×
ورزشی
شناسه خبر : 197465
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/09 ساعت 21:49
امیری: شرایط VAR زیبنده فوتبال ما نیست/ پورعلی‌گنجی: داور 2 پنالتی صددرصد را نگرفت

امیری: شرایط VAR زیبنده فوتبال ما نیست/ پورعلی‌گنجی: داور 2 پنالتی صددرصد را نگرفت

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس پس از شکست در برابر استقلال خوزستان نسبت به شرایط استفاده از VAR در ورزشگاه و اشتباهات داوری اعتراض کردند.

نورنیوز- گروه ورزشی: وحید امیری پس از شکست یک بر صفر پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان گفت: صحنه برخورد توپ با دست مدافع استقلال خوزستان می‌توانست پنالتی باشد. امیدوارم دقت بیشتری صورت بگیرد، حالا که VAR داریم انتظار عدالت وجود دارد. امیدوارم این اتفاقات در فوتبال ما رنگ و بوی دیگری بگیرد، اینکه ۱۰ دقیقه VAR داشته باشیم و ۱۰ دقیقه نداشته باشیم زیبنده فوتبال ما نیست، یا VAR داریم یا نه.

وی ادامه داد: فوتبال ما حرفه‌ای است و باید VAR هم حرفه‌ای باشد تا به فوتبال‌مان کمک کند. این شرایط نباید تنها برای تیم ما باشد بلکه همه تیم‌ها باید از بهترین شرایط استفاده کنند و شاهد اتفاقات بهتری باشیم.

هافبک پرسپولیس در پاسخ به این سوال که سرخپوشان امروز فرم همیشگی را نداشتند، گفت: زمین بازی هم امروز اجازه خیلی از اتفاقات را نمی‌داد. نمی‌خواهیم بهانه بیاوریم ولی می‌توانستیم از موقعیت‌هایمان استفاده کنیم، مثلا اگر ضربه سر گئورگی در دقیقه ۲۰ گل می‌شد روند بازی تغییر می‌کرد. طبیعی بود که روی ضدحملات موقعیت‌هایی هم به استقلال دادیم اما بازیکنان ما تلاش کردند تا اتفاق بهتری رقم بزنیم که نشد.

امیری درباره اعتراض گاریدو به داوری در پایان بازی گفت: نمی‌خواهیم در مسائل داوری دخالت کنیم ولی چیزی که از فوتبال یاد گرفتیم این است که صحنه برخورد توپ به دست می‌توانست پنالتی باشد.

وی در پاسخ به این سوال که VAR در تمام دقایق بازی برقرار بود، تصریح کرد: از آقای اکرمی پرسیدم گفتند که در دقایقی از بازی VAR نداشتیم.

تمام تلاشمان را کردیم/ ناراحتم که نتوانستیم دل هواداران را شاد کنیم

مرتضی پورعلی‌گنجی پس از شکست پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان اظهار داشت: خیلی ناراحتیم که نتوانستیم نتیجه خوبی به دست بیاوریم و دل هواداران را شاد کنیم. تمام تلاش‌مان را کردیم با شرایطی که وجود دارد و هر چهار روز یک‌بار بازی داریم. دنبال بهانه‌جویی نیستیم و تمام تلاش‌مان را در بازی‌ها و تمرینات انجام می‌دهیم. در روز روشن دو پنالتی صد درصد ما را نگرفتند.

وی افزود: پنالتی اول که توپ به دست یکی از مدافعان خورد را همه هواداران پشت دروازه هم دیدند. داور هم دقیقاً روبه‌روی صحنه بود. می‌توانست پنالتی باشد. روی پنالتی دوم هم کاملاً علی علیپور توپ را کنترل کردند و مدافع استقلال خوزستان روی او خراب شد. به نظرم امروز VAR می‌توانست حداقل یک پنالتی را برای ما بگیرد. امیدوارم این اشتباهات صورت نگیرد و ما در آخر فصل حسرت این صحنه‌ها را نخوریم.

مدافع تیم پرسپولیس در مورد تکرار اشتباهات با VAR گفت: VAR وجود دارد و باید کسانی که تصمیم می‌گیرند، تصمیم بهتری بگیرند. شاید این اشتباهات در زمین توسط داور شود، اما کمک داوران VAR باید تصمیم درست‌تری بگیرند تا حق یک تیم ضایع نشود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود
پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید
اعتراض 81 سینماگر جهان به سکوت جشنواره برلین درباره غزه
252 همت برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه 1405
هشدار نظامی یمن و مهلت دیپلماتیک به ریاض
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
تولیدکنندگان مرغ: نهاده‌ها 4 برابر قیمت واقعی فروخته می شوند
حیوان حمله‌کننده به دانشجو سگ ولگرد بود
هشدار درباره سه برابر شدن جمعیت سالمند ایران تا سال 1435
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران وارد دهلی نو شد
ورود رئیس جمهور مسعود پزشکیان به استان لرستان
زمان و ساعت دقیق لحظه تحویل سال 1405 + حیوان و رنگ سال
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404
قیمت گوشی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404 + جدول
کارنامه آزمون دستیاری فوق تخصصی 1404 منتشر شد
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
نمایشگاه‌های بهاره تهران از 5 اسفند آغاز می‌شود
اعلام آمادگی روسیه برای نگهداری اورانیوم مازاد ایران
فراخوان جذب هیأت علمی علوم پزشکی تا پایان اسفند منتشر می‌شود
وام ازدواج 1405 افزایش یافت یا ثابت ماند؟
آمار بهشت زهرا از جانباختگان تهرانی در حوادث دی ماه
موضع ترکیه درباره اقدام نظامی علیه ایران
گزارش وزیر امور خارجه از روند مذاکرات اخیر
معماری ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) چشم‌نواز خواهد بود
حداقل افزایش حقوق سال آینده 21 درصد، حداکثر 43 درصد
جزئیات برنامه‌های سحرگاه رمضان 1405 در شبکه‌های سیما
مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در شرایط تصاعد بحران
قیمت زولبیا و بامیه ماه رمضان 1405 اعلام شد
سپاهان ایران - الاهلی قطر ؛ دوئل مرگ و زندگی در الثمامه
قیمت گوشت قرمز امروز 29 بهمن 1404 + جدول
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 30 بهمن 1404
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ریزش بیش از 40 هزار واحدی شاخص بورس
زلنسکی رئیس جمهور بلاروس را تحریم کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده