×
بین الملل
شناسه خبر : 198204
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/15 ساعت 12:00
پهپادها پاشنه آشیل ارتش رژیم اسرائیل

پهپادها پاشنه آشیل ارتش رژیم اسرائیل

رسانه صهیونیستی «واللا» در گزارشی با عنوان «معضل پهپادها» به توان پهپادی محور مقاومت اشاره کرد و نوشت که این محور به خوبی به ضعف ارتش رژیم صهیونیستی در رهگیری پهپادها پی برده‌ است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  تداوم حملات پهپادی محور مقاومت به ویژه حزب الله به شدت صهیونیست‌ها را مستاصل کرده است، به طوری که یک رسانه رژیم صهیونیستی اذعان کرد ارتش این رژیم به دنبال بالا بردن توان نیروی هوایی در مقابله با پهپادها از طریق استقرار رادارها و سیستم های حسگر سریع و با دقت بالا است.

 رسانه صهیونیستی «واللا» در گزارشی با عنوان «معضل پهپادها» به توان پهپادی محور مقاومت اشاره کرد و نوشت که این محور به خوبی به ضعف ارتش رژیم صهیونیستی در رهگیری پهپادها پی برده‌ است.

این رسانه اذعان کرد: علت حملات شدید پهپادی به اسرائیل از سمت لبنان، سوریه، یمن و عراق این است که این کشورها به خوبی به نقطه ضعف ارتش پی برده‌اند. پهپادها طی سال جاری اهداف دقیقی را زده‌اند، از جمله مرکز آموزش تیپ گولانی و منزل «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و ساختمانی در «نهاریا» و مراکز ارتش.

به نوشته واللا، طی روزهای گذشته ،۱۰ پهپاد به سمت سرزمین های اشغالی روانه شده که ارتش رژیم صهیونیستی فقط یکی از آنها را در اراضی لبنان رهگیری کرده است.

واللا گزارش داد: یگان ۱۲۷ حزب الله مسئول حملات پهپادی به سمت اراضی اشغالی است و به شکل مجزا، محرمانه و آتش به اختیار عمل می کند، از این رو تشخیص موقعیت نیروها و مراکز شلیک این پهپادها طبق اذعان منابع نظامی اسرائیلی، بسیار دشوار است.

طبق آنچه ارتش اسرائیل اعلام کرده، بیش از ۱۲۰۰ پهپاد از لبنان از زمان شروع جنگ شلیک شده است و حزب الله صدها پهپاد در اختیار دارد.

این رسانه ادامه داد: رهگیری این پهپادها از این حیث دشوار است که بالگرد یا جنگنده ای که به تعقیب این پهپادها می پردازد، توان شلیک از هر زوایه ای را ندارد، زیرا امکان هدف قرار گرفتن اسرائیلی ها و زیرساخت ها وجود دارد.

ارتش به دنبال بالا بردن توان نیروی هوایی در مقابله با پهپادها از طریق استقرار رادارها و سیستم های حسگر سریع و با دقت بالا و در عین حال آماده باش بالگردها و جنگنده ها برای تعقیب پهپادهاست که این خود هزینه سرسام آوری به دنبال دارد، هزینه گشت جنگنده ها حدود ۲۵۰ میلیون شیکل است، آنهم بدون در نظر گرفتن مهماتی که برای ساقط کردن سرنگونی پهپاد به کار گرفته می شود.

واللا در ادامه گزارش خود افزود: طی هفته گذشته بیشتر ساکنان در شمال بیش از نیم ساعت در پناهگاه ماندند تا ارتش یک پهپاد را رهگیری کند، این در حالی است که تمام تلاش ارتش این است که شهرک نشینان به مدت طولانی در پناهگاه نمانند.

در همین حال، مقامات نظامی اسرائیلی اذعان کردند که ارتش خیلی دیر به نقطه ضعف خود پی برده و ساخت ابزار فعال در برابر پهپادها به بیش از یکسال زمان نیاز دارد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده سابق مجلس
انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت با همکاری پلیس و دستگاه قضایی
X
آگهی تبلیغاتی