×
اجتماعی
شناسه خبر : 198116
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/14 ساعت 16:48
10 هزار پرستار به زودی استخدام می‌شوند

10 هزار پرستار به زودی استخدام می‌شوند

رئیس سازمان نظام پرستاری از استخدام 10 هزار پرستار در آینده نزدیک خبر داد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: ظهر امروز ویژه مراسم گرامیداشت مقام پرستار با حضور احمد نجاتیان، رئیس سازمان نظام پرستاری کشور دوشنبه ۱۴ آبان در سالن همایش‌های‌بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان در حالی برگزار شد که با چالش‌هایی هم مواجه بود. از جمله این چالش‌ها این بود که پرستاران زنجانی به خاطر عدم پرداخت کارانه‌ها و معوق‌ها اعتراض خود را نشان دادند.

احمد نجاتیان، رئیس سازمان نظام پرستاری کشور اظهار داشت: خوشبختانه مجوز استخدام ۱۰ هزار پرستار در کشور در راستای کاهش حجم کار نیروهای فعال صادر شده و میانگین معوقات پرستاران هم به هفت ماه کاهش یافته است. البته در زنجان معوقات ۱۲ و ۱۳ ماه است‌.

وی در پاسخ به مطالبات پرستاران زنجانی که از شروع برنامه اعتراضات خود را به انواع اقسام نشان دادند گفت: بسیاری از مشکلات برحق هست و‌ ما نیز در وزارت بهداشت با این مشکلات آشنا بوده و به گوش مسئولان هم رساندیم. البته منتظر یک خروجی منطقی در روز پرستار هستیم.

رئیس سازمان نظام پرستاری افزود: مطالبات خیلی از عزیزان به‌حق است و استان زنجان جز استان‌هایی است که مطالباتشان به ۱۳ الی ۱۴ ماه رسیده و باید از طریق یکسری منابع این کمبودها جبران شود تا ما شرمنده پرستاران عزیز نباشیم.

گفتنی است در این مراسم پرستاران معترض به روی سن رفته و برخی از آنان مطالبات و دغدغه‌های خود را بیان کردند. نجاتیان هم به آن‌ها نوید و امید و پیگیری و وصول مطالباتشان را داد.

سعید سرداری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زنجان هم در این جلسه گفت: با مشکلات پرستاران آشنایی دارم و این مشکلات به دو دسته تقسیم می‌شود و برای رفع آن‌ها تلاش زیادی کرده‌ام.

وی با بیان اینکه در این زمینه رایزنی‌هایی نیز با نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشته است گفت: ناعدالتی در پرداخت‌ها باید در حد کلان پیگیری شود و جلسات متعددی با کمیسیون مرتبط مجلس و دیگر متولیان امر برگزار شده و امیدواریم در بازده زمانی کوتاه، مشکلات پرستاران را حل نماییم.

سرداری با تأکید بر اینکه مشکلات پرستاران قابل‌ حل است گفت: ولی تحصن کردن جواب نخواهد داد و  منجر به انسجام نخواهد شد و مطمئن باشید با نگاه روبه‌جلو و برنامه‌ریزی برای آینده، مطالبات پرستاران را با جدیت پیگیری می‌کنم.

مهدی موسایی، رئیس سازمان نظام پرستاری استان زنجان نیز در این مراسم با بیان اینکه با جدیت تمام مطالبات پیگیری می‌شود گفت: با سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی جلساتی برای پیگیری پرستاران انجام شده است.

وی گفت: با همکاری‌های انجام‌گرفته با بانک‌های عامل حدود ۱۰۰ فقره وام برای پرستاران لحاظ شده است.

این مسئول کمبود پرستار، قرارنگرفتن شغل پرستاری در مشاغل سخت و زیان آور، قیمت ناچیز ساعت اضافه‌کاری را از مشکلات پرستاری عنوان کرد و گفت: خواستار این هستیم که مسئولان توجه ویژه به این قشر و مشکلاتشان داشته باشند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سازمان ملل: نیازهای بشردوستانه افغانستان همچنان بالا است
ادامه حمایت‌های غرب از ارتش اوکراین
رفح صحنه درگیری صهیونیست‌ها با رزمندگان فلسطینی
حملات دوباره عربستان به شهر مرزی صعده در یمن
درگذشت احمدعلی دهقانی؛ هنرمندی که نشان درجه یک هنر داشت
نتانیاهو طرح ترامپ را تحریم کرد
راه‌اندازی اولین سامانه دفاعی موشک بالستیک آلمان
دستور پزشکیان برای تسریع در توسعه پروژه‌های ریلی حومه تهران
هشدار درباره آمار معلولیت 4 هزار نفری تصادفات جاده‌ای
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + عیادت رئیس جمهور
افشاگری معاریو؛ آمریکا پهپادهای ایرانی را کپی کرد
ترامپ آماده رونمایی از کمیته اداره غزه
ادعای تازه ناتو : چین سلاح روسیه در جنگ اوکراین را تأمین می‌کند
تبعید مادورو به قطر؛ سناریوی تازه ترامپ برای ونزوئلا
ماجرای مرموز شیوع سرطان در بین زنان گروهک منافقین
عزم آموزش و پرورش برای تحول در نظام آموزشی
کرملین جزئیات سفر پوتین به هند را اعلام کرد
کدام خودروها در تهران از شنبه حق تردد ندارند؟
بازیگر ایرانی به جمع داوران جشنواره فیلم روتردام پیوست
تصمیم نهایی اروپا برای پایان وابستگی به گاز روسیه
تکرار ادعاهای شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر ایرانی
ممنوعیت تردد حتی برای دارندگان طرح ترافیک
نخست‌وزیر بلژیک: شکست روسیه امکان‌پذیر نیست
تأکید پزشکیان بر اجرای روش‌های نوین آموزشی در مدارس
کیم کئون هی به 15 سال زندان محکوم می‌شود
دیپلمات ارشد انگلیس: حامی دیپلماسی با ایران هستیم
مدال برنز برای امیرمحمد اشرافی
تصویب مجوز سامانه معامله برخط طلا و نقره
واکنش قاهره به ادعاهای کذب درباره بازگشایی گذرگاه رفح
خط قرمز ایران درباره خلیج فارس و تنگه هرمز
لحظات تحویل دادن جسد یک اسیر صهیونیستی + تصاویر
چرا چین، مقصد رییس جمهور فرانسه شد؟
ایتالیا: توافق معتبر با ایران ضرورت دارد
تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا
باکو سرکنسول جدیدش را به تبریز فرستاد
ابلاغ استفاده از 6 هزار شناور برای تقویت صیانت از دریا
عارف: نگاه دقیق راهبردی، لازمه توسعه علم و فناوری است
ادامه فعالیت پایگاه‌های نظامی روسیه در سوریه
افزایش عجیب مراجعه بیماران قلبی به اورژانس در روزهای آلوده
ابوالفضل زندی قهرمان تکواندو جهان شد
تغییر ساعت دیدار تراکتور و استقلال خوزستان
استرداد دو متهم به قتل توسط پلیس بین الملل
بازیگر فیلم «نُه» درگذشت
سفیر جدید آلمان در ایران مشخص شد
آمریکا پهپادهای نسخه‌برداری شده از طراحی ایرانی را مستقر کرد
شرایط جدید دریافت ارز مسافرتی اعلام شد+ جزئیات
ساعت شروع بلیت فروشی دربی اعلام شد
نواف سلام: آماده مذاکره فراتر از سطح نظامی با اسرائیل هستیم
گزارش تصویری | دیدار هزاران نفر از زنان و دختران با رهبر معظم انقلاب
نورنما | 13 آذر، روز تکریم مادران و همسران شهدا
X
آگهی تبلیغاتی