×
سیاسی
شناسه خبر : 197361
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/09 ساعت 09:46
ایروانی: هدف قرار دادن آنروا، فلسطینیان را از کمک‌های حیاتی محروم می‌کند

ایروانی: هدف قرار دادن آنروا، فلسطینیان را از کمک‌های حیاتی محروم می‌کند

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، در نشست شورای امنیت با موضوع «وضعیت در خاورمیانه، از جمله مسئله فلسطین» گفت: آنروا ستون‌فقرات تمامی پاسخ‌های بشردوستانه در غزه است. هدف قرار دادن آن، فلسطینیان را از کمک‌های حیاتی محروم می‌کند و در این بحران، یک لایه دیگر از سختی را به آن‌ها اضافه می‌کند.»

نورنیوز-گروه سیاسی: نماینده کشورمان اعلام کرد ایران به شدت مصوبه اخیر رژیم اسرائیل برای هدف قرار دادن آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) که به دنبال جلوگیری از ارائه حمایت‌های حیاتی آن است، محکوم می‌کند.

متن سخنرانی «امیرسعید ایروانی» در این نشست به شرح زیر است: «غزه در حال تحمل یک کارزار بی‌امان از ویرانی و رنج است. در طول سال گذشته، اقدامات تجاوزکارانه و نسل‌کشی رژیم اسرائیل خسارات بی‌سابقه‌ای به غیرنظامیان در غزه وارد کرده است. نوار شمالی غزه اکنون تحت محاصره‌ای بی‌رحمانه قرار دارد و عملیات نظامی رژیم اسرائیل مناطق پرجمعیت مانند جبالیا را به مناطق درگیری فعال تبدیل کرده است و غیرنظامیان را در وضعیتی گرفتار کرده است که دسترسی به غذا، آب یا مراقبت‌های پزشکی ندارند.

این محاصره طولانی‌مدت، غیرنظامیان را در برابر انتخاب‌هایی دشوار قرار داده است: فرار در حالی‌که زیر بار آتش (صهیونیست‌ها) قرار دارند، یا خطر مرگ در مکانی که در آن‌جا هستند. این در حالی است که کمک‌های بشردوستانه همچنان مسدود است؛ اقدامی که نقض آشکار حقوق بشردوستانه بین‌المللی محسوب می‌شود.

غیرنظامیان، از جمله کودکان و خانواده‌های بی‌شمار، به‌طور نظام‌مند از خدمات اساسی محروم شده‌اند و با گرسنگی، کمبود کمک‌های پزشکی و تهدید دائمی آوارگی مواجه هستند. رژیم آپارتاید اسرائیل همچنان از گرسنگی به عنوان یک سلاح استفاده می‌کند.

بیش از ۲ هفته است که تمامی کمک‌های بشردوستانه به غزه متوقف شده است. این محاصره تلاش‌ها برای ارائه واکسیناسیون‌های ضروری و سایر خدمات حیاتی را به‌طور نامحدود به حالت تعلیق درآورده است. این اقدامات چیزی بیش از منع (ورود) کمک‌ها است؛ بلکه حمله‌ای مستقیم به کرامت و حقوق فلسطینیان و تلاشی برای تضعیف حق بنیادین آن‌ها به زندگی است. غزه باید یکپارچه بماند و مردم آن نباید مجبور به آوارگی یا تحت این سرکوب حساب‌شده قرار گیرند.

ما به شدت مصوبه اخیر رژیم اسرائیل برای هدف قرار دادن آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) که به دنبال جلوگیری از ارائه حمایت‌های حیاتی آن است، محکوم می‌کنیم. این اقدام که توسط دبیرکل سازمان ملل متحد تحت عنوان «مجازات جمعی» اشاره شده، به‌طور مستقیم با منشور سازمان ملل و تعهدات قانونی رژیم اسرائیل مغایرت دارد.

آنروا ستون‌فقرات تمامی پاسخ‌های بشردوستانه در غزه است. هدف قرار دادن آن، فلسطینیان را از کمک‌های حیاتی محروم می‌کند و در این بحران، یک لایه دیگر از سختی را به آن‌ها اضافه می‌کند.

خانم رئیس، بی‌کیفرمانی بی‌حد و حصر رژیم اسرائیل در قبال جنایات گسترده و نظام‌مند در نوار غزه، همراه با حمایت بی‌قید و شرط سیاسی، نظامی و اقتصادی که از برخی حامیان غربی، به‌ویژه ایالات متحده، دریافت می‌کند، تنها این رژیم را در ادامه‌دادن به سیاست‌های تجاوزگرانه و توسعه‌طلبانه‌اش در سراسر منطقه وقیح‌تر کرده است. این دستورکار وقیحانه اکنون درگیری را به لبنان کشانده و تهدیدی جدی برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی ایجاد کرده است. رژیم اسرائیل قرار موقت دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف اعمال غیرقانونی خود را نادیده گرفته و همچنان به ارتکاب جنایات خود در غزه و لبنان ادامه می‌دهد؛ اقداماتی که به وضوح جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و حتی نسل‌کشی محسوب می‌شوند.

تنها سه روز پیش، این رژیم مرتکب جنایتی دیگر و اقدامی تجاوزکارانه علیه حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران شد که نقض فاحش حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد محسوب می‌شود.

خانم رئیس، رژیم آپارتاید و اشغالگر اسرائیل تهدیدی واقعی برای صلح و امنیت بین‌المللی است. شورای امنیت در نقطه عطفی حیاتی قرار دارد: یا به‌طور قاطعانه برای توقف ماشین جنگی رژیم اسرائیل و جلوگیری از نسل‌کشی، جنگ و تجاوز بیشتر اقدام کند، یا به‌طور ضمنی اجازه دهد که این جنایات بدون هیچ کنترلی ادامه یابد.»


نظرات

آخرین اخبار
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا
غریب‌آبادی: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی باشد