×
سیاسی
شناسه خبر : 197399
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/09 ساعت 12:05
از  قابل گذشت نبودن اقدام رژیم اسرائیل تا رسیدگی به شکایت داوطلبان

وزرا در حاشیه حیاط دولت مطرح کردند؛

از قابل گذشت نبودن اقدام رژیم اسرائیل تا رسیدگی به شکایت داوطلبان

امروز جلسه هیات دولت برگزار شد که برخی از وزرا در حیاط دولت حاضر شده و به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

نورنیوز-گروه سیاسی: امروز جلسه هیات دولت برگزار شد که برخی از وزرا در حیاط دولت حاضر شده و به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند. 

منصور بیجار استاندار سیستان و بلوچستان شد

سخنگوی دولت اعلام کرد: منصور بیجار در جلسه امروز هیئت دولت به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان معرفی شد.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت ، گفت: منصور بیجار استاندار ۵۰ ساله اهل سنت برای به عنوان استاندار استان سیستان و بلوچستان انتخاب شد. برای اولین بار یک فرد بلوچ و اهل سنت استاندار این استان شده است.

مهاجرانی افزود: فردا چهلمین روز حادثه طبس است که همراه است با سفر تعدادی از اعضای هیئت دولت به طبس است تا با خانواده‌های جانباختگان دیدار داشته باشد.

وی ادامه داد: اقداماتی که دولت در خصوص حادثه معدن طبس انجام داده است که عرض کنم هرچند که هیچ چیزی جای عزیزان از دست رفته را پر نخواهد کرد.

مهاجرانی اظهار کرد: همه کارهای دولت برای کاستن آلام خانواده‌های حادثه دیده است و آنچه که انجام شده در حد وظایف بوده است و سعی شده از چیزی کوتاهی نشود.

سخنگوی دولت بیان کرد: همچنین باید تشکر ویژه از افراد نیکوکاری که در این مدت سعی کرده‌اند از حادثه دید خانواده حادثه دیدگان دلجویی کنند. آنان اعم از افراد حقیقی شامل هنرمندان و ورزشکاران و نیز موسساتی که در این ایام به طبس سر زدند و سعی کردند به نوعی از آنان دلجویی کنند و در جهت رفع مشکلات کمک کنند.

وی افزود: تغییرات دهک‌بندی درآمدی دریافت یارانه‌ها در هیئت دولت تصویب نشده است.

پاداش مدال‌آوران المپیک و پارالمپیک این ماه پرداخت می‌شود

وزیر ورزش و جوانان درباره پرداخت پاداش مدال‌آوران المپیک و پارالمپیک گفت: منابع مالی پاداش‌ها را تامین کردیم و فکر می‌کنم در این ماه پرداخت شود.

، احمد دنیامالی وزیر ورزش، ، اظهار داشت: به دنبال زمان مناسب و چگونگی پرداخت پاداش مدال‌آوران المپیکی و پارالمپیکی به ورزشکاران هستیم و فکر می‌کنم در این ماه این پاداش پرداخت شود.

وی همچنین در خصوص ملی‌پوشان ایران که خارج از کشور هستند، گفت: ورزشکارانی همچون سام واژیر (ملی‌پوش شیرجه) که خارج از کشور زندگی می‌کنند را فراموش نکرده‌ایم و از ظرفیت آن‌ها استفاده می‌کنیم؛ مخصوصا در رشته‌هایی که ظرفیت داخلی خوبی نداریم، ظرفیت‌های خارجی را بسیار جدی می‌گیریم.

وزیر ورزش و جوانان در خصوص توجه به ورزش جانبازان و معلولان گفت: کم‌توان‌ها را در همه فضاهای شهری و اجتماعی باید مورد توجه قرار دهیم و در بحث ورزشی از همه عرصه‌های دیگر جلوتر هستیم. کمیته ملی پارالمپیک برای پیگیری همین موضوع تاسیس شده و در دنیا بی‌نظیر است و امیدواریم شاهد مدال‌آوری‌های بیشتر آن‌ها باشیم.

وی در مورد حواشی تیم ملی موج‌ سواری نیز گفت: در حال پیگیری تخلفات هستیم و به طور قطع در کمیته انضباطی، برخوردهای لازم انجام خواهد شد.

رسیدگی به شکایت داوطلبان کد ۶ دانشگاه فرهنگیان

وزیر آموزش و پرورش گفت: رسیدگی به شکایت داوطلبان کد ۶ دانشگاه فرهنگیان در حال انجام است.

علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، در پاسخ به شکایت داوطلبان کد 6 دانشگاه فرهنگیان، اظهار داشت: اعتراضات در فرآیند خودش رسیدگی می‌شود و به هر حال زمان لازم دارد. تعداد شرکت‌کنندگان بالاست و مصاحبه‌ها توسط ارزیابان متعدد و مختلف انجام می‌شود. در مواردی که فاصله‌ها زیاد باشد، احتمال خطا و اشتباه بسیار پایین است.

وی افزود: در مورد کد 6، ظرفیت‌ها تکمیل شده و کار جدی نمی‌توان انجام داد. رسیدگی به اعتراضات ادامه دارد، اما با توجه به تعداد بالای داوطلبان، امکان برگزاری مجدد مصاحبه برای 30 تا 40 هزار نفر وجود ندارد. ما باید به یک نقطه اعتماد کنیم و کار را پیش ببریم. اگر تیم دیگری برای مصاحبه بیاید و دوباره اعتراض کنند، این سیکل دائماً تکرار می‌شود.

وزیر دفاع: جسارت رژیم صهیونیستی قابل گذشت نیست

وزیر دفاع اعلام کرد که رژیم صهیونیستی حتی اگر یک تیر به بیابان ما بزند به کشور ما جسارت کرده و برای ما قابل گذشت نیست.

امیر نصیرزاده اظهار کرد: دشمن تلاش کرد به سامانه افندی و پدافندی ما آسیب برساند که موفقیت چندانی نداشت، چون ما تمهیدات پدافند غیرعامل دیده بودیم. دانش پدافند ما بومی است و یکی از سامانه های آسیب دیده را فردای آن روز جایگزین کردیم. اما اینکه رژیم صهیونیستی حتی اگر یک تیر به بیابان ما بزند به کشور ما جسارت کرده و برای ما قابل گذشت نیست.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا صحت دارد جنگنده های دشمن وارد آسمان کشور شده است؟ گفت: خیر.

وزیر دفاع در مورد ادعای اسرائیل در زمینه از بین بردن توان پدافند کشور، تصریح کرد: ادعای بی خودی کرده و چنین چیزی نیست.

اسلامی: ارتباط ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی یومیه است

رئیس سازمان انرژی اتمی، تاکید کرد: ارتباط ما با آژانس بین المللی انرژی اتمی یومیه بوده و همیشه برقرار است.

محمد اسلامی بیان کرد: آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز به موجب قوانین و مقررات وظیفه دارد که اعتراض کند. و ما نیز همواره به آنان تذکر می دهیم. مسئولان آژانس در رفت و آباد به ایران هستند. ارتباط  ما با آژانس بین المللی انرژی اتمی یومیه بوده و همیشه برقرار است.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی در خصوص دستاوردهای لیزری کشور، بیان کرد: لیزر سهم بزرگی در همه علوم و فنون دارد. ترکیبات لیزر در حوزه بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی و مشتقاتی که ما در  سازمان با آن آب سنگین تولید می‌کنیم یک تحول بزرگی در دارو و درمان ایجاد خواهد کرد که ان شاءالله در نمایشگاه عرضه خواهد شد.

رفیع زاده: کار گروهی برای ساماندهی نیروهای شرکتی تشکیل شده است

رئیس سازمان اداری و استخدامی، تاکید کرد: کار گروهی در دولت متشکل از سازمان اداری و استخدامی، سازمان برنامه و بودجه و معاونت حقوقی رئیس جمهور به منظور ساماندهی نیروهای شرکتی تشکیل شده است.

علاءالدین رفیع زاده بیان کرد: ما یک آزمونی داشتیم که قرار بود برج پنج انجام شود. آزمون ادواری دوازدهم بود. ما در این آزمون باتوجه به تغییرات دستگاه هایی که متقاضی استخدام بودند و تغییرات شغل محل،  تغییرات لازم را انجام دادیم.

وی ادامه داد: از فردا یعنی پنجشنبه ۱۰ آبان ماه ثبت نام ها شروع می شود. متقاضیان ۱۰ روز فرصت دارند تا ثبت نام انجام دهند. آن هایی که متقاضی جدید برای استخدام در دستگاه های دولتی هستند و هم آنهایی که قبلا ثبت نام کرده بودند می توانند شغل محل خود را عوض کرده و رشته شغلی خود را انتخاب کنند. این ۱۰ روز مهلت ثبت نام است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی تاکید کرد: کارت آزمون ۲۰ آذر ماه توزیع و خود آزمون ۲۳ آذرماه برگزار خواهد شد. بر اساس این آزمون ۱۷ دستگاه استخدام  خواهند داشت و بالغ بر ۶ هزار ۴۰۰ مجوز استخدام به دستگاه داده شده و در همه استان ها تقاضای استخدام وجود داشته و متقاضیان می توانند در این آزمون شرکت کنند.

وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که  لایحه ساماندهی استخدام کارکنان دولت به کجا رسید، بیان کرد: در خصوص ساماندهی کارکنان دولت اگر منظور  شما نیروهای شرکتی است اکنون یک کارگروهی تشکیل شده است. سازمان اداری و استخدامی، سازمان برنامه و بودجه و معاونت حقوقی رئیس جمهور در این کارگروه حضور دارند. در حال انجام کارهایی هستیم که با نگاه کارشناسی تمام جوانب را بررسی کرده و با عقلانیت تصمیم بگیریم.

رئیس سازمان اداری و استخدامی در ادامه در پاسخ به این پرسش که همسان سازی حقوق بازنشستگان به کجا رسید، بیان کرد: همسان سازی حقوق بازنشستگان دو هفته پیش در دولت تصویب شده است. اکنون در حال اجرا است. شامل بازنشستگان تامین اجتماعی نیز می شود. قانون مصوب شده، در مجلس یکسری مسائلی داشت و یکسری افراد را شامل نمی شد. اما با تدبیر صورت گرفته با مشارکت سازمان برنامه و بودجه و وزارت کار چارچوبی را تهیه کردیم. دو هفته پیش به تصویب دولت رسید و اکنون در حال اجرا است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
موج جدید داوطلبان بسیجی در ایست‌های بازرسی
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 علیه بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است