×
اجتماعی
شناسه خبر : 197924
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/13 ساعت 14:02
بارش برف و باران و کاهش دما در پایتخت/اتراق در کنار رودخانه‌ها و کوهنوردی ممنوع

صدور هشدار نارنجی در تهران

بارش برف و باران و کاهش دما در پایتخت/اتراق در کنار رودخانه‌ها و کوهنوردی ممنوع

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجی‌رنگ از تشدید فعالیت سامانه بارشی که از عصر روز یکشنبه (13 آبان‌ماه) تا پایان روز دوشنبه (14 آبان‌ماه) ادامه دارد، خبر داد و اعلام کرد دمای استان به طور محسوسی کاهش می‌یابد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: براساس این هشدار، در مناطق شمالی و غربی استان تهران به‌ویژه دامنه و ارتفاعات شمالی و غربی، بارش باران (گاهی رگبار متوسط یا شدید)، رعد و برق، بارش برف و گاهی کولاک در ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود. از همین رو احتمال آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان بعضی رودخانه‌ها، امکان لغزش سنگ و رانش کوه در ارتفاعات، بارش برف در ارتفاعات و برف و کولاک در ارتفاعات بالادست، پدیده مه و محدودیت دید، احتمال بارش تگرگ و رخداد صاعقه، وزش باد خیلی شدید موقت، امکان خسارت به سازه‌های موقت و سست و محصولات و صنایع کشاورزی، کاهش محسوس دما و یخبندانِ شبانه سطح زمین در ارتفاعات از سه‌شنبه تا پنجشنبه شب وجود دارد.

در همین راستا اداره کل هواشناسی استان تهران، نسبت به خودداری از تردد در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، عدم چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها (خطر سیلاب) و نقاط مرتفع (خطر صاعقه)، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، پرهیز از سفرهای غیرضروری به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌های برف‌گیر، تجهیز خودروها به زنجیر چرخ و سوخت کافی و وسایل گرمایشی به ویژه در مسیرهای سردسیر، پرهیز از انجام فعالیت‌های عمرانی، خودداری از فعالیت‌های تفریحی از جمله طبیعت‌گردی، مدیریت حامل‌های انرژی و آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و آمادگی راهداری جهت برف‌روبی در گردنه‌ها و نقاط سردسیر کوهستانی توصیه کرده است.

همچنین بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، آسمان استان تهران امروز (۱۳ آبان) نیمه‌ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با وزش باد و در نواحی پرتردد شهری، با غبار محلی رقیق پیش‌بینی می‌شود.

روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (۱۵ و ۱۶ آبان‌ماه) آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعات همراه با افزایش باد و گاهی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

از امروز تا چهارشنبه کاهش نسبی دما در سطح استان مورد انتظار است.

طی ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه توچال با کمینه دمای ۳- درجه سانتی‌گراد سردترین ایستگاه هواشناسی تهران بوده است.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان شهر تهران فردا (۱۴ آبان‌ماه) ابری و مه رقیق، در بعضی ساعت‌ها بارش باران، گاهی افزایش باد و رگبار و رعد و برق با حداقل دمای ۱۲ و حداکثر دمای ۲۱ درجه سانتیگراد و در روز سه‌شنبه (۱۵ آبان‌ماه) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۲۱ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا، در هشدار نارنجی ‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

 بارش شدید باران و برف در تهران

رئیس مرکز عملیات اضطراری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نسبت به بارش باران، رعد و برق، بارش برف و گاهی کولاک در ارتفاعات و مناطق شمالی و غربی استان تهران هشدار داد.

پدرام قودجانی، رئیس مرکز عملیات اضطراری شهر تهران گفت: پیرو هشدار شماره ۱۹ سطح نارنجی اداره کل هواشناسی استان تهران به تاریخ یکشنبه ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۳ به استحضار شهروندان می‌رساند به تدریج از عصر روز یکشنبه ۱۳ آبان‌ماه تا دوشنبه ۱۴ آبان در استان تهران، شاهد بارش شدید باران (گاهی رگبار متوسط یا شدید)، رعد و برق، بارش برف و گاهی کولاک در ارتفاعات در مناطق شمالی و غربی استان تهران، به ویژه دامنه و ارتفاعات شمالی و غربی خواهیم بود که از ساعات آغازین امشب تا فردا صبح این بارش احتمالاً شدید خواهد بود.

وی افزود: ضمن اطلاع رسانی این مهم به دستگاه‌های ذیربط، هماهنگی لازم جهت احراز آمادگی سازمان‌های عضو ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران و مناطق ٢٢ گانه صورت گرفته و هماهنگی لازم صورت گرفته است.

شایان ذکر است با بهره‌گیری از سامانه‌های در اختیار و تعامل با اداره کل هواشناسی استان تهران فعالیت‌های این سامانه بارشی با دقت و به صورت ۲۴ ساعته در مرکز عملیات اضطراری شهر تهران رصد خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار بغداد؛ استفاده از خاک عراق برای حمله به کشورهای دیگر ممنوع است
قیمت خودروهای داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ تارا و اکستریم رکورد زدند
آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ جهش 10 هزار تومانی یورو
وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران نابودشدنی نیست
مخالفت دولت با طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه
تعطیلی استخرها و سالن‌های همایش دولتی با دستور رئیس‌جمهور
رویترز: تصرف زهپاد آمریکایی فرصتی برای مهندسی معکوس ایران است
هزینه وام مسکن زوجین تهرانی به 470 میلیون تومان رسید
استقلال - پیکان / ترکیب احتمالی آبی ها ؛ 2 تغییر مهم بختیاری‌زاده
نورنما | نمایش هوایی جنگنده های ترکیه ای بر فراز اهرام مصر
آخرین اخبار از پیشتازی مخالفان نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست
تعرفه تلفن ثابت بازهم گران شد؛ مکالمه با موبایل از فردا چقدر می‌شود؟
حمایت اسلام‌آباد از حق هسته‌ای ایران در نشست آژانس
یمن عربستان را به تشدید حملات متهم کرد؛ درگیری‌ها وارد مرحله جدید شد
قیمت گوشت قرمز امروز 19 شهریور 1405 + جدول قیمت گوشت گوسفندی و گوساله
عرب‌ها در انتخابات اسرائیل چه می‌کنند؟
گسترش جغرافیایی تنش
هشدار سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات دارویی در فضای مجازی
رکوردشکنی دولت در اسقاط خودرو؛ 700 هزار دستگاه طی دو سال
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ گرانترین محصول 7 میلیارد تومان
موشک‌های ایران به کشتی‌های جنگی آمریکا نزدیک‌تر شدند
قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405 + جدول کامل قیمت ها
افشاگری اژه‌ای درباره دو وزیر دولت سیزدهم: ترک فعل نکرده بودند؛ جرم مرتکب شده بودند
فروش 42 هزار سکه در نخستین عرضه اوراق سلف
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ عبور شاهین اتوماتیک از 3 میلیارد
وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات از ناترازی برق کشور برطرف شد
انصارالله شهر راهبردی المخا را فتح کرد؛ پیشروی 2600 کیلومتری در سواحل غربی یمن
جنگی که آمریکا را مجبور به بازآرایی می کند؛ مرحله بعدی چیست؟
آخرین اخبار از تأمین اجتماعی ؛ تصمیم جدید برای وصول حق‌بیمه و مطالبات کارفرمایان
هجوم مرغ‌های مینا به مزارع خراسان‌شمالی؛ کلزا و کاملینا در امان نماندند
جنگ اراده‌ها و محاسبات ناکارآمد دشمن
طناب کشی عراقی ها برسر دو ضرب الاجل
60 هزار برق غیرمجاز در تهران شناسایی شد؛ کشف ماینر غیرمجاز در چاه‌ کشاورزی!
روایت معاون نیروی دریایی ارتش از شهید سلیم‌زاده؛ خلبانی که تحرکات آمریکا را رصد می‌کرد
تک ضرب | غزال تیزپای بد دهن فوتبال ایران !
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا/انفجار در قشم و سیریک، ادعای ترامپ و موضع پاکستان
قیمت طلا امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405 + قیمت طلای 18 عیار
مسی از رونالدو عبور کرد؛ رکورد تاریخی 1350 مشارکت در گل
جدول پخش فیلم‌های تلویزیونی پنجشنبه 19 شهریور؛ از «دوازدهمین مرد» تا «اخراجی‌ها 2»
شروع تلخ ایران در بازی‌های آسیایی؛ شکست تیم ملی بسکتبال مقابل قطر
هپاتیت B در ایران مهار شد؛ کدام گروه سنی هنوز در معرض خطر است؟
جزئیات ضربه موشکی ایران به پایگاه آمریکا در اردن؛ 9 هواپیمای نظامی آسیب دیدند
آرمان‌گرایی که خیال‌پرداز نبود
سقوط سهام آسیا در سایه نفت 100 دلاری؛ بازارها در شوک جنگ و تورم
کابوس تازه مستأجرها؛ مسکن بیش از 70 درصد درآمد خانوار را می‌بلعد
توقف فروش بلیت قبض روح خبرساز شد؛ پاسخ اداره کل هنرهای نمایشی
آخرین وضعیت ترافیک جاده های کشور؛ بارش پراکنده و مه‌گرفتگی در محورهای شمالی
جدول پخش زنده بازی‌های امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ ساعت بازی بایرن، رم و منچستریونایتد
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 19 شهریور /بارش شدید و وزش باد در ارتفاعات+ وضعیت استان ها
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر پنجشنبه 19 شهریور ؛ ساعت بازی استقلال و پیکان