×
اقتصادی
شناسه خبر : 198241
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/15 ساعت 16:23
کسب‌و‌کارهای اینترنتی ملزم به پرداخت مالیات هستند

الفت‌نسب:

کسب‌و‌کارهای اینترنتی ملزم به پرداخت مالیات هستند

عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب‌و‌کارهای فضای مجازی گفت: تمام کسب‌و‌کارهای اینترنتی باید مالیات بپردازند و هیچ کدام از معافیت مالیاتی برخوردار نیستند.

نورنیوز- گروه اقتصادی: رضا الفت نسب عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی در نشست خبری که در اتاق اصناف تهران برگزار شد، گفت: اتحادیه کسب و کارهای مجازی با ۷ هزار عضو برای کسب و کارهایی است که به‌صورت آنلاین در بستر اینترنت فعالیت اقتصادی انجام می‌دهند، است. کسب‌وکارها در فضای مجازی با موضوعات و مشکلات مختلفی مواجه هستند لذا صنف باید بسیار جدی برای رفع مشکلات کسب‌و کارها حضور داشته باشد. ضمن اینکه مجموعه اصناف و اتاق‌های اصناف از این ظرفیت برخوردارند که با همکاری اتحادیه‌ها بدون دخالت دولت امور خود را انجام دهند.

وی با بیان اینکه در ابتدای کار اتحادیه از سال ۹۶ تعامل خوبی با اتحادیه‌های صنفی داشتیم، افزود: سطح تعاملات بسیار خوب بود اما در سه سال گذشته این تعاملات به دلایلی از بین رفته است. صنوفی که علاوه بر بازار در فضای مجازی نیز فعالیت دارند نیازی نیست که مجوز فعالیت در فضای مجازی را از اتحادیه کسب و کارهای مجازی دریافت کند بلکه ما می‌توانیم به اتحادیه‌های مرتبط کمک کنیم تا سایتی که در محیط مجازی فعالیت می‌کند را بررسی کنیم و پس از بررسی فعالیت آن سایت را تأیید و یا رد کنیم و به اتحادیه مربوطه اطلاع دهیم که این سایت قوانین تجارت الکترونیک را رعایت می‌کند و برای دریافت مجوز از اتحادیه مشکلی ندارد. عضو هیأت مدیره اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی از دید ما باید اتحادیه پلتفرم‌ها و سکوهای اینترنتی که به صورت صد در صد در فضای مجازی فعالیت دارند باید عضو اتحادیه باشند.

الفت نسب بیان کرد: ماده ۸۷ قانون نظام صنفی عنوان می‌کند که هر فعالیت صنفی در بستر فضای مجازی باید از اتحادیه مربوطه که اتحادیه کسب و کارهای مجازی است باید مجوز بگیرد که البته طی این سال‌ها چندان رعایت نشده اما تعداد وب‌سایت‌هایی که دارای نماد هستند بیش از ۱۰۰ هزار وب است. البته برای دادن مجوز به متقاضی یک زمانی تعیین شده که اگر در زمان مقرر اتحادیه مجوز لازم را به متقاضی کسب و کار در فضای مجازی ندهد سامانه مجوزها جواز را صادر می‌کند.

وی اضافه کرد: هیچ کسب و کار صنفی معافیت مالیاتی ندارد و صرفاً اصنافی که در حوزه تولید محتوا کار می‌کنند از مالیات معاف هستند که آن هم باید با تاییدیه وزارت ارشاد را داشته باشد.

الفت نسب به خدمات اتحادیه کسب و کارهای مجازی اشاره کرد و گفت: اتحادیه‌ها دارای وظایف مشخصی هستند که یکی از آن‌ها ساماندهی کسب و کارها و دادن مجوز و نظارت است. البته کسب جواز بر کسب و کار بر اساس قانون الزامی است.

وی افزود: اتحادیه کسب و کارهای مجازی چند کمیسیون دارد که به اعضای خود کمک می‌کند از جمله کمیسیون شکایت که این کمیسیون کار رفع اختلافات بین فرد و صاحب کسب و کار را انجام می‌دهد و رأی صادره تخصصی است.

عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی اظهار کرد: این اتحادیه می‌تواند تعامل بین حاکمیت و کسب و کارها را برقرار کند، کسب و کارهای آنلاین عمر طولانی در کشور ندارد و سازمان‌های دولتی و حاکمیت خیلی آن را نمی‌شناسند به طوری که بعد از این چند سال فقط یک کسب و کار وارد بورس شده است. لذا این اتحادیه می‌تواند این موضوعات را برای حاکمیت تشریح کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پایان کار تیم ملی موی‌تای ایران در مسابقات جهانی مالزی با 8 مدال
پیگیری‌ قالیباف برای بازگشایی صحن علنی مجلس
درخواست روسیه برای شفاف‌سازی نقش آمریکا در پایان جنگ اوکراین
پزشکیان: استانداران رییس جمهور استان‌ها هستند
پیام راهبردی رهبری و ضرورت حمایت و پشتیبانی ملی از مذاکره‌کنندگان ایران
رکورد حملات پهپادی اوکراین به روسیه
کنسرت‌ها تا پایان صفر روی صحنه می روند؟
هشدار ولایتی به برخی کشورهای عربی
گفت‌وگوی عراقچی و همتای ازبکستانی
ساعت کاری ادارات خوزستان تغییر کرد
درهای فردو و نطنز چه زمانی برای بازرسان آژانس باز می‌شود؟
کشف عامل پنهان پیری زودرس مغز
با جاسوسان و مفسدان قاطع برخورد شود
استاندار خوزستان: شهید شمخانی استراتژیستی در تراز جهانی بود
ایران سومین قدرت کشتی آزاد جهان شد
چراغ سبز آمریکا به جنگنده بومی ترکیه
لبنان از طرح جدید اروپا استقبال کرد
حمایت کره‌جنوبی از تفاهم ایران و آمریکا
افشای خسارت میلیاردی حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا
بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند احسان و خیرات برای حل مشکل گرسنگی است
پروازهای فرودگاه کیش از سر گرفته شد
فهرست جدید محصولات بهداشتی غیرمجاز منتشر شد
ساعت بازی پرسپولیس چادرملو تغییر کرد
طبس داغ‌ترین نقطه جهان شد
غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با تصمیم‌سازی خارج از ملاحظات ایران تضمین نمی‌شود
واکنش تند وزارت خارجه ایران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس
پرسپولیس - چادرملو؛ نبرد سرنوشت‌ساز برای آخرین سهمیه آسیایی
جشن ملی در اکوادور؛ رئیس‌جمهور پس از صعود تیم ملی، کشور را تعطیل کرد
لیست تیم ملی والیبال ایران برای دیدار با ژاپن اعلام شد
سرنوشت نامعلوم ستاره والیبال ونزوئلا پس از زمین‌لرزه 7 ریشتری
شوک به بازار نفت؛ کاهش قیمت طلای سیاه
ایران - مصر در جام جهانی 2026؛یوزها برای شکست فراعنه به میدان می‌روند
شیخ نعیم قاسم: امروز، ایران آینده منطقه را رقم می زند
لبنان، گورستان سیاسی نخست‌وزیران اسرائیل است
عاشورا؛ حماسه آگاهی و آزادی
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت دیدار ایران و مصر
بازگشت نفت عربستان به خلیج فارس
ثبت آیین و نمایش ایرانی تعزیه در یونسکو
نشست 3 جانبه عربستان، قطر و عمان درباره توافق ایران و آمریکا
پیام عراقچی در عاشورا؛ شهادت رهبر انقلاب را فراموش نخواهیم کرد
زنگ خطر محیط زیستی برای خلیج فارس و خزر
هوای تهران در وضعیت قابل قبول
نصر تمدنی از نبرد محرم 61 تا جنگ رمضان 1446
ثبت‌نام زائران مراسم تشییع رهبری آغاز شد
جمهوری اسلامی ایران هرگونه تهدیدی را علیه خود تحمل نخواهد کرد
حمله دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
روایتِ سوگ و شکوهِ هم‌گرایی؛ وقتی عزای حسینی نقطه پرگار می‌شود
شوک تورمی در آمریکا
ریزش سنگین طلا؛ شوک جدید به بازار جهانی
چالوس یک‌طرفه شد