×
سیاسی
شناسه خبر : 197361
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/09 ساعت 09:46
ایروانی: هدف قرار دادن آنروا، فلسطینیان را از کمک‌های حیاتی محروم می‌کند

ایروانی: هدف قرار دادن آنروا، فلسطینیان را از کمک‌های حیاتی محروم می‌کند

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، در نشست شورای امنیت با موضوع «وضعیت در خاورمیانه، از جمله مسئله فلسطین» گفت: آنروا ستون‌فقرات تمامی پاسخ‌های بشردوستانه در غزه است. هدف قرار دادن آن، فلسطینیان را از کمک‌های حیاتی محروم می‌کند و در این بحران، یک لایه دیگر از سختی را به آن‌ها اضافه می‌کند.»

نورنیوز-گروه سیاسی: نماینده کشورمان اعلام کرد ایران به شدت مصوبه اخیر رژیم اسرائیل برای هدف قرار دادن آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) که به دنبال جلوگیری از ارائه حمایت‌های حیاتی آن است، محکوم می‌کند.

متن سخنرانی «امیرسعید ایروانی» در این نشست به شرح زیر است: «غزه در حال تحمل یک کارزار بی‌امان از ویرانی و رنج است. در طول سال گذشته، اقدامات تجاوزکارانه و نسل‌کشی رژیم اسرائیل خسارات بی‌سابقه‌ای به غیرنظامیان در غزه وارد کرده است. نوار شمالی غزه اکنون تحت محاصره‌ای بی‌رحمانه قرار دارد و عملیات نظامی رژیم اسرائیل مناطق پرجمعیت مانند جبالیا را به مناطق درگیری فعال تبدیل کرده است و غیرنظامیان را در وضعیتی گرفتار کرده است که دسترسی به غذا، آب یا مراقبت‌های پزشکی ندارند.

این محاصره طولانی‌مدت، غیرنظامیان را در برابر انتخاب‌هایی دشوار قرار داده است: فرار در حالی‌که زیر بار آتش (صهیونیست‌ها) قرار دارند، یا خطر مرگ در مکانی که در آن‌جا هستند. این در حالی است که کمک‌های بشردوستانه همچنان مسدود است؛ اقدامی که نقض آشکار حقوق بشردوستانه بین‌المللی محسوب می‌شود.

غیرنظامیان، از جمله کودکان و خانواده‌های بی‌شمار، به‌طور نظام‌مند از خدمات اساسی محروم شده‌اند و با گرسنگی، کمبود کمک‌های پزشکی و تهدید دائمی آوارگی مواجه هستند. رژیم آپارتاید اسرائیل همچنان از گرسنگی به عنوان یک سلاح استفاده می‌کند.

بیش از ۲ هفته است که تمامی کمک‌های بشردوستانه به غزه متوقف شده است. این محاصره تلاش‌ها برای ارائه واکسیناسیون‌های ضروری و سایر خدمات حیاتی را به‌طور نامحدود به حالت تعلیق درآورده است. این اقدامات چیزی بیش از منع (ورود) کمک‌ها است؛ بلکه حمله‌ای مستقیم به کرامت و حقوق فلسطینیان و تلاشی برای تضعیف حق بنیادین آن‌ها به زندگی است. غزه باید یکپارچه بماند و مردم آن نباید مجبور به آوارگی یا تحت این سرکوب حساب‌شده قرار گیرند.

ما به شدت مصوبه اخیر رژیم اسرائیل برای هدف قرار دادن آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) که به دنبال جلوگیری از ارائه حمایت‌های حیاتی آن است، محکوم می‌کنیم. این اقدام که توسط دبیرکل سازمان ملل متحد تحت عنوان «مجازات جمعی» اشاره شده، به‌طور مستقیم با منشور سازمان ملل و تعهدات قانونی رژیم اسرائیل مغایرت دارد.

آنروا ستون‌فقرات تمامی پاسخ‌های بشردوستانه در غزه است. هدف قرار دادن آن، فلسطینیان را از کمک‌های حیاتی محروم می‌کند و در این بحران، یک لایه دیگر از سختی را به آن‌ها اضافه می‌کند.

خانم رئیس، بی‌کیفرمانی بی‌حد و حصر رژیم اسرائیل در قبال جنایات گسترده و نظام‌مند در نوار غزه، همراه با حمایت بی‌قید و شرط سیاسی، نظامی و اقتصادی که از برخی حامیان غربی، به‌ویژه ایالات متحده، دریافت می‌کند، تنها این رژیم را در ادامه‌دادن به سیاست‌های تجاوزگرانه و توسعه‌طلبانه‌اش در سراسر منطقه وقیح‌تر کرده است. این دستورکار وقیحانه اکنون درگیری را به لبنان کشانده و تهدیدی جدی برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی ایجاد کرده است. رژیم اسرائیل قرار موقت دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف اعمال غیرقانونی خود را نادیده گرفته و همچنان به ارتکاب جنایات خود در غزه و لبنان ادامه می‌دهد؛ اقداماتی که به وضوح جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و حتی نسل‌کشی محسوب می‌شوند.

تنها سه روز پیش، این رژیم مرتکب جنایتی دیگر و اقدامی تجاوزکارانه علیه حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران شد که نقض فاحش حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد محسوب می‌شود.

خانم رئیس، رژیم آپارتاید و اشغالگر اسرائیل تهدیدی واقعی برای صلح و امنیت بین‌المللی است. شورای امنیت در نقطه عطفی حیاتی قرار دارد: یا به‌طور قاطعانه برای توقف ماشین جنگی رژیم اسرائیل و جلوگیری از نسل‌کشی، جنگ و تجاوز بیشتر اقدام کند، یا به‌طور ضمنی اجازه دهد که این جنایات بدون هیچ کنترلی ادامه یابد.»


نظرات

آخرین اخبار
تکمیل حلقه مفقوده کریدور شمال-جنوب در گرو اقدام روسیه
انفجارهای مهیب کی‌یف را لرزاند؛ مردم به ایستگاههای مترو پناه بردند
چشم‌انداز تجارت 10میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
کارشکنی تازه آمریکا در مسیر دیپلماسی؛ تحریم‌های موازی خزانه‌داری همزمان با ادعای تفاهم
موج محکومیت حملات آمریکا و عربستان به عراق؛ از تهران تا صنعا و بغداد
واردات ربات‌های انسان‌نمای چینی به آمریکا ممنوع شد
سنتکام چگونه دکترین حقوق دریاها را در تنگه هرمز زیر پا گذاشت؟
آماده‌باش کامل در اوکراین؛ زلنسکی از حمله قریب‌الوقوع مسکو خبر داد
5 راهکار تناسب اندام به جای دراز و نشست
ترور ناجوانمردانه مأمور حافظ امنیت در ایرانشهر؛ عملیات تعقیب آغاز شد
کارنامه نیمه اول، دستورکار نیمه دوم
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر و فرستاده ویژه آمریکا درباره تحولات منطقه
شهادت 4 پاسدار مأمور تأمین امنیت اربعین در حمله به عراق
واکنش سفارت ایران در غنا به پیام ترامپ
سپاه: بستن یک حساب کاربری، هرگز نمی‌تواند صدای حق را خاموش سازد
یادی از  خالق خاطرات شیرین سینمای ایران تهران،/چهارشنبه/ مجلس ترحیم زنده یاد اکبر عبدی
آیت‌الله نورمفیدی: تهمت به مسئولان از مرز اخلاق و قانون گذشته است
گزارش تصویری | مراسم یادبود مرحوم اکبر عبدی در مسجد جامع شهرک غرب
دستگیری عاملان شهادت 2 بسیجی در مشهد
شعله‌ها در هورالعظیم فروکش کردند
بررسی ابعاد حمله جنایتکارانه اوکراین به کشتی آنا در دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه
سخنگوی شورای نگهبان: هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است
امدادرسانی به 187 نفر در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
50 تن مواد پتروشیمی احتکاری در ساری کشف شد
تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران
حادثه آسانسور در کرج جان یک نفر را گرفت
تکذیب حمله به کشتی باربری در سواحل فریدونکنار
انفجارهای شدید سلیمانیه عراق را لرزاند
سرپرست وزارت دفاع: خون شهدای اقتدار، توان بازدارندگی ایران را استوارتر از گذشته خواهد کرد
مخالفت بوئینک با تولید موشک‌های پاتریوت در اوکراین
برنامه امتحانات نهایی برگزارنشده پایه دوازدهم 4 استان جنوبی منتشر شد
پیشنهاد تشکیل بلوک نظامی بریکس
تنها نقشه راه؛حفظ امنیت ملی
رایزنی وزرای خارجه قطر و آلمان درباره کاهش تنش‌ها در منطقه
عارف: هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری در توسعه روابط با آفریقا پذیرفته نیست
ادعای دوباره آمریکا در خصوص تنگه هرمز
حمله پهپادی به تاسیسات گازی آمریکا
فرمانده کل ارتش: بر عهد خود با ملت ایستاده‌ایم؛ دفاع از ایران تا آخرین نفس ادامه دارد
منطقه در لبه انفجار!
گزارش «سی‌ان‌ان» از دیدار ونس و نتانیاهو
سفر معنادار کویتی‌ها به پاکستان
نقش مخرب اوکراین در تسلیح گروه‌های مافیایی اروپا
بازی «بی بی» و زلنسکی در دفن گراهام
حسرت بزرگ لواندوفسکی از رد قرارداد میلیون یوریویی
رویارویی روسیه با 30 هزار تحریم
کانادا خشونت‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری را محکوم کرد
مراسم یادبود اکبر عبدی؛ از اشک هنرمندان تا عصبانیت از سلفی‌بگیران + تصاویر
فعالیت تمامی مدارس به صورت حضوری خواهد بود
هدایت پیکان به الهامی سپرده شد
هلاکت عامل تروریستی در شهرستان بوکان