و کسب و کارها را برقرار کند، کسب و کارهای آنلاین عمر طولانی در کشور ندارد و سازمان‌های دولتی و حاکمیت خیلی آن را نمی‌شناسند به طوری که بعد از این چند سال فقط یک کسب و کار وارد بورس شده است. لذا این اتحادیه می‌تواند این موضوعات را برای حاکمیت تشریح کند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مجلس حق پخش مسابقات ورزشی را به باشگاه‌ها داد
این همه یارانه می دهید، باز هم قیمت گوشت همسطح بازارهای جهانی است
دفتر نخست‌وزیر اوکراین به آتش کشیده شد
ساعت کاری مراکز تعویض پلاک به روال قبل برگشت
چگونه نماز آیات بخوانیم؟
جزئیات محکومیت قطعی متهمان پرونده بزرگ اختلاس منابع طبیعی
امشب چشم از ماه برندارید؛ طولانی‌ترین خسوف قرن در راه است
نورنما | تعقیب و گریز پلیس آمریکا
پیام معاون ترامپ در شبکه‌های اجتماعی جنجالی شد
فردا پیش فروش سکه در مرکز مبادله برگزار می‌شود
ریاکاری به سبک ترامپ؛ صلح در شعار و جنگ در عمل
پلیس راهور اعلام کرد: تغییر قانون؛ کلید صدور گواهینامه بانوان
وقتی سینما صدای عدالت می‌شود
بیماران سرطانی حتماً باید واکسن آنفولانزا تزریق کنند
مشارکت اوکراین و دانمارک در تولید موشک و پهپاد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 16 شهریور
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 16 شهریور + جدول
تحولی شگفت انگیز در سرعت هوش مصنوعی با رایانه جدید نوری مایکروسافت
لبنان؛ همچنان در کانون طوفان
بار روغن زیتون، شیشه از آب درآمد
پیشنهاد تازه آمریکا به حماس برای توقف جنگ در غزه
حماس: آماده پذیرش آتش‌بس دائمی هستیم
اروپا به اوکراین دروغ می‌گوید، هیچ نیرویی برای نجات نمی‌آید
بررسی سه فوریتی طرح خروج از NPT در مجلس تکذیب شد
بازیکنان تیم ملی والیبال جوانان از سربازی معاف شدند
نخست‌وزیر ژاپن استعفا کرد
قیمت خودرو امروز یکشنبه 16 شهریورماه 1404 + جدول
ناوگان جهانی مقاومت
اروپا باید برای موفقیت دیپلماسی زمان و فضای لازم را ایجاد کند
عراقچی: اقدامات یکجانبه و قلدرمآبانه آمریکا محکوم است
خونریزی در سویداء سوریه ادامه دارد/شمار قربانیان به 2 هزار نفر رسید
فینال تاشکند ؛ آزمون بزرگ قلعه نویی
جنگندۀ آذربایجان در دست اوکراین؛ باکو به جبهه ضدروسی ورود کرده است؟
زمان واریز اعتبار «کالابرگ» به حساب دهک‌های4 تا 7 اعلام شد
اسرائیل به دنبال راه اندازی سازمان جدیدی برای جنگ رسانه‌ای جهانی
جزییات جدید از دستگیری راننده 206 چالوس+فیلم
توافق با ایران؟ دورنما تیره و تار است
خروج رسمی ماشاریپوف از فهرست استقلال
سرمایه‌داری ملی و بابک زنجانی
علت اختلال اینترنت در آسیا و اروپا چیست؟
تداوم نقض آتش بس؛ حملات توپخانه‌ای عربستان علیه غیرنظامیان یمن
دهک‌بندی اشتباه وزارت کار؛ کارگران قربانی تراکنش‌های کارفرمایان
انفجار گاز در سرآسیاب ملارد 14 مصدوم داشت
آهنگ دوستی دو ملت ایران و ارمنستان در تخت جمشید طنین انداز شد
واریز بیش از 744 میلیارد تومان سود به حساب یک میلیون و 294 هزار سهام‌دار
خواهران منصوریان و دریایی طلایی شدند
تغییرات ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در دفترچه کنکور 1404 منتشر شد+ جزئیات
شکست تحریم‌های آمریکایی
مداردیپلماسی | شانگهای نماد دیپلماسی متوازن ایران در دوران پساجنگ
رسانه عبری خبر داد؛ امارات تهدید به خروج از توافقنامه ابراهیم کرد
X
آگهی تبلیغاتی