×
سیاسی
شناسه خبر : 198069
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/14 ساعت 12:40
پزشکیان: جنگ امروز جنگ اقتصادی است

در مراسم تجلیل از فعالان طرح جهش تولید؛

پزشکیان: جنگ امروز جنگ اقتصادی است

رئیس جمهور گفت: جنگ امروز جنگ اقتصادی است، جنگ بمب و موشک نیست، ما موشک داریم برای اینکه آنها جرأت نکنند به ما حمله کنند. موشک نداریم برای اینکه به کسی حمله و کشورگشایی کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی:  رئیس‌جمهور گفت: امروز با جنگ تمام‌عیار اقتصادی مواجه هستیم. آنچه می‌تواند ما را زمین‌گیر کند، مشکلات اقتصادی است دشمنان به دنبال این هستند اما نباید زمین‌گیر شویم.

مسعود پزشکیان امروز دوشنبه در مراسم تجلیل از فعالان طرح جهش تولید، با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که داشتیم این بود اعتباری که امسال در بودجه برای پرداخت مطالبات گندمکاران دیده شد، کافی نبود، گفت: اما با همکاری ای که شکل گرفت و اذن رهبری توانستیم پرداخت را انجام دهیم.

وی افزود: در حال تلاش هستیم تا مردم از سیستم اداری راضی باشند. هر جایی که گیر می کنیم مشکل این است که اعتبار نداریم که حل کنیم. می خواهیم تا جایی که می توانیم مشکل کشاورزان و مردم عزیز را حل کنیم. در هر جلسه دولت تکرار می‌کنیم هدف ما جلب رضایت مشتری است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه آنچه امروز با آن مواجه هستیم یک جنگ تمام عیار اقتصادی است، اظهار کرد: ما از جنگ نظامی نمی ترسیم. آنها می دانند در این حوزه نمی توانند ما را زمین گیر کنند. شما این مشت محکم را با تولید گندم و تولید محصولات دیگر بر دهان دشمن زدید. آنها می خواهند ما را زمین گیر کنند اما ما نباید زمین گیر شویم.

پزشکیان تاکید کرد: آیا از آب و خاکی که در کشور داریم به درستی در کشت استفاده می‌شود؟ ما باید بهترین استفاده را از منابع موجود داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ما باید بهترین کار را انجام دهیم نه بیشترین کار را و این انتخاب است که رفتن و جهت‌گیری ما را روشن می‌کند، گفت: آنچه که ما باید به دنبال آن برویم برترین و بهترین‌ها باید باشد؛ این بهترین نیاز به آموزش و تغییر رفتار و نگرش دارد.

رئیس‌جمهور اظهار کرد: من در جریان انتخابات هم به برادران اصلاح طلب و اصولگرا گفته‌ام که به عنوان یک انسان به شدت به اصولی معتقد هستم و تا الان سعی کرده‌ام روی آن پایبند باشم اصولی که به آن معتقد هستم حق و عدالت است و ما نباید حق کسی را ضایع کنیم.

پزشکیان با بیان اینکه برای مردم حکومت اسلامی یعنی حکومت حق و عدالت در جامعه، گفت: این اصولی است که نباید از آن عدول کنیم، وقتی جناحی و گروهی عمل می‌کنیم عدول می‌کنیم. اما برای حق و عدالت لاجرم باید اصلاحات کنیم، آن چه که داریم عمل می‌کنیم آن حقی نیست که باید باشد، برای اینکه حق پیاده شود باید اصلاحات کنیم؛ با تمام وجود بپذیریم که باید اصلاحات کنیم.

وی تاکید کرد: اگر بخواهیم با این روش و نگاه برویم تصور تغییر دیوانگی است. چقدر با چشم اندازی که رهبری اعلام کرده فاصله داریم. راهی که درست می کنیم ساختاری که می‌سازیم و کشت کشاورزی که داریم باید به بهترین برسد. باید جور دیگر نگاه کرد.

رئیس‌جمهور با تاکید براینکه باید چشم انداز را ببینیم، اظهار کرد: اگر اینگونه رفتار کنیم می توانیم مشت محکم به دهن آمریکا بزنیم. نمی‌شود در جامعه اسلامی مردم در امرار معاش مشکل داشته باشند. آنها می خواهند ما در ذلت باشیم اما خدا می گوید ما کتاب را فرستادیم شما در عزت باشد. خدا خشمگین می‌شود اگر حرف بزنیم و عمل نکنیم. تا دلتان بخواهد شعار و وعده می دهیم اما عمل نمی کنیم. باید به اندازه ای که پول داریم قرارداد ببندیم.

پزشکیان خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن می فرماید وقتی پیمان بستند به پیمان خود پایبند باشند. مشرکان هم حتی به این اصل پایبند بودند. خداوند می‌گوید حتی سر دشمن خود کلاه نگذار. چه کسی گفته ما وعده هایی بدهیم که پولش را نداریم. باید واقعیت و حق را به جامعه گفت. دین تمام شدنی نیست. اسلام به ذات خود عیبی ندارد، ما هستیم که مشکل داریم.

وی با بیان اینکه انتظار بنده از وزارت جهاد کشاورزی این است که به روستاها و کشاورزان توجه کنند، یادآور شد: بنده زمانی که نماینده بودم فکر کردیم برای یک روستا با امکاناتی که دارد چه کاری می توانیم انجام دهیم. خدا وکیلی هیچ برنامه ای گیر ما نیامد که با توجه به ظرفیت آن روستا چه کشتی و برای چه بازاری صورت می گیرد.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: اقتصاد به چند سوال پاسخ می دهد که چه تولید کنیم و با چه کیفیتی و اینکه کجا پخش کنیم. کشاورز تولید می کند و روی دست آن می ماند. این مشکل ما است. باید به کشاورزان کمک کنیم که زحمت یک ساله کشاورز هدر رفته و دلال پول آن را بخورد؛ چرا باید کشاورز زحمت بکشد، اما حتی پول دست رنج خود را نگیرد.

پزشکیان با بیان این مطلب که به کشاورز فشار آورده و برای آن قیمت تعیین می‌کنیم، اما به دلالان کاری نداریم، گفت: باید بنشینیم و با همفکری این مشکل را حل کنیم. ما آمدیم که به کشاورزان خدمت کنیم نه اینکه به شما امر و نهی کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت:  جنگ امروز جنگ اقتصادی است، جنگ بمب و موشک نیست، ما موشک داریم برای اینکه آنها جرأت نکنند به ما حمله کنند.  موشک نداریم برای اینکه به کسی حمله و کشورگشایی کنیم.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه موشک را درست کردیم که مثل غزه اسرائیل نتوانند هر وقت، هر جا و هرکس را دلش خواست بمباران کند، اظهار کرد: این عزت و عظمت مردم غزه است که اسرائیل علی رغم اینکه یک‌سال است خودش را کشته، اما نتوانسته آنها را تسلیم کند. 

پزشکیان اظهار کرد:  اما بی شرمی و بی هویتی رژیمی که دم از حقوق بشر و قوانین بین‌الملل می‌زنند و در پس چهره‌های تمیز کروات‌زده آنها خشونت، نسل‌کشی، جنایت و قتل است. 

وی با بیان اینکه در کشور وقتی فردی را اعدام می‌کنیم که  ۱۰ نفر آدم کشته است، به ما می‌گویند حقوق‌بشر را رعایت نکردید! گفت: شما نامردها که بمب شیمیایی می‌زنید و بچه و زدن و کودک می‌کشید و راه نان و آب مردم بیچاره را مسدود می‌کنید انسان هستید؟!

در این مراسم با حضور رئیس‌جمهور، غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی، حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری، رپرویز فتاح ئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) از فعالان طرح جهش تولید در دیمزارها تجلیل به عمل آمد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افزایش 4 برابری عرضه کالابرگ در دولت چهاردهم
رفع هرگونه محدودیت‌ و موانع اقتصادی بین ایران و پاکستان
برگزاری مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره)
«قتل وکیل» در مقابل دادگستری شهریار تکذیب شد
اوکراین تا پایان سال جاری 5 میلیارد دلار کمک مالی دریافت می‌کند
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی ایران از مرز سه هزار مگاوات گذشت
وقوع انفجاری مهیب در ادلب سوریه
انتظار از علم ، استمداد از دانشگاه
نتانیاهو شایسته نخست‌وزیری نیست
وزیر اقتصاد: کسری بودجه را امسال کاهش می‌دهیم
قیمت طلا و سکه چهار شنبه 5 آذر ماه + جدول
تداوم آلودگی هوای پایتخت؛ 25 ایستگاه در وضعیت «قرمز»
آزمایش‌ تسلیحات هسته‌ای را از سر نگیرید
سفر وزیر امور خارجه به پاریس
انهدام دو کارگاه گسترده جعل گذرنامه و بازداشت 10 کلاهبردار
نیروی دریایی ارتش دریا را از صحنه تهدید به میدان اقتدار بدل ساخته است
هشدار کمبود دارو و شیرخشک در ماه های آینده
قتل هولناک یک وکیل مقابل دادگستری شهریار
تهران آلوده‌ترین شهر جهان شد
افت شاخص‌های بورس | کاهش 21 هزار واحدی شاخص کل تهران
غزه شاهد خلق بزرگترین فاجعه بشری
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه5 آذر 1404
تکذیب یک صفحه جعلی در اینستاگرام به نام «علی لاریجانی»
وزیر نفت مخالف مصوبه جدید بنزینی دولت است
زلنسکی: اوکراین هنوز به حمایت دفاعی برای مقاومت نیاز دارد
لاریجانی: مذاکرات واقعی را می‌پذیریم!
سیلِ پهپادهای چین، آمریکا را غافلگیر کرد
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده از آسمان تهران
زمان وجزییات اجرای طرح کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد
سبزیجاتی که سلامت مغز شما را تضمین می‌کنند
پکن: اجازه احیای نظامی‌گری ژاپن را نخواهیم داد
دیوان عالی برزیل 27 سال زندان برای بولسونارو را تأیید کرد
صندوق ملی هوش مصنوعی تأسیس می‌شود
انتقاد اژه‌ای از رواج واژگان «تندرو» و «کندرو» در ادبیات سیاسی
توقیف ساعتی 40 هزار دستگاه خودرو متخلف
لاریجانی : توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود
بسته شدن 3 پنجره نقل‌وانتقالاتی مس رفسنجان با اعلام رسمی فیفا
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در آستانه برکناری
رقابت 14 فیلم در بخش مسابقه بین‌الملل جشنواره جهانی فیلم فجر
بازتاب عملکرد درخشان کشتی ایران در سایت اتحادیه جهانی
مجلس با یک فوریت لایحه «جنایات بین‌المللی» موافقت کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 آذر 1404+ جدول
هوای تهران همچنان در وضعیت قرمز
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (133) « تاکستان»
ترامپ: طرح صلح اوکراین به 22 بند کاهش یافت
پاکستان ادعای افغانستان مبنی بر حمله به این کشور را رد کرد
ترامپ: چین با تسریع خرید کالاهای آمریکایی موافقت کرد
سقف تازه بلیت هواپیما 6.9 میلیون
حماس: ساکنان غزه بر اثر بارش باران در چادرها گرفتار شده‌اند
ترافیک سنگین در مسیرهای منتهی به محورهای شمالی کشور
X
آگهی تبلیغاتی