×
اقتصادی
شناسه خبر : 197416
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/09 ساعت 15:29
قابلیت جدید ایرپادز اپل برای کمک به کم‌شنوایان

قابلیت جدید ایرپادز اپل برای کمک به کم‌شنوایان

برخی از هدفون‌های بی‌سیم اپل از این پس قابلیت کاربرد به عنوان سمعک را نیز خواهند داشت.

نورنیوز-گروه اقتصادی: براساس آمار مؤسسه ملی ناشنوایی و اختلالات ارتباطی آمریکا، از هر ۸ نفر آمریکایی بالای ۱۲ سال یک نفر، یعنی تقریباً حدود ۳۰ میلیون نفر دچار کاهش شنوایی در هر دو گوش هستند. میلیون‌ها نفر از سمعک بهره می‌برند، اما اکثر آن‌ها هرگز آن را امتحان نکرده‌اند و عده‌ای دیگر آن را امتحان کرده‌اند ولی به دلیل هزینه‌ها، کیفیت پایین، عدم تطبیق مناسب، ظاهر نامطلوب یا دلایل دیگر از کاربرد آن خودداری می‌کنند.

در آمریکا طی چند سال اخیر، تلاش‌هایی برای تغییر این وضعیت صورت گرفته است. دو سال پیش، قوانین فدرال تغییر کرد تا اجازه فروش سمعک‌ها بدون نسخه پزشک را فراهم کند. ماه گذشته، اداره غذا و داروی آمریکا نرم‌افزار اپل را که ایرپادز پرو ۲ را به سمعک تبدیل می‌کند، تأئید کرد.

کارشناسان می‌گویند هنوز مشخص نیست که این تغییر قوانین تأثیرگذار بوده است یا نه، اما تبدیل ایرپادها به سمعک از آن دسته ایده‌های خلاقانه‌ای است که بسیاری به آن امید دارند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی، برخی اطلاعات در مورد کاهش شنوایی، سمعک‌ها و گزینه جدید اپل را ارائه کرده است.

خطرات کاهش شنوایی: انزوا، زوال عقل و زمین خوردن

حدود ۱۵ درصد از آمریکایی‌ها از داشتن مشکلات شنوایی خبر می‌دهند. گرچه بیشتر افراد دارای کاهش شنوایی بالای ۶۰ سال هستند، اما مشکلات شنوایی تنها مختص سالمندان نیست. مطالعه‌ای نشان داده است که مردان و افراد ساکن مناطق روستایی بیشتر در معرض خطر کاهش شنوایی قرار دارند.

همچنین، کاهش شنوایی با اثرات فراوانی بر سلامت افراد در ارتباط است. این موضوع به انزوا، افسردگی و افت شناختی کمک می‌کند، خطر زوال عقل را افزایش می‌دهد و تغییرات ساختاری در مغز ایجاد می‌کند. همچنین به افزایش خطر زمین خوردن نیز منجر می‌شود.

باربارا کلی، مدیر اجرایی انجمن کم شنوایی آمریکا، گفت: «هر کاری که ما انجام می‌دهیم، همه روابطمان، چه شخصی و چه در زندگی کاری‌مان، شامل شنیدن مکالمات است. ما اکنون دریافته‌ایم که هر چه زودتر مردم بتوانند به سلامت شنوایی خود توجه کنند، بهتر است.»

در آمریکا برای تهیه سمعک نیازی به مراجعه به پزشک نیست

پیش از تغییر قانون در سال ۲۰۲۲ توسط اداره غذا و داروی آمریکا، همه باید برای دریافت سمعک به پزشک مراجعه کرده و نسخه می‌گرفتند. اکنون این دستگاه‌ها بدون نسخه در دسترس هستند.

الیزابت استنگل، شنوایی‌شناس دانشگاه آیووا، گفت: «ما امیدواریم با افزایش فروش این دستگاه‌ها، قیمت آن کاهش یابد، اما هنوز افزایش قابل‌توجهی در تقاضا برای خرید مشاهده نشده است.»

یک سمعک مناسب حتی با خرید بدون نسخه، می‌تواند هزینه‌ای حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ دلار داشته باشد. برخی از گزینه‌های ارزان‌تر فقط تقویت‌کننده‌های ساده‌ای هستند که تنظیمات و ویژگی‌های شخصی‌سازی و حذف صدای مزاحم (نویز) را ندارند.

سمعک در ایرپادز اپل چگونه کار می‌کند؟

سیستم سمعک در مدل‌های ایپادز پرو ۲ موجود است و برای راه‌اندازی نیاز به آیفون یا آی‌پد دارد. درون دستگاه، یک سامانه شنوایی‌سنجی تعبیه شده که به کاربران کمک می‌کند در صورت داشتن کاهش شنوایی، تنظیمات تقویت صدا را شخصی‌سازی کنند.

این هدفون‌ها در وب‌سایت اپل به قیمت ۲۴۹ دلار به فروش می‌رسند و گاهی اوقات سایر خرده‌فروشان آن را با قیمت کمتر عرضه می‌کنند.

در حالی که بسیاری از دستگاه‌های مشابه دیگر که در گوش قرار می‌گیرند، عملکرد مشابهی دارند، کارشناسان بر این نکته توافق دارند که افزوده شدن ایرپادها به این جمع گزینه‌ی خوبی است، به‌ویژه به این دلیل که می‌تواند به عادی‌سازی استفاده از سمعک کمک کند.

باربارا کلی می‌گوید «این دستگاه یک محصول عمومی است» و همه‌گیری ایرپادها می‌تواند افرادی را که درباره ظاهر سمعک نگران هستند، به استفاده از آن‌ها ترغیب کند.

البته ممکن است معایبی نیز داشته باشد. اندازه و راحتی در استفاده طولانی‌مدت ممکن است مشکل‌ساز باشد. در حالی که سایر سمعک‌ها برای کارکرد یک روز کامل یا بیشتر طراحی شده‌اند، استنگل گفت که عمر باتری ایرپادها این امکان را نمی‌دهد. او همچنین اشاره کرد که استفاده از این هدفون‌ها ممکن است پیامی به دیگران بدهد که فرد تمایلی به تعامل یا صحبت ندارد و افزود: «ما امیدواریم که افراد بیشتری آن را امتحان کنند و متوجه شوند که بله، این واقعاً کمک می‌کند.»

نکاتی در خرید سمعک بدون نسخه

استنگل توصیه می‌کند قبل از خرید، تحقیقات کاملی انجام دهید. او گفت که تالارهای گفتگوی فیس‌بوک و ردیت می‌توانند در ارزیابی دستگاه‌ها بسیار مفید باشند. وب‌سایت‌های Hearing Tracker و Soundly نیز حاوی نقدهای معتبر و منابعی برای انتخاب سمعک هستند.

انجمن ملی کم‌شنوایی آمریکا و آکادمی شنوایی‌سنجی آمریکا نیز راهنماهایی برای خرید سمعک در وب‌سایت‌های خود دارند.

دستگاه‌هایی را انتخاب کنید که به شما اجازه می‌دهند زیر و بم‌های مختلف را تنظیم کنید. اکثر افراد مبتلا به کم‌شنوایی در شنیدن صداهای زیر مشکل دارند، پس دستگاهی بیابید که بتواند تقویت صدا را در فرکانس‌های مختلف تنظیم کند.

برای جلوگیری از صدای سوت گوش‌خراش، دستگاهی بخرید که دارای «تنظیم فیدبک» باشد.

حتی بدون سمعک هم گوشی هوشمند می‌تواند به شما کمک کند

حتی اگر توانایی خرید جدیدترین و بهترین تکنولوژی را ندارید، گوشی هوشمند شما می‌تواند ابزاری برای محافظت و بهبود شنوایی شما باشد.

اکثر گوشی‌ها اکنون می‌توانند گفتار را به متن تبدیل کنند که این می‌تواند به تسهیل مکالمات کمک کند. ویژگی «شنیدن زنده» آیفون گوشی شما را به میکروفونی تقویت‌کننده تبدیل می‌کند که صدای فرد مقابل را حتی در یک رستوران شلوغ به گوش شما می‌رساند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قطعنامه چین و روسیه برای تمدید اسنپ‌بک رأی نیاورد +جزییات رای گیری
واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی
ظریف: فعالسازی اسنپ‌بک، سودی برای اروپا نخواهد داشت
پزشکیان: اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا منطقه را به سمت آتش سوق می‌دهد
آلمان: تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهند شد
کشورهای اسلامی برای مردم خود و ملت‌های مسلمان با توسعه همکاری‌ها امنیت و رفاه ایجاد کنند
تکذیب بازرسی آژانس در فردو و نطنز +فیلم
ترافیک سنگین در تمامی محور‌های ورودی تهران
چین: فعال کردن مکانیسم اسنپ‌بک به حل اختلافات کمکی نخواهد کرد.
تعقیب و گریز قاچاقچیان سوخت توسط پلیس هرمزگان
بن بست مذاکرات امنیتی بین اسرائیل و سوریه در آخرین لحظه
ایران جهان را به ایستادگی در برابر استانداردهای دوگانه و مزورانه فرامی‌خواند
شهادت 93 دانش‌آموز و 30 استاد دانشگاه در جنگ 12 روزه
اعلام زمان رای گیری شورای امنیت درباره ایران
وزیر خارجه عراق حمله به هر شهرونده عراقی را حمله به عراق دانست
جدول به روز لیگ برتر پس از بازی استقلال
تحقیر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
جنایت رژیم صهیونیستی توهین به کرامت انسانی است
استقلال(1) -شمس آذر (1) /توقف آبی پوشان در خانه+ فیلم
عرضه 11 محصول ایران‌خودرو بدون نیاز به حساب وکالتی
گروسی: نشانه‌ای درباره افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم ایران وجود ندارد
تاکید نخست‌وزیر چین به افزایش اقدامات یک‌جانبه توسط برخی کشورها
ایران از مواضع تاجیکستان در جنگ 12 روزه تقدیر کرد
سایپا فردا پیش‌فروش جدید خود را کلید می‌زند
هاشمیان در نشست هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس
اعتراف گروسی به غیر منصفانه بودن عدم بازرسی آژانس اتمی از اسرائیل
انتخاب قطر به عنوان میزبان والیبال قهرمانی جهان در سال 2029
مصرف بنزین در تابستان امسال رکورد زد
خلاصه بازی گل‌گهر 0-0 فولاد؛ دوئل لک و گروسیان! +فیلم
ادعای ترامپ: به پایان جنگ غزه نزدیک شده‌ایم
عکس های منتخب حیات وحش هفته
سخنرانی عراقچی در نشست گروه دوستان مدافع منشور سازمان ملل
حذف تیم ملی چوگان ایران از جام‌جهانی
طی 6 ماهه گذشته بیش از 7 میلیون لیتر قاچاق سوخت در هرمزگان کشف شد
دیدار پزشکیان و ولیعهد کویت در نیویورک
شهباز شریف: نیروهای پاکستان «پاسخ قاطعی» به هند دادند
بیانیه گروه دوستان منشور ملل متحد در محکومیت تجاوزات امریکا و اسرائیل علیه ایران
درخواست فلسطین برای عضویت در بریکس
اسلامی: ایران اهل تعامل است، اما غرب تقابل را برگزیده
دخالت غیرمنتظره ترامپ در جام جهانی؛ تغییر محل بازی‌ها در صورت ناامنی
درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد
دلیل لغو کنسرت‌های سیروان خسروی و ایهام
طمع سازندگان بازار مسکن را متلاطم کرد
گروسی: قطع همکاری ایران با آژانس باعث افزایش تنش بین‌المللی می‌شود
فراخوان فوری پنتاگون برای نشست صدها ژنرال آمریکایی در پایگاه تفنگداران ویرجینیا
یائیر لاپید: رفتارهای دیکتاتورمآبانه نتانیاهو، مخالف اصول دموکراسی است
سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل؛دروغ پردازی های جنایتکار اصلی غرب آسیا درباره ایران
فلیک به رکورد طلایی 50 برد در بارسا رسید
سخنگوی کرملین: وضعیت اوکراین و موضع آن در مذاکرات هر روز در حال بدتر شدن است
رای گیری شورای امنیت دربارهٔ تعویق تحریم‌های ایران
X
آگهی تبلیغاتی