×
اقتصادی
شناسه خبر : 197363
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/09 ساعت 14:25
مشکل رجیستری آیفون حل شد/ اعلام سازوکار رجیستری بزودی/سود بازرگانی واردات آیفون 96 درصد

مشکل رجیستری آیفون حل شد/ اعلام سازوکار رجیستری بزودی/سود بازرگانی واردات آیفون 96 درصد

وزیر ارتباطات گفت: مشکل رجیستری آیفون با تدییر دولت وفاق، حمایت رییس‌جمهور محترم و پیگیری فعالانه وزارت ارتباطات حل شد.

 

نورنیوز-گروه اقتصادی:  «ستار هاشمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: مشکل رجیستری آیفون با تدییر دولت وفاق، حمایت رییس‌جمهور محترم و پیگیری فعالانه وزارت ارتباطات حل شد.

وی افزود: معتقدم با کار کارشناسی، ایجاد وفاق، بدون هیاهو و غوغا سالاری می‌توان سایر مشکلات فضای مجازی و مطالبات مردم را حل کرد.

مشکل+رجیستری+آیفون+حل+شد

هاشمی در حاشیه جلسه هیات دولت هم با بیان اینکه مجوزی که از هیات وزیران برای رجیستری گوشی آیفون دریافت شده، شامل همه گوشی‌های آیفون است، درباره ساز و کار اجرایی رجیستری گوشی آیفون گفت: برخی افراد گوشی تلفن آیفون دارند که در شبکه رجیستر نشده است، باید سازوکار اینکه آنها به کجا مراجعه و چه فرایندی را طی کند و چقدر زمان می‌برد تا در شبکه فعال و قابل استفاده شود، اعلام شود.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه گزارش آسیب‌شناسی وضعیت موجود گوشی‌های بدون رجیستری در هیات وزیران ارائه شد، افزود: این یک گزارش تحلیلی بود و همه مسئولان بر سر این موضوع که این مساله مشکلاتی را ایجاد می‌کند، به جمع‌بندی رسیدند.
هاشمی تاکید کرد: در بحث رجیستری گوشی آیفون، موضوعات مختلف مورد بررسی قرار گرفت. یکی از موضوعات مهم بحث قاچاق این گوشی‌ها بود.

وی ادامه‌داد: سابق بر این رجیستری یکی از طرح‌های موفق بود و بعد از محدودیتی که برای آن ایجاد شد، شاهد این بودیم که تعداد قابل توجهی گوشی آیفون بدون اینکه رجیستر شده باشند، در شبکه روشن شدند و با استفاده از راهکارهای مختلف در شبکه حاضر بودند که باعث بروز مشکلات در شبکه می‌شد.

این عضو کابینه دولت چهاردهم اضافه‌کرد: نگاه ما این بود که بتوانیم یک سازوکار منطقی ارائه کنیم. در نهایت به این مرحله رسیدیم که فضا را برای رجیستر شدن گوشی‌های آیفون مهیا کنیم و سازوکار این فرایند در آینده به مردم اعلام می‌شود.
وزیر ارتباطات درباره مشکلات آنتن‌دهی تلفن همراه در کشور که در بعضی موارد مشاهده می‌شود، گفت: اپراتورها باید پاسخگو باشند و اگر چنین نشود سازمان‌تنظیم‌مقررات به این مساله ورود می‌کند.

وی اظهار داشت: چند نکته در بحث آنتن‌دهی وجود دارد که آنها را به شکل جدی دنبال می‌کنیم؛ یکی از موضوعات این است که برخی نقاط کور هستند و ما در حال احصای آنها هستیم.

سود بازرگانی واردات آیفون ۹۶ درصد 

با مصوبه امروز هیات وزیران و ابلاغ رسمی معاون اول رئیس جمهور،  واردات هر نوع تلفن همراه با نشان تجاری اپل با سود بازرگانی ۹۶ درصد مجاز است.

پیش از این نیز هیئت وزیران در مصوبه‌ای در خرداد ماه با توجه به ممنوعیت واردات تلفن همراه هوشمند با نشان تجاری اپل اعلام کرده بود که در صورت لغو ممنوعیت آن در آینده توسط مراجع ذیصلاح، سود بازرگانی آن به میزان ۹۶ درصد پیش بینی خواهد شد تا اینکه امروز این مصوبه اصلاح شده و سود بازرگانی ۹۶ درصد مجاز اعلام شد.

مشکل+رجیستری+آیفون+حل+شد/سازوکار+رجیستری+بزودی+اعلام+می‌شود
 


باید منتظر مدل اجرای واردات آیفون باشیم/ ذینفعان باید موافقت خود را اعلام کنند

دبیر کنگره موبایل ایران گفت: صبح امروز مصوبه‌ای در جلسه هیئت دولت برای رفع ممنوعیت آیفون صادر شده که بر این اساس سه دستگاه شامل وزارت صمت، ارتباطات و معاونت حقوقی ریاست جمهوری مامور شدند آیین‌نامه واردات را تدوین کنند، اما هنوز وضعیت اجرا و جزئیات تعرفه مشخص نیست.

محمدرضا عالیان، اظهار کرد: اجرای این مصوبه ذینفعان دیگری از جمله ستاد مقابله با قاچاق کالا و ارز، بانک مرکزی و غیره دارد که باید موافقت خود را با آن اعلام کنند.

وی با بیان اینکه جزئیات واردات آیفون از جمله تعرفه هم هنوز مشخص نیست و در آیین نامه مطرح خواهد شد، تصریح کرد: به نظر می‌رسد کاری شبیه به واردات خودروهای دست دوم صورت گرفته، اما برای اجرای آن هنوز باید منتظر باشیم.

عالیان در پایان گفت: باید این نکته را در نظر گرفت که اگر تعرفه خیلی بالایی برای واردات در نظر گرفته شود، برای مثال بالای ۴۰ درصد، رفع ممنوعیت فایده‌ای ندارد و خرید کالای قاچاق به صرفه‌تر است. همین حالا هم خیلی از مصرف کنندگان با روش‌هایی که می‌دانند از موبایل آیفون استفاده می‌کنند. در مجموع این مصوبه اتفاق خوبی است، اما باید منتظر مدل اجرای آن باشیم.

گفتنی است از سال 1399 با دستور دولت وقت واردات گوشی‌های هوشمند با قیمت بالاتر از 250 دلار به کشور ممنوع شد، یکی از این گوشی‌های سری‌های 13 به بعد آیفون بود.
همچنین به دلیل وجود برخی قوانین همچون پرداخت هزینه گمرکی و دریافت کد رجیستری برای این مدل از گوش‌ها زمان‌بر بود در نتیجه مالکان این گوشی‌های هوشمند امکان استفاده از خدمات شبکه‌های تلفن همراه ایران را نداشته و در برخی مواقع برقراری تماس و ارسال پیامک نیز برای آنها مقدور نبود که بر اساس اعلام امروز وزیر ارتباطات، این گوشی‌ها از این به‌بعد رجیستری می‌شوند.
 


نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405+ جدول
آغاز برداشت گندم در 6 استان؛ پیش‌بینی تولید 13.5 میلیون تن
قیمت تیرآهن 7 اردیبهشت 1405 اعلام شد + جدول
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 / حبس طلا در بن‌بست مذاکرات
چرایی ورود خطرناک لندن به بازی امنیتی جدید؟
تأخیر کوتاه در پاسخ هوش مصنوعی، آن را باهوش‌تر جلوه می‌دهد
ترکیب استرس و الکل، آسیبی ماندگار برای مغز
هشدار هواشناسی: دریا در سواحل هرمزگان مواج می‌شود
نماینده پارلمان لبنان: اعلام آتش‌بس به‌تنهایی کافی نیست
دانشمندان پشم را به ماده‌ای نو برای ترمیم استخوان تبدیل کردند
وزیر راه: ایمنی، شرط بنیادین پایداری نظام حمل‌ونقل است
دوفوریتی | موج بیکاری های ناشی از جنگ را چگونه مهار کنیم؟
جنگ 60 روزه و ماهیت نبرد راهبردها
روانشناسی سیاسی نتانیاهو
چرا استرس و بحران ذائقه غذایی را تغییر می‌دهند؟
سریال سو قصد های ناکام
دستور اژه‌ای برای بررسی واگذاری «خط‌های سفید» و اینترنت پرو
گزارش راهور از جاده‌ها؛ بارش باران در 6 استان و انسداد چند محور
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
روز خونین در چاد، 42 کشته در درگیری جوامع محلی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 7 اردیبهشت +وضعیت استان ها
آکسیوس مدعی شد : ایران طرح جدیدی برای مذاکرات ارائه کرد
یمن: شکست اسرائیل در فلسطین به معنای ناکامی طرح‌هایش در منطقه است
مقام سابق پنتاگون: آمریکا تا سال‌ها هزینه جنگ با ایران را خواهد پرداخت
مقام روس: تجربه ونزوئلا، دلیل گمراهی آمریکا درقبال ایران بود
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
شلیک موشک از لبنان، مراسم مذهبی «مرون» در اسرائیل را لغو کرد
روایت عراقچی از دستور کار مذاکرات: با مقامات پاکستان و عمان مشورت خوبی داشتیم
توقیف یک کشتی باری در آب‌های سومالی
عراقچی برای دیدار با پوتین وارد سن‌پترزبورگ شد
آخرین وضعیت ایستگاه‌های جدید سنجش آلودگی هوای تهران
رکورد جهانی ماراتن در رقابت های لندن شکسته شد
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد