×
ورزشی
شناسه خبر : 197556
تاریخ انتشار :

استقلال بازی خانگی را واگذار کرد

دیدار تیم‌های فوتبال استقلال تهران و تراکتور با نتیجه 2 بر صفر به نفع تیم تراکتور به پایان رسید.

نورنیوز- گروه ورزشی: تیم‌های فوتبال استقلال تهران و تراکتور تبریز در هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر امروز پنج شنبه ۱۰ آبان و با قضاوت بیژن حیدری و با حضور سیستم داور ویدئویی در ورزشگاه شهدای شهر قدس رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی در پایان با نتیجه دو بر صفر به سود شاگردان دراگان اسکوچیچ به پایان رسید. عارف آقاسی و سجاد آشوری گل‌های تراکتور را در این بازی به ثمر رساندند.

بازی در ۱۰ دقیقه اول متعادل دنبال شد و به جز دو کرنری که برای استقلال و تک کرنری که برای تراکتور شکل گرفت، موقعیت دیگری روی دروازه‌ها ایجاد نشد.

در دقیقه ۱۳ بازیکنان استقلال به سمت دروازه تراکتور حمله ور شدند که در نزدیکی محوطه جریمه، بازیکن تراکتور روی جلال الدین ماشاریپوف مرتکب خطا شد و در ادامه گائل کاکوتا پشت توپ ایستاد و شوت او با اختلاف کمی از کنار دروازه تراکتور به بیرون رفت.

در دقیقه ۱۷ بازی و به دلیل فعال شدن آب پاش های ورزشگاه شهدای شهر قدس در میانه‌های نیمه اول دیدار دو تیم فوتبال استقلال تهران و تراکتور بازی حدود یک دقیقه متوقف شد و نکته جالب این بود که سرمربی استقلال شخصاً برای تغییر مسیر آب پاش ها اقدام کرد.

بازیکنان استقلال در نیمه اول نسبت به میهمان خود مالکیت توپ بیشتری را در اختیار داشتند و در دقیقه ۲۳ روی پاس در عمق زیبا کاکوتا، آرمان رمضانی در موقعیتی تک به تک با بیرانوند قرار گرفت که با خروج به موقع دروازه بان تراکتور توپ دور شد.

در دقیقه ۲۵ بازیکنان تراکتور اولین موقعیت جدی خود را روی دروازه استقلال خلق کردند اما ضربه تومیسلاو اشتراکال دقت کافی را نداشت و عرض زمین را طی کرد و به بازیکنان استقلال رسید.

در دقیقه ۳۴ و روی سانتر زیبای رامین رضائیان، آرمان رمضانی این فرصت را داشت تا با ضربه سر دروازه تراکتور را هدف قرار دهد اما با خروج بیرانوند، این دروازه بان روی توپ اثر گذاشت و در ادامه به ابوالفضل جلالی رسید اما بازیکن استقلال نتوانست توپ را کنترل کند و توپ راهی اوت شد.

در دقیقه ۴۲ بازیکنان تراکتور به سمت دروازه استقلال نزدیک شدند و در محوطه جریمه، مهدی هاشم نژاد به توپ ضربه زد که حسینی توپ را برگشت داد و در ریباند، اشتراکال نتوانست ضربه دقیقی به توپ وارد کند و با دخالت سامان فلاح توپ راهی کرنر شد.

مهدی ترابی در دقیقه ۴۴ از سمت راست زمین به سمت محوطه جریمه استقلال نزدیک شد و از زاویه‌ای بسته اقدام به شوت زنی کرد که توپ او پس از برخورد به جلالی و به کمک حسینی و تیرک راهی به سمت تور دروازه نداشت و در ریباند هم بازیکنان تراکتور نتوانستند توپ را تبدیل به گل کنند.

نیمه دوم

بازیکنان تراکتور نیمه دوم را هجومی آغاز کردند و در دقیقه ۴۶ مهدی هاشم نژاد پس از اینکه چند بازیکن استقلال را از پیش رو برداشت با حرکت در عرض و با شوتی زمینی و آرام دروازه استقلال را هدف قرار داد که توپ توسط سامان فلاح دور شد و در برگشت، ضربه برگردون، اشتراکال با اختلاف کمی از بالای دروازه استقلال راهی اوت شد.

در دقیقه ۵۱ و روی حرکت زیبای کاکوتا او توپ را به رامین رضائیان پاس داد و این بازیکن توپ را به سمت دروازه تراکتور سانتر کرد که با ضربه سر آرمان رمضانی همراه شد و توپ پس از برخورد به تیرک دروازه توسط بازیکنان تراکتور دور شد.

در دقیقه ۵۵ بازیکنان تراکتور به سمت دروازه استقلال نزدیک شدند و ریکاردو توپ را سانتر کرد که با دفع ناقص سید حسین حسینی همراه شد و در ریباند عارف آقاسی موفق شد دروازه استقلال را باز کند تا حساب کار یک بر صفر به سود تراکتور شود.

در دقیقه ۶۳ رامین رضائیان در حالی که قصد نفوذ به محوطه جریمه تراکتور را داشت با برخورد به مدافع تراکتور نقش بر زمین شد و بازیکنان استقلال معتقد بودند که داور باید به سود آنها پنالتی اعلام کند اما داور با مشورت داوران سیستم VAR روی تصمیم ابتدایی خود ماند و از اعلام پنالتی به سود آبی‌ها صرف نظر کرد.

عملکرد ضعیف بازیکنان استقلال و اشتباهات متوالی آن‌ها موجب عصبانیت شدید موسیمانه شده بود بارها و بارها با فریاد، اعتراض خود را نشان می‌داد.

هواداران استقلال از دقیقه ۸۰ به بعد شعار «بی غیرت، بی غیرت» علیه بازیکنان تیم خود سر دادند.

در دقیقه ۸۷ و در حالی که توپ در اختیار رامین رضائیان بود و او قصد داشت، زبیر نیک نفس را صاحب توپ کند، مهدی ترابی توپ ربایی کرد و با پاسی دقیق سجاد آشوری را صاحب توپ کرد و او در مصافی تک به تک با حسینی گل دوم تراکتور را به ثمر رساند.

در نهایت این بازی با نتیجه دو بر صفر به سود تراکتور به پایان رسید تا این تیم موقتاً و تا پیش از بازی سپاهان و آلومینیوم اراک به صدر جدول صعود کند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
X
آگهی تبلیغاتی