×
اجتماعی
شناسه خبر : 197581
تاریخ انتشار : جمعه 1403/08/11 ساعت 10:15
صدور احکام متناسب‌سازی بازنشستگان در آبان

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی خبر داد؛

صدور احکام متناسب‌سازی بازنشستگان در آبان

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی از اهتمام این سازمان در اجرای طرح متناسب‌سازی و صدور احکام بازنشستگان در آبان‌ماه خبر داد و گفت: در حال تأمین منابع لازم و تمهیدات قانونی هستیم.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مصطفی سالاری در جمع کانون عالی بازنشستگان این سازمان در استان گیلان افزود: با توجه به تصریح قانون در اجرای طرح متناسب‌سازی برای سایر سطوح، تلاش داریم سازوکاری برای پرداخت به حداقل‌بگیران نیز داشته باشیم.

وی در خصوص موضوع متناسب‌سازی با توضیح وضعیت سازمان به لحاظ درآمد و هزینه گفت: تا پایان سال برای اجرای تعهدات جاری سازمان با چالش‌های تأمین مالی مواجهیم. با این حال تلاش داریم تا با مساعدت سران قوا و با استفاده از سایر روش‌های تأمین مالی از جمله تسویه رقم باقی مانده از ردیف رد دیون دولت به سازمان که در قانون بودجه سال جاری پیش‌بینی شده، موضوع متناسب‌سازی‌ را اجرایی کنیم.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر پیگیری ویژه وزیر تعاون، کار و رفته اجتماعی و تلاش سازمان برای اجرای طرح‌متناسب‌سازی اظهار داشت: با توجه به تصریح قانون متناسب‌سازی ذیل بند « ۲ »؛ جز «ر» ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم بر اجرای طرح متناسب‌سازی برای سایر سطوح، هزینه اجرای این طرح برای سایر سطوح در سازمان تأمین اجتماعی، بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان است و اگر بخواهیم برای حداقل‌بگیران نیز به منظور حفظ قدرت خرید پرداختی داشته باشیم، هزینه اجرای طرح بالغ بر ۴۰ هزار میلیارد تومان است.

سالاری با تبیین رویکرد این سازمان در موضوع توسعه خدمات درمانی یادآورشد: در موضوع بیمه تکمیلی هم باید توجه داشته باشیم در میان خدمات و تعهدات مختلف سازمان آنچه اولویت دارد، پرداخت به موقع مستمری و تأمین درمان است؛ لذا این دو وظیفه اصلی موضوع عمده تمرکز سازمان است. با این حال در موضوع بیمه تکمیلی در تلاشیم تا با ارتقای بسته بیمه پایه، بخشی از هزینه‌های بیمه تکمیلی را در بخش بیمه پایه جبران کنیم.

حرکت به سمت صفر کردن هزینه‌های درمان

وی افزود: همزمان تلاش می‌کنیم تا به سمت صفر کردن هزینه‌های درمان حرکت کنیم و البته این راهبرد مستلزم اجرایی شدن موضوعاتی نظیر پزشک خانواده و نظام ارجاع و البته همراهی سایر نهادها است و با توجه به تأکید رئیس جمهور در موضوع پزشک خانواده، می‌کوشیم تا این رویکرد را با جدیت دنبال کنیم.

سالاری با اشاره به وجود احکامی در لایحه بودجه ۱۴۰۴ مبنی بر تسویه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی از پیگیری و ارائه پیشنهادهایی ذیل این دو لایحه خبر داد و در مورد طرح‌های‌ خدمات رفاهی نظیر طرح کرامت رضوی گفت: تلاش می‌کنیم تا با بازنگری این طرح‌ها به سمت توسعه عادلانه‌تر این خدمات حرکت کنیم. در موضوع تسهیلات نیز در تلاشیم تا در تعامل با بانک رفاه، ظرفیت تسهیلات را از حیث عددی افزایش دهیم.

وی با تأکید بر اهمیت سوددهی در شرکت‌های سرمایه‌گذاری سازمان گفت: در موضوع «شستا» مهمترین چالش، مداخله افراد ذی‌نفوذ است. لذا در تلاشیم تا در فرآیندی شفاف، با ارزیابی افراد توانمند در چند سطح تعریف کنیم و به نحوی عمل شود که با توجه به اهمیت سوددهی، اعمال سلیقه‌های شخصی تا حد امکان کاهش یابد و سهم شستا در تأمین منابع سازمان را که در شرایط فعلی بسیار کم است، افزایش دهیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آلودگی هوا تا اواسط هفته آینده در تهران می ماند
سهمیه بندی سوخت صنایع و معادن براساس فرمول جدید
فرانسه و غرب در چهارراه انتخاب حقیقت و توهم
مهلت 24 ساعته سازمان بازرسی به تأمین اجتماعی برای بیمه تکمیلی بازنشستگان
پیروزی پُرگل ایران مقابل پاناما در جام جهانی فوتسال بانوان
عراقچی: کشورهای غربی باید به علت تامین سلاح‌های شیمیایی پاسخگو باشند
انتخابی جام ملت‌های زیر 17 سال آسیا؛ ایران صدرنشین ماند
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای طرح‌های مهار گازهای مشعل
آغاز تولید انبوه موشک هایپرسونیک YKJ-1000 در چین
قیمت کارخانه‌ای برخی خودروها افزایش یافت+ جدول قیمتها
عارف: هدف دولت رسیدن به کسری بودجه صفر است
شیوع آنفلوانزا مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان را غیرحضوری کرد
2 کشته و 3 مصدوم در واژگونی مرگبار سمند
افزایش 4 برابری عرضه کالابرگ در دولت چهاردهم
رفع هرگونه محدودیت‌ و موانع اقتصادی بین ایران و پاکستان
برگزاری مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره)
«قتل وکیل» در مقابل دادگستری شهریار تکذیب شد
اوکراین تا پایان سال جاری 5 میلیارد دلار کمک مالی دریافت می‌کند
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی ایران از مرز سه هزار مگاوات گذشت
وقوع انفجاری مهیب در ادلب سوریه
انتظار از علم ، استمداد از دانشگاه
نتانیاهو شایسته نخست‌وزیری نیست
وزیر اقتصاد: کسری بودجه را امسال کاهش می‌دهیم
قیمت طلا و سکه چهار شنبه 5 آذر ماه + جدول
تداوم آلودگی هوای پایتخت؛ 25 ایستگاه در وضعیت «قرمز»
آزمایش‌ تسلیحات هسته‌ای را از سر نگیرید
سفر وزیر امور خارجه به پاریس
انهدام دو کارگاه گسترده جعل گذرنامه و بازداشت 10 کلاهبردار
نیروی دریایی ارتش دریا را از صحنه تهدید به میدان اقتدار بدل ساخته است
هشدار کمبود دارو و شیرخشک در ماه های آینده
قتل هولناک یک وکیل مقابل دادگستری شهریار
تهران آلوده‌ترین شهر جهان شد
افت شاخص‌های بورس | کاهش 21 هزار واحدی شاخص کل تهران
غزه شاهد خلق بزرگترین فاجعه بشری
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه5 آذر 1404
تکذیب یک صفحه جعلی در اینستاگرام به نام «علی لاریجانی»
وزیر نفت مخالف مصوبه جدید بنزینی دولت است
زلنسکی: اوکراین هنوز به حمایت دفاعی برای مقاومت نیاز دارد
لاریجانی: مذاکرات واقعی را می‌پذیریم!
سیلِ پهپادهای چین، آمریکا را غافلگیر کرد
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده از آسمان تهران
زمان وجزییات اجرای طرح کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد
سبزیجاتی که سلامت مغز شما را تضمین می‌کنند
پکن: اجازه احیای نظامی‌گری ژاپن را نخواهیم داد
دیوان عالی برزیل 27 سال زندان برای بولسونارو را تأیید کرد
صندوق ملی هوش مصنوعی تأسیس می‌شود
انتقاد اژه‌ای از رواج واژگان «تندرو» و «کندرو» در ادبیات سیاسی
توقیف ساعتی 40 هزار دستگاه خودرو متخلف
لاریجانی : توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود
بسته شدن 3 پنجره نقل‌وانتقالاتی مس رفسنجان با اعلام رسمی فیفا
X
آگهی تبلیغاتی