×
بین الملل
شناسه خبر : 197700
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/12 ساعت 09:01
تناقض‌های ژرمنی؛ از صدام تا شارمهد

تناقض‌های ژرمنی؛ از صدام تا شارمهد

آلمان‌ها این روزها نشان داده‌اند که ادعاهای بشر دوستی و حقوق بشری آنها صرفا یک طنز تلخ است و حمایت از تروریسم و تروریست همچنان در سیاست این کشور نقش و جایگاه ویژه‌ای دارد.

نور نیوز-گروه بین‌الملل: فرانک والتر اشتاین مایر، رئیس جمهور آلمان در پایان سفر خود به یونان، از مردم کرت به خاطر قتل‌هایی که ارتش آلمان نازی در طول جنگ جهانی دوم مرتکب شدند، طلب بخشش کرد. براساس گزارش آر تی، اشتاین مایر در جریان بازدید از روستای کاندانوس واقع در جزیره کرت یونان گفت: از شما بازماندگان و نوادگانشان می‌خواهم که جنایات سنگینی را که برخی آلمانی‌ها در اینجا مرتکب شده‌اند، ببخشید.او افزود: من نیز به دلیل اینکه کشورم چندین دهه در مجازات این جنایات تاخیر داشت و پس از جنگ چشم پوشی کرد و ابتدا سکوت کرد، طلب بخشش می‌کنم. سخت است که به عنوان رئیس جمهور آلمان به اینجا بیایم و صحبت کنم، اما من نمی‌توانم بدون بازدید از این مکان که نشان دهنده ننگ آلمان است، در «کرت» باشم.

۳ ژوئن ۱۹۴۱، چند روز پس از تصرف جزیره کرت توسط نیرو‌های آلمانی، روستای کاندانوس در جزیره کرت یونان به طور کامل توسط ارتش آلمان ویران شد.این عملیات به عنوان اقدامی تلافی جویانه علیه یونان پس از کشته شدن ۲۵ سرباز نازی از چتربازان و پیاده نظام کوهستانی انجام شد. برآورد‌های حاکی از آن است که تعداد قربانیان به ۱۸۹ نفر رسیده است.

این ادعاهای بشر دوستانه و دلسوزانه از سوی رئیس جمهور آلمان در حالی صورت می گیرد که یک سوال اساسی در قبال این رفتار اشتاین‌مایر مطرح است و آن اینکه او که رفتارها و جنایات دولتمردان کشورش در سایر کشورها را ننگی برای آلمان می‌داند و بابت آن عذرخواهی می‌کند چگونه است که اکنون در دوران فعالیت سیاسی وی همان رفتارها تکرار و نه تنها بابت آنها عذرخواهی نمی‌شود بلکه به آن افتخار هم می‌کنند؟

از شارمهد تا صدام در چتر حمایتی آلمان

آلمان این روزها با رسوایی بزرگی به نام حمایت از تروریسم و جنایت علیه بشریت مواجه است. وزارت خارجه آلمان در پی اعدام «جمشید شارمهد» سرکرده گروهک تروریستی انجمن پادشاهی معروف به «تندر»، اعلام کرد که کنسولگری‌های ایران در کشورش را به علت اجرای حکم اعدام تبعه ایرانی- آلمانی تعطیل می‌کند. این وزارتخانه همچنین مدعی شد که آلمان در حال مذاکره با اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران است. این اقدام آلمان‌‌ها در حالی صورت می‌گیرد که شارمهد، سال‌ها به دستور اربابان خود در سازمان‌های جاسوسی غربی، آمریکایی و رژیم صهیونیستی، عملیات‌های تروریستی متعددی را علیه ایران طراحی کرد که از جمله آن می‌توان به بمب‌گذاری و انفجار حسینیه سیدالشهدا (ع) شیراز اشاره کرد که این اقدام تروریستی منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از ۲۰۰ نفر از هم‌وطنان عزیزمان شد. اکنون از اشتاین مایر این سوال مطرح است که چگونه کشورش شدیدترین واکنش حمایتی از یک تروریست را انجام می‌دهد و همزمان عذرخواهی‌های بشر دوستانه را سر می‌دهد؟

این نکته نیز به اشتاین مایر قابل یادآوری است که در طول 8 سال جنگ تحمیلی کشورش از حامیان و تامین کنندگان تسلیحات شیمیایی برای رژیم صدام بوده است. در مجموع ۲۰۷ شرکت اروپایی از جمله شرکت‌هایی از کشورهای هلند، آلمان و فرانسه در دوران جنگ تحمیلی به رژیم بعث عراق سلاح کشتار جمعی شیمیایی و تجهیزات مرتبط با آن را فروختند که بعدها دادگاه بین‌المللی «لاهه» جنایت بمباران شیمیایی صدام را نسل‌کشی علیه بشریت اعلام و به آن رای داد.بر اساس آماری که منتشر شده است تعداد شرکت‌های آلمانی تامین کننده تسلیحات شیمیایی رژیم صدام در جنگ با ایران به رقم ۸۰ مورد رسید که نشان دهنده حجم گسترده این حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها است.همچنین گزارش ۱۱ هزار صفحه‌ای ارسال شده در سال ۲۰۰۲ برای سازمان ملل متحد، جزئیات نحوه تشویق عراق از سوی شرکت‌های آلمانی برای تولید سلاح‌های شیمیایی و معمولی را به خوبی و با لحاظ کردن تمامی موارد و جزئیات تشریح کرده است. آلمانی که خود را یک ناجی و یک مسئولیت پذیر در برابر جنایات گذشتگان خود می‌داند تاکنون از عذرخواهی بابت همکاری و حمایت از صدام برای کشتار مردم ایران عذرخواهی نداشته است.

غزه؛ سند حمایت آلمان از تروریسم دولتی 

دوم آنکه یک سال از طوفان الاقصی و نسل کشی در غزه می‌گذرد در حالی که آلمان‌ها نه تنها اقدامی برای پایان جنایات صهیونیست‌ها صورت نداده‌اند بلکه همواره حامی و پشتیبانشان بوده‌اند. به عنوان مثال براساس داده‌های وزارت خارجه آلمان، این کشور طی ماه‌های اخیر با شدت گرفتن جنایت صهیونیست‌ها در برابر مقاومت غزه و حزب الله لبنان، صادرات تسلیحات به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیون دلار به رژیم صهیونیستی را تصویب کرده است.

میزان حمایت‌های آلمان‌ها از رژیم صهیونیستی چنان است که حتی در قالب نیروهای یونیفل در لبنان این رویه صورت گرفته چنانکه حزب‌الله و بسیاری از سیاسیون لبنانی خواستار اخراج آلمان‌ها از نیروهای یونیفل به جرم تهدید امنیت و تمامیت ارضی لبنان و همراهی با رژیم صهیونیستی شده‌اند. آلمان در طول این یک سال در عرصه سیاسی نیز حامی اصلی رژیم صهیونیستی بوده‌اند و در کنار ارسال تسلیحات سیاست تحریم و تهدید علیه فلسطینی‌ها و حامیان مردم غزه در سراسر جهان اعمال و حتی به سرکوب تظاهرات ضد صهیونیستی مردم آلمان پرداخته‌اند. جهانیان این سوال را آلمان‌ها دارند که چگونه است که در برابر قتل عام 43 هزار فلسطینی و هزاران لبنانی راه سکوت در پیش گرفته و از مشارکت با صهیونیست‌ها در این کشتارها عذرخواهی نمی‌کنند؟ نزدیک به سه سال اخیر آلمان از طراحان و عاملان اصلی ادامه یافتن جنگ اوکراین می‌باشد. از سوی دیگر نیز این دوگانگی نشات گرفته از غیر مستقل بودن سران آلمان و وابستگی آنها به صهیونیست‌ها و آمریکاست که موجب شده تا برلین برخلاف رویه جهانی حامی اقدامات تروریستی‌ فردی همچون شارمهد و تروریسم دولتی همچون رژیم صهیونیستی باشد.

به هر حال عذرخواهی ادعایی اشتاین مایر از یونانی‌ها به هر دلیل و بهانه‌ای از جمله راضی سازی آتن در باب پناه‌جویان و مهاجرین مبنی بر مانع شدن برای آمدن آنها به سمت مرزهای آلمان که باشد، در اصل ماجرا تفاوتی نمی‌کند و آن اینکه برلین با این ادعاها و نمایش‌های ساختگی عذرخواهی، نمی تواند بر پرونده سیاه خویش علیه بشریت از جمله حمایت از تروریست‌ها علیه امنیت و تمامیت ارضی سایر کشورها، همراهی با رژیم صهیونیستی در کشتار غزه و لبنان، همراهی با تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران که اقشار مختلف جامعه بویژه بیماران خاص را هدف قرار داده و... سرپوش گذارد.

آلمان‌ها این روزها نشان داده‌اند که ادعاهای بشر دوستی و حقوق بشری آنها صرفا یک طنز تلخ است و در حالی که بر زبان متن‌های نمایشنامه انسان دوستی می‌خوانند دستانشان آغشته به خون است و هر روز ابعاد جدیدی از جنایت علیه بشریت را رقم می‌زنند. جنایاتی که با فریادهای بی اساس در باب اعدام یک تروریست در ایران، تعطیل سازی نمایندگی‌های ایران در آلمان، تروریستی خواندن گروه‌های مقاومت و.. نمی‌توانند بر آنها سرپوش گذارند و همچون اربابان آمریکایی و صهیونیست خویش به جرم جنایت علیه بشریت باید مورد بازخواست و مجازات قرار گیرند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
انتقاد سرمربی ایران پس از تساوی با مصر
رکود سنگین در بازار مسکن
ستاره آرژانتین نیمکت‌نشین می‌شود
پیش‌بینی ورود نزدیک به 2 میلیون خودرو به تهران در روز مراسم تشییع رهبر شهید
بانک مرکزی: سود بانکی 40 درصدی صحت ندارد
افزایش تعداد کشته های زلزله ونزوئلا
نرخ تورم خرداد ماه اعلام شد
آمار فیفا از برترین‌های ایران در جام جهانی؛ رضاییان صدرنشین شد
بیانیه وزارت خارجه درباره نقض آشکار تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا
تماشای آنلاین بازی ایران و مصر توسط بیش از 10 میلیون نفر
وعده پرداخت هفتگی مطالبات گندم‌کاران محقق نشد
جامعه‌ای که باید دوباره ساخته شود
جزئیات حمله مسلحانه در کردستان؛ شهادت نیروهای فراجا و زخمی شدن غیرنظامیان
نورنما | ستون های عظیم دود آسمان شهر هیوستون
چرا امارات هشدارحمله موشکی صادر کرد؟
آتش‌بس و سیاست منطقه‌ای امریکا
بازگشت گورخر ایرانی به کویر؛ جمعیت به 55 رأس رسید
منتظر تحقق شروط هستیم
نتانیاهو؛ بازنده بزرگ تفاهم ایران و آمریکا
رئیس کل دادگستری تهران: 14 میلیون پرونده رسیدگی شد
اعلام آمادگی نیروهای مسلح برای مقابله با فساد؛ پیام سرلشکر عبداللهی به قوه قضاییه
بلوار پروین لرزید؛ جزئیات انفجار کپسول گاز در پایتخت
فوتبال ونزوئلا عزادار شد؛ مرگ تلخ ملی‌پوش 18 ساله در زلزله
خط‌کشی بهتر، راهکاری ساده برای کاهش تصادفات جاده‌ای
شب دیوانه‌وار جام جهانی؛ بلژیک پنج‌تایی کرد، فرانسه رقصید، کیپ‌ورد تاریخ ساخت
شهباز شریف: امنیت دریایی برای اقتصاد جهان حیاتی است
معاریو: نتانیاهو بزرگ‌ترین ضربه را به اسرائیل زد
ایران1 - 1مصر ؛ بازهم رامین رضاییان ناجی ایران شد؛ کی روش جواز صعود ایران را امضا می کند؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 6 تیر 1405 + جدول
قیمت گوشت قرمز امروز 6 تیر 1405 + جدول
آغاز مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 6 تیر 1405 / دلار قوی، طلا را عقب راند
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 6 تیر 1405 + وضعیت استانها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 تیر 1405+ جدول پخش
متخصصان تغذیه: شکر به‌خودی‌خود سمی نیست
انفجار در سیریک پس از حمله آمریکا؛ سپاه مواضع نیروهای آمریکایی را هدف گرفت
هشدار پزشکان درباره سکته مغزی خفیف؛ انسداد موقت اما خطرناک
گرمازدگی را جدی بگیرید؛ تأخیر درمان به اندام‌های حیاتی آسیب بزند
پژوهش جدید راز بیماری نادر «MKD» را فاش کرد
این نوشیدنی‌ها قند خون را به‌سرعت بالا می‌برند
سازمان غذا و دارو درباره شامپوهای غیرمجاز هشدار داد
تکرار ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران
پرسپولیس ( 1) - چادرملو (2) / پرسپولیس به آسیا هم نرسید+ فیلم
کمک تحقیرآمیز دولت تروریست آمریکا به دولت غربگرای لبنان
بورکینافاسو روابط دیپلماتیک با فرانسه را قطع می‌کند
برگزاری یکصد و هجدهمین شب تجمعات خودجوش مردمی در سراسر کشور
حزب‌الله: توافق دولت لبنان با اسرائیل را نمی‌پذیریم
نتانیاهو توافق با لبنان را «دستاورد بزرگ» خواند
کهورک زاهدان دوباره داغ‌ترین نقطه ایران شد؛ دما به 50 درجه رسید
ادعای مقام‌های اسرائیلی درباره دستیابی به توافق چارچوبی با لبنان