×
بین الملل
شناسه خبر : 197937
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/13 ساعت 15:08
چالش سخت دموکرات‌ها در انتخابات 2024

نیویورک تایمز گزارش داد؛

چالش سخت دموکرات‌ها در انتخابات 2024

نیویورک تایمز نوشت: چالش دموکرات‌ها را اساسا بخشی از روند گسترده مبارزات سیاسی برای احزاب حاکم در سراسر جهان توسعه یافته دانسته و استدلال کرد که رای دهندگان در آمریکا مانند سایر کشورها این فرصت را دارند تا با اشتیاق برای تغییر گام بردارند.

نورنیوز-گروه بین الملل: نیویورک تایمز در مطلبی در آستانه برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، به برخی چالش‌های حزب دموکرات مقابل جمهوری‌خواهان پرداخت و نوشت: این وضعیت اساسا بخشی از روند گسترده‌تر افول قدرت احزاب حاکم و اشتیاق جوامع برای تغییر در سطح جهان است.

به گزارش  این روزنامه آمریکایی، محیط سیاسی ایالات متحده آنگونه که بسیاری تصور می‌کنند برای پیروزی کامالا هریس نامزد حزب دموکرات مساعد نیست و هر اتفاقی که روز سه‌شنبه (روز برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) بیافتد، منصفانه است که بگوییم کارزار هریس آنگونه که دموکرات‌ها انتظار داشتند پیش نرفت.

به نوشته این روزنامه پرشمارگان آمریکایی، در اواسط دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ اگرچه به نظر می‌رسید که کار وی تمام است، اما وی در نهایت باوجود چندین کیفرخواست آنگونه که بسیاری انتظارش را داشتند، رد صلاحیت نشد.

ترامپ چگونه تا این اندازه در رقابت‌ها پیش رفته است؟

این روزنامه در پاسخ به این پرسش، تشریح کرد: ساده ترین جواب این است که محیط سیاسی آمریکا هنوز به اندازه‌ای که بسیاری تصور می‌کردند، برای پیروزی دموکرات‌ها مساعد نیست و این حزب همچنان با مخالفت هایی روبرو است.

براساس نتایج آخرین نظرسنجی که توسط نیویورک تایمز و کالج سی‌ینا انجام شد، تنها ۴۰ درصد از رای دهندگان عملکرد جو بایدن را به عنوان رئیس‌جمهوری آمریکا تایید کردند و فقط ۲۸ درصد معتقد بودند که کشور در مسیر درستی پیش می‌رود.

نظرسنجی‌ها همچنین حاکی است که چالش دموکرات‌ها حتی عمیق‌تر از این مساله است و جمهوری‌خواهان برای نخستین بار در طول دهه‌های گذشته، در بسیاری از موضوعات کلیدی برتری دارند.

روند رو به گسترش افول احزاب حاکم در سراسر جهان

این روزنامه در ادامه، چالش دموکرات‌ها را اساسا بخشی از روند گسترده مبارزات سیاسی برای احزاب حاکم در سراسر جهان توسعه یافته دانسته و استدلال کرد که رای دهندگان در آمریکا مانند سایر کشورها این فرصت را دارند تا با اشتیاق برای تغییر گام بردارند.

از نقطه نظر نویسنده، همانگونه که در ماه های اخیر شاهد بودیم، احزاب حاکم در بریتانیا، آلمان، ایتالیا، استرالیا و به تازگی ژاپن نیز قدرت را از دست داده و به زودی ممکن است فرانسه و کانادا نیز به این فهرست بپیوندند. به عقیده نگارنده، پس از بالا رفتن نرخ تورم در سراسر جهان در پی وقوع همه گیری کووید-۱۹، پیامدهای این امر رای دهندگان را در سراسر دنیا خشمگین و احزاب حاکم را بی اعتبار کرد.

در آمریکا نیز سرخوردگی از پایان همه‌گیری کرونا بر دموکرات‌ها تاثیر گذاشت و این حزب اگرچه از نحوه واکنش خو در برابر ویروس، از جمله دستورات برای ماسک و واکسن، تعطیلی مدارس و قرنطینه دفاع کرد، اما نتوانست جامعه ناراضی از افزایش هزینه ها را توجیه کند.

برگ برنده دموکرات‌ها مقابل جمهوری‌خواهان

نیویورک تایمز همزمان با برشمردن چالش‌های حزب دموکرات برای افزایش رضایت جامعه، از سوی دیگر، یکی از برگ‌های برنده این حزب را در برابر جمهوری‌خواهان حق سقط جنین می داند و استدلال می کند که این امر می تواند برای پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات روز سه شنبه کافی باشد. همان چیزی که در انتخابات میان دوره ای ۲۰۲۲ نیز سبب پیروزی نهایی آنها شد.

پایان یک دوره؟

این روزنامه در عین حال تاکید دارد که نتیجه هر چه که باشد، یک دوره طولانی برتری لیبرالیسم در سیاست آمریکا ممکن است رو به زوال باشد.

از سال ۲۰۰۸، دموکرات ها و لیبرال ها بر سیاست آمریکا تسلط داشته اند؛ دموکرات‌ها در چهار انتخابات متوالی ریاست‌جمهوری این کشور آرای مردم را به دست آوردند و قوانینی از جمله بیمه درمانی ارزان قیمت، قوانین مربوط به داد و ستد (قانون داد–فرانک) و قانون تراشه و علم مرتبط با نیمه هادی ها را وضع کردند.

لیبرالیسم همچنین در فرهنگ آمریکا سیر صعودی داشته و با برخی جنبش‌های مردمی از جمله «جان سیاهان اهمیت دارد» پس از قتل جورج فلوید مرد جوان سیاهپوستی که به دست پلیس ایالتی کشته شد، شناخته می شود.

اما نویسنده در عین حال تاکید می کند که در برهه کنونی در هر یک از نظرسنجی‌های انجام گرفته، اگر سوالی باشد که در آن جمهوری خواهان را مقابل دموکرات‌ها برتر نشان دهد، آن سوال مربوط به عملکر هر یک از احزاب در قراردادن اولویت‌های جامعه است. به اعتقاد نگارنده، همه نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند که جمهوری‌خواهان و ترامپ در اکثر این مسائل دست برتر را دارند.

نیویورک تایمز با اشاره به نظرسنجی‌های انجام گرفته می‌نویسد: امسال، بزرگ‌ترین نام‌ها در نظرسنجی‌های سیاسی از جمله مرکز تحقیقات پیو، گالوپ، ان بی سی/ وال استریت و تایمز/ سی‌ینا نشان داد که جمهوری‌خواهان برای نخستین بار از سال ۲۰۰۴ از دموکرات‌ها پیشی گرفته‌اند.

این روزنامه، روند پیش رو را برای نخستین بار در ۱۶ سال گذشته یک تغییر عظیم دانسته و می افزاید: برتری فزاینده جمهوری خواهان در این مسائل نشان داد که اکنون فرصت خوبی برای جمهوری خواهان برای پیروزی در این انتخابات به وجود آمده است.

نویسنده در پایان تاکید کرد که پیروزی احتمالی ترامپ در انتخابات پیش‌رو را نباید از سر محبوبیت سیاسی وی، که به دلیل سرخوردگی بسیاری از رای دهندگان از سیاست های حزب دموکرات و تمایل برای دادن فرصت دوباره به حزب مقابل به رغم ملاحظات جدی درباره این رئیس جمهوری سابق دانست.

به گزارش ایرنا، انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا قرار است در تاریخ ۵ نوامبر برابر با ۱۵ آبان برگزار شود و نظرسنجی‌ها حاکی از رقابت فشرده میان دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوری‌خواه و کامالا هریس رقیب دموکرات به ویژه در ایالت‌های میدان نبرد و نوسانی است.


نظرات

آخرین اخبار
خبر مهم درباره پرونده کلثوم اکبری؛ 10 حکم قصاص برای قاتل سریالی مازندران
آخرین اخبار و گزارش ها از نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس شنبه 17 مرداد
نورویدئو | نبرد بر سر زمان ؛چرا ترامپ برای هرمز عجله داد ؟
احسان پهلوان به فجر سپاسی پیوست
پیام قاطعانه دبیر شورای عالی امنیت ملی به آمریکا
جنایت هولناک در قیامدشت؛ مردی همسرش را کشت و جسدش را دفن کرد
تاریخ نهایی خروج نیروهای ائتلاف آمریکا از عراق اعلام شد
چرا هوای تهران در روزهای اخیر آلوده بود؟
حادثه هولناک در پاساژ علاءالدین؛ 6 نفر به بیمارستان منتقل شدند
قتل هولناک مداح سرشناس پس از ربوده شدن؛ فیلم جنایت برای خانواده ارسال شد
پزشکیان: مصلحتی بالاتر از وحدت نداریم؛ نگرانی اصلی من معیشت مردم است
هشدار جدی دادستان کل به اظهارنظرهای تفرقه‌افکنانه
قیمت نقره امروز شنبه 17 مرداد 1405؛ شمش نقره وارد کانال 5 میلیونی شد + جدول
خبر تلخ برای لیونل مسی؛ خورخه مسی در 68 سالگی درگذشت
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 17 مرداد 1405
نورنما | تصویری خاص از حلقه عشاق سیدالشهدا(ع) به دور ضریح آن حضرت در اربعین حسینی
خبر مهم عراقچی درباره تنگه هرمز؛ مسیر جدید تردد کشتی‌ها تعیین شد
قیمت طلا و سکه امروز 17 مرداد 1405؛ طلا به سکوی 19 میلیونی رسید
قیمت دلار امروز شنبه 17 مرداد 1405؛ دلار دوباره صعودی شد
زمان ثبت نام آزمون ارشد علوم پزشکی 1405 اعلام شد
بازگشت یار دوازدهم به لیگ برتر
برنامه و کارنامه خبرنگاری جنگ در نبرد رسانه‌ای
آتش‌سوزی یک کشتی در تنگهٔ هرمز
درباره توافق سه‌جانبه عربستان، ترکیه و پاکستان
ستادکل نیروهای مسلح: خبرنگاران روایت‌گر حقانیت و امیدآفرینان جامعه‌اند
گلباف کرمان لرزید
انتخابات میشیگان و نشانه های تغییر در آمریکا
رکوردشکنی تاریخی بورس؛ شاخص کل وارد کانال 5.5 میلیون واحد شد
قیمت دینار عراق امروز شنبه 17 مرداد 1405؛ نرخ هزار دینار چند شد؟
سخنگوی قوه قضاییه: محمدباقر خرازی امروز به دادگاه ویژه روحانیت احضار شد
آخرین خبر از خاموشی‌ها؛ ناترازی برق 30 درصد کاهش یافت
رونق دوباره دریاچه ارومیه؛ مدیریت منابع آب و بارش‌ها نتیجه داد
خط مقدم نابرابر روایت‌ها؛ مصائب دفاع از حریم افکار عمومی
احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار کنترل‌شده در جنوب اصفهان
ستار هاشمی: خبرنگاران حافظان حق دسترسی مردم به ارتباطات هستند
زمان مذاکرات ترمیم دستمزد کارگران مشخص شد؛ رقم واقعی چگونه محاسبه می‌شود؟
اژه‌ای : خبرنگاران هم‌سنگر رزمندگان پشت لانچر هستند
بیانیه وزارت دفاع به مناسبت روز خبرنگار؛ رسانه‌ها در خط مقدم مقابله با جنگ شناختی
رکورد حضور زائران اربعین در نجف؛ 17.5 میلیون نفر به حرم امام علی(ع) رفتند
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 17 مرداد 1405+ اونس طلا اوج گرفت
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 17 مرداد 1405
پیمان مکه و معادله ایران؛بازی تازه آغاز شده است!
پیش ‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 17 مرداد 1405+ جدال دلار و اونس جهانی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 17 مرداد 1405 + جدول کامل قیمت ها
نوراینفو | 17 مرداد؛ روز خبرنگار، روز پاسداران حقیقت و آگاهی
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز شنبه 17 مرداد + قیمت شاهین، اطلس، کوییک و ساینا
قالیباف: خبرنگاران اجازه نمی‌دهند روایت دشمن بر افکار عمومی غلبه کند
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه 17 مرداد +جدول کامل قیمت بازار و کارخانه
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 17 مرداد 1405 /از منچستریونایتد و PSG تا رئال و بارسلونا
سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است