×
بین الملل
شناسه خبر : 197795
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/12 ساعت 17:21

برتری هریس بر ترامپ در نظرسنجی‌ها از رای‌دهندگان زودهنگام

نظرسنجی‌ها نشان داده‌اند بین آمریکایی‌هایی که به گفته خودشان تاکنون در رای‌گیری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری کشورشان شرکت کرده‌اند کامالا هریس برتری قابل توجهی بر دونالد ترامپ کسب کرده‌ است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: چند شرکت شامل «ای‌بی‌سی نیوز/ایپسوس»، «نیویورک تایمز/سی‌ینا کالج» و «سی‌ان‌ان» نظرسنجی‌هایی را با پرسش از پاسخگویانی که خود را به عنوان افراد شرکت کننده در رای گیری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا معرفی کردند برگزار کرده‌اند و این نظرسنجی‌ها طیفی از برتری‌ها از ۱۹ تا ۲۹ درصد را برای «کامالا هریس»، نامزد ریاست جمهوری حزب دموکرات بر «دونالد ترامپ»،‌ رقیب جمهوریخواهش نشان داده‌اند.

این برتری‌ها حتی بیشتر از برتری‌های که در روزهای پیش از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ برای «هیلاری کلینتون»، نامزد ریاست جمهوری وقت حزب دموکرات بر «دونالد ترامپ»، نامزد جمهوریخواهان در آن انتخابات، در نظرسنجی‌ها ثبت می‌شد هستند؛‌ نظرسنجی‌هایی که در آن زمان طیف برتری معادل ۸ تا ۱۶ درصد را برای کلینتون نشان می‌دادند.

در نظرسنجی‌های اواخر سال ۲۰۲۰ زمانی که دموکرات‌ها از رای‌گیری پستی استقبال کردند، «جو بایدن»،‌ نامزد ریاست جمهوری وقت حزب دموکرات برتری بیشتری را نشان داد در حالی که پیش از آن دونالد ترامپ با رای‌گیری پستی برای انتخابات ۲۰۲۰ مخالفت کرد و از حامیانش خواسته بود در این شکل از رای‌گیری شرکت نکنند.

آخرین نظرسنجی‌های برگزار شده پیش از روز انتخابات ایالات متحده در سه شنبه این هفته نشان داده‌اند هریس برتری چشمگیری را در ایالت‌های کلیدی، جایی که ۲ حزب اصلی در سطحی برابر مورد حمایت قرار می‌گیرند و پیش‌بینی نتایج در آنها دشوار است، به دست می‌آورد.

نظرسنجی‌های شرکت‌های مختلف شامل «ماریست»،‌ »سی‌ان‌ان» ، «فاکس نیوز» و »یواس‌ای تودی-دانشگاه سافوک» مشخص می‌کنند کامالا هریس در بین رای‌دهندگان مرحله زودهنگام در ایالت‌های کلیدی آریزونا، جورجیا، میشیگان، کارولینای شمالی، پنسیلوانیا و ویسکانسین پیشتاز است.

تنها برتری ثبت شده برای دونالد ترامپ در بین این گروه از رای‌دهندگان در ایالت‌های کلیدی مربوط به نظرسنجی سی‌ان‌ان در نوادا است که برتری شش درصدی را برای ترامپ نشان داده است.

به نوشته روزنامه «تلگراف» به رغم آنکه ترامپ چهار سال قبل با برگزاری رای‌گیری زودهنگام و پستی با ادعای آسیب‌‍‌پذیر بودنش در برابر تقلب و دستکاری مخالفت کرده بود این بار اما خود او و جمهوریخواهان رویکردشان را تغییر داده و حامیان خود را تشویق به رای‌ دادن قبل از مرحله نهایی در روز سه‌شنبه کرده‌اند.

این در حالی است که جمهوریخواهان و حامیان ترامپ این بار با مشاهده افزایش سطح شرکت حامیانشان در رای‌گیری زودهنگام هیجان زده شده‌اند به نحوی که «ایلان ماسک»، کارآفرین میلیاردر حامی ترامپ گفته است:‌ ترامپ به سمت رقم زدن یک پیروزی در هم شکننده حرکت می‌کند.

ماسک استدلال کرده تعداد شرکت کنندگان در رای‌گیری پستی ایالت پنسیلوانیا برای انتخابات ۲۰۲۴ تا کنون و مقایسه آن با آمار شرکت‌کنندگان در این نحوه رای‌گیری در مقطعی مشابه در انتخابات ۲۰۲۰ نشان می‌دهد که هم‌اکنون ۳۲ درصد رای‌دهندگان مرحله زودهنگام جمهوریخواه هستند در حالی که در سال ۲۰۲۰ این میزان ۲۱ درصد بود.

طبق تحلیل تلگراف، با توجه به تشویق‌های بیشتر دموکرات‌ها برای آنکه حامیانشان در رای گیری زودهنگام شرکت کرده و کار را به روز نهایی واگذار نکنند، عمدتا در مرحله زودهنگام آرای بیشتری برای آنها ثبت می‌شود.

همچنین گروه رای‌دهندگان زن آمریکا نیز پیش از این اقبال بیشتری به کامالا هریس برای تبدیل او به اولین رئیس جمهور زن ایالات متحده نشان داده‌اند تاکنون در ارقام بالایی فراتر از رای‌دهندگان مرد در رای‌گیری زودهنگام شرکت کرده‌اند.

بررسی‌های مرکز موسوم به «لابراتوار انتخابات» وابسته به دانشگاه فلوریدا نشان داده که از بین ۶۰ میلیون رای‌دهنده شرکت کرده در مرحله زودهنگام انتخابات ۲۰۲۴ ایالات متحده ۵۴ درصد زن بوده‌اند.

بر طبق تحلیل نظرسنجی‌های «رویترز/ایپسوس»، هریس در ماه اکتبر برتری ۱۲ درصدی بر ترامپ در بین گروه رای‌دهندگان زن نشان داده است.

از سوی دیگر کارشناسان هشدار داده‌اند که نباید داده‌های مربوط به مرحله رای‌گیری زودهنگام را به صورت افراطی تفسیر کرد چون نمونه‌های آماری از کسانی که می‌گویند تا کنون در مرحله زودهنگام شرکت کرده‌اند ضریب خطای بالاتری دارند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
مرگ کارگر جوان در چاه
سه‌گانه‌ای که جهان نمی‌فهمد
نسل بیمار آینده؛ کودکان در محاصره
طرح توقیف سیستمی گواهینامه از ابتدای شهریور اجرا می‌شود
الحوثی: جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین «جنایت قرن» است
انتشار بخشنامه رئیس قوه قضاییه درباره شرایط عفو معیاری 1404
گشوده شدن پرونده کیفری علیه تیک‌تاک در فرانسه
رئال مادرید امسال هم به مراسم توپ طلا نخواهد رفت
بیانیه نشست وزرای خارجه روسیه و کشورهای خلیج فارس علیه رژیم تل‌آویو
ایران خودرو تعزیرات حکومتی را تهدید کرد
پارلمان اروپا خواستار شناسایی کشور مستقل فلسطین از سوی دولت‌های عضو شد
نشست فوق‌العاده سران کشورهای عربی و اسلامی یکشنبه برگزار می شود
72 نفر دیگر در غزه شهید شدند
آیا خبری از گران شدن بنزین در راه است؟
حمله پهپادی یمن به اسرائیل/ آژیرهای خطر به صدا درآمد
داوران هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران معرفی شدند
واکنش قطر و کشورهای خلیج فارس به حمله اسرائیل به دوحه چگونه خواهد بود؟
ارسال بسته مشکوک برای رئیس رژیم صهیونیستی در انگلیس
پخش دو فیلم خاطره‌انگیز ایرانی و جهانی در روز ملی سینما
ترکیه: دارایی‌های نظامی اسرائیل در سوریه را هدف قرار ندادیم
قطر آمریکا را به بازنگری در اتحاد امنیتی پس از «خیانت» واشنگتن تهدید کرد
حماس: عملیات طولکرم پافشاری جوانان فلسطین بر مقاومت است
تراشه جدید هوش مصنوعی که با نور کار می‌کند
حزب‌الله تکذیب کرد؛ هیچ‌گونه فعالیتی در خاک سوریه نداریم
تهران در پی صدور هشدار هواشناسی آماده باش شد
محدودیت پرواز پهپادها و هواپیماهای سبک در مرز شرقی لهستان اعمال شد
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
قیمت دلار امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
فرزانه توسلی رسماً به تیم استقلال ملحق شد
کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی و مرتبط با موساد صادر شد
بحران انسانی در غزه؛ آنروا از قطع کمک‌ها به صدها هزار آواره خبر داد
X
آگهی تبلیغاتی