×
اجتماعی
شناسه خبر : 197924
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/13 ساعت 14:02
بارش برف و باران و کاهش دما در پایتخت/اتراق در کنار رودخانه‌ها و کوهنوردی ممنوع

صدور هشدار نارنجی در تهران

بارش برف و باران و کاهش دما در پایتخت/اتراق در کنار رودخانه‌ها و کوهنوردی ممنوع

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجی‌رنگ از تشدید فعالیت سامانه بارشی که از عصر روز یکشنبه (13 آبان‌ماه) تا پایان روز دوشنبه (14 آبان‌ماه) ادامه دارد، خبر داد و اعلام کرد دمای استان به طور محسوسی کاهش می‌یابد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: براساس این هشدار، در مناطق شمالی و غربی استان تهران به‌ویژه دامنه و ارتفاعات شمالی و غربی، بارش باران (گاهی رگبار متوسط یا شدید)، رعد و برق، بارش برف و گاهی کولاک در ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود. از همین رو احتمال آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان بعضی رودخانه‌ها، امکان لغزش سنگ و رانش کوه در ارتفاعات، بارش برف در ارتفاعات و برف و کولاک در ارتفاعات بالادست، پدیده مه و محدودیت دید، احتمال بارش تگرگ و رخداد صاعقه، وزش باد خیلی شدید موقت، امکان خسارت به سازه‌های موقت و سست و محصولات و صنایع کشاورزی، کاهش محسوس دما و یخبندانِ شبانه سطح زمین در ارتفاعات از سه‌شنبه تا پنجشنبه شب وجود دارد.

در همین راستا اداره کل هواشناسی استان تهران، نسبت به خودداری از تردد در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، عدم چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها (خطر سیلاب) و نقاط مرتفع (خطر صاعقه)، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، پرهیز از سفرهای غیرضروری به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌های برف‌گیر، تجهیز خودروها به زنجیر چرخ و سوخت کافی و وسایل گرمایشی به ویژه در مسیرهای سردسیر، پرهیز از انجام فعالیت‌های عمرانی، خودداری از فعالیت‌های تفریحی از جمله طبیعت‌گردی، مدیریت حامل‌های انرژی و آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و آمادگی راهداری جهت برف‌روبی در گردنه‌ها و نقاط سردسیر کوهستانی توصیه کرده است.

همچنین بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، آسمان استان تهران امروز (۱۳ آبان) نیمه‌ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با وزش باد و در نواحی پرتردد شهری، با غبار محلی رقیق پیش‌بینی می‌شود.

روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (۱۵ و ۱۶ آبان‌ماه) آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعات همراه با افزایش باد و گاهی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

از امروز تا چهارشنبه کاهش نسبی دما در سطح استان مورد انتظار است.

طی ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه توچال با کمینه دمای ۳- درجه سانتی‌گراد سردترین ایستگاه هواشناسی تهران بوده است.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان شهر تهران فردا (۱۴ آبان‌ماه) ابری و مه رقیق، در بعضی ساعت‌ها بارش باران، گاهی افزایش باد و رگبار و رعد و برق با حداقل دمای ۱۲ و حداکثر دمای ۲۱ درجه سانتیگراد و در روز سه‌شنبه (۱۵ آبان‌ماه) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۲۱ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا، در هشدار نارنجی ‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

 بارش شدید باران و برف در تهران

رئیس مرکز عملیات اضطراری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نسبت به بارش باران، رعد و برق، بارش برف و گاهی کولاک در ارتفاعات و مناطق شمالی و غربی استان تهران هشدار داد.

پدرام قودجانی، رئیس مرکز عملیات اضطراری شهر تهران گفت: پیرو هشدار شماره ۱۹ سطح نارنجی اداره کل هواشناسی استان تهران به تاریخ یکشنبه ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۳ به استحضار شهروندان می‌رساند به تدریج از عصر روز یکشنبه ۱۳ آبان‌ماه تا دوشنبه ۱۴ آبان در استان تهران، شاهد بارش شدید باران (گاهی رگبار متوسط یا شدید)، رعد و برق، بارش برف و گاهی کولاک در ارتفاعات در مناطق شمالی و غربی استان تهران، به ویژه دامنه و ارتفاعات شمالی و غربی خواهیم بود که از ساعات آغازین امشب تا فردا صبح این بارش احتمالاً شدید خواهد بود.

وی افزود: ضمن اطلاع رسانی این مهم به دستگاه‌های ذیربط، هماهنگی لازم جهت احراز آمادگی سازمان‌های عضو ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران و مناطق ٢٢ گانه صورت گرفته و هماهنگی لازم صورت گرفته است.

شایان ذکر است با بهره‌گیری از سامانه‌های در اختیار و تعامل با اداره کل هواشناسی استان تهران فعالیت‌های این سامانه بارشی با دقت و به صورت ۲۴ ساعته در مرکز عملیات اضطراری شهر تهران رصد خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
شکل‌گیری خاورمیانه اسلامی با پایان سلطه آمریکا
وقتی که موشک‌های بالستیک چند کلاهکی ایران، خواب صهیونیست‌ها را آشفته می کند
هشدار قالیباف به وطن‌فروشان؛ مرا مادرم نامْ مرگ تو کرد!
غول کشتیرانی درباره بحران انرژی آسیا هشدار داد
بقائی: درخواست صدراعظم آلمان از ایران فراتر از مضحک است!
6 هزار نفر از علما و اساتید حوزه علمیه با رهبری بیعت کردند
سندرز: ترامپ نمی‌داند چگونه از جنگ با ایران خارج شود
حملات آمریکا-اسرائیل به ایران؛ حمله جنگنده های دشمن به شیراز ، یزد، اصفهان و قشم
آغاز موج پنجاهم عملیات وعده صادق4 با رمز مبارک یازهرا (س) و با پهپادهای انهدامی و نقطه زن
گزارش تصویری | بدرقه باشکوه دریاسالار شهید علی شمخانی
استاد اقتصاد دانشگاه جان هاپکینز: تنگه هرمز برگ برنده ایرانی‌هاست
السودانی حملات علیه نیروهای الحشد الشعبی را محکوم کرد
روایت ناوشکن دنا از زبان معاون عملیات نیروی دریایی ارتش
اذعان ژنرال صهیونیست: قدرت نیروهای مسلح آن مانع از فروپاشی نظام می‌شود
سپاه: دشمن بزدلانه به حمله به صنایع غیرنظامی روی آورده است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: دوره قلدریِ بین‌المللی به پایان رسیده است
یک میلیون تن کالای اساسی به کشور وارد شد
ادامه بازداشت لیدرهای اغتشاشات در بندرکیاشهر؛ 2 نفر دستگیر شدند
حمله پهپادی حزب‌الله به بندر اشغالی «حیفا»
بازگشت پیکر 84 شهید قهرمان ناو دنا به ایران
کارلسون: کنترل جنگ با ایران، از دست آمریکا خارج شده است
خنثی سازی تحرکات مشکوک در استان تهران
تأکید عارف بر تداوم خدمت‌رسانی در کرمانشاه
پیام سپاه پاسداران به مناسبت شهادت سردار سرلشکر ابوالقاسم باباییان
پیروزی المپیاکوس با حضور طارمی
گازپروم: ذخایر گاز اروپا به کمترین میزان خود رسیده است
تنگه هرمز هنوز به شکل نظامی مسدود نشده است!
نورنما | وقتی دریاگریست؛ بدرقه باشکوه دریاسالار شهید علی شمخانی
چهاردهمین شب حماسه‌آفرینی مردم ایران در خیابان‌ها
تغییر آدرس سایت پلیس فتا
سفیر ایران در فرانسه: ایران خاک کشورهای دیگر را مورد هدف قرار نداده است
8 مزدور آمریکایی- صهیونی در همدان دستگیر شدند
نماینده مصری: آمریکا و اسرائیل مقاومت ایران را دست کم گرفتند
ترکیه: تجاوزها علیه ایران باید متوقف شود
هشدار اورژانس کشور: مصدومان را ناگهانی از زیر آوار خارج نکنید
هدف قرار گرفتن یک جنگنده رژیم صهیونیستی در آسمان ایران تایید شد
آسیب به 19 بنای تاریخی استان تهران در جنگ اخیر
دستگیری دو جاسوسی که موقعیت اماکن مهم را برای دشمن ارسال می کردند
حمله به سفارت آمریکا در بغداد با 2 پهپاد
حضور 30 خبرنگار خارجی در استان فارس برای پوشش جنگ
انهدام پدافند اسرائیل با موشک‌های حزب‌الله
تمدید پوشش بیمه‌ای برای بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت
اعلام جزئیات تماس تلفنی رؤسای جمهور ایران و مصر
مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها رژیم صهیونیستی را محو خواهد کرد
سفیر ایران: مشکل آمریکا، ایرانِ متحد و مقتدر است
مردم‌پایه شدن مقاومت؛ شرط پیروزی در نبرد اراده‌ها
یورگن هابرماس، فیلسوف آلمانی، در 96 سالگی درگذشت
دیدار سفیر ایران با اعضای تیم ملی فوتبال بانوان
تانکر ترکرز: بارگیری نفت در جزیره خارک عادی است
افزایش 23 درصدی قیمت بنزین در آمریکا