×
اقتصادی
شناسه خبر : 197416
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/09 ساعت 15:29
قابلیت جدید ایرپادز اپل برای کمک به کم‌شنوایان

قابلیت جدید ایرپادز اپل برای کمک به کم‌شنوایان

برخی از هدفون‌های بی‌سیم اپل از این پس قابلیت کاربرد به عنوان سمعک را نیز خواهند داشت.

نورنیوز-گروه اقتصادی: براساس آمار مؤسسه ملی ناشنوایی و اختلالات ارتباطی آمریکا، از هر ۸ نفر آمریکایی بالای ۱۲ سال یک نفر، یعنی تقریباً حدود ۳۰ میلیون نفر دچار کاهش شنوایی در هر دو گوش هستند. میلیون‌ها نفر از سمعک بهره می‌برند، اما اکثر آن‌ها هرگز آن را امتحان نکرده‌اند و عده‌ای دیگر آن را امتحان کرده‌اند ولی به دلیل هزینه‌ها، کیفیت پایین، عدم تطبیق مناسب، ظاهر نامطلوب یا دلایل دیگر از کاربرد آن خودداری می‌کنند.

در آمریکا طی چند سال اخیر، تلاش‌هایی برای تغییر این وضعیت صورت گرفته است. دو سال پیش، قوانین فدرال تغییر کرد تا اجازه فروش سمعک‌ها بدون نسخه پزشک را فراهم کند. ماه گذشته، اداره غذا و داروی آمریکا نرم‌افزار اپل را که ایرپادز پرو ۲ را به سمعک تبدیل می‌کند، تأئید کرد.

کارشناسان می‌گویند هنوز مشخص نیست که این تغییر قوانین تأثیرگذار بوده است یا نه، اما تبدیل ایرپادها به سمعک از آن دسته ایده‌های خلاقانه‌ای است که بسیاری به آن امید دارند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی، برخی اطلاعات در مورد کاهش شنوایی، سمعک‌ها و گزینه جدید اپل را ارائه کرده است.

خطرات کاهش شنوایی: انزوا، زوال عقل و زمین خوردن

حدود ۱۵ درصد از آمریکایی‌ها از داشتن مشکلات شنوایی خبر می‌دهند. گرچه بیشتر افراد دارای کاهش شنوایی بالای ۶۰ سال هستند، اما مشکلات شنوایی تنها مختص سالمندان نیست. مطالعه‌ای نشان داده است که مردان و افراد ساکن مناطق روستایی بیشتر در معرض خطر کاهش شنوایی قرار دارند.

همچنین، کاهش شنوایی با اثرات فراوانی بر سلامت افراد در ارتباط است. این موضوع به انزوا، افسردگی و افت شناختی کمک می‌کند، خطر زوال عقل را افزایش می‌دهد و تغییرات ساختاری در مغز ایجاد می‌کند. همچنین به افزایش خطر زمین خوردن نیز منجر می‌شود.

باربارا کلی، مدیر اجرایی انجمن کم شنوایی آمریکا، گفت: «هر کاری که ما انجام می‌دهیم، همه روابطمان، چه شخصی و چه در زندگی کاری‌مان، شامل شنیدن مکالمات است. ما اکنون دریافته‌ایم که هر چه زودتر مردم بتوانند به سلامت شنوایی خود توجه کنند، بهتر است.»

در آمریکا برای تهیه سمعک نیازی به مراجعه به پزشک نیست

پیش از تغییر قانون در سال ۲۰۲۲ توسط اداره غذا و داروی آمریکا، همه باید برای دریافت سمعک به پزشک مراجعه کرده و نسخه می‌گرفتند. اکنون این دستگاه‌ها بدون نسخه در دسترس هستند.

الیزابت استنگل، شنوایی‌شناس دانشگاه آیووا، گفت: «ما امیدواریم با افزایش فروش این دستگاه‌ها، قیمت آن کاهش یابد، اما هنوز افزایش قابل‌توجهی در تقاضا برای خرید مشاهده نشده است.»

یک سمعک مناسب حتی با خرید بدون نسخه، می‌تواند هزینه‌ای حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ دلار داشته باشد. برخی از گزینه‌های ارزان‌تر فقط تقویت‌کننده‌های ساده‌ای هستند که تنظیمات و ویژگی‌های شخصی‌سازی و حذف صدای مزاحم (نویز) را ندارند.

سمعک در ایرپادز اپل چگونه کار می‌کند؟

سیستم سمعک در مدل‌های ایپادز پرو ۲ موجود است و برای راه‌اندازی نیاز به آیفون یا آی‌پد دارد. درون دستگاه، یک سامانه شنوایی‌سنجی تعبیه شده که به کاربران کمک می‌کند در صورت داشتن کاهش شنوایی، تنظیمات تقویت صدا را شخصی‌سازی کنند.

این هدفون‌ها در وب‌سایت اپل به قیمت ۲۴۹ دلار به فروش می‌رسند و گاهی اوقات سایر خرده‌فروشان آن را با قیمت کمتر عرضه می‌کنند.

در حالی که بسیاری از دستگاه‌های مشابه دیگر که در گوش قرار می‌گیرند، عملکرد مشابهی دارند، کارشناسان بر این نکته توافق دارند که افزوده شدن ایرپادها به این جمع گزینه‌ی خوبی است، به‌ویژه به این دلیل که می‌تواند به عادی‌سازی استفاده از سمعک کمک کند.

باربارا کلی می‌گوید «این دستگاه یک محصول عمومی است» و همه‌گیری ایرپادها می‌تواند افرادی را که درباره ظاهر سمعک نگران هستند، به استفاده از آن‌ها ترغیب کند.

البته ممکن است معایبی نیز داشته باشد. اندازه و راحتی در استفاده طولانی‌مدت ممکن است مشکل‌ساز باشد. در حالی که سایر سمعک‌ها برای کارکرد یک روز کامل یا بیشتر طراحی شده‌اند، استنگل گفت که عمر باتری ایرپادها این امکان را نمی‌دهد. او همچنین اشاره کرد که استفاده از این هدفون‌ها ممکن است پیامی به دیگران بدهد که فرد تمایلی به تعامل یا صحبت ندارد و افزود: «ما امیدواریم که افراد بیشتری آن را امتحان کنند و متوجه شوند که بله، این واقعاً کمک می‌کند.»

نکاتی در خرید سمعک بدون نسخه

استنگل توصیه می‌کند قبل از خرید، تحقیقات کاملی انجام دهید. او گفت که تالارهای گفتگوی فیس‌بوک و ردیت می‌توانند در ارزیابی دستگاه‌ها بسیار مفید باشند. وب‌سایت‌های Hearing Tracker و Soundly نیز حاوی نقدهای معتبر و منابعی برای انتخاب سمعک هستند.

انجمن ملی کم‌شنوایی آمریکا و آکادمی شنوایی‌سنجی آمریکا نیز راهنماهایی برای خرید سمعک در وب‌سایت‌های خود دارند.

دستگاه‌هایی را انتخاب کنید که به شما اجازه می‌دهند زیر و بم‌های مختلف را تنظیم کنید. اکثر افراد مبتلا به کم‌شنوایی در شنیدن صداهای زیر مشکل دارند، پس دستگاهی بیابید که بتواند تقویت صدا را در فرکانس‌های مختلف تنظیم کند.

برای جلوگیری از صدای سوت گوش‌خراش، دستگاهی بخرید که دارای «تنظیم فیدبک» باشد.

حتی بدون سمعک هم گوشی هوشمند می‌تواند به شما کمک کند

حتی اگر توانایی خرید جدیدترین و بهترین تکنولوژی را ندارید، گوشی هوشمند شما می‌تواند ابزاری برای محافظت و بهبود شنوایی شما باشد.

اکثر گوشی‌ها اکنون می‌توانند گفتار را به متن تبدیل کنند که این می‌تواند به تسهیل مکالمات کمک کند. ویژگی «شنیدن زنده» آیفون گوشی شما را به میکروفونی تقویت‌کننده تبدیل می‌کند که صدای فرد مقابل را حتی در یک رستوران شلوغ به گوش شما می‌رساند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
فرصتی که نباید عادی یا تشریفاتی شود
X
آگهی تبلیغاتی