×
سیاسی
شناسه خبر : 197864
تاریخ انتشار :

زنگ استکبارستیزی در مدارس نواخته شد/کاظمی: بزرگترین جنایت، آغاز جنگ تحمیلی بود+ فیلم

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز با حضور در راهپیمایی 13 آبان، انزجار خود را از استکبار و حمایت از مردم و دانش‌آموزان غزه و لبنان فریاد می‌زنیم گفت: امروز جنایات آمریکا و اسرائیل را در غزه و لبنان شاهد هستیم؛ بیش از 50 هزار نفر از مردم غزه را به شهادت رسانده‌اند که 17 هزار نفر دانش‌آموز هستند.

نورنیوز-گروه سیاسی: علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش ضمن نواختن زنگ استکبار ستیزی، با بیان اینکه این زنگ نشانه تنفر از آمریکا و اسرائیل است گفت: این زنگ در مدارس سراسر کشور امروز نواخته شد.

وی با بیان اینکه ۱۳ آبان فرصتی است تا خاطرات جنایات کشورهای استکبار به ویژه آمریکا و اسرائیل را مرور کنیم افزود: امسال متفاوت از تمام سال‌های گذشته است و دانش‌آموزان باید بدانند چرا ۱۳ آبان روز دانش‌آموز است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه روز ۱۳ آبان رژیم شاه به دستور آمریکا، دانش‌آموزان را در مقابل دانشگاه تهران به رگبار بست و ۵۶ نفر از مردم بیگناه کشور را به خاک و خون کشید ادامه داد: ۱۳ آبان روز تسخیر سفارت آمریکا است.

کاظمی با بیان اینکه آمریکا در ۴۵ سال گذشته جنایات مختلفی را علیه ایران انجام داده است گفت: بزرگترین جنایت، آغاز جنگ تحمیلی بود.

زنگ+استکبارستیزی+در+مدارس+نواخته+شد/کاظمی:+بزرگترین+جنایت،+آغاز+جنگ+تحمیلی+بود
وی با بیان اینکه امروز جنایات آمریکا و اسرائیل را در غزه و لبنان شاهد هستیم افزود: بیش از ۵۰ هزار نفر از مردم غزه را به شهادت رسانده که ۱۷ هزار نفر دانش‌آموز هستند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز با حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان، انزجار خود را از استکبار و حمایت از مردم و دانش‌آموزان غزه و لبنان  فریاد می‌زنیم، خطاب به دانش‌آموزان گفت: رهبر انقلاب در سخنان دیروز خود به چند نکته اشاره کردند از جمله اینکه مسیر سخت و سنگین دستیابی به پیشرفت و قله‌های علم و دانش‌ را نمی‌توان پیمود مگر با ایمان به خداوند.

کاظمی اظهار کرد: یاد خدا را هر روز در دل‌های خود زنده نگه دارید و نماز را فراموش نکنید.

 زنگ استکبار ستیزی در حالی توسط وزیر آموزش و پرورش و یکی از دانش‌آموزان مدرسه نواخته شد که شعار «مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل» توسط دانش‌آموزان فریاد زده شد.

سرلشکر سلامی: آمریکا و اسرائیل به غروب خود نزدیک شده‌اند

سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان در تهران سخنرانی کرد.

سردار سلامی در ابتدای سخنرانی خود این روز را به همه دانش‌آموزان که «روز یک خلق سیاسی بزرگ است»، تبریک گفت.

فرمانده سپاه گفت: ۱۳ آبان یک یوم‌الله است و با حرکت شجاعانه دانشجویان پیرو خط امام و تاییدات امام راحل (ره) به قلب سیاسی استکبار در سرزمین ایران، جوانان دانشجو هجوم آوردند و آخرین بنای سیاست استعماری آمریکا در ایران و نقطه مرکزی حضور سیاسی این رژیم جنایتکار به پایان رسید.

سردار سلامی گفت این اقدام دانشجویان پیرو خط امام به مفهوم نقطه پایان سلطه رسمی آمریکا بر یک کشور بزرگ به نام جمهوری اسلامی ایران است.

فرمانده کل سپاه گفت: آمریکا یک هویت متناقض در عالم است، درحالی که از دموکراسی، آزادی، رفاه، امنیت، حقوق‌بشر، نظام جهانی و صلح جهانی صحبت می‌کند اما منشا همه آشفتگی‌های سیاسی و نظامی در عالم، منشا همه جنایت‌ها، قتل‌عام، تجاوزها، اشغالگری‌ها در جهان است. 

سردار سلامی با اشاره به سابقه سیاه آمریکا گفت: آمریکا را به حملات اتمی در ژاپن می‌شناسیم که در یک چشم‌به‌هم‌زدن، صدها هزار انسان را سوزاند، ما آمریکا را با کودتاهای ننگین در جهان از جمله در سال ۱۳۳۲ در ایران می‌شناسیم که آغاز تسلط کامل سیاسی، نظامی، فرهنگی و اقتصادی بر ملت ایران برای ۲۵ سال شد. او را با حمایت از دیکتاتورها و ترویج نظام‌های مستبد در عالم می‌شناسیم. او را به کشوری می‌شناسیم که به جغرافیای سرزمینی خود قانع نیست و در تصور خود از جهان، جغرافیای سیاسی به بخشی اعظمی از کره زمین را تصویر می‌کند و می‌خواهد با جنگ‌ها و اشغال‌ها و تجاوزها بر اراده سیاسی ملت‌ها حاکم شود.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: آمریکا را سرکوب‌کردن قیام‌های مردمی می‌شناسیم، با زندانی‌کردن آزادگان عالم می‌شناسیم، او را با جنگ در افغانستان، عراق، لیبی‌، یمن و شرق مدیرترانه می‌شناسیم. آمریکا را آن‌گونه که هست باید بشناسیم.

سردار سلامی با بیان اینکه پدیده تروریسم تکفیری و ایجاد تفرقه‌های خونین در جهان اسلام محصول سیاست آمریکا، گفت: برای نوسازی سیاسی منطقه غرب آسیا در منظومه سیاست‌های استعماری خود، او را حمایت از مطلق از رژیم اشغالگر فلسطین می‌شناسیم. او را با بمب‌هایی که روز و شب بر سر مردم فلسطین و لبنان فرود می‌آید، می‌شناسیم. 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین گفت: آمریکا را با قتل‌عام سیاه‌پوستان و سرخ‌پوستان در سرزمین مادری و جامعه آمریکا می‌شناسیم. آمریکا را با جورج فلوید می‌شناسیم. این تصویر واقعی آمریکا و شخصیت واقعی اوست که می‌خواهد با لعاب و سبقه‌ای از مفاهیم شیک و جهان‌پسند به‌نام دموکراسی، حمایت خود را از دیکتاتورها در جهان مخفی کند.  

سردار سلامی گفت: آمریکا می‌خواهد با مفهوم آزادی، آزادی‌خواهان را در جهان به بند بکشاند اما آن‌چه از آمریکا می‌شناسیم، جنگ‌هایی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در منطقه جهان اسلام مدیریت کرد. از ۴۵ سال پیش تاکنون، آمریکا تلاش کرده تمام سرزمین‌های اسلامی را میدان جنگ قرار دهد. هر کجا جنگی بود، یک طرف او بود و یک طرف مسلمانانی که برای دفاع از هویت و استقلال و تمام ارضی خود به میدان آمده بودند.

فرمانده سپاه در ادامه تصریح کرد: در عراق، آمریکا سال‌ها عقب‌ماندگی، ناامنی، بی‌ثباتی به ارمغان آورد، در افغانستان پس از ۲۰ سال اشغال، یک ارتش بزرگ را به وسعت مالی ۸۵ میلیارد دلار با فرار مفتضحانه از آن کشور به‌جای گذاشت. ما آمریکا را با شکست‌هایش می‌نشاسیم. شکست او در حادثه طبس، وقتی که نیروهای خبره دلتای آمریکا، در میان طوفان‌های شن به اراده خداوند متعال سوختند، این جسد آمریکا بود که توسط مردم ایران، این‌گونه در طوفان‌های شن گرفتار شده بود.

سردار حسین سلامی در ادامه سخنرانی خود گفت: وقتی که آمریکا از حمایت از صدام نتوانست بر اراده سیاسی ملت ایران غالب شود و آن دفاع هشت ساله با شکوه اقتدار ملت ایران به پایان رسید، این آمریکا بود که بخشی از غروب سیاسی خود را در این سرزمین و منطقه نظاره کرد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین گفت: وقتی که آمریکا نتوانست از تحریم اقتصادی خود علیه ملت ایران طرفی ببندد و نتوانست آن‌گونه که در ذهنیت خود این موضوع را تصویرسازی کرده بود که نظام اسلامی و ملت ایران را تسلیم اراده سیاسی خود کند و سرانجام این اراده ملت ایران بود که از فراز اراده دشمن عبور کرد و تحریم اقتصادی را پشت سر گذاشت و بی‌اعتنا به همه تهدیدات دشمن راه خود را برای بازیابی شکوه واقعی خود طی کرد، این آمریکا بود که شکست خورد.

سردار سلامی در ادامه گفت: وقتی که آمریکا با همه حمایت‌های خود از رژیم صهیونیستی نتوانست طرح صلح به اصطلاح ابراهیم را در منطقه پیاده‌سازی کند و همه خواب‌های سیاسی او آشفته شد، آن‌گاه این آمریکا بود که باز هم شکست خورد.

فرمانده سپاه گفت: آمریکا آموخته است از ملت‌ها و به‌خصوص ملت بزرگ ایران شکست بخورد؛ وقتی نتوانست نظام سوریه را ساقط کند، وقتی نتواسنت با حصر اقتصادی و فشار سیاسی، حرکتی برای تضعیف حزب‌الله ایجاد کند، این امریکا بود که شکست خورد.

سردار حسین سلامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: وقتی فتنه‌های داخلی آمریکا در ایران، پاسخ نداد و انتخاب ملت و جوانان ایران، حمایت از نظام اسلامی بود این جنگ نرم آمریکا بود که در قلب یک اتقلاب پرشکوه شکست خورد. ما آمریکا را با شکست‌های بزرگ می‌شناسیم. ما امروز از آن روز باشکوه الهی ۲۲ بهمن تا این فاصله زمانی ۴۶ ساله، نظام سیاسی آمریکا هر آنچه توانست، هر چه تجربه داشت، هرچه ابزار داشت، هر چه راهبرد و سیاست داشت، همه را به کار گرفت تا بر ملت یاران غلبه کند اما تمام صفخات این تاریخ ۴۵ ساله سرشار از شکست‌های واضح و آشکار برای آمریکا و از فتوحات مبین و پیروزی‌های واضح برای امت اسلام و ملت ایران است.

فرمانده کل سپاه تصریح کرد: امروز این آمریکاست که غروب سیاسی خود را نظاره می‌کند. او از زمان تولد انقلاب به این سو، در افزایش تدریجی و تحلیل قدرت قرار گرفته است. ارکان قدرت آمریکا رو به زوال رفته‌اند، دیگر آمریکا نمی‌تواند اراده سیاسی خود را آن‌گونه که دوران جنگ سرد بر ملت‌ها و دولت‌ها اعمال می‌کرد، حاکم کند. آمریکا دیگر نمی‌تواند در جنگ‌ها پیروز شود؛ جهان، جهان اراده ملت‌هاست و دنیای اراده تسلط کسانی است که با معنای ایمان، با قلب‌های خود در مقابل سیاست‌های استکباری این نظام ظالمانه ایستاده‌اند.

سردار سلامی گفت: امروز حتی آمریکا، بخشی از کشورهای اروپایی و بخشی از متحدان آمریکا همه در یک ائتلاف حقیقی گردهم آمده‌اند تا یک جمعیت قلیل را در یک باریکه محاصره‌شده به‌نام غزه به زانو دراورند اما هر روز مشعل‌های مقاومت و ایستادگی، ثبات قدم و درخشش نور ایمان مردم و زنان مجاهد فلسطینی، شعله‌ها، پرتوها و امیدهای جدیدی از مقاومت را نشان می‌دهند. حتی آمریکا در این میدان به ظاهر کوچک هم توسط دستان کوچک فرزندان خردسال غزه در حال شکست‌خوردن است.

فرمانده سپاه در ادامه گفت: هیچ چیز در جهان، امروز بر وفق مراد سیاسی آمریکا پیش نمی‌رود و سرانجام سرنوشت این منطقه به دست مسلمانان رقم خواهد خورد. امکان سلطه آمریکا بر جهان اسلام دیگر وجود ندارد. مردان و زنان جهان اسلام سعادت خویش را از درون میدان جهاد و شهادت یافته‌اند. آن‌ها فهمیده‌اند که تسلط بر قدرت‌های بزرگ کار سختی نیست و قدری استقامت، ایستادگی و ثبات می‌تواند این قدرت‌های مادی به ظاهر بزرگ را تسلیم اراده خود کند و امروز این واقعیت در حال رخ دادن است.

سردار سلامی تصریح کرد: ملت‌های مسلمان آگاه شده‌اند، جوانان مسلمان امروز پیشانی‌بندهای جهاد را بر جبین خود بسته‌اند، آن‌ها فرمول جهاد را آموخته‌اند. شما به جنوب لبنان نگاه کنید که امروز جوانان عاشورایی حزب‌الله بعد از آلن ضربات سخت که توسط رژیم صهیونیستی بر این جنبش وارد شد و شادی همگان تصور می‌کردند که این جریان جهادی عظیم به انتها خواهد رسید اما شما می‌بینید حزب‌الله زنده، مطمئن، با اعتماد به نفس، قوی، شجاعانه و عاشورایی راه را بر صهیونیست‌ها بسته است.

مهاجرانی: دانش آموزان پیرو راستین شهید فهمیده باشند/ مدیون شهدا هستیم

 سخنگوی دولت با تاکید بر این که ما مدیون شهدا هستیم، گفت: دانش آموزان باید پیرو راستین شهید فهمیده باشند.

 «فاطمه مهاجرانی»  با حضور در یکی از مدارس شرق تهران، با یادآوری خاطرات شادی و خوشحالی مردم در زمان پیروزی انقلاب اسلامی، تاکید کرد: مردم ایران به فکر زندگی بهتر بودند که صدام بی‌رحم جنگ تحمیلی را به مردم عزیز ایران تحمیل کرد، شاید فکر کنید چرا شهید فهمیده نارنجک به خود بست و زیر تانک رفت؟ ما گاهی داستان‌ها را کامل روایت نمی‌کنیم. شهید فهمیده با اقدام شهادت طلبانه خود جلوی یک حمله بزرگ را گرفت و این اقدام برای ما باید ارزشمند باشد.

سخنگوی دولت تصریح کرد: ما مدیون شهدا هستیم، هیچ چیز برای یک خانواده جای عزیز از دست رفته را نمی‌گیرد ولی این بزرگواران با صبوری نبود عزیز و برادر و فرزند خود را تحمل کردند چون به ایران و تعالی آن فکر کردند، نگفتند که سهم من چه می‌شود؟ آنچه امروز کمک می‌کند که دانش‌آموزان پیرو راستین شهید فهمیده باشند، خوب درس خواندن، احترام به یکدیگر با هر قوم و فرهنگ و دین و نژاد است، پیشروی در علوم و فناوری است و همانطور که مقام معظم رهبری تاکید کردند دانش‌آموزان باید به دنبال تحصیل، تهذیب و ورزش باشند.

وی افزود: ما وامدار شهدا و جانبازان و آزادگان خود هستیم، وامدار باید قسط خود را پرداخت کند، ما وامدار شهدای امنیت هستیم، وامدار شهدای پدافند هوایی هستیم و راه بازگرداندن آن حب میهن و قدر دانستن داشته‌هایمان است، دست به دست هم دهیم به مهر میهن خویش را کنیم آباد.

 

 

۱۳ آبان، بانگ بلند استکبار ستیزی

روز ۱۳ آبان ماه در تقویم رسمی ایران به عنوان "روز مبارزه با استکبار جهانی، نام‌گذاری شده و سه واقعه مهم تاریخ معاصر کشورمان را در خود جای داده است که هر یک در شکل‌گیری و پیروزی انقلاب اسلامی نقش بزرگی داشته و این روز به نماد نفی استعمار و استکبار تبدیل شده است.

 تبعید حضرت امام خمینی(ره) به ترکیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳، نام گذاری ۱۳ آبان ۱۳۵۷ به نام روز دانش‌آموز و تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ سه واقعه تاریخی مهم است و در صبح روز ۱۳ آبان ۱۳۵۷ که روز دانش اموز نام گرفت، در حالی که انقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی(ره) به روزهای سرنوشت ساز نزدیک می شد، دانش‌آموزان و نوجوانان، مدارس را تعطیل کرده، به سمت دانشگاه تهران حرکت کرده و گروه گروه داخل دانشگاه شدند و به همراه دانشجویان و گروه‌های مردم در زمین چمن دانشگاه اجتماع کردند.

 

این خبر تکمیل می شود


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هاآرتص: مهمات ایرانی توان تخریب گسترده‌ای دارند
تغییر لحن بی‌بی‌سی؛ فرصت یا دام پنهان؟
تعلیق تمام پروازهای کشور تا 2 بامداد سه‌شنبه
عرضه سوخت بدون وقفه ادامه دارد؛ کاهش صف‌ها در تهران پس از شلوغی روزهای اخیر
همصدایی 11 کشور در نشست شورای حکام؛ تجاوز اسرائیل به ایران محکوم شد
تحلیل‌گر اسرائیلی: حریف ایران نمی‌شویم؛ اغتشاش خیابانی لازم است
عارف: بزرگی و صبوری ملت ایران مسئولیت دولتمردان را مضاعف کرده است
حمله اسرائیل به کنار بیمارستان فارابی کرمانشاه
ترافیک سنگین در محورهای خروجی تهران/ نقص فنی برخی خودروها عامل تراکم ترافیکی
نورنما | اشک‌های ناخدا صمدی، برای ایران
مجلس هیچ تصمیمی درخصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است
آیت‌الله محقق داماد: طراحان ماشین ترور درکی از ارزش‌های انسانی ندارند
استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکایی در منطقه اقیانوس اطلس
لولۀ آب تل‌آویو هم با موشک ترکید + فیلم
صهیونیست‌ها در هرج‌ومرج و سردرگمی +فیلم
لحظه اصابت موشک ایرانی به یک ساختمان در اراضی اشغالی +فیلم
گرافیست مطبوعاتی ایران به شهادت رسید
تعرض به تاسیسات نفتی ایران در خلیج فارس، تحول بسیارخطرناک از طرف رژیم صهیونیستی بود+فیلم
آمریکا؛ شریک تجاوز اسرائیل به ایران یا میانجی؟
هرج‌ومرج در سرزمین‌های اشغالی پس از حملات موشکی ایران +فیلم
جنگ اسرائیل با ایران و حقیقت پشت میز مذاکره
آغاز ثبت‌نام داوطلبان کاردانی به کارشناسی سال 1404
همچو سیاوش
آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی
مدنی‌زاده وزیر اقتصاد شد
کشف پهپادهای اسرائیلی در خانه‌ای در شهرری +فیلم
توسعه جنگ به خلیج فارس؛ خطای راهبردی اسرائیل و پیام جهانی ایران
حمله نظامی اسرائیل و برخی نکات مهم
برنامه مسابقات امروز دوشنبه 26 خرداد +پخش زنده
جاسوس موساد اعدام شد
وقتی ایران مهم‌تر از اختلافات است؛ در ستایش هم‌افزایی سیاسی
عملیات‌ علیه اهداف حیاتی رژیم صهیونیستی تا نابودی کامل آن ادامه خواهد یافت
تکذیب شایعه وقوع حادثه در ساختمان‌های وزارت نفت
اسرائیل در شوک حملات؛ آیا وضعیت اضطراری تا یک ماه دیگر ادامه دارد؟
شناسایی 21 متهم به تشویش اذهان عمومی پس از حملات تروریستی اسرائیل در سمنان
پیکر شهید سلامی به معراج رسید + عکس
گفت‌وگوهای رئیس‌جمهور پزشکیان با سران جهان برای تقویت همکاری‌ها + عکس
تعداد شهدا از آغاز حملات جنایتکارانه اسرائیل تاکنون اعلام شد
شش درجه فاصله در زمان جنگ
نورنما | حمله اسرائیل در حین برگزاری کلاس آنلاین کنکور
حمله موشکی اسرائیل به کتابخانه مؤسسه مطالعات سیاسی در نیاوران
هشدار قاطع لاریجانی درخصوص حمله به تاسیسات نفتی ایران+ فیلم
رئیس سازمان اطلاعات سپاه و دو فرمانده مجاهد دیگر به شهادت رسیدند
PSG بی‌رحم و منظم؛ خط حمله‌ای مرگبار با 4 گل حتی بدون دمبله + خلاصه بازی
عملیات تیراندازی فلسطینی‌ها در کرانه باختری همزمان با حملات ایران
رسانه‌های رژیم صهیونیستی:حملات موشکی ایران؛ خسارت‌های بی‌سابقه به اسراییل وارد کرد
ساختمان وزارت خارجه ایران هدف حمله مستقیم اسرائیل قرار گرفت
در پی لغو امتحانات دانش‌آموزان؛ حضور عوامل اجرایی در مدارس الزامی نیست
پدافند سنندج هدف متخاصم را منهدم کرد+فیلم
ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا تغییر می کند
X
آگهی تبلیغاتی