×
بین الملل
شناسه خبر : 198134
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/14 ساعت 18:58
نتانیاهو قصد کودتا در اسرائیل را دارد

لاپید:

نتانیاهو قصد کودتا در اسرائیل را دارد

همزمان با تحقیقات علیه دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیرامون درز اطلاعات محرمانه، او خواستار برکناری دادستان کل رژیم صهیونیستی شد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه خواستار برکناری «گالی بهاراو-مایرا» دادستان کل رژیم صهیونیستی شد.

طبق گزارش منابع رسانه‌ای صهیونیستی، نتانیاهو، دادستان کل رژیم اشغالگر را به «مخالفت عامدانه با دولت» متهم کرده است.

دیگر اعضای کابینه راست افراطی نتانیاهو همچون «ایتامار بن-گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز در درخواست نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای برکنار گالی بهاراو-مایرا حمایت کرده‌اند.

در همین راستا نشریه عبری‌ یدیعوت آحارونوت، گزارش کرد که بن-گویر ضمن حمایت از درخواست نتانیاهو، گفته است که گالی بهاراو-مایرا با «همه ایده‌های خوب دولت» مخالفت می‌کند.

به اذعان این نشریه عبری‌، دولت نتانیاهو همواره با ساختار قضایی رژیم صهیونیستی درگیر بوده و آن‌ها در مسائل مختلف با یکدیگر تنش داشته‌اند.

پیش از درخواست نتانیاهو برای برکناری گالی بهاراو-مایرا، دادستان کل رژیم صهیونیستی در نامه‌ای، از تصمیم «یوسی فوکس» دبیر کابینه دولت نتانیاهو برای خنثی‌سازی تصمیم ارتش این رژیم برای اعزام حریدی‌ها انتقاد کرده و آن را خلاف قانون خوانده است.

در واکنش به نامه انتقادآمیز دادستان کل رژیم صهیونیستی، فوکس، او را به «ایجاد بحران‌های مداوم در داخل دولت» متهم کرده است.

کمبود سرباز در ارتش رژیم صهیونیستی و مخالفت حریدی‌ها

در پی شروع جنگ غزه و گسترش آن به لبنان، رژیم صهیونیستی بدون هرگونه دستاوردی از جنایات خود که در مجموع به شهادت بیش از ۴۶ هزار غیرنظامی انجامیده است، اذعان کرد که با بحران کمبود نیرو روبرو شده است.

در همین راستا، ارتش رژیم صهیونیستی خواستار اعزام صهیونیست‌های حریدی شده است تا بلکه «اندکی از بحران کمبود نیرو» کاسته شود.

با این وجود رادیو ارتش اسرائیل گزارش داده است که از ژوئیه سال گذشته، تنها چهار درصد از سه هزار مرد واجد شرایط حریدی موافقت کرده‌اند که به ارتش بپیوندند.

کابینه نتانیاهو نیز با اعزام حریدی‌ها مخالف است، به‌طوری‌که یدیعوت آحارونوت نوشت احتمالا «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به نفع وزیری که درباره موضوع سربازی حریدی‌ها با ائتلاف کابینه راحت‌تر است، کنار می‌رود تا گردان‌های حریدی پوشش نظامی به تن نکنند.

مخالفت گسترده اپوزیسیون اسرائیل با خواست نتانیاهو

از طرفی، طبق گزارش هاآرتص و تایمز اسرائیل، خواست نتانیاهو برای برکناری دادستانی کل رژیم صهیونیستی صدای اعتراض «بنی گانتز» رئیس حزب اردوگاه ملی رژیم صهیونیستی و «یائیر لاپید» رئیس مخالفین کابینه رژیم صهیونیستی را درآورده است.

تایمز اسرائیل به نقل از گانتز نوشت: «من برای نخست وزیر (نتانیاهو) که به‌دنبال برکناری دادستان کل به اتهام ایجاد اختلال در کارهای دولت است راه‌حل ساده‌ای دارم، دستوراتی که بین شهروندان اسرائیل تفاوت قائل می‌شود صادر نکنید. از کودتا حمایت نکنید و با رعایت این راهکار، دادستان کل مزاحمتی ایجاد نمی‌کند.»

گانتز افزود: «به خواست شهروندان اسرائیل تن دهید. همزمان با تحقیقات گسترده درباره مشارکت احتمالی دفتر نخست وزیر در بزرگ‌ترین رسوایی در داخل دولت اسرائیل از آغاز جنگ در غزه، او به‌دنبال مقابله با افرادی است که اجرای قوانین را الزام آور می‌کنند.»

منظور گانتز از بزرگ‌ترین رسوایی در داخل دولت اسرائیل از آغاز جنگ در غزه، درز اطلاعات محرمانه از سوی دفتر نتانیاهو است که به اذعان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی باعث ایجاد یک بحران بی‌سابقه بین سطوح سیاسی و امنیتی در اسرائیل شده، تحقیقات گسترده‌ای برای کشف عامل اصلی این بحران در سرزمین‌های اشغالی صورت گرفته است.

تاکنون پنج نفر از جمله «یولی یوئل الدشتاین» یکی از مشاورین ارشد نتانیاهو به‌عنوان مظنون در این پرونده دستگیر شده‌اند.

در همین راستا گانتز افزود: «اگر نتانیاهو و اعضای کابینه او به‌دنبال اجرای قوانین نیستند، از اسرائیل به کشوری بی قانون بروند. اسرائیل یک کشور لیبرال دموکراسی باقی خواهد ماند.»

از طرفی، «یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی نیز در اظهاراتی مشابه گانتز اظهار داشت: «تهدیدات نتانیاهو علیه دادستان کل، مهر تأییدی بر خواست او برای کودتاست. ما از برکناری دادستان کل جلوگیری خواهیم کرد. نتانیاهو و دولت او به‌دنبال نابودی ساختار دموکراتیک اسرائیل در حین جنگ هستند.»

پیشتر لاپید نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را به علت درز اطلاعات محرمانه به باد انتقاد گرفته بود.

لاپید با انتقاد از نتانیاهو اظهار داشت: «اگر نتانیاهو نمی‌داند معاونان نزدیکش اسناد را به سرقت می‌برند، در داخل ارتش اسرائیل جاسوسی می‌کنند، اسناد را جعل می‌کنند، منابع اطلاعاتی را افشا می‌کنند و بر هم زدن قرارداد اسرای اسرائیلی اسنادی محرمانه را در روزنامه‌های خارجی منتشر می‌کنند، پس چه می‌داند؟»

دیوان رژیم صهیونیستی روز یکشنبه درباره به سرقت رفتن اطلاعات محرمانه از دفتر نتانیاهو اعلام کرد پس از بروز شبهه در سرویس اطلاعات شاباک و ارتش اشغالگر در مواجهه با یک نشریه رسانه‌ای مبنی بر اینکه اطلاعات محرمانه و حساس از سرویس‌های ارتش گرفته شده و به صورت غیرقانونی منتشر شده است، تحقیقات شروع شد. این نگرانی وجود دارد که درز چنین اطلاعاتی ضربه سنگینی بر امنیت وارد کند و خطری برای منابع اطلاعاتی است‌.

دیوان رژیم صهیونیستی اعلام کرد این درز اطلاعاتی ضربه‌ای بر توان سرویس‌های امنیتی در دستیابی به اهداف جنگی و آزادی اسرای صهیونیستی است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
نیمه دوم/ شمس آذر 1 - پرسپولیس2 + فیلم گل
دستگیری عامل آتش‌سوزی و تیراندازی در خرم‌آباد
دو فرمانده فلسطینی در نبرد با نیروهای اشغالگر به شهادت رسیدند
حباب سکه طی هفته اخیر روند کاهشی را تجربه کرد
زمان پرداخت، ثبت‌نام و تغییرات جدید وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
اخراج رونالدو و عواقبش برای فیفا
دریابان علی شمخانی: ایران هنوز از قدرت دریایی اش رونمایی نکرده است + فیلم
گروه های مقاومت فلسطین، قطر و اردن تجاوز رژیم صهیونیستی به «بیت‌جن» سوریه را محکوم کردند
نبرد داده و الگوریتم؛ ایران کجای معادله آینده است؟
آتش دوباره به جان جنگل‌های کارمزد سوادکوه افتاد
اعتراف صهیونیست‌ها به قدرت حماس در حوزه سایبری
کالاس: اروپا با «تغییرات تکان‌دهنده» روبه‌رو است
ایران حمله تروریستی پهپادی در خاک تاجیکستان را محکوم کرد
مدارس و دانشگاه‌ها فردا شنبه غیرحضوری/ ادارات با نظر مدیران دورکار شدند/بانکها کشیکند
اوکراین در آستانه یک کودتای نظامی
«مجنون» رکورددار فروش در سینمای دفاع مقدس ایران شد
وحشت صهیونیست‌ها به دنبال حمله سایبری
دستخط رهبر معظم انقلاب برای نوه شهید حاجی‌زاده+تصویر
جزئیات واریز یارانه آذر 1404
نمایش یادگاری‌های تختی / فرصتی بی‌نظیر برای علاقمندان در تهران!
تعطیلی مدارس بر اساس سه شاخص کلیدی
وضعیت بحرانی تصادفات خودروهای داخلی / ضرورت ایجاد مرکز تست ایمنی
هشدار در سمنان ؛ 8 بیمار به دلیل آنفلوآنزا و کووید در ICU بستری شدند!
حوادث رانندگی در پایتخت؛ چهار کشته در هفت روز گذشته
درخواست‌های مهم ابوترابی از رئیس‌جمهور درباره آلودگی هوا و خودروسازان
جزییات جدید از اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی اعلام شد/زمان و دهک های مشمول
توسعه ناوگان حمل‌ونقل تهران؛ نیاز به 10 هزار اتوبوس برای کاهش آلودگی
عراقچی: در جنگ 12 روزه نیروهای مسلح ما از حق دفاع مشروع خود استفاده کردند
هیئت ایرانی در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2026 شرکت نخواهد کرد +فیلم
حذف «اخراج موقت» دانش آموز و افزایش اختیارات مدرسه
پوتین هفته آینده به هند می‌رود
ارتش لبنان ادعای صهیونیست‌ها علیه حزب‌الله را رد کرد
پزشکیان: از حمایت رهبری انقلاب سپاسگزارم/مسیر پیشرفت را با همراهی مردم دنبال می‌کنیم
بیانیه چین درباره آزمایش تسلیحات هسته‌ای
مقامات کُرد عراق از آمریکا درخواست دریافت سامانه پدافند هوایی کردند
امضای یادداشت تفاهم میان ایران و مدیرکل کمیته بین‌المللی صلیب سرخ
ترامپ: مهاجرت از کشورهای جهان سوم متوقف می شود
هشدار روزنامه الریاض نسبت به استراتژی خصمانه تل‌آویو در لبنان
69 کشته و 59 مفقود در حادثه سیلاب‌ سوماترای اندونزی
زاخارووا: هدف اتحادیه اروپا ایجاد اختلال در رویکردهای سیاسی و دیپلماتیک نوظهور است
طلای جهانی در مسیر ثبت افزایش هفتگی سه درصدی؛ خوش‌بینی به کاهش نرخ بهره
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد + چهار حریف تازه برای ایران
تحویل پیام‌های وزیر خارجه ایران به وزیران خارجه نیجر و مالی
رفیع‌زاده: هیچ نیروی دو شغله‌ای در دولت وجود ندارد
معماری قدرت آمریکا؛ بازخوانی نقشه کمک‌ها
بزرگترین دعوای فوتبال؛ 17 اخراجی در یک بازی + فیلم
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
وقوع زمین لرزه 3.8 ریشتری در پل سفید+ جزئیات
رئیس جمهور پیشین پرو به یازده سال زندان محکوم شد
X
آگهی تبلیغاتی