×
فرهنگی
شناسه خبر : 197824
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/12 ساعت 22:34

شهروندان پایتخت کارت گردشگری دریافت می‌کنند

رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران گفت: به منظور تسهیل خدمات فرهنگی به شهروندان تهرانی پایتخت‌نشینان کارت گردشگری دریافت می‌کنند.

نورنیوز- گروه فرهنگی: سیداحمد علوی، رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران روز شنبه پس از بازدید از مجموعه فرهنگی موزه سینما در باغ فردوس واقع در خیابان ولی‌عصر تهران در جمع خبرنگاران افزود: کارت گردشگری از یکسال پیش برای مناطق گردشگری تهران فعال شده است که بناست با راه‌اندازی مجموعه گردشگری در این کلانشهر، استفاده از آن عمومی‌تر شود.

وی ادامه داد: با طراحی این کارت تمرکز در وهله اول بر روی مجموعه‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری بوده است و تاکنون به حوزه حمل و نقل وارد نشده‌ایم. قرار است طبق برنامه‌ریزی مجموعه‌های خارج از مدیریت شهری مانند کاخ‌موزه‌ها و شهربازی‌ها به این کارت افزوده شود.

این عضو شورای شهر در پاسخ به سوال ایرنا مبنی بر اینکه سرانه گردشگری در تهران چه میزان است؟ افزود: وضعیت گردشگری در تهران از نظر زیرساخت‌ها مناسب ارزیابی شده است اما در سه زمینه اطلاع‌رسانی، بهره‌برداری و کیفیت بهره‌برداری نیاز به بهبود دارد. به عنوان نمونه بهره‌برداری از خانه موزه سینما،خانه نیما و سیمین به عنوان نمونه‌ایی از مکان‌هایی است که می‌توان بهتر در حوزه اطلاع‌رسانی مورد استفاده قرار گیرند.

علوی تاکید کرد: با توجه به این چالش‌ها، اقدامات لازم برای بهبود وضعیت گردشگری در تهران در دستور کار قرار دارد.

مناطق طبیعی مانند روددره‌ها جزء تهران نیست

علوی همچنین از مسیر گردشگری دربند بازدید کرد و همراه با خبرنگاران در جریان وضعیت بهداشتی روددره دربند و وضعیت نظافت آن مسیر تفرجگاهی قرار گرفت و در این باره با شهردار کوهستان گفت وگو کرد.

رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران با بیان اینکه روددره‌ها جزء پایتخت نیست و به عنوان حریم تهران محسوب می‌شود، گفت: مدیریت گردشگری با مشکلات زیادی به ویژه در مبحث حریم تهران مواجه است؛ با وجود اینکه مناطق طبیعی تهران به عنوان مکان‌های زیرنظر میراث طبیعی محسوب می‌شوند، اما مدیریت بسیاری از این مناطق در اختیار شهرداری تهران نیست و این موضوع باعث بروز مشکلاتی در استفاده از این فضاها برای ساکنان تهران می‌شود.

علوی در ادامه با اشاره به مشکلات مسیر تفرجگاهی دربند افزود: گرچه این منطقه از مناطق زیرمجموعه میراث طبیعی است اما اداره بسیاری از این اماکن در اختیار شهرداری نیست. این ساخت و سازها با مجوز دهیاری پس قلعه در حال انجام است اما شهروندی که به عنوان نمونه در حال عبور از این مسیر است و در نهایت شاید به تقسیمات مدیریتی توجهی نداشته باشد.

وی افزود: این مشکل در مناطق دیگر مانند منطقه ۱۸ و ۲۰ تهران وجود دارد با دهیاری‌ها و شهرداری‌های همجوار این مشکل وجود دارد که باعث پیچیدگی بیشتر می‌شود. با وجود ۱۰ میلیون ساکن در تهران باید بتواند از این تفرجگاه‌ها استفاده کند اما مدیریت یکپارچه نیست.

رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران از استانداری و وزارت کشور درخواست کرد تا در این زمینه کمک کنند تا در محدوده حریم تهران مدیریت یکپارچه ارائه شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عیادت و احوالپرسی مراجع و مقامات کشوری از سیدمحمد خاتمی
برلین خواستار آتش‌بس فوری و پایدار در فلسطین شد
برنامه مسابقات امروز 30 مرداد + پخش زنده
طرح بازنگری سهمیه‌های کنکور به ایستگاه آخر رسید
در مذمّت پلمب انجمن صنفی روزنامه‌نگاران توسط شهرداری
بحران آب آلوده در اسرائیل
زلزله بامدادی 4 ریشتری در حوالی الوان خوزستان
اف-18 آمریکایی به قعر اقیانوس اطلس فرو رفت
ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال
نسخه الکترونیکی کتاب‌های درسی سال تحصیلی 1405–1404 در دسترس قرار گرفت
از سلاح جدید ملوان در خط آتش رونمایی شد!
تعدیل گسترده در دستگاه اطلاعاتی آمریکا؛ اخراج نیمی از نیروها
رزمایش «اقتدار1404» با عملیاتی شدن جدیدترین موشک‌های ارتش در اقیانوس هند آغاز شد
مراحل عملیات نظامی برای تصرف شهر غزه آغاز شد
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
اطلاعیه جدید درباره حقوق بازنشستگان لشکری
زمان واریز معوقات فرهنگیان بازنشسته سال 1400 مشخص شد
فراخوان حماس برای اعتصاب جهانی برای حمایت از غزه
نظامیان صهیونیست خواستار توقف عملیات نظامی در غزه در ساعات روز شدند
چرا قلب مردان نسبت به زنان زودتر از کار می افتد؟
گفت‌وگوی دیپلمات ارشد سوئیس با تخت روانچی درباره پرونده هسته‌ای ایران
سازمان ملل: افزایش شهرک‌سازی‌های اسرائیل، منجر به آوارگی بیشتر فلسطینی‌ها می‌شود
اولیانوف: تروئیکا درصدد فشار و باج‌خواهی از تهران است
در دیدار مقامات امنیت ملی ایران و سوئیس چه گذشت؟
شروع موج تازه‌ای از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه
چگونه باید به سئوال "چه خواهد شد"،پاسخ داد؟
تازه ترین واکنش بانک مرکزی نسبت به ارزش رمز ارز شخصی بابک زنجانی
آغاز برخورد جدی و جریمه نانوایی‌های گران‌فروش + فیلم
بررسی پرونده هسته‌ای ایران در گفت‌وگوی عبدالعاطی و ویتکاف
آمریکا علیه چهار مقام ارشد دیوان کیفری بین‌المللی تحریم وضع کرد
زمان اجرایی شدن لغو روادید میان ایران و بلاروس مشخص شد + فیلم
واکنش نمایندگان عراقی به مداخلات آمریکا درباره قانون الحشد الشعبی
موج گرمای بی‌سابقه در شهرها؛ هشدار سیلاب در شمال و جنوب کشور + فیلم
جزییات وقوع آتش‌سوزی در مولوی تهران
عراقچی: مذاکره لزوماً جلوی جنگ را نمی‌گیرد
ایران و بلاروس؛ اتحاد فراتر از قراردادها
اسامی واجدین دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری اعلام شد+لینک سامانه
باید مردم را از تعلیق روانی بیرون آورد
شهادت 58 فلسطینی دیگر در غزه/ شمار کل جان‌باختگان به بیش از 62 هزار نفر رسید
پاپ بر اهمیت تحقق صلح در اوکراین و خاورمیانه تأکید کرد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت هنرمند برجسته ایرانی، محمود فرشچیان
پرسپولیس شکایت خود را علیه تراکتور و بیرانوند در CAS ثبت کرد
دو بازیکن پرسپولیس قراردادشان را فسخ کردند
سخنگوی قوه قضائیه: تسویه بدهی بابک زنجانی به بانک مرکزی در اولویت قرار دارد
آخرین وضعیت پرونده تتلو +جزییات
ساختمان انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تهران پلمب شد
همسر استاد فرشچیان ؛ابعاد ناگفته ای از شخصیت معنوی همسرش را بازگو کرد + فیلم
آغاز رزمایش موشکی اقتدار نیروی دریایی ارتش از فردا
عراقچی: محافظه کار نشده ام، در چارچوب تعیین شده از سوی حاکمیت حرکت می‌کنم
عیسی آل‌کثیر رسماً از استقلال جدا شد
X
آگهی تبلیغاتی