×
اجتماعی
شناسه خبر : 197775
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/12 ساعت 16:01

رگبار باران در تهران از فردا عصر

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما در این استان و رگبار و رعد و برق از بعد از ظهر فردا (13 آبان) خبر داد.

 نورنیوز-گروه اجتماعی: براساس تحلیل الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، آسمان استان تهران امروز و فردا (۱۲ و ۱۳ آبان‌ماه) قسمتی ابری تا نیمه‌ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با وزش باد ملایم و در نواحی پرتردد شهری با غبار محلی رقیق و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

طی روز سه‌شنبه و چهارشنبه (۱۵ و ۱۶ آبان‌ماه) آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعات همراه با افزایش باد، گاهی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود و از فردا تا روز چهارشنبه کاهش نسبی دما مورد انتظار است.

طی ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه توچال با کمینه دمای ۲- درجه سانتی‌گراد سردترین ایستگاه هواشناسی تهران بوده است.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان شهر تهران فردا (۱۳ آبان‌ماه) نیمه ابری به‌تدریج ابری و غبار صبحگاهی، در بعضی ساعت‌ها بارش باران و افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتیگراد و در روز دوشنبه (۱۴ آبان‌ماه) قسمتی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها ابری و بارش باران گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 اداره کل هواشناسی استان تهران همچنین با صدور هشدار هواشناسی سطح زرد و با اشاره به فعالیت متناوب سامانه بارشی که از بعدازظهر روز یکشنبه (۱۳ آبان‌ماه) شروع می‌شود و تا پایان صبح سه‌شنبه (۱۵ آبان‌ماه) ادامه دارد، آورده است: طی این مدت در بعضی ساعت‌ها بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید و در بعضی ساعت‌ها بارش برف و باران و مه، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید در استان تهران به‌ویژه مناطق شمالی پیش‌بینی می‌شود.

از همین رو احتمال لغزندگی جاده‌ها به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها، گاهی رگبار متوسط تا شدید و آبگرفتگی بعضی معابر و جاری شدن روان آب در دامنه‌ها و ارتفاعات شمالی، رخداد صاعقه و در نقاط مستعد بارش تگرگ، خطر سقوط سنگ در نواحی کوهستانی، گاهی مه و کاهش شعاع دید به ویژه در ارتفاعات، گاهی بارش برف در ارتفاعات و کولاک برف در ارتفاعات بالادست و قله‌ها، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها، گاهی وزش باد خیلی شدید به‌ویژه در نواحی جنوبی و غربی و ارتفاعات و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و پوشش گلخانه‌ها و سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و شکستن درختان کهنسال در نیمه جنوبی و بخش‌های غربی استان گاهی باد شدید و گرد و خاک با احتمال محدودیت دید وجود دارد.

در همین راستا اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به احتیاط در سفرها به‌ویژه در نواحی کوهستانی و گردنه‌ها، عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیماهای آموزشی و بالگرد، عدم جابجایی عشایر یا چرای دام در ارتفاعات، پاک سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آبروها، عدم سم یا محلول پاشی باغات و مزارع در هنگام وزش باد و بارندگی، هشدار به بهره‌برداران عرصه‌های منابع طبیعی، آمادگی راهداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی و امدادی توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.


کلید واژگان
تهرانهواشناسیرگبار
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
معاون اجرایی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی : برای تأمین بنزین نگرانی نداریم
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
هدیه ویژه حامی مالی المپیاکوس به مهدی طارمی و ستاره‌های تازه‌ وارد تیم
انتقاد اسپانیا از سکوت اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم
صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها
بیشتر لبنانی‌ها مخالف خلع سلاح حزب الله هستند
پرواز مجدد جنگنده های ونزوئلا بر فراز ناو آمریکایی
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 شهریور
سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته تا 17 شهریور تمدید شد
مادورو: تلاش واشنگتن برای تغییر نظام در کاراکاس اشتباه است
مقدماتی جام‌جهانی اروپا و شب پرگل
قاتل شهید رضایی در سمیرم اعدام شد+فیلم
پیکر استاد احمد پژمان به زادگاهش در لارستان باز می‌گردد
رویکرد فرهنگی دولت و موضوع برگزاری کنسرت خیابانی
تل‌آویو همچنان در انزوای هوایی؛ ادامه تعلیق پروازها از سوی ایتالیا
بلاگر هتاک به اقوام بازداشت شد
وزیر خارجه آلمان: انفجار خطوط لوله گاز نورد استریم تروریستی است
X
آگهی تبلیغاتی