×
بین الملل
شناسه خبر : 197752
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/12 ساعت 14:11
ترامپ به دنبال اعلام پیروزی زودهنگام!

خبرگزاری رویترز؛

ترامپ به دنبال اعلام پیروزی زودهنگام!

خبرگزاری رویترز نوشت: پیروز انتخابات آمریکا معمولا از سوی رسانه‌های اصلی که شمارش آرا را تجزیه و تحلیل می‌کنند، اعلام می گردد. اما برخی نامزدها به صورت غیرمعمول ممکن است دست به اعلام پیروزی زودهنگام بزنند.

 نورنیوز-گروه بین الملل: حزب دموکرات و کارزار انتخاباتی «کامالا هریس» از اعلام آمادگی برای واکنش به هرگونه اعلام پیروزی زودهنگام «دونالد ترامپ» نامزد حزب جمهوری‌خواه پیش از اعلام قطعی نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، در صورتی که ترامپ مانند سال ۲۰۲۰ تلاش کند ادعای پیروزی زودهنگام را طرح کند، مقامات کارزار هریس و حزب دموکرات آماده‌ واکنش سریع به سیل رسانه‌ها از طریق ایجاد فراخوان برای آرامش و صبر در مورد شمارش آرا هستند.

ترامپ این هفته در جمع خبرنگاران اعلام کرد که امیدوار است بتواند در روز انتخابات اعلام پیروزی کند. اما کارشناسان انتخابات هشدار داده اند که شمارش آرا ممکن است چند روز طول بکشد، به ویژه که اگر درخواست برای بازشماری آرا در برخی ایالت‌های کلیدی وجود داشته باشد.

این خبرگزاری یادآور می‌شود که پیروز انتخابات آمریکا معمولا از سوی رسانه‌های اصلی که شمارش آرا را تجزیه و تحلیل می‌کنند، اعلام می گردد. اما برخی نامزدها به صورت غیرمعمول ممکن است دست به اعلام پیروزی زودهنگام بزنند.

هریس اخیرا در مصاحبه‌ای با شبکه خبری ای بی سی گفت: ما با تاسف آماده‌ایم تا چنانچه وی (ترامپ) این کار را انجام دهد و مطبوعات و اجماع مردم آمریکا را دستکاری کند، واکنش نشان دهیم.

وی اگرچه توضیح بیشتری در این خصوص ارائه نکرد، اما ۶ مقام حزب دموکرات و کارزار وی اعلام کردند که نخستین راه مقابله با هرگونه ادعای پیروزی زودهنگام ترامپ در دادگاه افکار عمومی انجام خواهد شد. یکی از مقامات ارشد کمیته ملی دموکرات‌ نیز در همین زمینه گفت: «به محض اینکه او (ترامپ) به دروغ اعلام پیروزی کند، ما آماده‌ایم که در تلویزیون حقیقت را ارائه دهیم و از شبکه گسترده‌ای که می‌توانند از نفوذ خود برای عقب راندن استفاده کنند، استفاده کنیم.»

یکی از مقامات ارشد کارزار انتخاباتی هریس نیز دیروز جمعه در نشست خبری با خبرنگاران گفت که این انتظار کاملا وجود دارد که ترامپ در همان روز رای گیری اعلام پیروزی کند، پیش از آنکه تمامی آرا شمرده شود.

وی افزود: ترامپ قبلا هم این کار را پیش از شکست انجام داده است. اگر دوباره چنین کند شکست می‌خورد.

ترامپ در سال ۲۰۲۰ و در ساعات اولیه صبح پس از روز انتخابات و سه روز قبل از اعلام اولیه برنده رقابت‌ها از سوی شبکه های تلویزیونی، خود را برنده خواند. وی اگرچه در نهایت مقابل جو بایدن رقیب دموکرات شکست خورد، اما هرگز نتیجه را نپذیرفت و همچنان به دروغ ادعا می‌کند که از طریق تقلب گسترده، آرای وی دزدیده شده است.

رویترز سپس با یادآوری وقایع شورش ۶ ژانویه تاکید می‌کند که اینبار می تواند وضعیت متفاوت باشد. چندین استراتژیست سیاسی نیز بر این باور هستند از آنجاکه رئیس‌جمهوری پیشین کنترل خود را بر حزب جمهوری‌خواه تقریبا به صورت کامل تثبیت کرده، بسیاری از محافظه کاران بانفوذ، ممکن است تمایل بیشتری به همراهی با وی پس از برگزاری انتخابات داشته باشند.

چیپ فلکل استراتژیست قدیمی جمهوری‌خواه و از منتقدان ترامپ در این زمینه به رویترز گفت: «ما شواهد زیادی داریم که نشان می دهد وی کنترل کامل حزب را در دست دارد و هیچ مدرکی هم دال بر عقب نشینی اعضای حزب از مواضع خود ندیده ایم».

رویترز خاطرنشان می‌کند که ترامپ و متحدان جمهوری‌خواهش ماه‌هاست تلاش می کنند تا با طرح این ادعا که غیرشهروندان آمریکایی ممکن است به نامزد حزب دموکرات رای دهند، خود را با ارتشی از وکلا برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در دادگاه آمده ساخته اند. رئیس جمهوری پیشین حتی در اغلب گردهمایی‌های خود نیز به صراحت اعلام کرده است که مقامات باید طمینان داشته باشند که پیروزی وی در انتخابات آنقدر بزرگ است که قادر به دزدیدن آن نیستند.

به گزارش ایرنا، انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا قرار است در تاریخ ۵ نوامبر برابر با ۱۵ آبان برگزار شود و نتایج نظرسنجی‌ها حاکی از رقابت فشرده میان کامالا هریس و دونالد ترامپ به ویژه در ایالت‌های میدان نبرد و نوسانی است.


نظرات

آخرین اخبار
رادیو اسرائیل تایید کرد: ایران، مرکز و جنوب اسرائیل را موشک باران کرد
کرملین: نفت روسیه برای بازار جهانی ضروری است
قالیباف: پایگاه‌های آمریکایی از هیچ‌کس محافظت نمی‌کنند
گزارش تصویری / مراسم وداع با دریا سالار شهید علی شمخانی در مسجد ولیعصر (عج) تهران
حملات آمریکا-اسرائیل به ایران؛ حمله جنگنده های دشمن به یزد، اصفهان و قشم
ترامپ: هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا آسیب ندیده اند!/اعتراف به حمله از عربستان به ایران
دانشجویان با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای اعلام بیعت می‌کنند
سخنگوی سپاه: حمله به شعب بانک‌های آمریکایی در پاسخ به تجاوز دشمن به دو بانک ایرانی بود
بارگیری 2.7 میلیون بشکه‌ای 2 نفتکش، امروز از خارک
یمن: احتمال بستن باب‌المندب وجود دارد
حماس: ایران حق دارد به هر شیوه‌ای که مناسب می‌داند به تجاوز پاسخ دهد
چه خبر از تحویل خودروهای ثبت‌نامی؟
ناخدای امنیت ایران در ساحل ابدیت آرام گرفت؛ بدرقه باشکوه دریاسالار شهید علی شمخانی + فیلم
گزارش تصویری / مراسم وداع با دریا سالار شهید علی شمخانی در مسجد ولیعصر (عج) تهران
بقائی: گفته بودیم عواقب حمله به ایران کل منطقه را درگیر خواهد کرد
هشدار فوری به ساکنان امارات
گروسی: درباره نیروگاه زاپروژیا با مسکو رایزنی کردیم
انهدام 87 پهپاد اوکراینی توسط روسیه
صلیب سرخ: باید از زیر ساخت‌های غیر نظامی حفاظت شود
کمک‌های بشردوستانه ترکمنستان وارد خراسان رضوی شد
هنوز از 6 کلاس موشکی ایران رونمایی نشده است
انهدام دو تانک مرکاوا در عملیات جدید حزب الله
جنگ با ایران هزینه زندگی آمریکایی‌ها را افزایش داد
درس‌های مهمی که ایران به عرب‌های منطقه داد
فراخوان آتش زدن پرچم‌ آمریکا و اسرائیل در چهارشنبه سوری امسال
افشای اطلاعات 50 افسر ارشد نیروی دریایی رژیم صهیونیستی
خنثی سازی یک عملیات تروریستی در روسیه
اعلام نتایج نهایی پذیرش دوره‌های‌ کارشناسی دانشگاه علمی ‌کاربردی + لینک
14 مدرسه درپی حملات دشمن در آذربایجان‌شرقی تخریب شد
هنگام شنیدن صدای انفجار چه کنیم؟
جاده چالوس دوباره یک طرفه شد
ماکرون: حزب الله باید فورا تشدید تنش‌ها را متوقف کند
اعلام آخرین اخبار از وضعیت ذخایر دارو/ بیماران خاص نگران نباشند
عبور کشتی‌های هندی از تنگه هرمز تایید شد
شهروندان آسیب دیده از جنگ کجا اسکان داده شدند؟/اعلام آخرین آمار
عطوان: رهبر جدید نقشه راه مجازات قاطع متجاوزان را ترسیم کرد
وزیر جهادکشاورزی: امنیت غذایی در کشور تامین است
اعلام جزئیات برنامه حمایتی وزارت صمت از تولیدکنندگان
مراسم وداع و تدفین امیر دریاسالار شهید علی شمخانی برگزار شد
اعلام شرایط فروش فوق‌العاده ایران خودرو+ نوع خودرو و قیمت
گزارش تصویری | مراسم وداع با دریا سالار شهید علی شمخانی در مسجد ولیعصر (عج) تهران
ضربه پیش‌دستانه وزارت اطلاعات به 3 هسته از مزدوران دشمن آمریکایی صهیونی
پیشنهاد سومالی‌لند برای انتقال پایگاه‌های نظامی آمریکا در قطر و بحرین به بربره
سه عضو دیگر تیم ملی فوتبال بانوان به ایران بازمی گردند
آغاز حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه تهران
مواضع عجیب و غریب ترامپ در قبال ایران
سریال «بی‌مرز» از امشب پخش می‌شود
نورویدیو | مراسم وداع با دریاسالار شهید علی شمخانی در مسجد ولیعصر (عج)تهران
فروش کسب‌وکار‌های اینترنتی کوچک نصف شد
اجرای موج 49 عملیات مقتدرانه وعده صادق4 ؛ حمله موشکی و پهپادی نیروی دریایی سپاه