×
اجتماعی
شناسه خبر : 197588
تاریخ انتشار : جمعه 1403/08/11 ساعت 11:15
اعلام زمان اجرای قانون متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی+ جزییات

بازنشستگان بخوانند:

اعلام زمان اجرای قانون متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی+ جزییات

پس از کش و قوس‌ها و حاشیه های ایجاد شده در روزهای گذشته پیرامون چرایی عدم آغاز طرح متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، مصطفی سالاری رئیس سازمان تامین اجتماعی دیروز پنج شنبه اعلام کرد که برای اجرای قانون در آبان ماه تلاش خواهد کرد.

نور نیوز-گروه اجتماعی: روز گذشته مصطفی سالاری سرپرست سازمان تامین اجتماعی با تاکید براینکه قول می دهم قانون متناسب سازی حقوق بازنشستگان را حتی اگر ریسک هم داشته باشد اجرا کنم، گفت: تلاش می کنیم در آبان ماه متناسب سازی حقوق بازنشستگان در فیش ها اعمال شود.
این خبر از سوی رئیس سازمان تامین اجتماعی در حالی اعلام شد که اجرایی نشدن این قانون پس از گذشت ۷ ماه بویژه پس از ابلاغیه اخیر هیئت دولت،اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی و فعالان صنفی این حوزه را بدنبال داشته است.
اجرای قانون متناسب سازی حقوق که معیشت چندین میلیون بازنشسته عضو صندوق تامین اجتماعی به آن گره خورده طی ماه‌های گذشته با چالشهای جدی از جمله نحوه تامین منابع اجرای قانون و همچنین دیوان سالاری حاکم بر دستگاههای مجری روبرو بوده است.
پس از تصویب آیین نامه اجرایی قانون در هیئت وزیران و ابلاغ آن از سوی معاون اول رئیس جمهور بیشتر صندوقهای متولی پرداخت حقوق بازنشستگان روند صدور احکام جدید را آغاز و از پرداخت حقوق بازنشستگان بر مبنای قانون جدید خبر دادند.
 سازمان تامین اجتماعی اما ضمن آن که گام موثری برای صدور احکام و پرداخت حقوق متناسب با قانون جدید بر نداشت بلکه مصطفی سالاری رئیس این سازمان در مصاحبه ای که جنجال‌های زیادی بر پا کرد، اجرایی شدن قانون متناسب سازی را منوط به تامین منابع و تسویه هزینه‌های همچون  بخش درمان مستقیم و غیر مسقیم دانست.
مصطفی سالاری سرپرست سازمان تأمین اجتماعی گفته بود: باید منابع و مصارف سازمان را نیز در نظر گرفت وضروری است که بازنشستگان و مستمری‌بگیران از وضعیت منابع و مصارف سازمان مطلع باشند.

پس از کش و قوس‌ها و حاشیه های ایجاد شده در روزهای گذشته پیرامون چرایی عدم آغاز طرح متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، مصطفی سالاری رئیس سازمان تامین اجتماعی دیروز پنج شنبه اعلام کرد که برای اجرای قانون در آبان ماه تلاش خواهد کرد
وی اظهار داشت :تغییرات مربوط به قانون متناسب سازی در فیش حقوقی آبان ماه بازنشستگان اعمال خواهد شد
اگرچه رئیس سازمان تامین اجتماعی در اظهارات خود ،انجام این مهم را با قید "تلاش می کنیم" محدود  کرده است اما بازنشستگان عضو صندوق تامین اجتماعی انتظار دارند که این سازمان عقب ماندگی ایجاد شده نسبت به سایر صندوقها را جبران کرده و به وعده داده شده برای اجرای قانون در آبان ماه عمل کند.
رییس سازمان تامین اجتماعی روز گذشته خبری را هم در مورد اعطای تسهیلات قرض الحسنه به  بازنشستگان عضو این صندوق اعلام و خاطر نشان کرد: با بانک رفاه و یک بانک دیگر پیگیر هستیم تا تعداد این تسهیلات افزایش یابد.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی مصوبه شورای عالی کار درباره افزایش حقوق در اسفند ماه را منابع پایداری برای تامین اجتماعی دانست و گفت: ما به عنوان نماینده شما در تامین اجتماعی دلمان می خواهد ۴۰ درصد افزایش حقوق کارگری داشته باشیم.
وی در پایان گفت: انتظار ما این است ‌که در متناسب سازی حقوق حداقل بگیران، ۱۰ درصد حداقل حقوق کارگری مد نظر باشد چرا که در تامین اجتماعی حدود ۷۰ درصد حداقل بگیر هستند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
احکام بازنشستگان تامین اجتماعی مشمول طرح متناسب‌سازی بارگذاری شد+جزییات +جدول واریزی
شنبه 1403/08/19 ساعت 16:34
احکام بازنشستگان تامین اجتماعی مشمول طرح متناسب‌سازی بارگذاری شد+جزییات +جدول واریزی
سازمان تامین اجتماعی طی اطلاعیه ای اعلام کرد: پیرو اعلام قبلی مدیرعامل این سازمان مبنی بر صدور احکام جدید بازنشستگان مشمول طرح متناسب‌سازی در آبان ماه، متناسب‌سازی و پرداخت حقوق بازنشستگان بر اساس جدول اعلامی انجام می‌شود.
چرا متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اجرا نمی‌شود +جزییات
پنج‌شنبه 1403/08/10 ساعت 11:56
نورنیوز بررسی می کند؛
چرا متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اجرا نمی‌شود +جزییات
با گذشت حدود ده روز از ابلاغ مصوبه هیات وزیران ازسوی معاون اول رئیس جمهور در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به دستگاههای اجرایی، هنوز هیچ اقدامی در زمینه اجرای مصوبه برای بازنشستگان تامین اجتماعی صورت نگرفته است.
جزئیات نحوه محاسبات فنی متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد +فیلم
جمعه 1403/08/04 ساعت 14:20
جزئیات نحوه محاسبات فنی متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد +فیلم
معاون صندوق بازنشستگی کشوری جزئیات محاسبات فنی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را تشریح کرد.
تشریح جزییات میزان افزایش حقوق مشمولان متناسب سازی  از سوی معاون صندوق بازنشستگی کشوری
چهارشنبه 1403/08/02 ساعت 13:51
تشریح جزییات میزان افزایش حقوق مشمولان متناسب سازی از سوی معاون صندوق بازنشستگی کشوری
فیضی نژاد معاون صندوق بازنشستگی کشوری درباره میزان افزایش حقوق بازنشستگان براساس متناسب سازی گفت: با توجه به اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان حداقل یک میلیون تومان و حداکثر 5میلیون و 400هزار تومان به حقوق بازنشستگان مشمول افزوده شده است.
آغاز نهایی سازی احکام متناسب سازی  + تشریح آخرین جزییات  اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان
شنبه 1403/07/28 ساعت 10:43
خبر خوش برای بازنشستگان:
آغاز نهایی سازی احکام متناسب سازی + تشریح آخرین جزییات اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان
دیروز پس از آن که کارشناسان و مدیران سازمان امور اداری و استخدامی کشور ،صندوق باز نشستگی کشوری در سازمان بر نامه بودجه حاضر و آزمایش نهایی صدور احکام انجام شد ؛ مرکز روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه کشور با صدور اطلاعیه‌ای، از تنظیم قواعد و رویه‌های لازم برای اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و صدور احکام جدید و پرداخت سریع مطالبات خبر داد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
تماشای بارش شهابی در شامگاه سه‌شنبه
احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر به ما خیانت شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
ترکیه و سوریه درصدد گسترش توافق میان خود
تعطیلی مدارس تمام مقاطع مشهد فردا 26 مهر
فیلمبرداری با تلفن همراه از مسابقات لیگ برتر ممنوع شد
لحن ترامپ نرم شد/تعرفه‌های سنگین چین پایدار نخواهد بود
نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی اعلام شد؛ مشارکت بیش از 76 هزار نفر
بیانیه تند ایران در واکنش به ادعاهای ضدایرانی مقام انگلیس
وزیر خارجه: ایران تحت هیچ فشاری قرار نمی‌گیرد/حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست
آثار شکنجه بر پیکر 120 شهید فلسطینی
ترامپ به زلنسکی : تاماهاوک‌ها را نمی‌دهیم!
تمدید 4 ماهه خدمت سربازی اجباری در رژیم اسرائیل
پاداش عجیب عربستان صدای قهرمان جام جهانی را درآورد
کاهش 10 درصدی ارزش بورس تهران در نیمه نخست امسال
چین همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا قدرت‌نمایی کرد
جان بولتون خود را به مقامات قضایی تسلیم کرد
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم
حماس خواستار تکمیل روند آتش بس شد
واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش
فوت رهبر اپوزیسیون آرژانتین در پخش زنده تلویزیونی
فایننشال تایمز:عربستان در پی پیمان دفاعی با آمریکاست
هشدار حماس: خلع سلاح مقاومت، آغاز ناآرامی هاست
X
آگهی تبلیغاتی