×
اقتصادی
شناسه خبر : 198238
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/15 ساعت 15:33

دسترسی کاربران اپل به «چت‌جی‌پی‌تی پلاس» امکانپذیر می‌شود

همکاری جدید بین «اپل» و «اوپن‌ای‌آی»، امکان دسترسی به «چت‌جی‌پی‌تی پلاس» را برای کاربران اپل فراهم خواهد کرد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: محصولات شرکت «اپل» در ماه دسامبر به دنبال انتشار «iOS 18.2»، با چت‌بات «چت‌جی‌پی‌تی»(ChatGPT) شرکت «اوپن‌ای‌آی»(OpenAI) ادغام خواهند شد تا «سیری»(Siri) و چند فناوری دیگر را به هوش مصنوعی هوشمندتر مجهز کنند.

به نقل از تک کرانچ، آزمایش‌کنندگان iOS 18.2 نسخه بتا روز دوشنبه گفتند که چگونه اوپن‌ای‌آی می‌تواند از شراکت با اپل سود ببرد. براساس به‌روزرسانی iOS 18.2 نسخه بتا، اپل یک گزینه را برای ارتقا دادن چت‌جی‌پی‌تی به «چت‌جی‌پی‌تی پلاس»(ChatGPT Plus) در برنامه تنظیمات خود قرار داده است.

این برنامه جدید به کاربران اپل یک مسیر مستقیم را برای ثبت نام در طرح اشتراک پریمیوم اوپن‌ای‌آی می‌دهد که هزینه آن ۲۰ دلار در ماه است. این کار می‌تواند بسیاری از کاربران را به ثبت نام برای چت‌جی‌پی‌تی پلاس ترغیب کند که یک عامل اصلی درآمد برای اوپن‌ای‌آی است؛ به ویژه به این دلیل که نسخه رایگان چت‌جی‌پی‌تی می‌تواند بسیار محدود باشد.

کاربران نسخه رایگان چت‌جی‌پی‌تی به جدیدترین مدل‌های اوپن‌ای‌آی مانند پیش‌نمایش o1 یا ویژگی‌های برتر مانند حالت صوتی پیشرفته دسترسی نخواهند داشت. همچنین، آنها فقط می‌توانند روزانه دو تصویر را با مدل یادگیری ماشینی «دال ئی»(Dall-E) بسازند و نمی‌توانند به اندازه کاربران پریمیوم به چت‌بات هوش مصنوعی پیام بفرستند.

یک پرسش بزرگ در همکاری اپل و اوپن‌ای‌آی این است که آنها انتظار دارند چگونه از این معامله درآمد کسب کنند. براساس گزارش‌ها، اپل به اوپن‌ای‌آی برای یکپارچه‌سازی پول پرداخت نمی‌کند، بلکه پرداخت‌ها برای قرار گرفتن در معرض آن است. امکان ارتقاء به چت‌جی‌پی‌تی پلاس در تنظیمات ممکن است به اندازه کافی در معرض دید قرار بگیرد اما تنها در صورتی که کاربران واقعا برای آن ثبت‌نام کنند. در غیر این صورت، اوپن‌ای‌آی با هجوم بسیاری از کاربران جدید چت‌جی‌پی‌تی رایگان روبه‌رو خواهد بود که بدون شک هزینه‌های استنتاج هوش مصنوعی آن را افزایش خواهد داد.

همچنین، مشخص نیست که آیا اپل درآمد اوپن‌ای‌آی را از ثبت‌نام‌های چت‌جی‌پی‌تی پلاس از طریق برنامه تنظیمات کاهش خواهد داد یا خیر. این امکان وجود دارد که سازنده «آیفون»(iPhone) بگوید داشتن ویژگی‌های پیشرفته هوش مصنوعی، ارزش نمایش رایگان ارائه‌شده توسط اوپن‌ای‌آی را دارد زیرا مشتریان را برای ارتقا به تلفن‌های جدید تشویق می‌کند.

با وجود این، باز هم این معامله عجیبی است. اگرچه اپل به چت‌جی‌پی‌تی امکان می‌دهد تا بسیاری از بزرگ‌ترین به‌روزرسانی‌های هوش مصنوعی خود را تامین کند اما سازنده آیفون این را یک معامله انحصاری در نظر نمی‌گیرد. اپل گفت که به زودی مدل‌های هوش مصنوعی سایر توسعه‌دهندگان از جمله «جمینای»(Gemini) شرکت «گوگل» را نیز ادغام خواهد کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مصرف بی رویه داروهای «کورتون» در ایران
رسوایی یک مقام سابق تل‌آویو در آلمان
80 درصد کاربران از VPN استفاده می‌کنند
کشور در خطر سالخوردگی جمعیت قرار دارد
آیا اوتیسم با مصرف استامینوفن مرتبط است؟
کدام اشغال؟ کدام صلح؟
ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد
نایب قهرمانی ووشو ایران با 10 مدال رنگارنگ
واریز مرحله دوم وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری
ماهواره‌های ظفر، پایا، کوثر و سلیمانی تا پایان سال پرتاب می‌شوند
900 نفر از حامیان فلسطین در لندن بازداشت شدند
لاپید: نتانیاهو به جای مذاکره، تخریب برج‌های غزه را انتخاب کرده است
رشد چشمگیر قیمت لوازم‌التحریر و افزایش هزینه‌های زندگی در آمریکا
اسپانیا (6) - ترکیه (0) / صدرنشینی با جشنواره ای از گل + جدول گروه E
ترامپ طرحی برای میانجی‌گری بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرد
پزشکیان: توصیه‌های رهبری نصب العین مسئولان است
نجات بیماران در آتش‌سوزی بیمارستان لقمان حکیم
نورنما | درس عبرتی که قوی مادر به مرغ دریایی مزاحم داد
دولت رویکردی همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیش گرفته است
تبعات اقتصادی مکانیزم ماشه را بزرگ نمایی نکنیم + فیلم
توسعه روابط راهبردی ایران و عراق کلید ثبات منطقه است
نشانه‌ای دال بر از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای ایران وجود ندارد
سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد
گزارش تصویری| دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب
حمله پهپادی ارتش یمن به چندین هدف در جنوب اسرائیل
پزشکیان: گزارش ها حاکی از آغاز دوره خشکسالی در منطقه ما است
کاپادزه: در فینال کافا با چند غایب مهم روبه‌رو هستیم
16 شهریور شش‌تایی‌ترین روز سال برای پرسپولیس
قدردانی ویژه رهبر انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت؛ معیشت مردم اولویت اصلی کشور است
جنایت حمله به مدرسه فارابی زیر نگاه منفعل جامعه بین‌الملل انجام شد
ایران و بازار 400 میلیارد دلاری انیمیشن
استقلال تهران رکورد گران‌ترین تیم لیگ برتر ایران را شکست
کاهش چشمگیر 25 درصدی ذخایر آبی سدهای کشور
انتقال نشست مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو
زمان افتتاحیه سی و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی اعلام شد
قربانی اسیدپاشی ضارب خود را بخشید
هشدار گروسی برای جهانی با 20 تا 25 کشور صاحب سلاح‌های اتمی
انتقاد قلعه‌نویی از برنامه‌ریزی کافا؛ نخواستیم لیگ را تعطیل کنیم
بیش از 1.1 میلیون تن کود یارانه‌ای در پنج ماه اخیر توزیع شد
زمان و مکان 3 مسابقه مهم هفته سوم لیگ برتر اعلام شد
رونمایی از جام قهرمانی کافا در تاشکند
فریبکاری آمریکا در ماجرای مذاکره بار دیگر عیان شد
بازیکنان سرباز، برای حضور در همه تیم‌ها آزاد هستند
اعتراض هزاران آمریکایی در واشنگتن علیه حضور گارد ملی + فیلم
نتانیاهو: گسترش عملیات نظامی در ورودی‌ها و داخل شهر غزه ادامه دارد
نایب قهرمانی کاراته ایران با 22 مدال رنگارنگ
مدارس حضوری و تمام‌وقت، مانند گذشته، فعالیت خواهند داشت
تأسیسات هسته‌ای ایران خط قرمز است؛ نباید ساده‌انگارانه برخورد کرد
به رسمیت شناختن کشور فلسطین «عواقب ویرانگری» به همراه دارد
عراقچی به بریتانیا، فرانسه و آلمان هشدار داد: مسیرتان را اصلاح کنید
X
آگهی تبلیغاتی