×
بین الملل
شناسه خبر : 197678
تاریخ انتشار : جمعه 1403/08/11 ساعت 21:43
افزایش فشار آمریکا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه

افزایش فشار آمریکا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه

در صورتی که اسرائیل به طور کامل از اجرای خواسته‌های آمریکا تا روز بیست‌ودوم آبان‌ماه خودداری کند، دولت آمریکا احتمالا کمک‌های نظامی خود به تل‌آویو را به حال تعلیق در خواهد آورد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش پایگاه خبری آکسیوس در گزارشی نوشت: در صورتی که اسرائیل به طور کامل از اجرای خواسته‌های آمریکا تا روز بیست‌ودوم آبان‌ماه خودداری کند، دولت آمریکا احتمالا کمک‌های نظامی خود به تل‌آویو را به حال تعلیق در خواهد آورد؛ اقدامی که دولت بایدن تاکنون از انجام آن اجتناب کرده ولی یکی از مقامات آمریکایی می‌گوید که در حال حاضر این موضوع از حمایت بیشتری در درون وزارت خارجه برخوردار است.

تعیین اینکه آیا اسرائیل به تعهدات خود در قبال ایالات متحده عمل کرده است یا خیر و اینکه آیا در طول جنگ غزه قوانین ایالات متحده را نقض کرده است یا خیر، می‌تواند اولین تصمیم مهمی باشد که دولت بایدن در دوره انتقالی پس از انتخابات ریاست جمهوری پانزدهم آبان‌ماه اتخاذ کند.

این پایگاه خبری نوشت که در روز ۱۳ اکتبر (۲۲ مهرماه) آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه و لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در نامه‌ای مشترک به همتایان اسرائیلی خود اولتیماتوم دادند که اسرائیل باید گام‌هایی را ظرف مدت سی روز برای بهبود دسترسی به امکانات بشردوستانه و تغییر شرایط در غزه بردارد و در غیر این صورت، تامین تسلیحات به اسرائیل از این موضوع متاثر خواهد شد.

در ماه مارس گذشته (اسفند و فروردین)، دولت اسرائیل تعهد کتبی به دولت بایدن مبنی بر رعایت این شرایط ارسال کرده بود اما با این حال نامه مشترک بلینکن و آستین به اسرائیل نشان داد که دولت بایدن اعتقاد دارند این شرایط رعایت نشده‌اند.

آکسیوس می‌نویسد که در هفته‌های گذشته نیروهای دفاعی اسرائیل (IDF) عملیات‌هایی را در شمال نوار غزه انجام دادند که به طور صریحی ارسال کمک‌های بشردوستانه به این منطقه را به پایین‌ترین سطح خود از زمان آغاز جنگ در یک سال گذشته رساند.

اسرائیل مدعی شده که هدف از انجام این عملیات در شمال نوار غزه، جلوگیری از تجدید ساختار حماس در شهر جبالیا بوده است. با این حال فلسطینی‌های ساکن در منطقه دسترسی بسیار ناچیزی به آب سالم، غذا و دارو داشته و تحت بمباران شدیدی قرار دارند. دست‌کم ۵۰ هزار فلسطینی ناچار شده‌اند که از زمان آغاز این عملیات، محل سکونت خود را ترک کنند.

مقامات آمریکایی می‌گویند که آنتونی بلینکن درخواست‌های خود را به طور نوشتاری در جریان دیدارهای هفته گذشته خود از سرزمین‌های اشغالی به مقامات اسرائیلی داده است.

این مقامات می‌گویند که از آن زمان تاکنون، بلینکن جلسات درونی فراوانی را برای پیگیری اینکه اسرائیل به درخواست‌های آمریکا جواب داده یا نه، برگزار کرده است.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا نیز این درخواست‌ها را در تماس‌های تلفنی فراوانی که با «یوآو گالانت» همتای اسرائیلی خود از جمله در تماس تلفنی که پنجشنبه شب با وی داشته، پیگیری کرده است.

بلینکن روز پنجشنبه در یک نشست خبری مشترک با آستین گفت: «هر دوی ما و تیم‌هایمان با دقت بسیار مسوولیت‌های اسرائیل را برای رعایت مفاد قانون... در رابطه با ارائه کمک‌های بشردوستانه دنبال می‌کنیم».

با این حال آکسیوس نوشت که برخی از خواسته‌های ایالات متحده برای اجرا باید توسط کابینه اسرائیل تایید شود، که انتظار نمی‌رود قبل از انتخابات ۱۵ آبان ریاست جمهوری در آمریکا اتفاق بیفتد.


نظرات

آخرین اخبار
عارف: ترامپ در «عصر حجر» مانده، ایران اما مسیر ساختن را انتخاب کرده است
سایه سنگین «دوشنبه سیاه» بر بازارهای جهانی
انتقاد مقامات امنیتی اسرائیل از عملکرد آمریکا در قبال ایران
تاکنون چند سرباز اسرائیلی در جنوب لبنان مصدوم شدند؟
ثبت رکورد جدید در ارزش معامله صندوق‌های انرژی
خوش خیالی پنتاگون از توان نظامی خود، کار دست آمریکا داد
دستگیری لیدر اغتشاشات اندیشه شهریار
حریفان کشتی گیران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شدند
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به مناطقی از کهگیلویه، اردبیل و اهواز
پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان به درستکار و ساروی
هشدار ولایتی به آمریکا: اگر اشتباه کنی جریان انرژی با یک اشاره مختل می‌شود
کشاورزان بخوانند؛ آغاز خرید تضمینی گندم با پرداخت علی‌الحسابی
مخبر: بالاخره پنبه هیمنه پوشالی آمریکا زده شد
سی جی تی ان: چندین نظامی آمریکا در ایران کشته شدند
دوبرابر شدن هزینه نظامی آمریکا با گرانی جهانی فلزات
افزایش قیمت در آمازون
حمایت قاطع مالزی از ایران
اقرار گالانت به ارزیابی ناقص از توانمندی‌های حزب‌الله در آغاز جنگ
بارش 8 درصد بالاتر از نرمال در کشور
پسران ترامپ در تلاش برای فروش فناوری رهگیری پهپاد به کشورهای خلیج فارس
انتخاب ساروی و درستکار به عنوان برترین های آسیا در سال 2025
ترامپ وجهه ما را در جهان تحقیر کرد
سانسور بی‌سابقه تصاویر ماهواره‌ای از جنگ منطقه به درخواست آمریکا
رئیس‌جمهور کره جنوبی خواستار صلح و آرامش شد
احتمال قربانی‌شدن «هگست» در بازی‌های سیاسی و نظامی آمریکا
آغاز موج 96 وعده صادق 4 / حمله سنگین سپاه به زیرساخت‌های پتروشیمی و انرژی دشمن
گفت و گوی وزیر خارجه مصر با عراقچی با هدف کاهش تنش در منطقه
ترامپ کنترل روند جنگ با ایران را از دست داده است
تجاوز آمریکا به ایران، تکرار اشتباه «صدام» است
کالاهای اساسی و دارو بدون وقفه وارد می‌شود
سخنگوی دولت:حمله به بیمارستان مصداق جنایت جنگی است
کارخانه تولید پهپاد در تل‌آویو به طور کامل نابود شد
چرخش نفتی هند به سوی روسیه
خدای «طبس» طبسی دیگر در جنوب اصفهان آفرید
سرانجام توهم شکست حزب‌الله و ایران ناامیدی است
کدام محدودیت‌های چک برگشتی هنوز برقرار است؟
دستگیری عامل همکاری با شبکه جاسوسی در تهران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 16 فروردین 1405 + جدول
افزایش تا50 دلاری هزینه بار در یک شرکت هواپیمایی آمریکا
قیمت دلار امروز یکشنبه 16 فروردین 1405
کاهش فعالیت‌های اقتصادی غیرنفتی در عربستان
موشک «اطلس 5» سنگین‌ترین محموله خود را به فضا برد
گزارش تصویری| هواگرد های منهدم شده آمریکایی در ایران
جزئیاتی از شکست تلاش دشمن برای نجات خلبان جنگنده ساقط شده
نورنما| نابودی یک فروند هواپیمای نظامی آمریکا
طرح ترافیک در تهران تا تاریخ 23 فروردین لغو شد
پاریس به اسرائیل سلاح نمی‌دهد
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ درمورد نجات خلبان هواپیمای آمریکایی ساقط شده
آسیب به 66 اثر تاریخی تهران درجنگ رمضان
وقوع چند حریق در تاسیسات پتروشیمی ابوظبی