×
بین الملل
شناسه خبر : 197672
تاریخ انتشار : جمعه 1403/08/11 ساعت 20:49
فرماندهان ارتش رژیم اسرائیل: ادامه جنگ فرسایشی است

فرماندهان ارتش رژیم اسرائیل: ادامه جنگ فرسایشی است

فرماندهان ارتش اسرائیل تهدید کرده‌اند که هرگاه دستیابی به توافق سیاسی (براساس شروط مطلوب اسرائیل)، دور از دسترس شود، مجبور به تشدید عملیات نظامی می‌شوند؛ به همین دلیل احتمال دستوراتی مبنی بر ادامه حمله به صورت گسترده‌تر از عملیات اصلی، وجود دارد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  یک روزنامه نگار و تحلیلگر صهیونیست به نقل از فرماندهان نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هرگاه دستیابی به توافق درباره آتش با شرایط مورد نظر اسرائیل دور از دسترس می‌شود ارتش اسرائیل اقدام به تشدید عملیات نظامی می کند اما ادامه این وضعیت، نتیجه ای جز جنگ فرسایشی یا توافق نخواهد داشت.

به گزارش روزنامه السبق، «یوسی یهوشواع» تحلیلگر نظامی روزنامه عبری «یدیعوت آحارنوت» گفت: فرماندهان ارتش اسرائیل تهدید کرده‌اند که هرگاه دستیابی به توافق سیاسی (براساس شروط مطلوب اسرائیل)، دور از دسترس شود، مجبور به تشدید عملیات نظامی می‌شوند؛ به همین دلیل احتمال دستوراتی مبنی بر ادامه حمله به صورت گسترده‌تر از عملیات اصلی، وجود دارد.

به گفته این تحلیلگر صهیونیست، این فرماندهان ارتش اسرائیل گفته‌اند: این وضعیت، هیچ فرجامی جز جنگ فرسایشی یا دستیابی به توافق ندارد و در صورتی که جنگ به صورت فرسایشی دربیاید، مجبور خواهیم بود برای تضمین بازگرداندن ساکنان شهرک‌های شمالی به منازلشان، یک کمربند امنیتی ایجاد کنیم.

این در حالی است که منابع سیاسی در تل آویو اعلام کرده‌اند «آموس هوکشتاین» فرستاده رئیس جمهور آمریکا تاکید کرده است: به دشواری می‌توان در لبنان، حتی یک مسئول را پیدا کرد که با توافقی موافقت کند که در آن، حق اسرائیل برای حمله هوایی یا زمینی به خاک آن کشور به رسمیت شناخته شود.

به گفته این منابع، هوکشتاین افزود: با این وجود، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا می‌تواند تعهد کند که در صورت نقض توافق مذکور، از اسرائیل، حمایت و در حمله تل آویو به لبنان در صورت وقوع چنین اتفاقی، کمک کند.

به گفته منابع سیاسی مذکور، هنوز پاسخ بنیامین نتانیاهو به این پیشنهاد مشخص نیست.

این در حالی است که در پی ادعای آمریکا مبنی بر وجود توافقاتی برای دستیابی به آتش بس در لبنان، نخست‌وزیر این کشور تاکید کرد که رژیم صهیونیستی بر رویه کشتار خود اصرار دارد و حاضر به پذیرش هیچ راه حلی نیست.

«نجیب میقاتی»، نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان در دیدار با ژنرال «آرولدو لازارو»، فرمانده کل نیروهای بین المللی پاسدار صلح سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) گفت: ما حملات اسرائیل به یونیفل و تهدیدات علیه آن را محکوم می‌کنیم.

میقاتی افزود: گسترش دامنه تجاوزات دشمن اسرائیلی به مناطق مختلف لبنان، بار دیگر، موید مخالفت دشمن با تمامی تلاش‌های انجام شده برای دستیابی به آتش‌بس در راستای آمادگی برای اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ است.

نخست وزیر لبنان ادامه داد: ما بار دیگر، تعهد دائمی کشورمان به قطعنامه سازمان ملل و مفاد آن را اعلام می‌کنیم و این درحالی است که بیانیه‌های اسرائیل و اطلاعات دیپلماتیک دریافتی لبنان، نشانگر اصرار تل آویو در رد راه حل‌های پیشنهادی با پافشاری بر رویکرد کشتار و تخریب است.

اظهارات نخست وزیر لبنان پس از آن بیان شد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، همزمان با آخرین تلاش های دولت جو بایدن برای تحقق ادعای برقراری صلح در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) مدعی شد که مذاکره کنندگان، «پیشرفت خوبی» در زمینه آتش بس در لبنان داشته اند.

وزیر امور خارجه دولت جو بایدن روز پنجشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: «بر اساس سفر اخیرم به منطقه و کاری که در حال حاضر در حال انجام است، ما پیشرفت خوبی در دستیابی به این توافق داشته‌ایم.»

وی افزود: درک الزامات اجرای موثر قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد، مبنای حل دیپلماتیک مناقشه بین اسرائیل و حزب الله لبنان است.

ارتش رژیم صهیونیستی از دوشنبه دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرده است.

حزب‌الله لبنان نیز در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرد، بلکه از همان دقایق اولیه، عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد و طی روزها و ساعت‌های گذشته با پرتاب صدها موشک، مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را موشک باران کرده است و همچنان به شکار نظامیان و ادوات زرهی اشغالگران در نبرد زمینی ادامه می‌دهد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دبیرکل سازمان ملل حملات اسرائیل به غزه را به شدت محکوم کرد
روز ملی جزایر سه گانه خلیج فارس به تقویم رسمی کشور اضافه شد
راهبرد ترامپ در آمریکای لاتین نتیجه عکس خواهد داشت
جزییات درگیری در نزدیکی دانشگاه آزاد مرکز واحد سوهانک+فیلم
دختر شهید سپهبد شادمانی تصویری از درجه اعطایی از سوی رهبر انقلاب به این شهید را منتشر کرد
بهره‌برداری از 164 واحد نیروگاه تجدیدپذیر
والیبالیست های جوان ایران قهرمان بازی های آسیایی بحرین شدند
صابر کاظمی از دنیا رفت/کمیسیون پزشکی، مرگ مغزی صابر کاظمی را تأیید کرد
پاسخ کوبنده بوکسور لبنانی به لگدمال کردن پرچم اسرائیل
یونیسف خواستار آتش بس فوری در سودان شد
لیست 45 نفره برای مدیریت نوار غزه
مدال طلای جودو بر گردن مهسا شکیبایی
ادعای تازه گروسی درباره غنی‌سازی اورانیوم در ایران
جنگ با لبنان، عواقب بدی برایتان دارد
عراقچی: دیپلماسی زیر آتش جنگ هم برقرار بوده اما مذاکره با قُلدری متفاوت است
شهادت 104 فلسطینی از شب گذشته تاکنون
اتحادیه اروپا خواستار احترام به آتش‌بس در غزه شد
اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعاهای فائزه هاشمی
اوکراین 2 پالایشگاه نفت روسیه را هدف قرار داد
نورنما | اشتباه ترامپ، نخست‌وزیر ژاپن را هم سرگردان کرد
نورنما | اشتباه ترامپ، نخست‌وزیر ژاپن را هم سرگردان کرد
اعلام محدودیت‌های ترافیکی از 7 تا 10 آبان در برخی از جاده‌های کشور
نورنما | اشتباه ترامپ، نخست‌وزیر ژاپن را هم سرگردان کرد
تصویب سه روز جدید در تقویم رسمی کشور
نخست وزیر مجارستان: اروپا باید با مسکو مستقیم مذاکره کند
روایت ترامپ از درگیری کوچک در هیروشیما و ناکازاکی!
صعود تاریخی بازارهای سهام آسیا
تحرکات جدید نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
شرایط اعطای فرزندخواندگی اعلام شد+ جزئیات
تاریخ سازی پدیده تنیس روی میز ایران در بحرین
پوتین: یک اژدر هسته‌ای آزمایش کردیم
فرصت یک هفته‌ای پزشکیان به دو دانشگاه برای ارایه برنامه عملیاتی
10 عرضه اولیه در بورس تا پایان سال
پرواز لامرد – کویت برقرار شد
تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی
دولت انگلیس: ایران از جبهه پولیساریو حمایت نمی‌کند
حماس: رژیم اسرائیل به دنبال ناکام گذاشتن طرح ترامپ است
آغاز توزیع کارت آزمون وکالت 1404 از 12 آبان
آغاز سرشماری سراسری حیات‌وحش در کشور
حمله تروریستی به خودروی امنیتی در پاکستان با 6 کشته و 14 زخمی
پاکستان نقض آتش‌بس غزه را به شدت محکوم کرد
هشدار وزیر اقتصاد به بانک‌های ناتراز: آینده‌ای شبیه «آینده»!
بازگشت داوطلبانه زنان پلیس به مرکز 110 پس از حمله موشکی
علت غرق شدن ماهیگیران دیلمی چه بود؟
برنز ارزشمند آلما حسینی در رقابت‌های جهانی وزنه‌برداری
ترامپ: فردا با «شی» دیدار می‌کنم
سایه اخراج بر سر مجیدی
پاکستان شکست مذاکرات با افغانستان را اعلام کرد
قدردانی دبیر شورای عالی امنیت ملی از شهردار تهران
میانگین سن افراد در ایران به 35 سال رسید
X
آگهی تبلیغاتی