×
ورزشی
شناسه خبر : 197677
تاریخ انتشار : جمعه 1403/08/11 ساعت 21:34
از صعود سپاهان به صدر تا ادامه بحران در تیم الهامی

هفته دهم لیگ برتر فوتبال؛

از صعود سپاهان به صدر تا ادامه بحران در تیم الهامی

دیدارهای هفته دهم لیگ برتر فوتبال کشور امشب با انجام 6 مسابقه به پایان رسید.

نورنیوز-گروه ورزشی: دیدارهای هفته دهم لیگ برتر فوتبال کشور امشب با انجام ۶ مسابقه به پایان رسید.

مس برد و نساجی را قعرنشین کرد

تیم‌ فوتبال مس رفسنجان در هفته دهم لیگ برتر باشگاه‌های کشور با یک گل نساجی مازندران را شکست داد.

دیدار تیم‌های نساجی و مس رفسنجان در هفته دهم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور امروز (جمعه) از ساعت ۱۷:۴۵ در ورزشگاه وطنی قائمشهر آغاز شد.

احمد محمدی با کمک‌های علی اکبرنوری و محسن حکیم قضاوت این دیدار را برعهده داشتند.

دو تیم در شرایطی روبروی هم قرار گرفتند که شرایط خوبی در جدول رده‌بندی نداشتند هفته‌هاست که بردی را کسب نکرده‌اند.

مس رفسنجان با تغییر سرمربی و حضور مسعود شجاعی به دنبال خارج شدن از بحران بود.

بازی دو تیم در نیمه نخست بدون رد و بدل شدن گلی به پایان رسید. در نیمه دوم و روی توپ‌ ارسالی بازیکنان نساجی معتقد به خطای مدافعان حریف بودند. داور بعد از بازبینی صحنه توسط وی ای آر نقطه پنالتی را نشان داد اما کوین یامگا توپ به تیرک دروازه زد تا این موقعیت خوب از دست برود.

اما در دقیقه ۸۵ حسین کریم‌زاده از سمت چپ وارد محوطه جریمه نساجی شد و ضربه خطرناکی زد که با دفع ناقص لوآن پولی همراه شد ولی در برگشت عیسی مرادی که در یک قدمی پولی ایستاده بود با یک ضربه سر دروازه را باز کرد تا بازی با همین نتیجه به پایان برسد تا حدودی از بحران خارج شوند.

نساجی که در چهار هفته گذشته برابر حریفان به تساوی رسیده بود با این شکست و با همان پنج امتیاز به قعر جدول سقوط کرد.

مس هم که سه بازی از پنج هفته اخیر خود را با شکست پشت‌سر گذاشته بود با این پیروزی ۹ امتیازی شد و به رده دوازدهم صعود کرد.

شکست ملوان برابر قعرنشین لیگ؛ رحمتی و هوادار بالاخره بردند

هوادار در هفته دهم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور با شکست ملوان به نخستین پیروزی خود دست یافت.

در هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس از ساعت ۱۷:۴۵ روز جمعه در ورزشگاه زنده‌یاد سیروس قایقران، ملوان بندرانزلی پذیرای هوادار قعرنشین بود که با ۲ گل مغلوب حریف شد.

لحظات حساس بازی:

پیمان رنجبری در دقیقه ۳۱ روی غفلت مدافعین حریف موفق شد دروازه میزبان را باز کند تا شاگردان مهدی رحمتی از حریف پیش بیافتند. نیمه نخست با برتری تیم میهمان خاتمه یافت.

علی فتحی دقیقه ۹۶ برای دومین بار دروزاه میزبان را باز کرد.

در پایان این بازی با برتری ۲ بر صفر هوادار خاتمه یافت تا این تیم به نخستین برد فصل برسد ‌ ۷ امتیازی شود.

صعود سپاهان به صدر؛ برتری طلایی‌پوشان مقابل آلومینیوم با تگ گل لیموچی

تیم فوتبال سپاهان اصفهان موفق شد با نتیجه یک بر صفر آلومینیوم اراک را مغلوب کند.

دیدار تیم‌های سپاهان اصفهان و آلومینیوم اراک در چارچوب هفته یازدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال از ساعت ۱۷:۴۵ دقیقه روز جمعه در ورزشگاه فولادشهر برگزار شد که در نهایت این دیدار با برتری یک بر صفر سپاهان به پایان رسید.

آلومینیوم بازی را بهتر آغاز کرد و می‌توانست در دقیقه ۱۰ گل اول را به ثمر برساند، بهرام گودرزی در موقعیت تک‌به‌تک قرار گرفت اما میرزازاد با واکنش تماشایی مانع از گلزنی این بازیکن شد.

صعود سپاهان به صدر؛ برتری طلایی‌پوشان مقابل آلومینیوم با تگ گل لیموچی

سرانجام سپاهان توانست در دقیقه ۵۳ گل اول را به ثمر برساند، پاس حزباوی به مهدی لیموچی رسید و این بازیکن توانست با حرکت سریع مدافعان آلومینیوم را از پیش رو بردارد و با ضربه زمینی دروازه تیم سابق خود را باز کرد.

احسان قهاری بازیکن آلومینیوم نیز در دقیقه ۸۰ با دریافت کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شد تا کار برای شاگردان حسینی در ادامه دیدار سخت‌تر شود.

با این نتیجه سپاهان اصفهان ۲۰ امتیازی شد و به صدر جدول لیگ برتر صعود کرد، در مقابل آلومینیوم اراک با ۱۲ امتیاز در رتبه نهم ایستاد.

مهاجری تیم سابق خود را با شکست از قزوین بدرقه کرد

تیم فوتبال شمس آذر قزوین در هفته دهم لیگ برتر موفق شد در خانه خیبر خرم‌آباد را شکست دهد.

دیدار تیم‌های شمس آذر قزوین و خیبر خرم‌آباد از هفته دهم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر ایران از ساعت ۱۷:۴۵ روز جمعه در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین برگزار شد و در نهایت این بازی با برتری ۲ بر صفر شمس آذر به پایان رسید.

در نیمه اول دو تیم نتوانستند موقعیتی روی دروازه‌های یکدیگر ایجاد کنند و بازی در نیمه اول بدون گل به پایان رسید.

در نیمه دوم در دقیقه ۶۶ برای تیم میزبان یک ضربه کرنر به دست آمد که میلاد فخرالدینی توانست از این موقعیت استفاده کرد و گل اول تیمش را بزند. در دقیقه ۹۰ علی آزادمنش از روی نقطه پنالتی موفق شد برای دومین بار دروازه تونی فریتاس باتیستا را باز کند. در نهایت این دیدار با برتری شمس آذر به اتمام رسید.

شمس آذر قزوین با این برد ۱۰ امتیازی شد و در رده دهم قرار گرفت و خیبر خرم‌آباد با این شکست ۹ امتیازی شد و در رده سیزدهم ایستاد.

یحیی جای پرسپولیس را گرفت؛ پیروزی شیرین فولاد در سیرجان

تیم فوتبال فولاد خوزستان در هفته دهم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور با یک گل، گل‌گهر سیرجان را شکست داد.

 در هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس از ساعت ۱۷:۳۰ گل‌گهر سیرجان در ورزشگاه شهید قاسم سلیمانی به مصاف فولاد خوزستان رفت.

لحظات حساس:

تلاش‌های دو تیم در نیمه نخست بازی راه به جای نبرد تا این بازی در این نیمه بدون گل خاتمه یابد.

دقیقه ۷۱ تیم فولاد توسط موسی کولیبالی مدافع خود با یک ضربه تماشایی موفق شد دروازه میزبان را باز کند.

این بازی در پایان با نتیجه یک بر صفر به سود فولاد خاتمه یافت تا این تیم با ۱۸ امتیاز در رده سوم جدول قرار گیرد و جای پرسپولیس را در جدول بگیرد.

نساجی ۰ - ۱ مس رفسنجان؛ بحران در تیم الهامی ادامه دارد

تیم فوتبال نساجی مازندران در دیدار خانگی مقابل مس رفسنجان که نخستین دیدارش با اندیشه‌های مسعود شجاعی را برگزار می‌کرد با وجود داشتن چند موقعیت مسلم گلزنی و ارائه بازی مناسب، چهارمین شکست فصل را ثبت کرد تا با سقوط به قعر جدول بحران در این تیم همچنان ادامه یابد و شعارهای هواداران علیه ساکت الهامی در پایان این مسابقه هم سر داده شود.

 در یکی از این دیدارها تیم‌های نساجی مازندران و مس رفسنجان از ساعت ۱۷:۴۵ در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر به مصاف هم رفتند که این مسابقه با تک گل عیسی مرادی به سود مس کرمان به پایان رسید تا نوار ناکامی‌های نساجی در فصل جاری رقابت‌ها و شکست‌های خانگی این تیم مقابل مس رفسنجان همچنان ادامه داشته باشد.

نساجی با سیستم ۳-۴-۳ و ترکیب اولیه لوآن پولی، وحید محمدزاده، آرمین سهرابیان، امیرحسین سام‌دلیری، کوین یامگا، صابر حردانی، سیامک نعمتی، مهرداد رضایی، محمدرضا عباسی، فرزاد زامهران و حامد پاکدل وارد زمین شد.

نساجی ۰ - ۱ مس رفسنجان؛ بحران در تیم الهامی ادامه داردمس رفسنجان هم که در این مسابقه نیمکتی خالی از سرمربی و اعضای کادر فنی داشت و مسعود شجاعی از روی سکوی تماشاگران هدایت آن را به عهده داشت، با سیستم ۴۳-۳ و ترکیب ثابت حامد لک، مجید نصیری، کوفی، حسن جعفری، علی شجاعی، فرشید باقری، جلال الدین علی‌محمدی، فرشید اسماعیلی، بهنام برزای، رونی وانکوای و سباستین اسپاهیو به مصاف نساجی رفت.

نخستین صحنه حساس مسابقه در دقیقه چهارم روی ارسال بهنام برزای و شوت اسپاهیو رقم خورد که توپ به تیر عمودی دروازه نساجی برخورد کرد و به بیرون رفت.

دقیقه ۱۳ نیز مسی‌ها توانستند با عبور از خط دفاع نساجی توپ را به مقابل دروازه میزبان برسانند که این بار ضربه وانکوای از کنار دروازه خارج شد.

نساجی در دقیقه ۱۴ توانست یک موقعیت مناسب روی دروازه مس ایجاد کند که با واکنش به موقع و جاگیری مناسب حامد لک این موقعیت به گل تبدیل نشد.

مس در دقیقه ۱۷ نیز خطری جدی روی دروازه نساجی ایجاد کرد که توپ در یک رفت و برگشت خطرناک توسط خط دفاع و لوآن پولی دفع و مهار شد.

۲ تیم پس از چند حمله ادامه بازی را بیشتر در میانه زمین دنبال کردند و در نیمه نخست نتوانستند به گل برسند و با نتیجه تساوی به رختکن رفتند.

ساکت الهامی نساجی را در نیمه دوم با یک تغییر به زمین فرستاد و الکساندر مرکل را به جای صابر حردانی وارد زمین کرد.

نساجی نیمه دوم را با پرس از بالا و نگه داشتن بازی در زمین مس رفسنجان آغاز کرد. اما مس رفسنجان در دقیقه ۵۳ روی یک ضد حمله توانست با پاس برزای برای شجاعی صاحب موقعیت گلزنی شود که توپ او از مقابل دروازه عرض زمین را طی کرد و به بیرون رفت.

مهم‌ترین موقعیت نساجی برای رسیدن به گل در دقیقه ۵۷ و پس از بررسی صحنه توسط کمک‌داورهای ویدئویی با اعلام پنالتی به سود این تیم رقم خورد. روی یک ضربه کرنر توپ به دست مدافع نساجی برخورد کرد و پس از ادامه یافتن مسابقه، کمک‌داورهای ویدئویی از داور مسابقه خواستند تا صحنه را بررسی کند که احمد محمدی نیز با بررسی صحنه، پنالتی به سود نساجی را اعلام کرد.

ضربه پنالتی نساجی توسط کوین یامگا زده شد که به پایه تیر عمودی دروازه حامد لک و مس رفسنجان برخورد کرد و وارد دروازه نشد.

الهامی در دقیقه ۶۶ با هدف تقویت خط حمله محمد عیسی را به جای محمدرضا عباسی و منتظر محمد را به جای حسین زامهران وارد زمین کرد و در دقیقه ۷۵ نیز مرصاد سیفی را جایگزین امیرحسین سام دلیری کرد.

نساجی در دقیقه ۷۸ نیز روی یک حمله با پاس حامد پاکدل برای مرصاد سیفی صاحب موقعیت جدی گلزنی شد که ضربه سیفی از کنار دروازه مس کرمان به بیرون رفت.

دقیقه ۸۱ هم با ارسال توپ توسط مرصاد سیفی، سیامک نعمتی در محوطه جریمه مس رفسنجان صاحب موقعیت شد که ضربه سر او در چارچوب دروازه نبود.

در حالی که نساجی برای به گل رسیدن در حال برنامه‌ریزی و تدارک حمله بود، در دقیقه ۸۵ مسی‌ها توپ را به پشت محوطه نساجی رساندند. کریم‌زاده با یک شوت توپ را به سمت دروازه نساجی فرستاد که توسط لوان پولی دفع شد، اما توپ برگشتی را عیسی مرادی از مقابل لوان پولی وارد دروازه نساجی کرد.

در دقیقه اول وقت‌های اضافه نیز مس رفسنجان یک بار دیگر صاحب موقعیت گلزنی شد که لوان پولی دروازه نساجی را نجات داد و از ثبت دومین گل مسی‌ها جلوگیری کرد.

نساجی با این شکست کماکان پنج امتیازی باقی ماند و به رتبه شانزدهم جدول سقوط کرد و مس رفسنجان نیز ۹ امتیازی شد و با ۲ پله صعود ره رتبه دوازدهم صعود کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ارتباط هواداران آشوب گر تیم فوتبال اسرائیلی با ارتش رژیم صهیونیستی فاش شد
توقف فعالیت فرودگاه واشنگتن به دلایل امنیتی
آمریکا تحریم‌هایی جدید علیه کره شمالی وضع کرد
نخست‌وزیر آلبانی: روسیه به هیچ کشور اروپایی دیگری حمله نخواهد کرد
اعلام نتایج آزمون دفتریاری دفتر اسناد رسمی 1404
اهانت ترامپ به یهودیان طرفدار «ممدانی» در انتخابات نیویورک
تهدید بمب‌گذاری در حوزه‌های انتخاباتی نیوجرسی آمریکا
ورود جهان به عصر جدیدی از تسلیحات اتمی
عارف: اقتدار غذایی پیش‌نیاز اقتدار ملی است
پزشکیان: مساجد بهترین کانون برای ساماندهی امور اجتماعی هستند
«پوتین» دستور توسعه مراکز لجستیک در مرز با چین و کره شمالی را صادر کرد
تایید گزارش خالی فروشی 22 هزار میلیاردی توسط رییس قوه قضاییه+فیلم
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون انتخاب حسابدار رسمی سال 1404
حکم حبس رئیس جمهور سابق موریتانی تأیید شد
واکنش وزیر امور خارجه به تمجید برنده نوبل صلح از جنایاتکاران صهیونیستی
سپاهان (2)- آخال (2) | تساوی شاگردان نوید کیا مقابل رقیب ترکمنستانی + گل دوم
هشدار رسانه عبری نسبت به اتحاد نظامی قاهره و ریاض
بکهام، شوالیه شد
ابعاد جدید از جنایت در سودان
دستور عارف برای توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی دولتی
سید عبدالملک الحوثی: آمریکا و اسرائیل سرمنشا شر هستند
رئیس جمهور لبنان: مذاکره گزینه من برای پایان اشغالگری است
دستگیری کلاهبردار 5000 میلیاردی در یزد
اعلام زمان برگزاری دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی/پرسپولیس-تراکتور 30 آبان
آب سد لتیان به زیر 10درصد رسید
ترامپ در حال تکرار اشتباه بایدن است!
خط قرمزی که به زندگی رسید
لهستان به دنبال احداث دیوار پهپادی مستقل از اروپا
هوای تهران سه درجه گرم می‌شود
عراقچی: ایران آماده کمک‌رسانی فوری به زلزله‌زدگان افغانستان است
کشف جسد یکی دیگر از نظامیان اشغالگر
اعلام اسامی محرومان هفته دهم لیگ برتر فوتبال
هشدار دادستان تهران به ارسال‌کنندگان پیامک جعلی ثبت شکایت
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در نبطیه لبنان
زلزله 4.5 ریشتری تنب بزرگ را لرزاند
واکنش ستادکل نیروهای مسلح به ادعای همکاری نظامی با دیگر کشورها
نقویان: برای بازپخش سریال‌های پژمان جمشیدی مشکلی نداریم
89 استاد دانشگاه تهران در جمع دو درصد دانشمندان برتر جهان
افشاگری خواهر پژمان جمشیدی از شاکی برادرش ! + عکس و فیلم
امیر قطر خواستار حمایت گسترده برای بازسازی غزه شد
پوتین دستور توسعه مراکز لجستیکی هم مرز با کره شمالی و چین را صادر کرد
کشف 216 تن برنج احتکاری از یک شرکت معروف! + فیلم
فردا بزرگترین ابرماه را از سال 2019 از دست ندهید
پلیس: اجاره واحدهای مسکونی به صورت ساعتی و روزانه ممنوع است
سخنگوی سپاه: امروز برای تحمیل شکست سنگین‌تر به دشمن آماده‌ایم
ریل‌هایی که نقشه ژئوپلیتیک را بازنویسی می‌کنند
وقوع انفجاری مهیب در پایتخت عراق+ فیلم
اولیانوف: تهدید و زور در مورد ایران جواب نمی‌دهد
مرگ دیک چنی، معمار جنگ عراق در 84 سالگی
سفیر آمریکا در ناتو: به زلنسکی گفتم این جنگ بی‌معنی باید پایان یابد
X
آگهی تبلیغاتی