×
بین الملل
شناسه خبر : 198016
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/14 ساعت 09:14
نصب حصارهای بلند امنیتی در اطراف کاخ سفید

در پی نگرانی از شورش احتمالی؛

نصب حصارهای بلند امنیتی در اطراف کاخ سفید

پلیس کنگره ایالات متحده (USCP) حصارهای بلند امنیتی به عنوان بخشی از آماده‌سازی مراسم روز تحلیف رئیس جمهور بعدی آمریکا در نزدیکی کاخ سفید و اطراف منطقه کاپیتول هیل این کشور نصب کرده است.

 نورنیوز-گروه بین الملل: به دنبال نگرانی‌ها از بروز خشونت و شورش در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، پلیس کنگره ایالات متحده (USCP) در بیانیه‌ای از نصب حصارهای بلند امنیتی به عنوان بخشی از آماده‌سازی مراسم روز تحلیف رئیس جمهور بعدی آمریکا در نزدیکی کاخ سفید و اطراف منطقه کاپیتول هیل این کشور خبر داد.

به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا به نقل از تارنمای آمریکایی ای‌بی‌سی نیوز، در بیانیه پلیس کنگره ایالات متحده آمده است: نصب این حصارها به منظور ایجاد یک سطح امنیتی اضافی در دستور کار قرار گرفته است و مناطق خاصی از اطراف کاخ سفید و همچنین در اطراف کاپیتول هیل تا برگزاری مراسم تحلیف رئیس جمهور بعدی آمریکا بسته خواهد بود.

آژانس فدرال «خدمات پارک ملی» هم که وظیفه مدیریت تمام پارک‌های ملی آمریکا از جمله پارک لافایت در شمال کاخ سفید را برعهده دارد نیز در یک بیانیه خبری اعلام کرد که قسمت‌هایی از این پارک که در جوار کاخ سفید قرار دارد برای ایجاد یک محیط امن‌تر و مطمئن‌تر با موانع امنیتی و نرده‌های ضد شورش مسدود و از دسترس بازدیدکنندگان خارج شده است.

به نوشته ای‌بی‌سی نیوز، این حصارها و موانع امنیتی با توجه به تجربه اتفاقاتی که در جریان شورش ۶ ژانویه ۲۰۲۱ (۱۷ دی ۱۳۹۹) به وقوع پیوست و نگرانی از تکرار آن اتفاقات، ایجاد شده است.

این در حالی است که مقام‌های ایالتی در ایالت‌های فیلادلفیا، دیترویت و آتلانتا نیز اقدامات پیشگیرانه خود را برای جلوگیری از تکرار هرج و مرج‌هایی که در جریان انتخابات سال ۲۰۲۰ به وقوع پیوست تقویت کرده‌اند.

در همین راستا، انبار شمارش آرا در ایالت فیلادلفیا اکنون با حصارهایی با سیم خاردار احاطه شده و در ایالت‌های دیترویت و آتلانتا، برای برخی از دفاتر انتخاباتی شیشه‌های ضد گلوله نصب شده است.

آمریکایی‌ها روز سه‌شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند. برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.

نظرسنجی‌ها در آمریکا حاکی از رقابت فشرده میان کامالا هریس و دونالد ترامپ دو نامزد حزب دموکرات و جمهوری‌خواه به ویژه در ایالت‌های میدان نبرد و نوسانی است.

به گزارش ایرنا، در جریان آشوب ۶ ژانویه، هواداران دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا پس از سخنان تحریک آمیز وی و همزمان با مرحله پایانی انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ به مراسمی که با حضور «نانسی پلوسی» رئیس وقت مجلس نمایندگان و «مایک پنس» معاون وقت رئیس جمهور آمریکا در محل ساختمان کنگره آمریکا در حال برگزاری بود، حمله کردند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
X
آگهی تبلیغاتی