×
بین الملل
شناسه خبر : 197671
تاریخ انتشار : جمعه 1403/08/11 ساعت 20:39

بورل: «آنروا» ستون فقرات توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در یادداشتی هشدار داد ممنوعیت آنروا در این برهه حساس فاجعه آمیز خواهد بود. این سازمان ستون فقرات توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه است و بدون آن، غیرنظامیان آخرین دسترسی خود را به غذا، آب و دارو از دست خواهند داد.

نورنیوز-گروه بین الملل جوسپ بورل روز جمعه با انتشار یادداشتی که یک نسخه آن در تارنمای اتحادیه اروپا منتشر شد، نوشت: در حالی که بدترین بحران بشردوستانه در تاریخ نوار غزه از سال ۱۹۴۸ در حال رخ دادن است، پارلمان اسرائیل قانونی را تصویب کرده است که عملیات آژانس سازمان ملل برای کمک به آوارگان فلسطینی در غزه را غیرممکن کند. این قانون همچنین عملیات آنروا در داخل اسرائیل (فلسطین اشغالی)، از جمله در قدس شرقی که به طور غیرقانونی ضمیمه شده و مقر این سازمان در آنجا قرار دارد، ممنوع می کند.

وی افزود: این قانون نه تنها با قوانین بین‌المللی و نظام جهانی مبتنی بر قانون، بلکه با اصول اولیه بشریت نیز در تضاد کامل است. این ممنوعیت در زمانی صورت می‌گیرد که خدمات آنروا بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است.

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به بحران انسانی در غزه نوشت: ارتباط شمال این باریکه با سایر مناطق به طور کامل قطع شده است. نیروهای اسرائیلی به ۴۰۰ هزار ساکن شمال غزه دستور تخلیه مجدد داده و این درحالی است که بسیاری از آنها پس از جابه‌جایی‌های مکرر جایی برای رفتن ندارند.

وی هشدار داد:‌ ممنوعیت آنروا در این برهه حساس فاجعه آمیز خواهد بود. این سازمان ستون فقرات توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه است و بدون آن، غیرنظامیان آخرین دسترسی خود را به غذا، آب و دارو از دست خواهند داد.

بورل نوشت: روزی از ما می پرسند: ما اروپایی ها کجا بودیم در حالی که مردم غزه در محاصره و گرسنگی بودند؟ پاسخ ما نباید بازتاب سکوت ما باشد، بلکه باید حاکی از اقداماتی باشد که برای حفاظت از آنروا، آخرین راه نجات بسیاری از مردم غزه، انجام دادیم.

وی یادآور شد: اوایل این هفته، اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد نگرانی شدید خود را نسبت به قانون تصویب شده توسط کنست ابراز کردند و به شدت نسبت به هرگونه تلاش برای از بین بردن یا کاهش عملیات و مأموریت آنروا هشدار دادند. آن‌ها اذعان داشتند که این امر عواقب انسانی شدیدی برای میلیون ها پناهنده فلسطینی در پی خواهد داشت. تمامی ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا نیز هرگونه تلاش برای لغو توافقنامه ۱۹۶۷ بین اسرائیل و آنروا یا تلاش برای جلوگیری از فعالیت آن را محکوم کردند.

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد: هیچ سازمان بین المللی یا منطقه‌ای دیگر، زیرساخت، دانش محلی یا ظرفیتی برای جایگزینی خدمات نجات بخش آنروا در غزه را ندارد. در کرانه باختری اشغالی، فروپاشی آنروا، پناهندگان فلسطینی را از دسترسی به آموزش و مراقبت‌های بهداشتی محروم می‌کند و به شدت وضعیت خطرناک را بدتر می‌کند.

وی افزود: زمان پایان دادن به این جنگ، آزادی گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی)، اطمینان از دسترسی بدون مانع به کمک‌های بشردوستانه در غزه و پایان دادن به تخریب زیرساخت های عمومی در کرانه باختری فرا رسیده است.

به گزارش ایرنا، پارلمان رژیم اسرائیل (کنست) دوشنبه گذشته، لایحه‌ای را تصویب کرد که بر اساس آن آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) از فعالیت در سرزمین‌های اشغالی منع می‌شود.

اتحادیه اروپا: مأموریت آنروا به محض تشکیل کشور فلسطین پایان می‌یابد

اتحادیه اروپا در واکنش به تصمیم رژیم صهیونیستی برای ممنوعیت فعالیت‌های آنروا اعلام کرد مأموریت این نهاد سازمان ملل در فلسطین تنها با تشکیل کشور فلسطین پایان می‌یابد.

 این اتحادیه اعلام کرد ساکنان شمال غزه میان بمباران هوایی و گرسنگی محاصره هستند. تصمیم رژیم صهیونیستی برای منع فعالیت‌های آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با قوانین بین‌المللی و نظام جهانی مغایرت دارد.

اتحادیه اروپا اعلام کرد: بدون آنروا، غیرنظامیان غزه، آخرین چاره باقیمانده خود را برای تهیه غذا، آب و دارو از دست خواهند داد. آینده آنروا آزمونی برای انسانیت ماست و برچیده شدن آن در این زمان حساس فاجعه‌بار خواهد بود.

این اتحادیه اعلام کرد مأموریت آنروا به محض تشکیل کشور فلسطین به پایان می‌رسد و ممنوعیت فعالیت‌های آن در حال حاضر به موضوع آوارگان پایان نمی‌دهد.

پارلمان رژیم اشغالگر اواسط هفته جاری لایحه‌ای را به تصویب رساند که به موجب آن، آنروا از فعالیت در اراضی اشغالی منع می‌شود و مقامات صهیونیست از برقراری تماس با این آژانس سازمان ملل که ارائه دهنده اصلی کمک‌های امدادی به فلسطینیان در نوار غزه است، منع می‌شوند.

«فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آنروا هم امروز جمعه گفت بولدوزرهای رژیم صهیونیستی به یکی از دفاتر این نهاد در کرانه باختری آسیب جدی وارد کرده‌اند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز شنبه 15 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
X
آگهی تبلیغاتی