×
بین الملل
شناسه خبر : 197672
تاریخ انتشار : جمعه 1403/08/11 ساعت 20:49
فرماندهان ارتش رژیم اسرائیل: ادامه جنگ فرسایشی است

فرماندهان ارتش رژیم اسرائیل: ادامه جنگ فرسایشی است

فرماندهان ارتش اسرائیل تهدید کرده‌اند که هرگاه دستیابی به توافق سیاسی (براساس شروط مطلوب اسرائیل)، دور از دسترس شود، مجبور به تشدید عملیات نظامی می‌شوند؛ به همین دلیل احتمال دستوراتی مبنی بر ادامه حمله به صورت گسترده‌تر از عملیات اصلی، وجود دارد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  یک روزنامه نگار و تحلیلگر صهیونیست به نقل از فرماندهان نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هرگاه دستیابی به توافق درباره آتش با شرایط مورد نظر اسرائیل دور از دسترس می‌شود ارتش اسرائیل اقدام به تشدید عملیات نظامی می کند اما ادامه این وضعیت، نتیجه ای جز جنگ فرسایشی یا توافق نخواهد داشت.

به گزارش روزنامه السبق، «یوسی یهوشواع» تحلیلگر نظامی روزنامه عبری «یدیعوت آحارنوت» گفت: فرماندهان ارتش اسرائیل تهدید کرده‌اند که هرگاه دستیابی به توافق سیاسی (براساس شروط مطلوب اسرائیل)، دور از دسترس شود، مجبور به تشدید عملیات نظامی می‌شوند؛ به همین دلیل احتمال دستوراتی مبنی بر ادامه حمله به صورت گسترده‌تر از عملیات اصلی، وجود دارد.

به گفته این تحلیلگر صهیونیست، این فرماندهان ارتش اسرائیل گفته‌اند: این وضعیت، هیچ فرجامی جز جنگ فرسایشی یا دستیابی به توافق ندارد و در صورتی که جنگ به صورت فرسایشی دربیاید، مجبور خواهیم بود برای تضمین بازگرداندن ساکنان شهرک‌های شمالی به منازلشان، یک کمربند امنیتی ایجاد کنیم.

این در حالی است که منابع سیاسی در تل آویو اعلام کرده‌اند «آموس هوکشتاین» فرستاده رئیس جمهور آمریکا تاکید کرده است: به دشواری می‌توان در لبنان، حتی یک مسئول را پیدا کرد که با توافقی موافقت کند که در آن، حق اسرائیل برای حمله هوایی یا زمینی به خاک آن کشور به رسمیت شناخته شود.

به گفته این منابع، هوکشتاین افزود: با این وجود، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا می‌تواند تعهد کند که در صورت نقض توافق مذکور، از اسرائیل، حمایت و در حمله تل آویو به لبنان در صورت وقوع چنین اتفاقی، کمک کند.

به گفته منابع سیاسی مذکور، هنوز پاسخ بنیامین نتانیاهو به این پیشنهاد مشخص نیست.

این در حالی است که در پی ادعای آمریکا مبنی بر وجود توافقاتی برای دستیابی به آتش بس در لبنان، نخست‌وزیر این کشور تاکید کرد که رژیم صهیونیستی بر رویه کشتار خود اصرار دارد و حاضر به پذیرش هیچ راه حلی نیست.

«نجیب میقاتی»، نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان در دیدار با ژنرال «آرولدو لازارو»، فرمانده کل نیروهای بین المللی پاسدار صلح سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) گفت: ما حملات اسرائیل به یونیفل و تهدیدات علیه آن را محکوم می‌کنیم.

میقاتی افزود: گسترش دامنه تجاوزات دشمن اسرائیلی به مناطق مختلف لبنان، بار دیگر، موید مخالفت دشمن با تمامی تلاش‌های انجام شده برای دستیابی به آتش‌بس در راستای آمادگی برای اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ است.

نخست وزیر لبنان ادامه داد: ما بار دیگر، تعهد دائمی کشورمان به قطعنامه سازمان ملل و مفاد آن را اعلام می‌کنیم و این درحالی است که بیانیه‌های اسرائیل و اطلاعات دیپلماتیک دریافتی لبنان، نشانگر اصرار تل آویو در رد راه حل‌های پیشنهادی با پافشاری بر رویکرد کشتار و تخریب است.

اظهارات نخست وزیر لبنان پس از آن بیان شد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، همزمان با آخرین تلاش های دولت جو بایدن برای تحقق ادعای برقراری صلح در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) مدعی شد که مذاکره کنندگان، «پیشرفت خوبی» در زمینه آتش بس در لبنان داشته اند.

وزیر امور خارجه دولت جو بایدن روز پنجشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: «بر اساس سفر اخیرم به منطقه و کاری که در حال حاضر در حال انجام است، ما پیشرفت خوبی در دستیابی به این توافق داشته‌ایم.»

وی افزود: درک الزامات اجرای موثر قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد، مبنای حل دیپلماتیک مناقشه بین اسرائیل و حزب الله لبنان است.

ارتش رژیم صهیونیستی از دوشنبه دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرده است.

حزب‌الله لبنان نیز در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرد، بلکه از همان دقایق اولیه، عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد و طی روزها و ساعت‌های گذشته با پرتاب صدها موشک، مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را موشک باران کرده است و همچنان به شکار نظامیان و ادوات زرهی اشغالگران در نبرد زمینی ادامه می‌دهد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لهستان دیوار دفاعی برابر روسیه می‌سازد
مدارس ابتدایی هرمزگان یکشنبه و دوشنبه غیرحضوری شد
اعضای باند توزیع گوشت آلوده در اصفهان بازداشت شدند
کدام مشاغل مشمول فراخوان مالیات بر ارزش افزوده نمی‌شوند؟
صدای تازه ترین شکاف سیاسی در آمریکا در جیب مردم
هشدار حزب‌الله عراق به ترامپ و نماینده او
اوراسیا و بازتعریف جایگاه ایران در زنجیره تجارت منطقه‌ای
در جنگ بعدی ایران 500 تا هزار موشک همزمان شلیک خواهد کرد
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/پیام تسلیت پزشکیان
5 میلیون درخواست برای بلیط جام‌جهانی فقط در یک روز
کشته و مجروح شدن 6 آمریکایی در تدمر/عامل حمله عضو تیم امنیتی جولانی
گروسی: در خصوص ایران در تلاش برای یافتن راه حل پایدار هستم
استقبال 2.9 میلیون سرپرست خانوار از کالابرگ جدید
معمای لوسیفر
فرمانده ارشد القسام ترور شد
عراقچی: همکاری بین کشورهای منطقه در تثبیت امنیت ضروری است
ماشاریپوف رسما بازیکن استقلال است
پزشکیان: بریکس می‌تواند الگوی ارتباطی نوینی ارائه دهد
کالابرگ درآمدی سه دهک اول درآمدی شارژ شد
فعالیت سامانه بارشی در سراسر کشور تشدید می شود
ثبت پنجمین فوتی ناشی از آنفلوآنزا در هرمزگان
ابلاغ تعرفه واردات خودرو از 4 تا 165 درصد از سوی دولت
ایلام رکورددار بارش‌ها شد
نهاده‌های بندر امام خمینی ترخیص شد
رئیس موسسه تحقیقات آب: بارش‌های اخیر کم‌آبی کشور را جبران نمی‌کند
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی: بازار برنج آرام می‌گیرد
کمالوندی: موضوع هسته‌ای در بهبود وضعیت معیشت جامعه تاثیرگذار است
پزشکیان: گسترش و تعمیق روابط ایران و قزاقستان به نفع دو کشور و منطقه است
کرنش رسمی ترامپ در برابر غول اقتصادی آسیایی
طالبان از پاکستان رسما شکایت کرد
اعلام زمان ثبت نام و برگزاری آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم سال 1405
آغاز شماره‌گذاری خودروهای وارداتی در کیش+ توضیحات رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی
ادامه بارش باران و برف در ارتفاعات تهران /بازگشت آلودگی از دوشنبه
پرسپولیس به دنبال مهاجم تمام کننده/ گزینه کیست؟
عکس های برتر حیوانات در سال 2025
آیت‌الله سید محمد شاهچراغی دارفانی را وداع گفت+ زمان مراسم تشییع/اعلام عزای عمومی و تعطیلی
معامله 574 کیلوگرم شمش طلا در بورس کالا
خبرهای جدید از مهاجم استقلال
قالیباف: فعال شدن سفارتخانه‌های ایران و اتیوپی برای توسعه روابط ضروری است
آماده‌باش کامل مدیریت بحران در 17 استان
اعلام اسامی داوران 7 دیدار از هفته چهاردهم لیگ برتر
عارف: جایگاه اولی علمی در منطقه دست یافتنی است
توضیح گروسی درباره استفاده کارشناسان آژانس از «مسیر روسیه» برای دسترسی به زاپوریژیا
شیخ نعیم قاسم: دولت مسئول حاکمیت و بیرون راندن اشغالگران است
جسد پیتر گرین، بازیگر «داستان عامه‌پسند» در خانه‌اش پیدا شد
قلعه‌نویی خواهان 4 بازی تدارکاتی شد
شناسایی 5200 نقطه پر تصادف در معابر شهری و جاده‌ای کشور
ملاحظات پزشکیان در ساماندهی ناترازی انرژی
حنظله هویت 13 طراح سامانه‌های پدافندی اسرائیل را افشا کرد
48 هزار زندانی در داخل و خارج از زندان مشغول به کار هستند
X
آگهی تبلیغاتی