×
بین الملل
شناسه خبر : 196258
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/08 ساعت 12:47
قطع اینترنت در شمال غزه و سکوت خبری/کار دشوار تیم‌های امدادی برای نجات جان قربانیان

گاردین گزارش داد؛

قطع اینترنت در شمال غزه و سکوت خبری/کار دشوار تیم‌های امدادی برای نجات جان قربانیان

رژیم اسرائیل به طور معمول شبکه های تلفن و اینترنت غزه را در طول جنگ یکساله علیه فلسطینی ها قطع کرده است. شبکه های تلفن و اینترنت به دلیل آسیب به زیرساخت ها یا قطعی برقی یا سوخت ژنراتورها برون خط (آفلاین) هستند.

نورنیوز-گروه بین الملل: گاردین نوشت: با اتصال دوباره اینترنت در جبالیا واقع در شمال غزه بعد از قطع آن در هفته گذشته، انس الشریف خبرنگار شبکه خبری الجزیره در حساب کاربری خود در رسانه های اجتماعی تلاش کرد به دنیا بفهماند که در ساعت هایی قطع اینترنت در این منطقه چه گذشته است.

وی نوشت: (رژیم) اسرائیل در حملات خود چندین منزل مسکونی را در خیابان منطقه الحوجه هدف قرار داد و تقریبا ۱۵۰ نفر کشته و زخمی شدند اما کسی از تعداد دقیق قربانیان مطلع نیست.

در محاصره شدیدتر از همیشه رژیم اسرائیل در جبالیا و چندین منطقه از شمال غزه که با حضور تانک ها و نیروهای زمینی تنگ تر شده است، تیم های دفاع از غیرنظامیان و اصحاب رسانه قادر به نجات افراد گرفتار در زیر آوارها نیستند. به جز افرادی مانند الشریف که خود در نزدیکی این منطقه زندگی می کند، آنها نمی توانند گزارشی ارائه دهند.

خبرنگار الجزیره در ویدئویی از خیابان های تاریک و خاموش این منطقه گزارش داد: هیچ گروه امدادی و پوشش خبری وجود ندارد و هیچ چیز به جز مرگ و تخریب نیست. کسی برای نجات آنها نمی آید.

پس از گذشت چند روز همچنان گزارشی رسمی و یا جامع از حملات در الحوجه مخابره نمی شود؛ اوضاع در شمال غزه که تردد و ارتباطات در آن به‌شدت دشوار شده است، با گذشت چهار هفته از از سرگیری تهاجم (رژیم) اسرائیل به این منطقه تکرار می شود.

رژیم اسرائیل به طور معمول شبکه های تلفن و اینترنت غزه را در طول جنگ یکساله علیه فلسطینی ها قطع کرده است. شبکه های تلفن و اینترنت به دلیل آسیب به زیرساخت ها یا قطعی برقی یا سوخت ژنراتورها برون خط (آفلاین) هستند.

غیرنظامیان، نیروهای انسان دوستانه، تیم های پزشکی و خبرنگاران و روزنامه نگاران در شمال غزه می گویند این مشکل روز به روز بدتر و تلاش ها برای نجات جان قربانیان از سوی تیم های امدادی و نجات دشوار تر می شود و به روزنامه نگاران اجازه نمی دهند درباره اتفاقات در آنجا گزارش دهند.

به نوشته این روزنامه، رفت وآمد بین بیمارستان ها، سازمان های امداد رسان و کارکنان بخش سلامت به صورت پراکنده صورت می گیرد و جنگ زمینی، تردد در این منطقه را بشدت خطرناک کرده است و از این رو هماهنگی ها و جمع آوری اطلاعات درباره آمار تلفات و زخمی ها دشوار شده است. چهارشنبه گذشته بعد از حمله نیروهای اسرائیلی به یک تیم کمک رسان، خدمات دفاع از غیرنظامیان به تعلیق در آمد. حملات رژیم اسرائیل ماشین آتش نشانی آنها را نابود کرد.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که عملیات هوایی و زمینی رژیم اسرائیل در شمال غزه باعث کشته شدن دستکم ۸۰۰ نفر شده است. ۴۰۰ نفر ساکن در این منطقه می گویند اوضاع تاکنون تا این اندازه دشوار نبوده است. (رژیم) اسرائیل به بیمارستان و سرپناه ها حمله کرده و ذخیره آب و غذا به دلیل قطع انتقال کمک ها و محاصره جبالیا، بیت لاهیا و بیت حنون به دلیل محدودیت ترددها رو به اتمام است. چندین نفری که با روزنامه گاردین صحبت کردند گفته اند که آب آشامیدنی سالم نیز بیش از یک هفته است که تمام شده و آنها برای زنده ماندن روزانه مقادیر کمی آب فاضلاب می نوشند.

قطع+اینترنت+در+شمال+غزه+و+سکوت+خبری
این گزارش افزود: در صدر همه این مشکلات، به نظر می رسد رژیم اسرائیل حملات خود علیه روزنامه نگاران را تشدید کرده است: در روزهای گذشته پنج خبرنگار در حملات هوایی اسرائیلی ها شهید شدند و هفته گذشته رژیم اسرائیل مدعی شد شش خبرنگار دیگری که هنوز در شمال غزه فعال هستند، از جمله الشریف عضو گروه های مقاومت حماس یا جهاد اسلامی فلسطین هستند و آنها را به اهداف احتمالی تبدیل کرده است.

مرکز حقوق بشر غزه در گزارش جدید خود اعلام کرد تاکنون دستکم ۱۷۰ نفر از روزنامه نگاران در غزه به شهادت رسیده اند و ۸۶ موسسه رسانه ای تخریب شده است.

فیونا اوبراین مدیر سازمان خبرنگاران بدون مرز گفت: از تداوم اتهامات بی پایه و اساس درباره ارتباط روزنامه نگاران در غزه با گروه های تروریستی کاملا ناراضی و خشمگین هستیم.... اسناد منتشر شده از سوی (رژیم) اسرائیل، ادله کافی را برای اثبات این اتهامات نشان نمی دهد و مجوزی برای به شهادت رساندن روزنامه نگاران و قرار دادن آنها در معرض خطرات بالاتر نیست.

قطع+اینترنت+در+شمال+غزه+و+سکوت+خبری
وی گفت: (رژیم) اسرائیل با به شهادت رساندن روزنامه نگاران، تلاش های نظام مندی را برای حمله به پوشش خبری در غزه و توقف گزارش دهی درباره اوضاع در این منطقه انجام می دهد. تحقیقات ما نشان می دهد که مصونیت کاملی برای آنها وجود ندارد.


نظرات

آخرین اخبار
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود