×
ورزشی
شناسه خبر : 198086
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/14 ساعت 14:07
مصاف استقلال و پرسپولیس با حریفان خود در لیگ نخبگان آسیا

امروز؛

مصاف استقلال و پرسپولیس با حریفان خود در لیگ نخبگان آسیا

دور چهارم رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا، امروز دوشنبه 14 آبان با برگزاری 4 دیدار آغاز می‌شود و دو تیم ایرانی حاضر در این رقابت‌ها به مصاف حریفان خود خواهند رفت.

نورنیوز-گروه ورزشی: تیم‌های فوتبال استقلال تهران و پرسپولیس در دور چهارم لیگ نخبگان آسیا در شرایطی به مصاف تیم های الهلال عربستان و الغرافه قطر خواهند رفت که دو تیم شرایط متفاوتی در جدول غرب آسیا دارند.

استقلال و پرسپولیس که در نخستین فصل لیگ نخبگان آسیا شرایط متفاوتی دارند، برای زنده نگه داشتن شانس صعود به مرحله بعد باید بتوانند برابر حریفان عربستانی و قطری خود به برتری برسند. در این میان آبی پوشان به دلیل داشتن حریفی چون الهلال کار سخت‌تری نسبت به سرخپوشان برای رسیدن به پیروزی دارند.

الوصل امارات - السد قطر

در نخستین دیدار امروز از ساعت ۱۷:۳۰ تیم فوتبال الوصل امارات میزبان السد قطر خواهد بود. تیم الوصل با هدایت «میلوش میلوژویچ» صربستانی در حالی میزبان شاگردان «فلیکس سانچز» هستند که با ۲ برد و یک شکست و با ۶ امتیاز در رده پنجم جدول قرار دارند و السد هم با ۲ برد و یک تساوی و ۷ امتیاز در رده سوم قرار دارد.

پرسپولیس - الغرافه قطر

تیم فوتبال پرسپولیس هم از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه «آل‌مکتوم» شهر دبی میزبان الغرافه قطر خواهد بود. سرخپوشان پایتخت که در سه دیدار قبلی خود یک تساوی و دو شکست کسب کرده‌اند، امیدوارند با برتری در این مسابقه، بتوانند شانس خود را برای صعود به مرحله بعد افزایش دهند.

پرسپولیس که در دیدارهای قبلی خود از مصدومیت چند بازیکن کلیدی رنج برده در دیدار با الغرافه، اورونوف را در اختیار خواهد داشت. با این حال کنعانی زادگان، فرجی و العملود شرایط حضور در ترکیب اصلی را ندارند.

در سوی مقابل هم تیم الغرافه با یک برد و ۲ تساوی در رده هفتم قرار دارد. پرسپولیسی‌ها با یک گل زده در کنار الشرطه و پاختاکور ضعیف‌ترین خط حمله این رقابت‌ها را در اختیار دارند. اما الغرافه هم با ۷ گل خورده، دارای دومین خط دفاع ضعیف مسابقات هستند.

الاهلی عربستان - الشرطه عراق

از ساعت ۱۹:۳۰ تیم فوتبال الاهلی عربستان که با کسب ۹ امتیاز توانسته است هر سه دیدار قبلی خود را با پیروزی پشت سر بگذارد میزبان الشرطه خواهد بود و به نظر نمی‌رسد در مقابل حریف عراقی خود که با ۲ امتیاز در رده نهم قرار دارد کار سختی در پیش داشته باشد.

الهلال عربستان - استقلال تهران

در آخرین دیدار امروز هم از ساعت ۱۹:۳۰ تیم فوتبال الهلال عربستان که با ۹ امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به الاهلی در صدر جدول قرار دارد میزبان استقلال تهران خواهد بود. رسانه‌های عربستانی گزارش داده‌اند که «ژرژ ژسوس» سرمربی الهلال قصد دارد در این بازی از چند بازیکن اصلی خود استفاده نکند اما «نیمار»، ستاره برزیلی این تیم که پس از مدت‌ها از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده است احتمالاً یکی از بازیکنان اصلی الهلال خواهد بود.

در سوی مقابل اما استقلال شرایط متفاوتی دارد. آبی پوشان تهرانی با ۸ امتیاز در رده چهاردهم لیگ برتر قرار دارند و در چهار دیدار اخیر خود شکست خورده‌اند و در ۸ دیدار آخر خود فقط یک پیروزی به دست آورده‌اند.

آبی پوشان که با ۳ امتیاز در رده ششم لیگ نخبگان قرار دارند برای نخستین بار در این مسابقات، پیتسو موسیمانه را روی نیمکت خواهند داشت و امیدوارند حضور وی بتواند تحولی در تیم ایجاد کند و با کسب امتیاز در این دیدار خارج از خانه، از بحران خارج شوند.

الهلال با ۱۳ گل زده بهترین خط حمله این مسابقات را در اختیار دارد. استقلال در حالی ۳ بار در این بازی‌ها گل خورده است که الهلال ۵ بار دروازه خود را بازشده دیده است.

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چرا نشستن طولانی برای سلامتی مفید نیست ؟
میلیون‌ها نفر حس بویایی خود را از دست داده‌اند
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
X
آگهی تبلیغاتی