×
بین الملل
شناسه خبر : 197671
تاریخ انتشار : جمعه 1403/08/11 ساعت 20:39
بورل: «آنروا» ستون فقرات توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه است

بورل: «آنروا» ستون فقرات توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در یادداشتی هشدار داد ممنوعیت آنروا در این برهه حساس فاجعه آمیز خواهد بود. این سازمان ستون فقرات توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه است و بدون آن، غیرنظامیان آخرین دسترسی خود را به غذا، آب و دارو از دست خواهند داد.

نورنیوز-گروه بین الملل جوسپ بورل روز جمعه با انتشار یادداشتی که یک نسخه آن در تارنمای اتحادیه اروپا منتشر شد، نوشت: در حالی که بدترین بحران بشردوستانه در تاریخ نوار غزه از سال ۱۹۴۸ در حال رخ دادن است، پارلمان اسرائیل قانونی را تصویب کرده است که عملیات آژانس سازمان ملل برای کمک به آوارگان فلسطینی در غزه را غیرممکن کند. این قانون همچنین عملیات آنروا در داخل اسرائیل (فلسطین اشغالی)، از جمله در قدس شرقی که به طور غیرقانونی ضمیمه شده و مقر این سازمان در آنجا قرار دارد، ممنوع می کند.

وی افزود: این قانون نه تنها با قوانین بین‌المللی و نظام جهانی مبتنی بر قانون، بلکه با اصول اولیه بشریت نیز در تضاد کامل است. این ممنوعیت در زمانی صورت می‌گیرد که خدمات آنروا بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است.

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به بحران انسانی در غزه نوشت: ارتباط شمال این باریکه با سایر مناطق به طور کامل قطع شده است. نیروهای اسرائیلی به ۴۰۰ هزار ساکن شمال غزه دستور تخلیه مجدد داده و این درحالی است که بسیاری از آنها پس از جابه‌جایی‌های مکرر جایی برای رفتن ندارند.

وی هشدار داد:‌ ممنوعیت آنروا در این برهه حساس فاجعه آمیز خواهد بود. این سازمان ستون فقرات توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه است و بدون آن، غیرنظامیان آخرین دسترسی خود را به غذا، آب و دارو از دست خواهند داد.

بورل نوشت: روزی از ما می پرسند: ما اروپایی ها کجا بودیم در حالی که مردم غزه در محاصره و گرسنگی بودند؟ پاسخ ما نباید بازتاب سکوت ما باشد، بلکه باید حاکی از اقداماتی باشد که برای حفاظت از آنروا، آخرین راه نجات بسیاری از مردم غزه، انجام دادیم.

وی یادآور شد: اوایل این هفته، اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد نگرانی شدید خود را نسبت به قانون تصویب شده توسط کنست ابراز کردند و به شدت نسبت به هرگونه تلاش برای از بین بردن یا کاهش عملیات و مأموریت آنروا هشدار دادند. آن‌ها اذعان داشتند که این امر عواقب انسانی شدیدی برای میلیون ها پناهنده فلسطینی در پی خواهد داشت. تمامی ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا نیز هرگونه تلاش برای لغو توافقنامه ۱۹۶۷ بین اسرائیل و آنروا یا تلاش برای جلوگیری از فعالیت آن را محکوم کردند.

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد: هیچ سازمان بین المللی یا منطقه‌ای دیگر، زیرساخت، دانش محلی یا ظرفیتی برای جایگزینی خدمات نجات بخش آنروا در غزه را ندارد. در کرانه باختری اشغالی، فروپاشی آنروا، پناهندگان فلسطینی را از دسترسی به آموزش و مراقبت‌های بهداشتی محروم می‌کند و به شدت وضعیت خطرناک را بدتر می‌کند.

وی افزود: زمان پایان دادن به این جنگ، آزادی گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی)، اطمینان از دسترسی بدون مانع به کمک‌های بشردوستانه در غزه و پایان دادن به تخریب زیرساخت های عمومی در کرانه باختری فرا رسیده است.

به گزارش ایرنا، پارلمان رژیم اسرائیل (کنست) دوشنبه گذشته، لایحه‌ای را تصویب کرد که بر اساس آن آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) از فعالیت در سرزمین‌های اشغالی منع می‌شود.

اتحادیه اروپا: مأموریت آنروا به محض تشکیل کشور فلسطین پایان می‌یابد

اتحادیه اروپا در واکنش به تصمیم رژیم صهیونیستی برای ممنوعیت فعالیت‌های آنروا اعلام کرد مأموریت این نهاد سازمان ملل در فلسطین تنها با تشکیل کشور فلسطین پایان می‌یابد.

 این اتحادیه اعلام کرد ساکنان شمال غزه میان بمباران هوایی و گرسنگی محاصره هستند. تصمیم رژیم صهیونیستی برای منع فعالیت‌های آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با قوانین بین‌المللی و نظام جهانی مغایرت دارد.

اتحادیه اروپا اعلام کرد: بدون آنروا، غیرنظامیان غزه، آخرین چاره باقیمانده خود را برای تهیه غذا، آب و دارو از دست خواهند داد. آینده آنروا آزمونی برای انسانیت ماست و برچیده شدن آن در این زمان حساس فاجعه‌بار خواهد بود.

این اتحادیه اعلام کرد مأموریت آنروا به محض تشکیل کشور فلسطین به پایان می‌رسد و ممنوعیت فعالیت‌های آن در حال حاضر به موضوع آوارگان پایان نمی‌دهد.

پارلمان رژیم اشغالگر اواسط هفته جاری لایحه‌ای را به تصویب رساند که به موجب آن، آنروا از فعالیت در اراضی اشغالی منع می‌شود و مقامات صهیونیست از برقراری تماس با این آژانس سازمان ملل که ارائه دهنده اصلی کمک‌های امدادی به فلسطینیان در نوار غزه است، منع می‌شوند.

«فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آنروا هم امروز جمعه گفت بولدوزرهای رژیم صهیونیستی به یکی از دفاتر این نهاد در کرانه باختری آسیب جدی وارد کرده‌اند.


نظرات

آخرین اخبار
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است