×
بین الملل
شناسه خبر : 197462
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/09 ساعت 10:13

حمله موفق حزب‌الله به مراکز نظامی مهم رژیم صهیونیستی

حزب‌الله لبنان از حمله ترکیبی موفق خود با استفاده از موشک‌های منحصر به فرد و پهپادها به پایگاه دفاع هوایی موشکی، پادگان الیاکیم و پایگاه شراگای ارتش رژیم صهیونیستی و ناکامی پدافند اشغالگران در مهار آن خبر داد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: حزب الله در بیانیه ای اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی در راستای دفاع از مردم مقاوم فلسطین در نوار  غزه و مقاومت شریف و شجاع آن و  دفاع از لبنان و مردم آن و در چارچوب عملیات خیبر و پاسخ به تجاوزات و کشتاری که رژیم صهیونیستی مرتکب می شود و با ندای لبیک یا نصرالله، امشب یک حمله ترکیبی با موشکهای منحصر به فرد و انبوهی از پهپادها علیه رژیم صهیونیستی انجام دادند.

در این حمله ترکیبی، رزمندگان مقاومت اسلامی، پایگاه عین شیمر، مقر پایگاه دفاع هوایی موشکی در شرق الخضیره(در شمال تل آویو)، تجمعات نظامیان دشمن در پادگان الیاکیم در جنوب حیفا و پایگاه شراگا در شمال شهر اشغالی عکا را پس از ناتوانی دشمن در مقابله با این موشکها و پهپادها که برای مدتی در آسمان  اراضی اشغالی فلسطینی پرواز کردند، هدف قرار دادند.

اعتراف رسانه های اسرائیلی: اصابت پهپادهای حزب الله به پایگاه شراگا در عکا

رسانه های رژیم صهیونیستی اذعان کردند که یک پهپاد حزب الله در پایگاه شراگا در نزدیکی عکا در شمال فلسطین اشغالی اصابت کرده و منفجر شده است.

اعتراف ارتش رژیم صهیونیستی به ناکامی در رهگیری 5 پهپاد حزب الله

رسانه های اسرائیلی به نقل از سخنگوی ارتش رژیم اشغالگر اعتراف کردند که پنج پهپاد(حزب الله) بیش از بیست دقیقه است که همچنان در آسمان شمال(فلسطین اشغالی) در حال پرواز هستند(بدون اینکه اسرائیل بتواند آنها را رهگیری کند)

صدای انفجار مهیب در شمال تل آویو

یدیعوت آحارانوت از رسانه های عبری از شنیده شدن صدای انفجاری مهیب در شهر اشغالی  الخضیره در شمال تل آویو خبر دادند.

سرگیجه گرفتن صهیونیستها از پهپادهای حزب‌الله پس از شکست در رهگیری آن

رسانه های رژیم صهیونیستی با اذعان به ناکامی گنبد آهنین در رهگیری پهپادهای حزب الله به نقل از یک صهیونیست نوشتند: به طور خلاصه باید بگویم، تلفنم دچار جنون شده، چرا که به سبب پرتاب پهپاد از لبنان، پانزده دقیقه است که زنگ هشدارش قطع نمی شود.

این رسانه ها به نقل از ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کردند که یک پهپاد حزب الله همچنان در آسمان شمال فلسطین اشغالی در حال پرواز است، بدون اینکه بتوانند آن را رهگیری کنند.

مناطق آژیر خطر همچنان در حال گسترش است به طوری که به مناطق شرقی شهر حیفا و مرج ابن عامر رسیده است که نشان دهنده هشدار درباره حرکت پهپاد حزب الله به این مناطق است.

بر  اساس این گزارش، آژیر خطر از بیست دقیقه پیش همچنان به صدا در می آید، و هم اکنون آژیر خطر در وادی عاره در جنوب شرقی حیفا و پایگاه هوایی رامات دیوید و بسیاری از شهرکها و اطراف آن به صدا درآمده است و شکست اشغالگران در رهگیری پهپادهای حزب الله همچنان ادامه دارد.

آتش سوزی در بیش از 220 هزار دونم در شمال فلسطین اشغالی به سبب اصابت موشکهای حزب الله

رسانه های رژیم صهیونیستی با اذعان به تاثیرگذار بودن حملات موشکی و پهپادی کوبنده حزب الله به مناطق صهیونیست نشین از آتش سوزی در بیش از 220 هزار دونم(هر دونم معادل هزار متر مربع است)، در شمال(فلسطین اشغالی) از آغاز جنگ به سبب اصابت موشکهای شلیک شده از جنوب لبنان رخ داده است.

حمله پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان صهیونیست در شهرک جعتون

حزب الله اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی، تجمع نظامیان صهیونیست را در شهرک صهیونیست نشین جعتون با پهپاد انتحاری هدف قرار  دادند که این عملیات به طور دقیق انجام شد.

رزمندگان حزب الله در نوزدهمین عملیات خود، تجمع نظامیان صهیونیست در شهرک صهیونیست نشین شتولا را با پهپاد انتحاری هدف قرار دادند که این عملیات با موفقیت انجام شد.

حزب الله یک جنگنده اسرائیلی را فراری داد

حزب الله اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی در یگان دفاع هوایی عصر امروز چهارشنبه، یک جنگنده رژیم صهیونیستی را در آسمان منطقه الزهرانی هدف قرار داده و وادار به ترک حریم هوایی لبنان کردند.

حزب الله پیشتر نیز اعلام کرده بود که رزمندگان مقاومت اسلامی در یگان دفاع هوایی، یک پهپاد هرمس 450 ارتش رژیم صهیونیستی را در آسمان بخش غربی با موشک زمین به هوا وادار به ترک حریم لبنان کردند.

اعتراف رسانه های اسرائیلی به توانمندی حزب الله: پرتاب موشک و پهپاد به شمال(فلسطین اشغالی) بدون توقف ادامه دارد

رسانه های رژیم صهیونیستی اعتراف کردند که پرتاب موشک و پهپاد(از جنوب لبنان) به شمال(فلسطین اشغالی) بدون توقف ادامه دارد.

این رسانه ها افزودند که حزب الله، توان موشکی و پهپادی خود را حفظ کرده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
توقف مذاکرات تجاری واشنگتن و دهلی‌نو؛ آمریکا گفت‌وگوها را لغو کرد
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد
نتانیاهو: جنگ تا شکست کامل حماس ادامه دارد
حادثه گروگان‌گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
رئیس‌جمهور راهی نیویورک می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎یکشنبه 26 مرداد 1404+جدول
قیمت خودرو امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبز شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
X
آگهی تبلیغاتی