×
بین الملل
شناسه خبر : 196258
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/08 ساعت 12:47
قطع اینترنت در شمال غزه و سکوت خبری/کار دشوار تیم‌های امدادی برای نجات جان قربانیان

گاردین گزارش داد؛

قطع اینترنت در شمال غزه و سکوت خبری/کار دشوار تیم‌های امدادی برای نجات جان قربانیان

رژیم اسرائیل به طور معمول شبکه های تلفن و اینترنت غزه را در طول جنگ یکساله علیه فلسطینی ها قطع کرده است. شبکه های تلفن و اینترنت به دلیل آسیب به زیرساخت ها یا قطعی برقی یا سوخت ژنراتورها برون خط (آفلاین) هستند.

نورنیوز-گروه بین الملل: گاردین نوشت: با اتصال دوباره اینترنت در جبالیا واقع در شمال غزه بعد از قطع آن در هفته گذشته، انس الشریف خبرنگار شبکه خبری الجزیره در حساب کاربری خود در رسانه های اجتماعی تلاش کرد به دنیا بفهماند که در ساعت هایی قطع اینترنت در این منطقه چه گذشته است.

وی نوشت: (رژیم) اسرائیل در حملات خود چندین منزل مسکونی را در خیابان منطقه الحوجه هدف قرار داد و تقریبا ۱۵۰ نفر کشته و زخمی شدند اما کسی از تعداد دقیق قربانیان مطلع نیست.

در محاصره شدیدتر از همیشه رژیم اسرائیل در جبالیا و چندین منطقه از شمال غزه که با حضور تانک ها و نیروهای زمینی تنگ تر شده است، تیم های دفاع از غیرنظامیان و اصحاب رسانه قادر به نجات افراد گرفتار در زیر آوارها نیستند. به جز افرادی مانند الشریف که خود در نزدیکی این منطقه زندگی می کند، آنها نمی توانند گزارشی ارائه دهند.

خبرنگار الجزیره در ویدئویی از خیابان های تاریک و خاموش این منطقه گزارش داد: هیچ گروه امدادی و پوشش خبری وجود ندارد و هیچ چیز به جز مرگ و تخریب نیست. کسی برای نجات آنها نمی آید.

پس از گذشت چند روز همچنان گزارشی رسمی و یا جامع از حملات در الحوجه مخابره نمی شود؛ اوضاع در شمال غزه که تردد و ارتباطات در آن به‌شدت دشوار شده است، با گذشت چهار هفته از از سرگیری تهاجم (رژیم) اسرائیل به این منطقه تکرار می شود.

رژیم اسرائیل به طور معمول شبکه های تلفن و اینترنت غزه را در طول جنگ یکساله علیه فلسطینی ها قطع کرده است. شبکه های تلفن و اینترنت به دلیل آسیب به زیرساخت ها یا قطعی برقی یا سوخت ژنراتورها برون خط (آفلاین) هستند.

غیرنظامیان، نیروهای انسان دوستانه، تیم های پزشکی و خبرنگاران و روزنامه نگاران در شمال غزه می گویند این مشکل روز به روز بدتر و تلاش ها برای نجات جان قربانیان از سوی تیم های امدادی و نجات دشوار تر می شود و به روزنامه نگاران اجازه نمی دهند درباره اتفاقات در آنجا گزارش دهند.

به نوشته این روزنامه، رفت وآمد بین بیمارستان ها، سازمان های امداد رسان و کارکنان بخش سلامت به صورت پراکنده صورت می گیرد و جنگ زمینی، تردد در این منطقه را بشدت خطرناک کرده است و از این رو هماهنگی ها و جمع آوری اطلاعات درباره آمار تلفات و زخمی ها دشوار شده است. چهارشنبه گذشته بعد از حمله نیروهای اسرائیلی به یک تیم کمک رسان، خدمات دفاع از غیرنظامیان به تعلیق در آمد. حملات رژیم اسرائیل ماشین آتش نشانی آنها را نابود کرد.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که عملیات هوایی و زمینی رژیم اسرائیل در شمال غزه باعث کشته شدن دستکم ۸۰۰ نفر شده است. ۴۰۰ نفر ساکن در این منطقه می گویند اوضاع تاکنون تا این اندازه دشوار نبوده است. (رژیم) اسرائیل به بیمارستان و سرپناه ها حمله کرده و ذخیره آب و غذا به دلیل قطع انتقال کمک ها و محاصره جبالیا، بیت لاهیا و بیت حنون به دلیل محدودیت ترددها رو به اتمام است. چندین نفری که با روزنامه گاردین صحبت کردند گفته اند که آب آشامیدنی سالم نیز بیش از یک هفته است که تمام شده و آنها برای زنده ماندن روزانه مقادیر کمی آب فاضلاب می نوشند.

قطع+اینترنت+در+شمال+غزه+و+سکوت+خبری
این گزارش افزود: در صدر همه این مشکلات، به نظر می رسد رژیم اسرائیل حملات خود علیه روزنامه نگاران را تشدید کرده است: در روزهای گذشته پنج خبرنگار در حملات هوایی اسرائیلی ها شهید شدند و هفته گذشته رژیم اسرائیل مدعی شد شش خبرنگار دیگری که هنوز در شمال غزه فعال هستند، از جمله الشریف عضو گروه های مقاومت حماس یا جهاد اسلامی فلسطین هستند و آنها را به اهداف احتمالی تبدیل کرده است.

مرکز حقوق بشر غزه در گزارش جدید خود اعلام کرد تاکنون دستکم ۱۷۰ نفر از روزنامه نگاران در غزه به شهادت رسیده اند و ۸۶ موسسه رسانه ای تخریب شده است.

فیونا اوبراین مدیر سازمان خبرنگاران بدون مرز گفت: از تداوم اتهامات بی پایه و اساس درباره ارتباط روزنامه نگاران در غزه با گروه های تروریستی کاملا ناراضی و خشمگین هستیم.... اسناد منتشر شده از سوی (رژیم) اسرائیل، ادله کافی را برای اثبات این اتهامات نشان نمی دهد و مجوزی برای به شهادت رساندن روزنامه نگاران و قرار دادن آنها در معرض خطرات بالاتر نیست.

قطع+اینترنت+در+شمال+غزه+و+سکوت+خبری
وی گفت: (رژیم) اسرائیل با به شهادت رساندن روزنامه نگاران، تلاش های نظام مندی را برای حمله به پوشش خبری در غزه و توقف گزارش دهی درباره اوضاع در این منطقه انجام می دهد. تحقیقات ما نشان می دهد که مصونیت کاملی برای آنها وجود ندارد.


نظرات

آخرین اخبار
هواشناسی؛ این استان‌ها منتظر بارش رحمت الهی باشند
ایران «پایداری» را به یک دستاورد سیاسی و معنوی تبدیل کرده است
شوک نامتقارن جنگ علیه ایران به اقتصاد جهانی
قدردانی الیاس حضرتی از عملکرد رسانه‌ها در شرایط جنگی
انتقاد رئیس‌جمهور کره جنوبی از عواقب جنگ؛ خواب از چشمانم ربوده شده
تصویب طرح اعدام اسرای فلسطینی توسط کنست
مقاومت آماده مقابله و دفع تهدیدات است
قلعه‌نویی: نتیجه در بازی دوستانه برای ما ملاک نیست.
روایت گاردین از بمباران مدرسه‌ میناب: «هیچ چیز باقی نمانده»
در ایام جنگ چند نفر ازدواج کردند؟
پاسخ ایران از نظر شدت و گستره، آمریکا را به‌چالش کشید
متلاشی شدن راهبرد آمریکا در مقابله با تاکتیک‌های ایران
مرتس: امیدواریم که راه‌هایی برای پایان فوری جنگ پیدا کنیم
تحقیقات گسترده درباره جنایات آمریکا و اسرائیل انجام شود
حمله پهپادی به مقر پیشین سازمان ملل در سلیمانیه عراق
رهبران اروپایی خواستار توقف حملات اسرائیل به لبنان شدند
یونیفل از کشته شدن 2 نظامی‌اش در لبنان خبر داد
انهدام 3 دستگاه تانک مرکاوا توسط حزب‌الله
درخواست مقاومت عراق برای اخراج فوری اشغالگران آمریکا
انتخابات شوراها در شرایط جنگی چگونه انجام خواهد شد؟
مخالفت اکثریت یهودیان آمریکا با جنگ علیه ایران
دیدار اولیانوف با گروسی درباره وضعیت خلیج فارس
اعتبار تعمیرات جزئی اماکن بخش خصوصی آسیب‌دیده از جنگ تامین شد
سی شب ایستادگی؛ خیابان‌ها همچنان در اختیار مردم
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله تهران، شیراز، بوشهر، اهواز، تبریز و کرج
واکنش عارف به تهدید اعزام سرباز به خارک
شکار سومین پهپاد در آسمان استان البرز
نورویدئو | بادهای هرمز، قطار تسلیحات را منحرف کرد
دیگر برای چه کار‌هایی باید اجازه بگیریم؟ برای دستشویی رفتن!
هذیان‌گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
تصادف زنجیره‌ای 30 خودرو در آزادراه قزوین-زنجان
گلوگاه پتروشیمی عربستان در تیررس پاسخ ایران
تصویب طرح اعمال عوارض برای تنگه هرمز
سپاه: پهپاد MQ9 دیگری منهدم شد
یک رسانه عبری: جهش قابل توجه درآمدهای ایران از قِبَل جنگ
کیانوش عیاری: یکی از غم انگیزترین اتفاق‌ها برای من تجزیه ایران است
پهپادهای کم‌هزینه ایرانی چالش جدی برای سیستم دفاعی آمریکا
دنیامالی : جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کنید
سپاه: رادار هشدار هوایی ارتش آمریکا منهدم شد
تاکسی‌‍‌رانان بخوانند؛ نحوه پرداخت خسارت به تاکسی‌های آسیب دیده در جنگ
تاکنون چند واحد غیر نظامی در جنگ آسیب دیدند؟
موج 87 وعده صادق 4/ هجوم به محل اختفای خلبان‌های دشمن
قدردانی معاون وزارت ارشاد از رسانه‌ها و چند توصیه
کاهش شدید ترافیک کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز
اعلام محتمل‌ترین گزینه‌ میزبانی متمرکز لیگ برتر فوتبال
وقتی میز مذاکره روی مین چیده می‌شود
خط لوله‌ای که تنگه هرمز را دور می‌زد، آتش گرفت
کشتی کانتینری با پرچم انگلیس هدف 2 پرتابه قرار گرفت
مأموریت سخت نظامیان اسرائیل در لبنان
کشف منابع جدید گازی در عسلویه