×
بین الملل
شناسه خبر : 197937
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/13 ساعت 15:08
چالش سخت دموکرات‌ها در انتخابات 2024

نیویورک تایمز گزارش داد؛

چالش سخت دموکرات‌ها در انتخابات 2024

نیویورک تایمز نوشت: چالش دموکرات‌ها را اساسا بخشی از روند گسترده مبارزات سیاسی برای احزاب حاکم در سراسر جهان توسعه یافته دانسته و استدلال کرد که رای دهندگان در آمریکا مانند سایر کشورها این فرصت را دارند تا با اشتیاق برای تغییر گام بردارند.

نورنیوز-گروه بین الملل: نیویورک تایمز در مطلبی در آستانه برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، به برخی چالش‌های حزب دموکرات مقابل جمهوری‌خواهان پرداخت و نوشت: این وضعیت اساسا بخشی از روند گسترده‌تر افول قدرت احزاب حاکم و اشتیاق جوامع برای تغییر در سطح جهان است.

به گزارش  این روزنامه آمریکایی، محیط سیاسی ایالات متحده آنگونه که بسیاری تصور می‌کنند برای پیروزی کامالا هریس نامزد حزب دموکرات مساعد نیست و هر اتفاقی که روز سه‌شنبه (روز برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) بیافتد، منصفانه است که بگوییم کارزار هریس آنگونه که دموکرات‌ها انتظار داشتند پیش نرفت.

به نوشته این روزنامه پرشمارگان آمریکایی، در اواسط دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ اگرچه به نظر می‌رسید که کار وی تمام است، اما وی در نهایت باوجود چندین کیفرخواست آنگونه که بسیاری انتظارش را داشتند، رد صلاحیت نشد.

ترامپ چگونه تا این اندازه در رقابت‌ها پیش رفته است؟

این روزنامه در پاسخ به این پرسش، تشریح کرد: ساده ترین جواب این است که محیط سیاسی آمریکا هنوز به اندازه‌ای که بسیاری تصور می‌کردند، برای پیروزی دموکرات‌ها مساعد نیست و این حزب همچنان با مخالفت هایی روبرو است.

براساس نتایج آخرین نظرسنجی که توسط نیویورک تایمز و کالج سی‌ینا انجام شد، تنها ۴۰ درصد از رای دهندگان عملکرد جو بایدن را به عنوان رئیس‌جمهوری آمریکا تایید کردند و فقط ۲۸ درصد معتقد بودند که کشور در مسیر درستی پیش می‌رود.

نظرسنجی‌ها همچنین حاکی است که چالش دموکرات‌ها حتی عمیق‌تر از این مساله است و جمهوری‌خواهان برای نخستین بار در طول دهه‌های گذشته، در بسیاری از موضوعات کلیدی برتری دارند.

روند رو به گسترش افول احزاب حاکم در سراسر جهان

این روزنامه در ادامه، چالش دموکرات‌ها را اساسا بخشی از روند گسترده مبارزات سیاسی برای احزاب حاکم در سراسر جهان توسعه یافته دانسته و استدلال کرد که رای دهندگان در آمریکا مانند سایر کشورها این فرصت را دارند تا با اشتیاق برای تغییر گام بردارند.

از نقطه نظر نویسنده، همانگونه که در ماه های اخیر شاهد بودیم، احزاب حاکم در بریتانیا، آلمان، ایتالیا، استرالیا و به تازگی ژاپن نیز قدرت را از دست داده و به زودی ممکن است فرانسه و کانادا نیز به این فهرست بپیوندند. به عقیده نگارنده، پس از بالا رفتن نرخ تورم در سراسر جهان در پی وقوع همه گیری کووید-۱۹، پیامدهای این امر رای دهندگان را در سراسر دنیا خشمگین و احزاب حاکم را بی اعتبار کرد.

در آمریکا نیز سرخوردگی از پایان همه‌گیری کرونا بر دموکرات‌ها تاثیر گذاشت و این حزب اگرچه از نحوه واکنش خو در برابر ویروس، از جمله دستورات برای ماسک و واکسن، تعطیلی مدارس و قرنطینه دفاع کرد، اما نتوانست جامعه ناراضی از افزایش هزینه ها را توجیه کند.

برگ برنده دموکرات‌ها مقابل جمهوری‌خواهان

نیویورک تایمز همزمان با برشمردن چالش‌های حزب دموکرات برای افزایش رضایت جامعه، از سوی دیگر، یکی از برگ‌های برنده این حزب را در برابر جمهوری‌خواهان حق سقط جنین می داند و استدلال می کند که این امر می تواند برای پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات روز سه شنبه کافی باشد. همان چیزی که در انتخابات میان دوره ای ۲۰۲۲ نیز سبب پیروزی نهایی آنها شد.

پایان یک دوره؟

این روزنامه در عین حال تاکید دارد که نتیجه هر چه که باشد، یک دوره طولانی برتری لیبرالیسم در سیاست آمریکا ممکن است رو به زوال باشد.

از سال ۲۰۰۸، دموکرات ها و لیبرال ها بر سیاست آمریکا تسلط داشته اند؛ دموکرات‌ها در چهار انتخابات متوالی ریاست‌جمهوری این کشور آرای مردم را به دست آوردند و قوانینی از جمله بیمه درمانی ارزان قیمت، قوانین مربوط به داد و ستد (قانون داد–فرانک) و قانون تراشه و علم مرتبط با نیمه هادی ها را وضع کردند.

لیبرالیسم همچنین در فرهنگ آمریکا سیر صعودی داشته و با برخی جنبش‌های مردمی از جمله «جان سیاهان اهمیت دارد» پس از قتل جورج فلوید مرد جوان سیاهپوستی که به دست پلیس ایالتی کشته شد، شناخته می شود.

اما نویسنده در عین حال تاکید می کند که در برهه کنونی در هر یک از نظرسنجی‌های انجام گرفته، اگر سوالی باشد که در آن جمهوری خواهان را مقابل دموکرات‌ها برتر نشان دهد، آن سوال مربوط به عملکر هر یک از احزاب در قراردادن اولویت‌های جامعه است. به اعتقاد نگارنده، همه نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند که جمهوری‌خواهان و ترامپ در اکثر این مسائل دست برتر را دارند.

نیویورک تایمز با اشاره به نظرسنجی‌های انجام گرفته می‌نویسد: امسال، بزرگ‌ترین نام‌ها در نظرسنجی‌های سیاسی از جمله مرکز تحقیقات پیو، گالوپ، ان بی سی/ وال استریت و تایمز/ سی‌ینا نشان داد که جمهوری‌خواهان برای نخستین بار از سال ۲۰۰۴ از دموکرات‌ها پیشی گرفته‌اند.

این روزنامه، روند پیش رو را برای نخستین بار در ۱۶ سال گذشته یک تغییر عظیم دانسته و می افزاید: برتری فزاینده جمهوری خواهان در این مسائل نشان داد که اکنون فرصت خوبی برای جمهوری خواهان برای پیروزی در این انتخابات به وجود آمده است.

نویسنده در پایان تاکید کرد که پیروزی احتمالی ترامپ در انتخابات پیش‌رو را نباید از سر محبوبیت سیاسی وی، که به دلیل سرخوردگی بسیاری از رای دهندگان از سیاست های حزب دموکرات و تمایل برای دادن فرصت دوباره به حزب مقابل به رغم ملاحظات جدی درباره این رئیس جمهوری سابق دانست.

به گزارش ایرنا، انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا قرار است در تاریخ ۵ نوامبر برابر با ۱۵ آبان برگزار شود و نظرسنجی‌ها حاکی از رقابت فشرده میان دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوری‌خواه و کامالا هریس رقیب دموکرات به ویژه در ایالت‌های میدان نبرد و نوسانی است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
تماشای بارش شهابی در شامگاه سه‌شنبه
احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر به ما خیانت شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
ترکیه و سوریه درصدد گسترش توافق میان خود
تعطیلی مدارس تمام مقاطع مشهد فردا 26 مهر
فیلمبرداری با تلفن همراه از مسابقات لیگ برتر ممنوع شد
لحن ترامپ نرم شد/تعرفه‌های سنگین چین پایدار نخواهد بود
نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی اعلام شد؛ مشارکت بیش از 76 هزار نفر
بیانیه تند ایران در واکنش به ادعاهای ضدایرانی مقام انگلیس
وزیر خارجه: ایران تحت هیچ فشاری قرار نمی‌گیرد/حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست
آثار شکنجه بر پیکر 120 شهید فلسطینی
ترامپ به زلنسکی : تاماهاوک‌ها را نمی‌دهیم!
تمدید 4 ماهه خدمت سربازی اجباری در رژیم اسرائیل
پاداش عجیب عربستان صدای قهرمان جام جهانی را درآورد
کاهش 10 درصدی ارزش بورس تهران در نیمه نخست امسال
چین همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا قدرت‌نمایی کرد
جان بولتون خود را به مقامات قضایی تسلیم کرد
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم
حماس خواستار تکمیل روند آتش بس شد
واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش
فوت رهبر اپوزیسیون آرژانتین در پخش زنده تلویزیونی
فایننشال تایمز:عربستان در پی پیمان دفاعی با آمریکاست
X
آگهی تبلیغاتی