×
بین الملل
شناسه خبر : 197640
تاریخ انتشار : جمعه 1403/08/11 ساعت 23:08
حمله مقاومت لبنان به اراضی شمالی فلسطین اشغالی/ مجروح شدن یک فرمانده ارتش اسرائیل

حمله مقاومت لبنان به اراضی شمالی فلسطین اشغالی/ مجروح شدن یک فرمانده ارتش اسرائیل

مقاومت لبنان اعلام کرد در راستای حمایت از مردم و مقاومت در نوار غزه و دفاع از لبنان و ملتش، مبارزان مقاومت اسلامی ظهر امروز جمعه شهرک‌های کرمئیل و معالوت ترشیحا را با تعدادی موشک هدف قرار دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: رسانه‌های عبری گزارش دادند در حملات موشکی مقاومت لبنان به شهرک کرمئیل در الجلیل ۹ صهیونیست زخمی شدند.

مقاومت لبنان پیش از این نیز از هدف قرار دادن تجمع سربازان دشمن صهیونیستی در محله المسلخ در جنوب شهرک الخیام در جنوب لبنان با تعدادی موشک خبر داده بود.

 حمله موشکی حزب‌الله به نیروهای اشغالگر در شهرک الخیام 

حزب الله لبنان اعلام کرد نیروهای اشغالگر اسرائیلی را در محله المسلخ در جنوب شهرک الخیام در جنوب لبنان هدف حمله موشکی سنگینی قرار داده است.

حمله موشکی گسترده به الجلیل/ چند صهیونیست زخمی شدند

منابع عبری زبان از حمله موشکی گسترده از لبنان به منطقه الجلیل در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

این رسانه‌ها تاکید کردند که حداقل 30 موشک به سمت الجلیل شلیک شده است.

به گفته این منابع، چند موشک به شهرک‌های کرمئیل و مجد الکروم اصابت کرده است.

منابع عبری زبان اعلام کردند که این حمله چند مجروح در پی داشته است.

یکی از موشک‌ها مستقیما به خانه‌ای در شهرک کرمئیل اصابت کرده است.

اصابت مستقیم موشک حزب الله به خانه‌ای در شهرک مجد الکروم

یک موشک هم به خودرویی در شهرک شورشیم اصابت کرده است.

حداقل دو صهیونیست زخمی شدند.

جنبش حزب الله لبنان امروز با صدور بیانیه‌های جداگانه اعلام کرد که مراکز نظامی و شهرک‌های صهیونیست‌نشین را هدف حملات موشکی قرار داده است.

 جنبش حزب الله لبنان امروز جمعه با صدور بیانیه‌های جداگانه اعلام کرد که مراکز نظامی و شهرک‌های صهیونیست‌نشین را هدف حملات موشکی قرار داده است.

حزب‌الله لبنان در بیانیه اول خود اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه، پشتیبانی از مقاومت شجاع و شریف آن، دفاع از لبنان و ملت آن رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان ساعت صبح امروز جمعه، تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی را در محله «المسلخ» واقع در جنوب شهرک الخیام با تعدادی موشک هدف قرار داده‌اند.

جنبش حزب الله لبنان در بیانیه دوم خود نیز اعلام کرد که شهرک صهیونیست‌نشین «کرمئیل» را هدف حملات موشکی قرار داده است.

حزب الله همچنین در بیانیه سوم خود اعلام کرد که شهرک صهیونیست‌نشین «معالوت» را هدف حملات موشکی قرار داده است.

در همین راستا، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که پس از فعال شدن آژیر هشدار در مناطق الجلیل و کرمئیل حدود 30 موشک از لبنان به این مناطق شلیک شده است.

برخی گزارش ها حاکی است که در حملات موشکی امروز به منطقه الجلیل در شمال فلسطین اشغالی 9 صهیونیست زخمی شده است.

شلیک دهها موشک از لبنان به الجلیل

منابع رسانه‌ای صهیونیستی از شلیک ده‌ها موشک از خاک لبنان به سمت مناطق مختلف در الجلیل غربی و وقوع انفجارهای متعدد خبر می‌دهند.

به گزارش  المیادین، رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که آژیرهای هشدار در منطقه «کرمیئل» و اطراف آن به صدا درآمده است.

همچنین این آژیرها در «کفار فاردیم» و «معالوت ترشیحا» در منطقه الجلیل غربی به صدا درآمده‌اند.

همچنین، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی از شلیک حدود ۳۰ موشک از خاک لبنان به سمت «کرمیئل» و «معالوت ترشیحا» خبر داده است.

این رسانه‌ها همچنین از گزارش‌هایی درباره وقوع تلفات و مجروح شدن چند ۹ صهیونیست در پی اصابت یک موشک به شهرک صهیونیست‌نشین «شوراشیم» در نزدیکی «کرمیئل» خبر دادند و حال برخی از آنها وخیم گزارش داده شده است.

درگیری‌های مرزی میان حزب‌الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر شدت گرفته است.

در پی حملات موشکی و پاسخ‌های متقابل، مناطق مختلف در الجلیل غربی بارها هدف قرار گرفته‌اند و نیروهای مقاومت لبنان از شلیک موشک‌های دقیق و گسترده به مواضع صهیونیست‌ها خبر داده‌اند.

این تنش‌ها پس از تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی به خاک لبنان و حملات گسترده به نوار غزه افزایش یافته است.

افزایش شمار مجروحان حمله موشکی به کرمئیل به ۹ نفر 

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد در حمله موشکی حزب الله به شهرک کرمئیل در الجلیل در شمال فلسطین اشغالی ۹ صهیونیست زخمی شدند که حال یکی از آنها وخیم است. 

اذعان تل آویو به توان بالای حزب الله

رسانه‌های صهیونیستی اذعان کردند که حزب‌الله همچنان به شلیک موشک‌ها ادامه می‌دهد و تأثیرات سنگینی بر ارتش، نیروهای ذخیره، و اقتصاد رژیم صهیونیستی گذاشته است.

به گزارش المیادین، رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که حزب‌الله لبنان با شدت به شلیک‌های مداوم ادامه می‌دهد و توانایی بالای خود را در حفظ حملات موشکی نشان داده است.

در این گزارش‌ها تصریح شده است که حتی پس از ۱۳ ماه جنگ، ارتش رژیم صهیونیستی با پیامدهای عظیمی در زمینه‌های نظامی، نیروی ذخیره، و اقتصاد مواجه شده است.

مقامات صهیونیستی همچنین اذعان کردند که این جنگ نمی‌تواند به انحلال حزب‌الله منجر شود.

یکی از مقامات نظامی بلندپایه، با اشاره به بی‌فایده بودن تلاش‌ها برای شکست حزب‌الله، اظهار داشت: «ما حزب‌الله را در این جنگ نه خلع سلاح خواهیم کرد و نه شکست خواهیم داد، و این مسأله دیگر جایی برای بحث ندارد.»

در همین راستا، تسفیکا حییموویچ، فرمانده سابق دفاع هوایی رژیم و ژنرال ذخیره، به دروغ بودن آمار ارائه‌شده درباره خسارات حزب‌الله اشاره کرد و گفت: «ادعاهای مطرح‌شده درباره میزان تلفات حزب‌الله نادرست و اغراق‌آمیز است»..

کوبی ماروم ژنرال ذخیره صهیونیستی به کانال عبری ١٢ گفت: ما در روزهای سختی در شمال هستیم… ما حزب‌الله را در این جنگ نخواهیم شکست و نمی‌توانیم آن را خلع سلاح کنیم زیرا توانایی این کار را نداریم.

مجروح شدن فرمانده منطقه شمالی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان

فرمانده فرماندهی منطقه شمالی ارتش رژیم صهیونیستی در یک حادثه در جنوب لبنان مجروح شد.

رسانه‌های عبری زبان از مجروح شدن فرمانده فرماندهی بخش شمالی اراضی اشغالی در ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد.

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این فرمانده بلندپایه پس از واژگون شدن خودروهای حامل آنها مجروح شد.

این خودرو در حال گشت زدن در جنوب لبنان بود.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز از زخمی شدن ژنرال "اوری گوردین" فرمانده منطقه شمالی ارتش خبر داد.

ارتش اشغالگر اعلام کرده که ژنرال گوردین بر اثر واژگونی خودرویی نظامی در جریان یک حادثه عملیاتی در جنوب لبنان زخمی شده است.


نظرات

آخرین اخبار
ادعای آکسیوس درباره حملات آمریکا به نقاطی در ایران
تکمیل حلقه مفقوده کریدور شمال-جنوب در گرو اقدام روسیه
انفجارهای مهیب کی‌یف را لرزاند؛ مردم به ایستگاههای مترو پناه بردند
چشم‌انداز تجارت 10میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
کارشکنی تازه آمریکا در مسیر دیپلماسی؛ تحریم‌های موازی خزانه‌داری همزمان با ادعای تفاهم
موج محکومیت حملات آمریکا و عربستان به عراق؛ از تهران تا صنعا و بغداد
واردات ربات‌های انسان‌نمای چینی به آمریکا ممنوع شد
سنتکام چگونه دکترین حقوق دریاها را در تنگه هرمز زیر پا گذاشت؟
آماده‌باش کامل در اوکراین؛ زلنسکی از حمله قریب‌الوقوع مسکو خبر داد
5 راهکار تناسب اندام به جای دراز و نشست
ترور ناجوانمردانه مأمور حافظ امنیت در ایرانشهر؛ عملیات تعقیب آغاز شد
کارنامه نیمه اول، دستورکار نیمه دوم
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر و فرستاده ویژه آمریکا درباره تحولات منطقه
شهادت 4 پاسدار مأمور تأمین امنیت اربعین در حمله به عراق
واکنش سفارت ایران در غنا به پیام ترامپ
سپاه: بستن یک حساب کاربری، هرگز نمی‌تواند صدای حق را خاموش سازد
یادی از  خالق خاطرات شیرین سینمای ایران تهران،/چهارشنبه/ مجلس ترحیم زنده یاد اکبر عبدی
آیت‌الله نورمفیدی: تهمت به مسئولان از مرز اخلاق و قانون گذشته است
گزارش تصویری | مراسم یادبود مرحوم اکبر عبدی در مسجد جامع شهرک غرب
دستگیری عاملان شهادت 2 بسیجی در مشهد
شعله‌ها در هورالعظیم فروکش کردند
بررسی ابعاد حمله جنایتکارانه اوکراین به کشتی آنا در دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه
سخنگوی شورای نگهبان: هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است
امدادرسانی به 187 نفر در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
50 تن مواد پتروشیمی احتکاری در ساری کشف شد
تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران
حادثه آسانسور در کرج جان یک نفر را گرفت
تکذیب حمله به کشتی باربری در سواحل فریدونکنار
انفجارهای شدید سلیمانیه عراق را لرزاند
سرپرست وزارت دفاع: خون شهدای اقتدار، توان بازدارندگی ایران را استوارتر از گذشته خواهد کرد
مخالفت بوئینک با تولید موشک‌های پاتریوت در اوکراین
برنامه امتحانات نهایی برگزارنشده پایه دوازدهم 4 استان جنوبی منتشر شد
پیشنهاد تشکیل بلوک نظامی بریکس
تنها نقشه راه؛حفظ امنیت ملی
رایزنی وزرای خارجه قطر و آلمان درباره کاهش تنش‌ها در منطقه
عارف: هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری در توسعه روابط با آفریقا پذیرفته نیست
ادعای دوباره آمریکا در خصوص تنگه هرمز
حمله پهپادی به تاسیسات گازی آمریکا
فرمانده کل ارتش: بر عهد خود با ملت ایستاده‌ایم؛ دفاع از ایران تا آخرین نفس ادامه دارد
منطقه در لبه انفجار!
گزارش «سی‌ان‌ان» از دیدار ونس و نتانیاهو
سفر معنادار کویتی‌ها به پاکستان
نقش مخرب اوکراین در تسلیح گروه‌های مافیایی اروپا
بازی «بی بی» و زلنسکی در دفن گراهام
حسرت بزرگ لواندوفسکی از رد قرارداد میلیون یوریویی
رویارویی روسیه با 30 هزار تحریم
کانادا خشونت‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری را محکوم کرد
مراسم یادبود اکبر عبدی؛ از اشک هنرمندان تا عصبانیت از سلفی‌بگیران + تصاویر
فعالیت تمامی مدارس به صورت حضوری خواهد بود
هدایت پیکان به الهامی سپرده شد